Mediator Valkenswaard

Zoek jij een topper voor mediation in Valkenswaard?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Valkenswaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Valkenswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Valkenswaard gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Valkenswaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valkenswaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Leende, Westerhoven en Riethoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Valkenswaard

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Valkenswaard? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Valkenswaard te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Valkenswaard. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Valkenswaard terecht voor:

  • Mediator scheiding Valkenswaard
  • Zakelijke mediation Valkenswaard
  • Familie mediation Valkenswaard
  • Mediation arbeidsconflict Valkenswaard
  • En meer

Alle mediators uit Valkenswaard

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Valkenswaard – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Valkenswaard. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Valkenswaard voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Valkenswaard.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Valkenswaard

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Valkenswaard weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Valkenswaard stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Valkenswaard gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Valkenswaard.

Scheiden in Valkenswaard is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Valkenswaard die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Valkenswaard, via een betaalbare mediators

Scheiden Valkenswaard

Klik op de knop ‘Scheiden Valkenswaard‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Valkenswaard, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Valkenswaard

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Valkenswaard op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Valkenswaard.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Valkenswaard – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Valkenswaard die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Valkenswaard.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Valkenswaard voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Valkenswaard te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Valkenswaard.

Veelgestelde vragen over mediation in

Valkenswaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Valkenswaard jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Valkenswaard.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Valkenswaard. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Valkenswaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Valkenswaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Valkenswaard

Niet prijzig

7 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Roel Vermeulen

Scheiding met zilveren randje

6 september 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Dennis de Boer

Snel geregeld

28 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Miranda van der Laan

Ervaren mediator

29 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maaike van de Berg

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

21 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Christian Prins

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sander de Boer

Profi en vlot geregeld

18 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Gerardus Smits

Content

15 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Erik Molenaar

Oprecht chapeau

6 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Annemieke van der Meulen

Ook voor werkgevers

12 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Cindy van den Broek

Een schouderklopje verdiend

2 augustus 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sanne Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Leonie van Dam

Oprecht rechtvaardig

27 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Ivo Bosman

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

23 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Richard Jonker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Claudia Wolters

Moeilijke tijd afgesloten

28 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Maurice van der Horst

Niet duur

20 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Mirjam Dekker

Lastige periode afgerond

24 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Erik van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

20 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Klaas van Dongen

Meelevend en vriendelijk

22 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jessica Prins

De familie is opnieuw een familie

23 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Sjoerd van de Berg

Vakkundig en vlug

20 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Saskia Janssen

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

20 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Kevin de Haan

Goed geregeld

17 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Sebastiaan Hermans

Oprecht goed

15 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Bianca Bos

Hulp bij (tiener)dochter

18 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Hendrikus Scholten

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jan de Ruiter

Vechtscheiding voorkomen!

16 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Erik Prins

Meer gekregen dan verwacht

15 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Gerardus de Groot

Gevoelige kwestie fijn geregeld

12 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Wouter Willemsen

Conflict met medewerker opgelost

10 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Johannes Martens

Meelevend en welwillend

13 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Brenda Hofman

Vlug in contact

12 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Inge Kuipers

Gevoelige kwestie fijn geregeld

6 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Mirjam Bos

vlot geregeld

11 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Susanne Mulder

Simpel en vlot

5 juli 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Niels Scholten

Hulp bij (tiener)dochter

3 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Miranda van de Velde

Niet enkel voor werknemers

7 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Marcel de Bruin

Meer gekregen dan bedacht

3 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sander de Jong

Menselijke benadering

1 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- David van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nancy van Vliet

Arbeidsconflict kundig opgelost

3 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Irene van Vliet

Niet prijzig

27 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jeffrey van de Pol

Snel afgehandeld!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Martijn Willemsen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Tessa Post

Niet duur

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Gerardus van der Horst

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

29 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Jolanda van der Horst

Tarief viel mee!

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Nicolaas Veenstra

Tarief viel mee!

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Alexander Hoekstra

Na lang turbulent nu ontspanning

20 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Hendrik van der Meer

Professioneel en snel

25 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Bram van Dam

Prima geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

25 juni 2020

- Cornelis Bos

Niet prijzig

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca van de Pol

De familie is weer een familie

17 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Vincent de Lange

Pijnlijke periode afgesloten

17 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sander van Dam

Meelevend en welwillend

20 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Johanna van der Meulen

Het idee uit de mediation helpt enorm

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Gerardus Willems

Een schouderklopje krijgen

17 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Simon Post

Gewoon goed

11 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Hendrika Smit

De mediator was goed!

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Hanneke Vermeulen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 juni 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Ruud van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Renate van Loon

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

11 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Susanne Vermeulen

Gelukkig nu van mijn baas af

9 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Richard van den Bosch

Ook voor werkgevers

5 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Bastiaan Dekker

Ondanks de emoties netjes gedeeld

5 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- David Mulder

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- René van den Bosch

Nalatenschap zo geregeld

3 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tessa de Vos

Geoefend mediator

5 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Elizabeth Maas

Arbeidsconflict kundig opgelost

1 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Judith van Loon

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Karin Maas

Meelevend en welwillend

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wilhelmus Kramer

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Hendrikus de Haan

Simpel en vlug

29 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Simone Hoekstra

Echt chapeau

1 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacoba van Dongen

Ruzie met werknemer opgelost

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Suzanne van Veen

Erfenis zo afgehandeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- René van Loon

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

2 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Matthijs Janssen

Gewoon prima

30 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Sanne Smits

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

26 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Sabine van Doorn

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

27 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Alexander van der Linden

Persoonlijk afgestemd advies

22 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marianne Bakker

Kwetsbare afwikkeling top besloten

24 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Patrick Scholten

Meelevend en welwillend

22 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Charlotte Prins

Verwachtingen overtroffen

26 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Catharina van Dijk

Arbeidsconflict kundig aangepakt

20 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Natasja Hermans

Snel in contact

22 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Bastiaan Gerritsen

Vakkundig en snel

19 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Jacqueline van de Ven

Verwachtingen overtroffen

20 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ingrid de Vos

Niks meer te maken met mijn werk!

15 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ivo Bosman

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Petrus Evers

Vakkundig en vlug

14 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Martijn de Ruiter

Erfenis zo afgehandeld

14 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Deborah Huisman

Ondanks de emoties netjes gedeeld

18 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Ilona Visser

vlot afgehandeld

15 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marcel Boer

Meer gekregen dan verwacht

16 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Susanne Jonker

Goed gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

14 mei 2020

- Björn Jansen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Guido Kok

Ruzie met dochter opgelost

14 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Rutger de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

12 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Inge van der Heijden

Professioneel en vlug

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Michiel van Dongen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Steven Hoekstra

Vakkundig en snel

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Kirsten Visser

Eindelijk rustigere tijden

5 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Kim van Veen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

7 mei 2020

Hele lieve ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Roy van de Pol

Meelevend en vriendelijk

1 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Hendrik de Jong

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

6 mei 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Vincent van der Linden

Op maat afgestemd advies

6 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ellen de Haan

Pijnlijke periode afgerond

2 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Evelien Martens

Fatsoenlijk geregeld

30 april 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jeffrey Vink

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Rutger Molenaar

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

26 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Björn van der Linden

Pijnlijke tijd afgesloten

1 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Barry de Leeuw

Een lintje verdiend

27 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Franciscus de Wit

Ondanks afstand professioneel geholpen

27 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sharon van den Heuvel

Een schouderklopje verdiend

30 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Melanie Meijer

De mediator was fijn!

26 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Peter Jonker

Tevreden

21 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Roel Koster

Niets meer te maken met mijn werkgever!

25 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sandra van Doorn

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Tessa Huisman

Een lintje verdiend

25 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Tessa van den Heuvel

Oprecht goed

18 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Marijke van Beek

Erfenis zo geregeld

19 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Kelly van Dam

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Maarten Sanders

Betrokken en aardig

15 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Robertus Veenstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ronald Dekker

Meelevend en vriendelijk

18 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hendrik de Graaf

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

13 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Anouk Dijkstra

Nalatenschap zo afgehandeld

12 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Esther Postma

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Antonius Vos

Niks meer te doen met mijn werk!

10 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Anita van de Wal

Meer gekregen dan verwacht

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Angela de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

12 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Manon Vink

Pijnlijke periode afgerond

13 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Maurice Mol

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Eveline Koning

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Petra Koning

De mediator was fijn!

10 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Jessica de Groot

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

5 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kelly Mulder

Pijnlijke tijd afgerond

8 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Guido van Dijk

Pijnlijke tijd afgesloten

9 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Patricia van den Broek

Oprecht rechtvaardig

4 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Sabine van Doorn

Betrokken en aardig

2 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marleen Hoekstra

Gewoon prima

30 maart 2020

Content zoals verwacht.

- Marije Jonker

Het plan was fatsoenlijk

30 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hanneke Dijkstra

Het plan was goed

29 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martine Molenaar

Na lang turbulent nu rust

17 maart 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Maaike Maas

Ervaren mediator

4 maart 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Maurice Bakker

Erfenis zo afgehandeld

12 februari 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Tessa van de Velden

Vlot opgelost!

24 januari 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patricia de Vos

Meer gekregen dan verwacht

16 december 2019

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jelle Kuiper

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tessa van der Heijden

Zeer verrast

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bart Hermans

Ideale tip

30 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Kuipers

vlot en makkelijk

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maartje Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Linda Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke de Vries

Snelle offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle van de Veen

Positieve ervaring

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Chantal van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Verbeek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anne van der Heijden

Ideale tip

24 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas van den Broek

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Astrid de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

15 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Bruin

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Janneke van Loon

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sabine Bakker

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thijs Kok

Eindelijk een goede site gevonden

15 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mark Janssen

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rob Bosman

Eindelijk een fijne site

14 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Meijer

Mediatorkaart is top!

10 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha de Lange

aangename service

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Linda de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

22 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Suzanne Smits

Lang leve google

16 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël Vink

Snelle offerte

9 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Jansen

erg snel

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Willemsen

Vlugge offerte

23 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus de Leeuw

Fijn!

20 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simone van de Pol

Zeer verrast

11 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- René Janssen

Geen linkedin nodig

6 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jacobus Visser

Perfecte tip

7 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Maas

snelle service

28 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Adriaan Schouten

Goed contact

24 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marijke Hermans

Goede werking van de website

20 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Patricia Brouwer

Fijne service

10 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michael van der Meulen

Google is je grootste vriend

31 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van der Laan

Goede werking van de website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thijs van de Brink

Prettige service

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- David van der Meer

Aangenaam verrast

12 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

5 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Lisette van Dijk

Goed contact

29 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

22 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Tom van der Laan

Ideale tip

12 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paulus van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus Koster

Erg tevreden

2 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barry Bos

snelle service

26 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ingrid Vos

Mediatorkaart is top!

17 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Albert van den Bosch

erg snel

14 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Frank van Dam

Dit werkt fijn

8 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam Peters

betaalbaar en professioneel

31 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Jonker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmina Vos

Mediatorkaart is top!

14 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Patrick van der Horst

snelle service

10 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marc Veenstra

Goed contact

4 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Alexander van Beek

Google is je grootste vriend

24 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Groen

snel geholpen

19 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Simon Meijer

vlot en makkelijk

7 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Steven Dijkstra

Goede werking van de website

30 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost Postma

Werkt goed dit

21 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robertus Bosman

erg betaalbaar

12 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Jacobs

Perfecte tip

4 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roel van der Laan

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth Gerritsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Miranda van Veen

Werkt goed dit

4 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy de Boer

Prettige service

4 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kirsten de Haan

Eindelijk een fijne site

10 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Vos

Vlugge offerte

7 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 januari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabrina van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten Hermans

Uitgelichte mediators uit Valkenswaard

Conjay B.V.

Dommelseweg 28
5554 NR Valkenswaard
Nederland

040 208 2555
http://www.theunssandersadvocaten.nl/

HomeVision Mediation

Fluitekruid Meadow 52
5551 HT Valkenswaard
Nederland

06 23311999
http://coachlifestyle.nl/

Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator

Loveren 10
5563 AD Westerhoven
Nederland

040 843 6090
http://www.advocatenkantoorirmavandenheuvel.nl/