Mediator Zevenaar

Zoek jij een expert voor mediation in Zevenaar?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Zevenaar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Zevenaar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Zevenaar gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Zevenaar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Babberich, Pannerden en Herwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zevenaar

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Zevenaar? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zevenaar te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Zevenaar. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Zevenaar terecht voor:

  • Mediator scheiding Zevenaar
  • Zakelijke mediation Zevenaar
  • Familie mediation Zevenaar
  • Mediation arbeidsconflict Zevenaar
  • En meer

Alle mediators uit Zevenaar

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zevenaar – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zevenaar. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zevenaar voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zevenaar.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zevenaar

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Zevenaar weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Zevenaar is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zevenaar gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Zevenaar.

Scheiden in Zevenaar is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Zevenaar zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zevenaar die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zevenaar, via een betaalbare mediators

Scheiden Zevenaar

Klik op de knop ‘Scheiden Zevenaar‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zevenaar, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zevenaar

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zevenaar op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zevenaar.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zevenaar – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Zevenaar vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zevenaar.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zevenaar voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zevenaar te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zevenaar.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zevenaar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zevenaar jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zevenaar.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zevenaar. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zevenaar en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zevenaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zevenaar

Meer ontvangen dan verwacht

10 september 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Dirk Schouten

Ruzie met dochter opgelost

3 september 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maria de Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

3 september 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Thomas van der Meulen

Ook voor ons als bedrijf

29 augustus 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Michael de Jong

Geen testament, wel netjes verdeeld

25 augustus 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Yvonne de Graaf

Vaak bereikbaar

23 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Mariska de Graaf

Persoonlijke aanpak

19 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ruud Jansen

Simpel en snel

18 augustus 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Wilhelmus Hoekstra

Meelevend en welwillend

7 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- René Willemsen

Scheiding met zilveren randje

10 augustus 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Anne Hermans

Na lang onrustig nu ontspanning

4 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Bianca Peeters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 augustus 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Remco van Beek

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

26 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Saskia van Dongen

Gelukkig nu ruzie opgelost

24 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Tim Sanders

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

26 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Inge Hofman

Erfenis zo afgehandeld

22 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Anita van Wijk

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

27 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Annemarie Verhoeven

Persoonlijke aanpak

20 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Marieke Vermeulen

Gewoon goed

25 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Astrid Groen

Echtscheiding met zilveren randje

18 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Ellen Verbeek

Het idee was aantrekkelijk

17 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tim Vermeulen

Erfenis zo geregeld

19 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Raymond de Ruiter

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Renate de Groot

Tevreden

15 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Anita de Graaf

Ruzie met personeelslid opgelost

19 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Lisette van Dijk

Profi en handig geregeld

13 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Cindy Gerritsen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

12 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Stefan van der Meulen

Het idee van de mediation helpt echt

16 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Angelique van der Laan

Dichter naar elkaar gekomen

14 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Annemarie Kuijpers

Erfenis zo geregeld

9 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Kim Jansen

Vlot afgehandeld!

8 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jessica van de Brink

Geen kant gekozen

12 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Jacob Willems

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

10 juli 2020

- Jolanda de Boer

Hulp bij scheiding

12 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Wouter Sanders

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

4 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Judith Janssen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

4 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Jacobus Koning

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Kelly Hoekstra

Niet alleen voor personeel

9 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Patrick Kramer

Het idee van de mediation helpt echt

8 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Angela Meijer

Ook voor ons als bedrijf

5 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Albert Timmermans

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

29 juni 2020

- Hendrik Willems

Dikwijls bereikbaar

30 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Roy van Loon

Betrokken en aardig

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Roy Groen

Goed geregeld De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

30 juni 2020

- Brenda Blom

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Niels de Jonge

Vechtscheiding voorkomen!

30 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Paul van de Berg

Ook voor werkgevers

29 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Astrid Schouten

Nalatenschap zo afgehandeld

28 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Laura Hendriks

Snel opgelost!

25 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sanne van Wijk

Een schouderklopje verdiend

22 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Michiel Brouwer

Vlug in contact

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Maurice Kuipers

Profi en vlot geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Tim van de Wal

Hulp bij scheiding

17 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Anouk Kuiper

Het idee van de mediation helpt oprecht

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marieke Blom

Ervaren mediator

19 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Diana Hofman

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Kevin van der Horst

Ruzie met werknemer opgelost

16 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Irene Smeets

Een schouderklopje krijgen

15 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Patricia Maas

vlot afgehandeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Judith Huisman

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Diana Veenstra

Profi en vlot geregeld

14 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Thomas de Groot

Direct afgehandeld!

13 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Guido Peeters

Niet prijzig

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Edwin de Leeuw

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Kevin van der Laan

Meer gekregen dan verwacht

11 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Simone Jansen

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Natascha Jansen

Conflict met personeelslid opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Roy van der Heijden

Nalatenschap zo afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jelle van Veen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

9 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Hendrik van Vliet

Uit elkaar met een lichtpuntje.

5 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Cornelia de Ruiter

Simpel en snel

3 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Matthijs van der Meulen

Erfenis zo geregeld

2 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jacob Brouwer

Gelukkig nu van mijn baas af

1 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marco van de Ven

Van problemen vlot naar oplossingen

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patricia de Koning

Menselijke aanpak

1 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Patrick Sanders

Dichter naar elkaar gekomen

28 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Mirjam Sanders

Meer gekregen dan bedacht

28 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Roel Janssen

Hulp bij uit elkaar gaan

2 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Koen Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

27 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Paulus Dijkstra

Nalatenschap zo geregeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Gerrit Bakker

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

25 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Danny de Jong

Volledig objectief

26 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Elisabeth Post

Niet alleen voor personeel

23 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Kevin Willemsen

Scheiding met zilveren randje

27 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Tom Janssen

Verwachtingen overtroffen

20 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Esther Blom

Ondanks afstand professioneel geholpen

26 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Christian Bosman

Verstandig geregeld

24 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Michiel van der Linden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

17 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Ruben van Loon

Geen kant kiezen

22 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Jacob Veenstra

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

17 mei 2020

- Bart Gerritsen

Echt chapeau

17 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ronald de Leeuw

Erfenis zo afgehandeld

18 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Annemarie Sanders

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

17 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Arjan Peters

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

15 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Remco Boer

Boven verwachting

15 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ingrid Veenstra

Verstandig geregeld

13 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Gerrit van Beek

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Kevin Timmermans

Betrokken en aardig

10 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Ruud Hofman

Volledig objectief

7 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Erwin van der Meer

Pijnlijke tijd afgesloten

14 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Mirjam van de Veen

Erfenis zo afgehandeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Cindy van der Meer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

5 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Kevin Smits

Betrokken en sympathiek

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marije Peeters

Lastige periode afgerond

3 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Johannes Hendriks

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

5 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Jacobus van de Wal

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Gerardus van den Heuvel

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

2 mei 2020

- René van der Meer

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

4 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Guido Visser

Snel opgelost!

29 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Cornelia van Beek

Eindelijk rustigere tijden

3 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Susanne van Beek

Persoonlijke aanpak

2 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Yvonne Hendriks

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

29 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Patrick van der Horst

Ook voor werkgevers

2 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Brenda Kuijpers

Ook voor werkgevers

24 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Irene Jansen

De familie is opnieuw een familie

29 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Elizabeth de Graaf

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Antonius Groen

Eindelijk rustigere tijden

26 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Anne Vos

Een lintje krijgen

25 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Natasja Mulder

Erfenis zo geregeld

23 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Mariska Prins

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

20 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Thomas Willems

vlot afgehandeld

24 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Petronella Kuipers

Dichter naar elkaar gekomen

19 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Sanne Jacobs

Snel geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Bram Hoekstra

Erfenis zo geregeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ruud van den Heuvel

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Edwin Bosman

Oprecht fijn

19 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Dennis de Leeuw

Simpel en vlug

18 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Gerardus Smeets

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

14 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Leonie van den Heuvel

Uiteindelijk van mijn baas af

12 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Inge van Dongen

Oprecht chapeau

15 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Dave Blom

Verwachtingen overtroffen

16 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Saskia Postma

De familie is weer een familie

16 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bastiaan van de Velde

De mediator was goed!

14 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Margaretha Hermans

Een lintje verdiend

10 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Karin van de Berg

Ruzie met dochter opgelost

7 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Joost Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Sylvia Kuipers

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anouk Hermans

Echt chapeau

8 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Michel van der Heijden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

6 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wouter de Graaf

Eindelijk van mijn baas af

4 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Judith van de Pol

Gelukkig nu rustigere tijden

6 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Anita Kuiper

Snel in contact

3 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Rogier Bos

Oprecht fijn

1 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Anne Veenstra

Scheiding met zilveren randje

5 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Erwin Scholten

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

4 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Marianne de Jonge

De familie is weer een familie

16 maart 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Pieter van de Ven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

23 februari 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Steven van de Velden

Het idee van de mediation helpt echt

26 januari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Rob Hoekstra

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 januari 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Margaretha Gerritsen

Niets meer te maken met mijn werk!

25 december 2019

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michael van Dongen

Lang leve google

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha van Vliet

De perfecte match

31 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wouter Verhoeven

Dit werkt fijn

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arie Postma

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bastiaan van Beek

Perfecte tip

28 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maria Gerritsen

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pieter van de Ven

De perfecte match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Caroline Vink

Perfecte website

20 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Yvonne Kramer

Heel positief

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacobus Hoekstra

Zeer verrast

23 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Inge van Doorn

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simon van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Peters

Snelle offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Hofman

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik Smit

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Niels van Dijk

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bram van den Broek

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander Veenstra

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan de Jong

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Willem van Doorn

Mediatorkaart is top!

11 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- David Bakker

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba Groen

Mediatorkaart is top!

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina van den Broek

niet verwacht zo betaalbaar

22 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Gerrit de Jong

aangename service

16 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Anna de Vries

Eindelijk een fijne site

13 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruud Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert van Veen

Fijne service

27 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Margaretha van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

17 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mark Jansen

zeer rap geholpen

9 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus Driessen

Zeer verrast

2 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Klaas de Lange

Ideale tip

12 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David van den Broek

snel geholpen

2 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Diana van Loon

betaalbaar en professioneel

24 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Koning

Snelle offerte

15 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nienke Vink

Goed contact

11 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Yvonne van den Bosch

Eindelijk een fijne site

7 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

24 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Gerrit van der Horst

Werkt lekker!

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael Visser

Snelle offerte

11 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Gerritsen

Super service

3 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tim van der Linden

Dé tip

28 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey Dekker

Fijn!

25 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erik Gerritsen

Dé tip

16 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel Mulder

Duidelijke website

8 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilse Maas

Snelle offerte

3 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Vos

Werkt goed dit

18 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marcel Vos

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van Dijk

Werkt lekker!

3 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maartje van Dam

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sharon Veenstra

Snelle offerte

23 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marleen Koning

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- David Scholten

Duidelijke website

11 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Willemsen

Zeer verrast

25 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Claudia Jansen

Dit werkt fijn

14 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anouk Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Adriaan de Graaf

snel geholpen

5 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Rutger Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Postma

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nathalie Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van Beek

Prettige service

30 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Simon van de Wal

Fijn!

23 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Richard van de Berg

Goed contact

17 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Post

aangename service

26 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Mark Huisman

Vlugge offerte

31 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke Hoekstra

Werkt goed dit

8 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne van de Berg

betaalbaar en professioneel

12 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline Molenaar

Via Via maar dan beter

10 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Hofman

Goed contact

16 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petra Koning

Goede werking van de website

2 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond Scholten

Uitgelichte mediators uit Zevenaar

Bruna Mediation Zutphen

Stokebrand 46
7206 EG Zutphen
Nederland

0575 528 989
http://brunamediation.nl/

Mediation, Zorgvuldig Scheiden

De Gaikhorst 2
7231 NB Warnsveld
Nederland

06 40619434
http://www.zorgvuldigscheiden.nl/

Hartvol Zijn

Emmerikseweg 353
7206 DA Zutphen
Nederland

0575 521 370
http://hartvolzijn.nl/