Mediator Bergeijk

Zoek jij een topper voor mediation in Bergeijk?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Bergeijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Bergeijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Bergeijk gezocht?

Een mediator uit Bergeijk vinden

Mediator Bergeijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergeijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vessem, Westerhoven en Luijksgestel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bergeijk

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Bergeijk? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bergeijk te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Bergeijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Bergeijk
  • Zakelijke mediation Bergeijk
  • Familie mediation Bergeijk
  • Mediation arbeidsconflict Bergeijk
  • En meer

Alle mediators uit Bergeijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bergeijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bergeijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bergeijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bergeijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bergeijk

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Bergeijk weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Bergeijk is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bergeijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Bergeijk.

Scheiden in Bergeijk is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bergeijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bergeijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Bergeijk

Klik op de knop ‘Scheiden Bergeijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bergeijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bergeijk

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bergeijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bergeijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bergeijk – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Bergeijk die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bergeijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bergeijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bergeijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bergeijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bergeijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bergeijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bergeijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bergeijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bergeijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bergeijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bergeijk

Snel geregeld

4 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Margaretha Post

Echt chapeau

5 september 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nathalie Scholten

Op maat afgestemd advies

1 september 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Koen Prins

Conflict met medewerker opgelost

27 augustus 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Robin van Vliet

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

20 augustus 2020

- Joyce Driessen

Gelukkig nu ruzie opgelost

21 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marjolein van den Bosch

Nalatenschap eerlijk verdeeld

20 augustus 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Thijs Dijkstra

De mediator was goed!

13 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Petra Peters

Erfenis netjes gedeeld

10 augustus 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Barbara van der Laan

Erfenis zo geregeld

7 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Michael Timmermans

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

5 augustus 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Christian Schouten

Hulp bij scheiding

1 augustus 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Jolanda Kuipers

Goed geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

29 juli 2020

- Eveline van der Linden

Vlot afgehandeld!

26 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrik Schouten

Geen kant gekozen

26 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Bram Jansen

Geoefend mediator

28 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Christiaan Meijer

Fatsoenlijk afgehandeld

20 juli 2020

De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Jessica Peeters

Tevreden

20 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jasper van Dam

Oprecht goed

20 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Melanie Martens

De mediator was fijn!

23 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Adrianus Veenstra

Snel opgelost!

19 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sylvia de Koning

Ruzie met dochter opgelost

21 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jessica de Koning

Ervaren mediator

15 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Ingrid van Wijk

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

17 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Monique Postma

Verstandig afgehandeld

20 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Annemieke de Vries

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Wilhelmus de Bruin

Het idee van de mediation helpt echt

14 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Laura de Groot

Op maat afgestemd advies

13 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Renate Post

Na lang turbulent nu rust

10 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Adriana Bakker

Eindelijk rustigere tijden

12 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Ruben de Wit

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Martijn Timmermans

Snel geregeld

7 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Patricia Timmermans

Volledig onpartijdig

13 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sharon van Loon

Vakkundig en vlug

11 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sanne Boer

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Jacqueline van Dijk

Simpel en snel

6 juli 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Jacobus de Jonge

Meer gekregen dan verwacht

3 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Steven van de Velden

Onenigheid met dochter opgelost

3 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Chantal van de Velde

Onenigheid met dochter opgelost

1 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Gerrit van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

5 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Franciscus van de Velde

Het idee uit de mediation helpt enorm

29 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Arie van der Linden

Betrokken en sympathiek

29 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Cornelis Kuipers

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

28 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Joost van Leeuwen

Verwachtingen overtroffen

1 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jacob Molenaar

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

28 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hanneke de Jonge

Oprecht onpartijdig

29 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Hendrik van Vliet

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

23 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Erwin Willemsen

Niet alleen voor personeel

27 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Gerrit Vos

Vlot in contact

23 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel besloten zo.

- Manon de Bruin

Niet alleen voor personeel

25 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Anouk Smits

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Tim van den Bosch

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

18 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Rob Verhoeven

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Maurice Groen

Na lang turbulent nu rust

16 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Nicole Willems

Verstandig afgehandeld

17 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- René Groen

Ook voor ons als bedrijf

16 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Bastiaan van Beek

Lastige periode afgerond

16 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Diana Peeters

Vakkundig en vlug

11 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Natascha de Bruin

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jelle Peters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 juni 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Yvonne de Haan

Niets meer te doen met mijn werkgever!

14 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Raymond van den Broek

vlot afgehandeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Johannes van den Broek

Hulp bij uit elkaar gaan

9 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Brenda Martens

Conflict met medewerker opgelost

7 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Irene van Doorn

Oprecht neutraal

11 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Michel Kramer

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

8 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Sander Martens

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Ilse Vermeulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marijke Boer

Nalatenschap netjes verdeeld

7 juni 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Sander Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Eva Veenstra

Betrokken en aardig

4 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Natasja Smits

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Nathalie de Lange

Ruzie met personeelslid opgelost

5 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Elizabeth de Wit

Simpel en vlot

31 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jessica Peters

Erfenis zo geregeld

1 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Petra Jacobs

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Bram van de Pol

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

1 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Martinus de Graaf

Prima gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

28 mei 2020

- Maurice van Beek

Uit elkaar met een lichtpuntje.

26 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Alexander Evers

Betrokken en aardig

26 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Manon van den Bosch

Echt rechtvaardig

23 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Marieke Koster

De mediator was verstandig!

27 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Simon Mulder

Fijn geregeld

22 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Laura Molenaar

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

27 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jeffrey van den Bosch

Fijn afgehandeld

23 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Dennis Hermans

Onzekere kwestie goed afgehandeld

26 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Deborah Verhoeven

De familie is weer een familie

19 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Simone van Wijk

Meer gekregen dan verwacht

22 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Edwin Jacobs

Verstandig afgehandeld

16 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Annemieke van den Bosch

Echt onpartijdig

15 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Elisabeth Bos

Na lang onrustig nu ontspanning

14 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Joost van der Heijden

Onenigheid met dochter opgelost

17 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ronald de Ruiter

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Ronald Bakker

Erfenis eerlijk verdeeld

16 mei 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Maurice Vermeulen

Na lang onrustig nu ontspanning

17 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Roel Dekker

Profi en snel geregeld

12 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Barbara Hermans

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

16 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Sabine Verhoeven

Scheiding met zilveren randje

10 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Claudia Gerritsen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Janneke Vink

Van problemen snel naar oplossingen

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Paulus de Graaf

Oprecht chapeau

12 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Daniël de Vos

Prijs viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Johannes Smit

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

7 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Klaas van Dam

Geen testament, wel netjes verdeeld

3 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Petrus Jacobs

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

5 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Manon van de Velden

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

4 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Suzanne van Veen

Meer gekregen dan bedacht

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Laura de Ruiter

Oprecht fijn

1 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Manon van de Ven

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Irene van Veen

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Catharina van der Meer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Dave Veenstra

Boven verwachting

27 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Laura van de Brink

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

28 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Renate Timmermans

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

30 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Simon van de Veen

Uiteindelijk van mijn baas af

24 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Nancy van Leeuwen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

30 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Esther Verbeek

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Daniël Vink

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

26 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Pascal van de Velde

Conflict met werknemer opgelost

20 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Nancy Dijkstra

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Inge de Vries

Niets meer te doen met mijn werk!

25 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Kevin Groen

Een lintje verdiend

17 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacob Koster

Boven verwachting

22 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Melanie Hermans

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

18 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Lisette Kuiper

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

18 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Cornelia Bosch

Verwachtingen overtroffen

19 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Petra Boer

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

19 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marieke van Wijk

Niet duur

13 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Patrick Maas

Moeilijke periode afgerond

16 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Joyce Meijer

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

16 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Simon de Wit

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

15 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Thomas Koster

Ruzie met dochter opgelost

11 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Remco Verhoeven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Daniël Dekker

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

10 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Robin Bosman

Verstandig geregeld

7 april 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Jacobus van Doorn

Hulp bij (tiener)dochter

5 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ivo de Koning

Het plan was goed

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Dave Willems

Snel opgelost!

4 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicolaas Visser

Tarief viel mee!

3 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven van Beek

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

7 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Rutger Koster

Snel afgehandeld!

5 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelia van de Velden

Meer gekregen dan verwacht

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Steven de Bruijn

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

1 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Karin de Lange

Meelevend en vriendelijk

1 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Saskia Hoekstra

Onenigheid met dochter opgelost

29 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Paul Verhoeven

Arbeidsconflict kundig aangepakt

17 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Cornelia Maas

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 februari 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Irene Kuipers

Het plan was aantrekkelijk

3 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Vincent van den Bosch

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

21 januari 2020

- Eva van den Heuvel

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 januari 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Ronald Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Kuiper

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petra Kuijpers

aangename service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Peter Blom

Werkt lekker!

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jeroen Dijkstra

De perfecte match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Smit

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ronald Prins

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Simon de Boer

Fijn!

25 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicole Koning

Heel positief

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Roel Boer

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid van de Berg

Perfecte website

21 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike Kok

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Cornelis Vermeulen

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Prins

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Prins

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo de Vries

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ramona Scholten

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa Kramer

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene Smeets

Ideale website

11 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natasja Mol

betaalbaarder dan ik dacht

8 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

5 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Charlotte de Jong

Snelle offerte

24 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Smit

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Evers

Vlugge offerte

11 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien Smeets

Vlugge offerte

31 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerrit Peters

Fijne service

25 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Timmermans

Geen linkedin nodig

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

16 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Deborah Bos

Google is je grootste vriend

2 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Kuipers

Snelle offerte

7 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Smit

Positieve ervaring

28 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin van Doorn

Zeer verrast

27 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Femke Bakker

Eindelijk een fijne site

20 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond Postma

aangename service

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Peeters

Goed contact

1 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes Dijkstra

Fijne service

25 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Guido Veenstra

Voortreffelijke match

23 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska Prins

Voortreffelijke match

14 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda Blom

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simon Timmermans

Duidelijke website

29 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik Post

Dé tip

24 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marianne Verhoeven

Ideale website

15 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika van Dam

Erg tevreden

11 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martin de Bruin

erg snel

1 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Anouk van Leeuwen

Vlugge offerte

26 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique van der Meulen

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerardus Vink

erg snel

25 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Franciscus Jacobs

Positieve ervaring

18 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Peter Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Vink

niet verwacht zo betaalbaar

4 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria Vos

Via forum hier terechtgekomen

2 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ingrid Scholten

Via forum hier terechtgekomen

26 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Robertus Mol

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrikus de Haan

Dé tip

11 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wendy Wolters

Perfecte tip

31 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Natascha Groen

Duidelijke website

23 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus de Ruiter

Vlugge offerte

22 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anita de Jonge

Goed contact

10 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas van de Brink

Mediatorkaart is top!

5 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Daniël Smit

Via linkedin niet hetzelfde

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline van de Brink

Positieve ervaring

21 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kirsten van de Berg

Erg tevreden

6 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sabine Hendriks

Geen linkedin nodig

29 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Dekker

Mediatorkaart is top!

1 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ellen Kuiper

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Simone de Vos

Ideale tip

12 januari 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joyce Dijkstra

Goed contact

19 december 2018

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Karin van der Meulen

erg betaalbaar

26 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Mol

Uitgelichte mediators uit Bergeijk

Conjay B.V.

Dommelseweg 28
5554 NR Valkenswaard
Nederland

040 208 2555
http://www.theunssandersadvocaten.nl/

Alimentatiedesk Eersel

Dijk 36
5521 AZ Eersel
Nederland

0497 225 009
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-eersel

HomeVision Mediation

Fluitekruid Meadow 52
5551 HT Valkenswaard
Nederland

06 23311999
http://coachlifestyle.nl/