Mediator Sint Oedenrode

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Sint Oedenrode?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Sint Oedenrode verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Sint Oedenrode – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Sint Oedenrode gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Sint Oedenrode
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Oedenrode, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Son, Heeswijk Dinther en Den Dungen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Sint Oedenrode

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Sint Oedenrode? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Sint Oedenrode te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Sint Oedenrode terecht voor:

  • Mediator scheiding Sint Oedenrode
  • Zakelijke mediation Sint Oedenrode
  • Familie mediation Sint Oedenrode
  • Mediation arbeidsconflict Sint Oedenrode
  • En meer

Alle mediators uit Sint Oedenrode

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Sint Oedenrode – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Sint Oedenrode. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Sint Oedenrode voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Sint Oedenrode.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Sint Oedenrode

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Sint Oedenrode weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Sint Oedenrode is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Sint Oedenrode gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Sint Oedenrode.

Scheiden in Sint Oedenrode is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Sint Oedenrode die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Sint Oedenrode, via een betaalbare mediators

Scheiden Sint Oedenrode

Klik op de knop ‘Scheiden Sint Oedenrode‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Sint Oedenrode, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Sint Oedenrode

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Sint Oedenrode op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Sint Oedenrode.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Sint Oedenrode – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Sint Oedenrode. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Sint Oedenrode.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Sint Oedenrode voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Sint Oedenrode te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Sint Oedenrode.

Veelgestelde vragen over mediation in

Sint Oedenrode

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Sint Oedenrode jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Sint Oedenrode.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Sint Oedenrode. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Sint Oedenrode en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Sint Oedenrode die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Sint Oedenrode

Oprecht fijn

8 september 2020

Absoluut super! Dank!

- Hendrik Vermeulen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

6 september 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Eva Driessen

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Paul Driessen

Volledig rechtvaardig

28 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Bianca Verhoeven

Profi en snel geregeld

24 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Annemarie Bosch

Meer gekregen dan verwacht

20 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Mariska Postma

Prijs viel mee!

17 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Monique Hofman

Simpel en snel

12 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jessica van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 augustus 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Saskia de Groot

Eindelijk van mijn baas af

7 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave van der Meer

Hulp bij uit elkaar gaan

2 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Eva de Ruiter

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

1 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Jacob Bosch

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Robertus van de Velden

Prijs viel mee!

24 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Thomas van Beek

Prijs viel mee!

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Bas Post

Verwachtingen overtroffen

22 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Rutger van de Velde

Niet duur

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Charlotte van Wijk

Menselijke aanpak

23 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Johannes Jansen

Hulp bij uit elkaar gaan

21 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Saskia de Koning

Content

23 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Patrick van Leeuwen

Menselijke aanpak

19 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Rogier van der Meulen

Gewoon goed

17 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Wilhelmus van Dam

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Ilse van der Meer

Eindelijk rustigere tijden

16 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Jolanda van den Broek

Professioneel en vlug

17 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Karin Bakker

Op maat afgestemd advies

14 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Rutger de Bruin

De familie is opnieuw een familie

12 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Annemarie Dijkstra

Oprecht goed

12 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Ruud Huisman

Betrokken en sympathiek

10 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Matthijs de Haan

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

14 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Sander Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Bianca Mol

Een schouderklopje verdiend

12 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Angelique Evers

Meer gekregen dan verwacht

7 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Iris de Lange

Oprecht chapeau

11 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sabrina Driessen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

10 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adriaan de Jong

Erfenis netjes verdeeld

3 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Marijke Peters

Snel geregeld

4 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Ruben Martens

Oprecht fijn

4 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Marije Molenaar

Volledig onpartijdig

2 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Ellen Groen

Snel afgehandeld

4 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Jan Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Eveline van Doorn

De mediator was verstandig!

1 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Stefan Hoekstra

Een lintje verdiend

1 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Evelien van Leeuwen

Boven verwachting

27 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Barry van de Velde

Simpel en snel

24 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Alexander van Veen

Simpel en vlug

27 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Wouter Willemsen

De mediator was fijn!

24 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Simone van der Meulen

Simpel en vlot

24 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Anita van Dam

Persoonlijk afgestemd advies

21 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Jeffrey van der Meer

De familie is weer een familie

21 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Bianca van Wijk

vlot afgehandeld

24 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Dirk van Loon

Ervaren mediator

21 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Gerardus Blom

Het idee was aantrekkelijk

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Marinus Hendriks

Gelukkig nu rustigere tijden

21 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Rogier van de Pol

Nalatenschap eerlijk gedeeld

21 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Eric Prins

Content

17 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Nicole Bosch

Simpel en snel

13 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Charlotte Jonker

Oprecht onpartijdig

15 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Anne Janssen

Eindelijk ruzie opgelost

18 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marco Dekker

Snel afgehandeld

13 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Raymond Martens

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Caroline van Leeuwen

Niet enkel voor personeel

10 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Raymond Verhoeven

Erfenis zo geregeld

14 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Christiaan Bakker

De mediator was verstandig!

11 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Elizabeth Jansen

Echt rechtvaardig

12 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Arjan van der Linden

Simpel en snel

8 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Adriaan van Vliet

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

5 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Astrid van de Velden

Vlug in contact

8 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Annemarie Schouten

Ervaren mediator

5 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemieke de Bruin

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

1 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Melanie Blom

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Mark de Vos

Geoefend mediator

5 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dave Scholten

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

6 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Roy Maas

Niet alleen voor personeel

4 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Miranda Meijer

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

2 juni 2020

- Marleen Koning

Ruzie met medewerker opgelost

30 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marc Kuijpers

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Albert van der Horst

Niet duur

1 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natascha van Loon

Een schouderklopje krijgen

25 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Tom van Doorn

Meelevend en welwillend

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maurice van Loon

Verwachtingen overtroffen

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sylvia Hoekstra

Na lang onrustig nu ontspanning

22 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Arie van Vliet

Gewoon goed

23 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Dennis Peters

Professioneel en snel

27 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Marco de Groot

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

23 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martine Blom

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- René Gerritsen

Vakkundig en snel

18 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Remco Smit

Eindelijk onenigheid opgelost

19 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Annemieke de Groot

Fijn geregeld

22 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sjoerd Mulder

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Petronella Sanders

Ervaren mediator

15 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Maarten Scholten

Gelukkig nu van mijn baas af

17 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerardus van den Bosch

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Tom de Jonge

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Roel Peters

Ruzie met werknemer opgelost

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Simon Kuijpers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Jelle Boer

Hulp bij scheiding

16 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Bas van de Veen

Menselijke benadering

15 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Tamara Kuijpers

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Melanie van de Berg

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Angelique Bos

Echt neutraal

13 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Mark Koster

Goed geregeld

9 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Adriaan van de Wal

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

9 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Frank de Jonge

Niet duur

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patrick Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marijke de Leeuw

Ruzie met dochter opgelost

7 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Patrick de Koning

vlot afgehandeld

7 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Sabrina de Jong

Persoonlijke aanpak

1 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Franciscus Kuiper

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Jelle van Dijk

Persoonlijke aanpak

28 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Dave Smits

Pijnlijke tijd afgesloten

27 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Roel Hofman

Persoonlijke benadering

1 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Bas Willems

Gelukkig nu van mijn baas af

2 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna Peeters

Menselijke benadering

26 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marloes van Dongen

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

27 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Susanne Kok

Meer gekregen dan verwacht

30 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Niels van Dijk

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

27 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Paulus de Vries

Echtscheiding met zilveren randje

26 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Gerrit van de Ven

Echtscheiding met zilveren randje

26 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Eric Verhoeven

Prijs viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Jolanda Timmermans

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jeffrey Prins

Betrokken en sympathiek

20 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Sandra Hoekstra

Persoonlijke aanpak

23 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Jeroen Driessen

Gelukkig nu rustigere tijden

22 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Sabine Postma

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

20 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Tim Dekker

Het idee uit de mediation helpt echt

20 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Annemieke Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

18 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Willem de Graaf

Hulp bij (tiener)dochter

17 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Angelique Veenstra

Moeilijke tijd afgesloten

14 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- René de Wit

Vakkundig en snel

16 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Kevin Smeets

Vechtscheiding voorkomen!

12 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Claudia Meijer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Hendrika van Leeuwen

Eindelijk ruzie opgelost

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marieke Koning

De familie is opnieuw een familie

12 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Gerrit Koster

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Antonius Driessen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

5 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Franciscus de Graaf

Het idee van de mediation helpt enorm

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Nathalie Smeets

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

8 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Claudia Smit

Gewoon goed

4 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Joris Smits

Snel afgehandeld

6 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Kim van Vliet

Niet enkel voor personeel

4 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Danny Huisman

De familie is weer een familie

31 maart 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nienke Bakker

Prijs viel mee!

30 maart 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nathalie Prins

De mediator was verstandig!

4 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Anouk Wolters

Vakkundig en vlug

1 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Mirjam Kok

Ervaren mediator

17 maart 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Barry Huisman

Persoonlijke benadering

4 maart 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Jessica Vink

De familie is weer een familie

10 februari 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robert de Lange

Het idee uit de mediation helpt oprecht

14 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Susanne Verhoeven

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 december 2019

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Daniël Driessen

Perfecte tip

2 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Irene Smits

Ideale tip

26 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Blom

De perfecte match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christiaan van der Linden

Perfecte website

27 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Edwin Bosch

Prettige service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Chantal de Bruijn

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Brenda van de Velden

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Vos

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simon Kuijpers

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sylvia van den Heuvel

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Susanne van den Broek

erg snel

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Raymond de Bruijn

Eindelijk een fijne site

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna van Leeuwen

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Kim de Haan

erg betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Maas

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin van Veen

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus Prins

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Visser

Aangenaam verrast

12 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johan van den Bosch

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van de Pol

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan Dekker

Snelle offerte

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Linda van de Berg

zeer rap geholpen

9 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elisabeth de Ruiter

Heel positief

28 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johannes Kuiper

Forum bood hulp

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anita Hermans

zeer rap geholpen

15 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nicole Mulder

zeer rap geholpen

9 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus Mulder

Positieve ervaring

5 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- David Molenaar

Goed contact

29 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan van Veen

Via forum hier terechtgekomen

16 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter Boer

betaalbaar en professioneel

14 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marinus van den Heuvel

Erg tevreden

3 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan van Wijk

betaalbaar en professioneel

8 december 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne Groen

Google is je grootste vriend

23 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van der Meulen

Goed contact

16 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Margaretha de Groot

Lang leve google

10 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Prins

Forum bood hulp

2 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline Smeets

Prettige service

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Astrid Wolters

Gevonden via forum

18 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan van der Linden

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michiel Verhoeven

Vlugge offerte

9 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone de Jong

betaalbaar en professioneel

26 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Janneke Hermans

erg betaalbaar

18 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle de Ruiter

Erg tevreden

7 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Raymond Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Postma

Zeer verrast

23 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cindy van der Meulen

Forum bood hulp

21 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Simon Dijkstra

Ideale tip

15 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan de Leeuw

Werkt goed dit

2 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël van de Wal

Dit werkt fijn

29 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald van Veen

Goed contact

23 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Prins

Perfecte website

13 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Elisabeth van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

10 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marijke de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

30 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van Vliet

Zeer verrast

20 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Matthijs Schouten

Goed contact

13 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Albert van der Meer

Eindelijk een fijne site

10 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven de Ruiter

aangename service

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Laura van de Velden

vlot en makkelijk

26 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simon Brouwer

Forum bood hulp

17 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marije Groen

Ideale match

12 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anne de Wit

Perfecte tip

4 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jasper Driessen

Ideale match

28 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriaan Jonker

Lang leve google

19 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Jonker

Goed contact

17 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin Mulder

Perfecte website

4 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 januari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost van Veen

Goed contact

19 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martinus de Boer

Snelle match via mediatorkaart.nl

3 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sabine Jansen

Forum bood hulp

2 januari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Annemarie de Leeuw

Uitgelichte mediators uit Sint Oedenrode

Scheidingsplanner Veghel

Professor Oppenheimstraat 16
5463 ED Veghel
Nederland

0800 7243433
http://scheidingsplanneroostbrabant.nl/

Margot Knol Consultancy & Mediaton

Arieslaan 11
5632 AS Eindhoven
Nederland

06 51118720
http://margotknol.nl/

1 Turn Over

Honingbij 24
5692 VE Son
Nederland

0499 324 328
http://www.turn-over.net/