Mediator Lobith

Wil jij een professionele mediator in Lobith die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Lobith verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Lobith – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Lobith gezocht?

Een mediator uit Lobith vinden

Mediator Lobith
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lobith, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loerbeek, Babberich en Tolkamer bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Lobith

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Lobith? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Lobith te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Lobith terecht voor:

  • Mediator scheiding Lobith
  • Zakelijke mediation Lobith
  • Familie mediation Lobith
  • Mediation arbeidsconflict Lobith
  • En meer

Alle mediators uit Lobith

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Lobith – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Lobith. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Lobith voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Lobith.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Lobith

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Lobith weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Lobith stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Lobith gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Lobith.

Scheiden in Lobith is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Lobith die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Lobith, via een betaalbare mediators

Scheiden Lobith

Klik op de knop ‘Scheiden Lobith‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Lobith, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Lobith

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Lobith op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Lobith.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Lobith – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Lobith. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Lobith.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Lobith voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Lobith te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Lobith.

Veelgestelde vragen over mediation in

Lobith

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Lobith jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Lobith.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Lobith. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Lobith en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Lobith die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Lobith

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 september 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Bas Verhoeven

vlot geregeld

4 september 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marije van der Horst

Uitstekend gedaan De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

29 augustus 2020

- Frank Brouwer

Een schouderklopje krijgen

29 augustus 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jelle Vermeulen

Fijn geregeld

22 augustus 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Iris van den Broek

Arbeidsconflict kundig aangepakt

19 augustus 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Albert van Doorn

Snel in contact

13 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Christiaan Vink

Niks meer te doen met mijn werk!

13 augustus 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Pascal Bosman

Gewoon goed

11 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Annemieke van de Brink

Meer gekregen dan bedacht

11 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Mark Verbeek

Ook voor werkgevers

31 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Susanne van den Heuvel

Nalatenschap netjes gedeeld

2 augustus 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marjolein Vink

Echt onpartijdig

25 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Tessa de Haan

Prima gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

26 juli 2020

- Femke Wolters

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Saskia van der Horst

Nalatenschap eerlijk verdeeld

26 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Sabrina van Vliet

De mediator was fijn!

25 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Adriaan de Graaf

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Vincent de Haan

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

21 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Natasja de Graaf

Erfenis netjes gedeeld

19 juli 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Thijs Groen

Eindelijk ruzie opgelost

20 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ronald Bos

Ruzie met medewerker opgelost

19 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Bart Vos

Geoefend mediator

22 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Klaas Schouten

Pijnlijke periode afgerond

14 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Kirsten van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

17 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sebastiaan Hendriks

Echt chapeau

13 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Nienke Peeters

Moeilijke tijd afgerond

18 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Adrianus Verbeek

Gelukkig nu ruzie opgelost

12 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Joyce de Wit

Uitstekend gedaan De aanleiding was overigens niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

10 juli 2020

- Charlotte Koning

Snel afgehandeld

10 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Gerardus van Leeuwen

Het idee van de mediation helpt echt

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Gerardus Driessen

Na lang turbulent nu rust

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Alexander van Vliet

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

6 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Danny Vos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

5 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Petronella Bosman

Niet enkel voor personeel

9 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Arie Jonker

Niet enkel voor werknemers

3 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrik Bosch

Profi en snel geregeld

7 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Franciscus van der Horst

Niet alleen voor personeel

7 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Erik van de Velden

Eindelijk ruzie opgelost

2 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Koen de Haan

Persoonlijke aanpak

30 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Dirk Peters

Hulp bij (tiener)dochter

6 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Daniëlle Jacobs

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Petronella Vermeulen

Hulp bij (tiener)dochter

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Evelien de Jonge

Ruzie met dochter opgelost

3 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Michiel Martens

Eindelijk ruzie opgelost

27 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Renate Verhoeven

Vechtscheiding voorkomen!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marijke van de Ven

Lastige periode afgerond

26 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Elizabeth Schipper

Simpel en snel

21 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Dirk van der Linden

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

27 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Janneke de Graaf

Dichter naar elkaar gekomen

23 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jelle Vermeulen

Vaak bereikbaar

18 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Sabine Kok

Eindelijk conflict opgelost

21 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marc Koster

Conflict met werknemer opgelost

18 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Ilona Scholten

Veelal bereikbaar

23 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Marjolein Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 juni 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Robin van der Meer

Niks meer te maken met mijn werk!

14 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Arjan van Dam

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sharon Huisman

Simpel en vlot

13 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Femke Prins

Een schouderklopje verdiend

15 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anna Hoekstra

Het idee was goed

10 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Edwin Meijer

Tevreden

12 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Lisette Smit

Meelevend en welwillend

11 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Franciscus van der Heijden

Content

9 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Roel Wolters

Het plan was goed

7 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Joost Timmermans

Meelevend en vriendelijk

7 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Daniël van der Meer

Niet alleen voor werknemers

8 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Michiel Boer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

11 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Alexander Peeters

Pijnlijke periode afgerond

4 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Erik van der Horst

Niets meer te maken met mijn werkgever!

5 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Judith Dijkstra

Uitstekend gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

4 juni 2020

- Björn Peters

Goed gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

6 juni 2020

- Sabrina Schouten

Vlug in contact

31 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Christian Hermans

Profi en vlot geregeld

2 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sylvia Molenaar

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Jacqueline van der Linden

Prijs viel mee!

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Wilhelmina van de Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

28 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Manon van den Heuvel

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Guido van der Heijden

Gelukkig nu van mijn baas af

27 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nathalie Janssen

Tevreden

28 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Joyce van Veen

De mediator was fijn!

27 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Cindy van de Pol

Persoonlijke aanpak

25 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Bastiaan van der Horst

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Paul Dijkstra

Lastige tijd afgesloten

25 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Rutger Bosch

Meer ontvangen dan bedacht

25 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Joost van den Broek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Hendrik van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

25 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Ruben van Loon

Onenigheid met dochter opgelost

20 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elizabeth Meijer

Prijs viel mee!

20 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Mirjam Timmermans

Meer gekregen dan bedacht

20 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Raymond Jonker

Een lintje verdiend

18 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anne Bos

Niet enkel voor personeel

16 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Petronella Vermeulen

Eindelijk conflict opgelost

14 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Danny van Dijk

Erfenis zo afgehandeld

19 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Ronald Wolters

Erfenis eerlijk verdeeld

14 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Manon van der Meulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sjoerd Kuijpers

Oprecht chapeau

16 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marieke van de Brink

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

11 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Adriaan Janssen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

8 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Nancy Willemsen

Echt objectief

12 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Robin Verhoeven

Niet enkel voor werknemers

9 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Joris Hoekstra

Snel opgelost!

6 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marianne Vink

Boven verwachting

10 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robert de Ruiter

Snel afgehandeld!

6 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jan de Bruin

Scheiding met zilveren randje

10 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Edwin de Lange

Snel opgelost!

5 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Peter van Veen

Eindelijk rustigere tijden

2 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Michiel van der Laan

Conflict met medewerker opgelost

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Brenda de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

30 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arjan Schouten

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Bram de Graaf

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Johannes Koster

Nalatenschap netjes verdeeld

28 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Dennis de Jonge

Ruzie met personeelslid opgelost

27 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Natascha Kuijpers

Het idee was degelijk

26 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Maria de Wit

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

30 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Adriaan van den Heuvel

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

28 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ilse de Groot

De mediator was verstandig!

25 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Rogier Molenaar

Niet enkel voor werknemers

28 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Mark van der Meer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

23 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Saskia de Wit

Simpel en snel

27 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacoba van Veen

Erfenis netjes gedeeld

25 april 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Anne de Koning

Meer ontvangen dan bedacht

24 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Raymond van de Brink

Eindelijk onenigheid opgelost

23 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Brenda de Vos

Goed afgehandeld

17 april 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Leonie van de Veen

Meelevend en vriendelijk

18 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Robert Martens

Prima gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

19 april 2020

- Angela de Leeuw

Snel in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Tom Timmermans

Simpel en vlot

20 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Anne de Bruin

Gewoon goed

19 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Danny van de Brink

Nalatenschap netjes gedeeld

14 april 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Joyce Koning

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

10 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Maarten van de Brink

Verwachtingen overtroffen

9 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Dave Kuijpers

Na lang onrustig nu ontspanning

11 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Diana Veenstra

Van problemen vlot naar oplossingen

12 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Arie Postma

Fatsoenlijk geregeld

14 april 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Dennis de Lange

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

11 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Paul Smit

Oprecht chapeau

9 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mirjam van der Laan

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Inge Hendriks

vlot afgehandeld

5 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Tom van Doorn

Simpel en vlot

9 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Marcel de Haan

Echt rechtvaardig

5 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Natasja Peters

Niet prijzig

3 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Jolanda de Vries

Nalatenschap eerlijk verdeeld

7 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Ruben Mol

Gelukkig nu conflict opgelost

30 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Antonius Huisman

Nalatenschap zo geregeld

5 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Wendy de Boer

Het idee uit de mediation helpt enorm

3 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes de Wit

Profi en handig geregeld

10 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Rogier Schipper

Prima geregeld De reden was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

24 februari 2020

- Evelien Visser

Op maat afgestemd advies

26 januari 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Karin Hendriks

De familie is opnieuw een familie

22 januari 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Elisabeth de Leeuw

Echt chapeau

23 december 2019

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Lisette van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon van Dijk

Perfecte website

26 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maarten Vos

Gevonden via forum

26 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jacob van Vliet

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Mark Koning

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sabine de Bruin

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Arie de Leeuw

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Scholten

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia Driessen

Goede werking van de website

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Bos

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Niels de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne de Graaf

Ideale website

16 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eric van der Laan

Perfecte tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Mulder

Vlugge offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Janssen

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Niels Prins

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram Smit

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth Kuiper

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Willemsen

Eindelijk een fijne site

10 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Iris Hoekstra

Goede werking van de website

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

5 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jacobus Huisman

Dé tip

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara van de Berg

Goed contact

21 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mirjam van der Heijden

Forum bood hulp

20 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Michael van de Velden

zeer rap geholpen

6 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Driessen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

31 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Irene Maas

Voortreffelijke match

26 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne van der Laan

Forum bood hulp

19 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ilona Kuijpers

Voortreffelijke match

11 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie van Veen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

5 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander Huisman

vlot en makkelijk

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel van Beek

snelle service

28 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Christian de Graaf

Fijne service

24 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sharon Boer

Mediatorkaart is top!

21 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jacoba Molenaar

Goed contact

9 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natascha Huisman

Werkt lekker!

7 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jelle Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angela Bakker

Dit werkt fijn

24 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bianca van de Berg

Werkt lekker!

20 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Inge van den Bosch

betaalbaar en professioneel

10 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

6 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Gerritsen

Via Via maar dan beter

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

21 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Willems

Fijn!

19 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martine van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petrus Kuijpers

Fijne service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nancy Bosch

snelle service

24 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- David Vink

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Timmermans

Duidelijke website

11 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin de Bruijn

vlot en makkelijk

5 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Kevin van de Berg

Zeer verrast

25 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Deborah Prins

niet verwacht zo betaalbaar

21 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van den Bosch

Voortreffelijke match

16 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam Postma

erg betaalbaar

11 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Koster

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ronald Postma

Werkt goed dit

17 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter van der Linden

erg snel

10 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martinus de Koning

Ideale tip

30 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica Gerritsen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ivo Verhoeven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adriana van den Broek

Aangenaam verrast

11 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Gerrit de Koning

Goed contact

8 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Monique van der Laan

Dit werkt fijn

25 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Laura van Dijk

Duidelijke website

24 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ronald Sanders

snel geholpen

7 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Johanna Bos

Via Via maar dan beter

14 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

28 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Gerritsen

Goed contact

27 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roy de Jonge

Forum bood hulp

12 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- René van der Heijden

Voortreffelijke match

22 december 2018

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne van Doorn

Positieve ervaring

7 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Joost de Jonge

vlot en makkelijk

27 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Petrus Hofman

Uitgelichte mediators uit Lobith

Geurink & Partners Advocaten

Varsseveldseweg 79
7002 LJ Doetinchem
Nederland

0314 328 040
http://www.geurinkenpartners.nl/

ElfrinkBemiddeling

Schermhorst 7
7009 LK Doetinchem
Nederland

06 33091117
https://www.elfrinkbemiddeling.nl/

k ee s

Steenbakkersweg 9
6991 EK Rheden
Nederland

06 29527039
http://www.k-ee-s.nl/