Mediator Swalmen

Zoek jij een professional voor mediation in Swalmen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Swalmen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Swalmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Swalmen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Swalmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 146 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swalmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vlodrop, Horn en Panningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Swalmen

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Swalmen? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Swalmen te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Swalmen. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Swalmen terecht voor:

  • Mediator scheiding Swalmen
  • Zakelijke mediation Swalmen
  • Familie mediation Swalmen
  • Mediation arbeidsconflict Swalmen
  • En meer

Alle mediators uit Swalmen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Swalmen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Swalmen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Swalmen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Swalmen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Swalmen

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Swalmen voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Swalmen weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Swalmen is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Swalmen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Door enkele stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Swalmen.

Scheiden in Swalmen is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Swalmen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Swalmen, via een betaalbare mediators

Scheiden Swalmen

Klik op de knop ‘Scheiden Swalmen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Swalmen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Swalmen

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Swalmen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Swalmen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Swalmen – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Swalmen. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Swalmen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Swalmen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Swalmen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Swalmen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Swalmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Swalmen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Swalmen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Swalmen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Swalmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Swalmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Swalmen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 september 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Mirjam Evers

Erfenis zo geregeld

7 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bram Vos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 september 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Daniël van de Ven

Niet duur

2 september 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Paulus van de Velden

Eindelijk rustigere tijden

22 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Annemieke van der Heijden

Ook voor werkgevers

21 augustus 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Bas van de Velde

Gewoon goed

15 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Ilse Kuijpers

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

12 augustus 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Ellen de Groot

Echt chapeau

7 augustus 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Joost Hermans

Erfenis eerlijk verdeeld

8 augustus 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Hendrikus Dekker

Dichter naar elkaar gekomen

5 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Anne van de Pol

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

29 juli 2020

- Marcel de Haan

Conflict met werknemer opgelost

28 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Niels van Veen

Betrokken en aardig

30 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Angela van den Bosch

Prijs viel mee!

26 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vincent Bos

Veelal bereikbaar

26 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Esther Bosch

Goed geregeld De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

22 juli 2020

- Erik Jansen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

26 juli 2020

- Hanneke Dijkstra

Meelevend en welwillend

24 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Eric Jacobs

Niet enkel voor personeel

21 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Vanessa Schouten

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

21 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Hanneke Jonker

Vlug in contact

18 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Wendy de Bruin

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

15 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Patrick van Doorn

Persoonlijk afgestemd advies

19 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Tessa de Jong

Snel in contact

15 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Roy Willems

Conflict met medewerker opgelost

17 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Laura van de Veen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

11 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Chantal Bakker

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

13 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Leonie Postma

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

11 juli 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Mark van Beek

Lastige tijd afgerond

15 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Marinus de Jonge

Een lintje krijgen

8 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Manon Schipper

Niets meer te maken met mijn werk!

14 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Linda de Bruijn

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

9 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Inge van de Velde

Oprecht neutraal

5 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Mariska Meijer

Niet alleen voor personeel

9 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Hendrikus van der Horst

Scheiding met zilveren randje

6 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Joost van der Laan

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Dave Bosman

Niet prijzig

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martine Vos

Na lang onrustig nu rust

2 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Sanne Verhoeven

Tevreden

4 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Wilhelmus Sanders

Niet duur

29 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anita Wolters

Het idee uit de mediation helpt enorm

5 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Danny de Koning

Het plan was aantrekkelijk

1 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Martinus Willems

Betrokken en sympathiek

3 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Antonius van Dijk

Snel geregeld

26 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Erik Wolters

Een schouderklopje verdiend

23 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Patrick Driessen

Niet alleen voor werknemers

28 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Irene Verhoeven

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maarten Smeets

Hulp bij scheiding

23 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Simone Bos

Profi en handig geregeld

19 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Tim Willems

Het plan was goed

25 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nancy van der Horst

Gewoon goed

19 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marc van Loon

Een lintje krijgen

24 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Alexander Hoekstra

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Annemieke van der Horst

Niet enkel voor personeel

17 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Thijs Timmermans

Simpel en snel

15 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Anne Visser

Veelal bereikbaar

16 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Maria van de Ven

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Cindy Hofman

Niet enkel voor werknemers

13 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Christian van der Horst

Goed gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

10 juni 2020

- Elizabeth van der Horst

Simpel en vlug

9 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sebastiaan Bosman

De familie is opnieuw een familie

10 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tim Kuijpers

Oprecht onpartijdig

10 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Alexander van der Meulen

Pijnlijke tijd afgesloten

11 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Elisabeth Willems

Niets meer te doen met mijn werkgever!

7 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Danny Evers

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

4 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Martijn de Koning

Nalatenschap zo afgehandeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Miranda Maas

Persoonlijke benadering

5 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Chantal Vos

Oprecht onpartijdig

9 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Pascal Molenaar

Verstandig geregeld

7 juni 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Eveline van de Berg

Meelevend en vriendelijk

3 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jessica van Leeuwen

Professioneel en snel

4 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Anne van de Brink

Oprecht onpartijdig

1 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Guido Koning

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Barry van Wijk

Eindelijk rustigere tijden

29 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Wilhelmus Verbeek

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

30 mei 2020

- Paulus Dijkstra

Gevoelige kwestie fijn geregeld

29 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Jacobus Vos

Tevreden

31 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Jeffrey Vermeulen

Het plan was goed

31 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bianca Verhoeven

Oprecht goed

27 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Rob van Dam

Volledig rechtvaardig

28 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Eric de Vos

Meer gekregen dan verwacht

28 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Nicole Vink

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Wilhelmus van Loon

Eindelijk onenigheid opgelost

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Gerardus de Groot

Vlot afgehandeld!

24 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ellen van den Heuvel

Niks meer te maken met mijn werkgever!

24 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Steven de Haan

Niet prijzig

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Bastiaan van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Anna van de Velden

De familie is weer een familie

17 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Janneke Smit

Het plan was degelijk

15 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marije van den Bosch

Ook voor ons als bedrijf

21 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Björn van de Pol

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jelle van der Linden

Meer gekregen dan verwacht

15 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bianca Vink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Ilse van de Velden

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

12 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Arie de Jong

Hulp bij scheiding

17 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Suzanne de Bruin

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

13 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark van Beek

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

15 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Martine de Lange

Moeilijke tijd afgerond

9 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Chantal van Wijk

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

11 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Simon van den Broek

De mediator was fijn!

7 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Wilhelmus Brouwer

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Erwin Hendriks

Een lintje krijgen

11 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paulus Dijkstra

Simpel en snel

8 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Jeroen Koning

Conflict met personeelslid opgelost

3 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- David de Vos

Oprecht chapeau

1 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Antonius Dijkstra

Kwetsbare afhandeling top geregeld

1 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Marleen van de Brink

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Petra de Vries

Professioneel en snel

5 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hanneke van de Pol

Pijnlijke periode afgesloten

2 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Frank Willems

Onenigheid met dochter opgelost

1 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tamara Huisman

Echt chapeau

1 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Stefan de Vos

Niets meer te maken met mijn werkgever!

28 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Stefan Hermans

Gewoon prima

29 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Leonie van Vliet

Meer ontvangen dan verwacht

27 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Björn de Vos

Eindelijk ruzie opgelost

25 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Arie van Wijk

Het plan was degelijk

23 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Martijn de Jonge

Conflict met medewerker opgelost

27 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Thomas Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jeffrey de Lange

Meelevend en vriendelijk

19 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Edwin van de Wal

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Monique Martens

De familie is weer een familie

23 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Sander de Boer

Niet prijzig

21 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Manon Gerritsen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Wilhelmus van Dongen

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Dirk Martens

Arbeidsconflict kundig opgelost

19 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Anne van der Meulen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

15 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Marco Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Nicole van Doorn

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Michel Kuijpers

Lastige periode afgerond

15 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jessica van de Veen

Na lang onrustig nu rust

9 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Rob van de Brink

Niks meer te doen met mijn werk!

11 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nathalie van der Horst

Ook voor werkgevers

9 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Bastiaan Mol

Lastige tijd afgerond

8 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Petra de Koning

Snel opgelost!

12 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kim Postma

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

10 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Martinus de Vries

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Tamara Jansen

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Antonius Hofman

Gelukkig nu rustigere tijden

5 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Petra Hermans

Profi en handig geregeld

9 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Martine Visser

Niet enkel voor werknemers

8 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Claudia Mulder

Dichter naar elkaar gekomen

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Adrianus van de Berg

Snel afgehandeld!

3 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Kirsten Sanders

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

1 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Femke van Dongen

Geoefend mediator

31 maart 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Catharina Sanders

Geen kant verkiezen

19 maart 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Tessa Timmermans

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

19 februari 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Laura Driessen

Niet enkel voor werknemers

29 januari 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Petra Koster

Snel geregeld

22 januari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Daniëlle Mulder

Vlug in contact

3 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Sandra Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob van den Broek

snel geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kelly Evers

snelle service

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jessica van Leeuwen

vlot en makkelijk

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Sanders

Zeer verrast

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dennis de Groot

Snelle offerte

24 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Natasja van Doorn

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon van de Wal

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Vink

Super service

22 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robin Wolters

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Kuiper

Ideale match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joost Koning

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Koning

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Jonker

Lang leve google

15 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Groen

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rutger de Wit

Ideale tip

12 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Deborah van Dijk

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacqueline Koning

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Koning

Ideale match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Frank Huisman

Dé tip

10 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Pieter Blom

Fijn!

27 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Esther de Groot

Goed contact

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas Dekker

Dé tip

18 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tamara Willemsen

Ideale tip

11 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kim Jonker

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jacoba Vos

betaalbaarder dan ik dacht

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda de Haan

Goed contact

11 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Veenstra

Gevonden via forum

6 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk van Vliet

Zeer verrast

10 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Janneke Wolters

Snelle offerte

2 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Inge Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

23 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Daniël Meijer

Ideale website

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Verbeek

Geen linkedin nodig

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Claudia de Bruin

Perfecte website

30 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank van der Laan

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arjan Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

16 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrik Prins

Positieve ervaring

27 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Vanessa de Jong

Snelle offerte

26 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Paul Hendriks

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anna van de Veen

Fijn!

5 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marijke Jacobs

Goed contact

1 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter Vos

Eindelijk een fijne site

22 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Blom

Geen linkedin nodig

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas de Vries

zeer rap geholpen

12 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Nancy Kuiper

Perfecte website

4 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marc de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nathalie van de Pol

Perfecte tip

19 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicolaas van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

15 juli 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Michael Verhoeven

Dit werkt fijn

5 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thomas Martens

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jeffrey Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

26 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Karin Willemsen

snel geholpen

19 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Nathalie Jonker

Duidelijke website

12 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kevin van den Broek

snelle service

1 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tim de Groot

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke Prins

niet verwacht zo betaalbaar

18 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Janssen

Goede werking van de website

10 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob de Jonge

De perfecte match

6 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacoba van de Velde

Gevonden via forum

25 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mark van den Broek

Lang leve google

19 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Huisman

Google is je grootste vriend

17 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus Dijkstra

Goede werking van de website

17 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Arjan Jansen

snel geholpen

11 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Björn de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

4 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Evelien Kuipers

Heel positief

7 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Roy Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

8 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Astrid Prins

Dit werkt fijn

29 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Arie Bosch

Uitgelichte mediators uit Swalmen

Lommerse Mediation

Heldens van de Mortellaan 9
5954 CM Beesel
Nederland

077 474 1845
http://lommersemediation.nl/

Pisters mediation coching & hypnotherapie

Jagerstraat 10
6042 KA Roermond
Nederland

0475 580 768
http://www.pisters.nl/

Draper Mediation

Offenbeker Bemden 50
5953 MX Reuver
Nederland

077 474 6055
http://www.drapermediation.nl/