Mediator Hoogeloon

Behoefte aan een ijzersterke mediator in Hoogeloon die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Hoogeloon verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hoogeloon – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Hoogeloon gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Hoogeloon
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogeloon, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Casteren, Vessem en Duizel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hoogeloon

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Hoogeloon? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hoogeloon te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Hoogeloon. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hoogeloon terecht voor:

  • Mediator scheiding Hoogeloon
  • Zakelijke mediation Hoogeloon
  • Familie mediation Hoogeloon
  • Mediation arbeidsconflict Hoogeloon
  • En meer

Alle mediators uit Hoogeloon

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hoogeloon – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hoogeloon. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hoogeloon voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hoogeloon.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hoogeloon

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Hoogeloon weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Hoogeloon eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hoogeloon gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Hoogeloon.

Scheiden in Hoogeloon is altijd vervelend, maar met een mediator scheiden uit Hoogeloon zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hoogeloon die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hoogeloon, via een betaalbare mediators

Scheiden Hoogeloon

Klik op de knop ‘Scheiden Hoogeloon‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hoogeloon, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hoogeloon

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hoogeloon op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hoogeloon.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hoogeloon – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Hoogeloon te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hoogeloon.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hoogeloon voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hoogeloon te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hoogeloon.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hoogeloon

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hoogeloon jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hoogeloon.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hoogeloon. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hoogeloon en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hoogeloon die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hoogeloon

Meelevend en vriendelijk

1 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Nicole de Vos

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

29 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Franciscus Bosman

De familie is weer een familie

24 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Deborah de Graaf

Ruzie met dochter opgelost

25 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Wendy Kramer

Een schouderklopje krijgen

24 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bart Kuiper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Irene Schouten

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Femke van Loon

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Robert van de Wal

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

18 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Hendrik de Wit

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barbara van der Meulen

Vlot opgelost!

17 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacob Postma

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

17 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Ramona Verbeek

Snel geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Elisabeth Mol

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

12 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Dirk Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Maarten van Veen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Femke Hofman

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Anne Vermeulen

Geen kant kiezen

13 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Klaas Peeters

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

14 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Cornelis de Wit

Betrokken en aardig

12 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Laura van Wijk

Meelevend en vriendelijk

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Monique Martens

Kwetsbare afhandeling top besloten

11 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Marjolein Brouwer

Geen kant kiezen

6 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Erwin Jansen

Persoonlijke aanpak

3 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Bram Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

2 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hendrik van de Berg

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

8 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Manon van Doorn

Oprecht goed

6 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marianne Vink

Content

2 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Nicole Gerritsen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

30 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Irene de Bruin

vlot afgehandeld

4 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Joost Peters

Scheiding met zilveren randje

2 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Arie van der Meulen

De mediator was verstandig!

28 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Michel Timmermans

Vakkundig en vlug

30 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nicolaas van den Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

27 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sanne de Haan

Hulp bij uit elkaar gaan

25 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Albert Koster

Meelevend en welwillend

25 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Martin Hendriks

Betrokken en aardig

26 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Iris Jacobs

Hulp bij uit elkaar gaan

24 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Marc van de Brink

Oprecht fijn

22 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Anne de Wit

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

26 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Arie Bos

Oprecht chapeau

25 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Johan van der Meulen

Tarief viel mee!

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Susanne de Vries

De mediator was goed!

18 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Rutger Mol

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ilse Huisman

Het plan was aantrekkelijk

19 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Stefan Martens

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Nicolaas Timmermans

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 mei 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Tessa de Bruin

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Roel Scholten

Gevoelige kwestie goed geregeld

19 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Wouter Post

De mediator was verstandig!

13 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Thomas Scholten

Professioneel en vlug

11 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Stefan van de Wal

Professioneel en vlug

16 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Patricia Janssen

Op maat afgestemd advies

11 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Martinus Bakker

Boven verwachting

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Miranda Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Matthijs Scholten

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

11 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Nicolaas van der Meer

Snel in contact

6 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Rogier Blom

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Dirk Jonker

Fijn geregeld

7 mei 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kirsten Huisman

De familie is opnieuw een familie

9 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jessica van der Linden

Snel in contact

7 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Jeffrey Vink

Verstandig geregeld

5 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Antonius van Loon

Ook voor werkgevers

30 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Patricia Mol

Arbeidsconflict behendig aangepakt

5 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Steven van de Ven

Meer gekregen dan verwacht

3 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sylvia Groen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

28 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Cornelia Boer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Kevin Mulder

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

30 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Jacob Veenstra

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

30 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Wilhelmus van den Broek

Echt onpartijdig

30 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Johanna Jansen

Vlot afgehandeld!

24 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bram Kok

Meelevend en vriendelijk

30 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petra Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Sanne de Ruiter

Onenigheid met dochter opgelost

22 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marc de Bruijn

Conflict met medewerker opgelost

25 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Suzanne Smits

Gelukkig nu rustigere tijden

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Frank Peeters

Niet alleen voor werknemers

19 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Christian Smits

Conflict met medewerker opgelost

20 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Evelien Hendriks

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

22 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- René Bosman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

21 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Petrus Hermans

Oprecht onpartijdig

15 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Angela Peeters

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

14 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Patrick Smeets

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Christian Bos

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

19 april 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Sylvia van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Eveline Koster

Oprecht chapeau

10 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Vanessa de Wit

Oprecht chapeau

10 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Adriana Postma

Een schouderklopje verdiend

13 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Guido Boer

Moeilijke periode afgesloten

9 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ivo Kuijpers

Profi en snel geregeld

7 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Anna Smeets

Direct opgelost!

9 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Karin van Veen

Tevreden

11 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Monique Smit

Het plan was fatsoenlijk

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Ivo Verhoeven

Verwachtingen overtroffen

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Laura de Bruin

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Anouk van de Veen

Gelukkig nu van mijn baas af

5 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabine van Leeuwen

Na lang onrustig nu ontspanning

6 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Susanne de Graaf

Arbeidsconflict behendig aangepakt

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Ramona Hoekstra

Persoonlijke aanpak

6 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ruud Verhoeven

Geen kant verkiezen

31 maart 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Kim Groen

Profi en vlot geregeld

28 maart 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Ruud de Graaf

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

22 maart 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Maria van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

21 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Esther Kuiper

Niet alleen voor personeel

7 februari 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Arie de Wit

Geen kant gekozen

14 januari 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Annemarie Vermeulen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

15 december 2019

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Bart de Jong

Vlugge offerte

3 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Martens

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Wouter Schipper

Lang leve google

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Bosch

Ideale match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis van de Velde

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Stefan van den Bosch

erg snel

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tom Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Boer

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska van de Veen

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Michael Jansen

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus van der Linden

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Driessen

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter Sanders

Vlugge offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje Janssen

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rogier Vos

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana van de Brink

Lang leve google

12 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Hofman

Gevonden via forum

17 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ramona Jacobs

Perfecte website

14 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Judith van den Heuvel

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerardus Koning

Zeer verrast

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marc Kuipers

Super service

5 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Janssen

Goede werking van de website

2 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Smeets

Lang leve google

20 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dave Mulder

Dit werkt fijn

19 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom de Jong

Zeer verrast

9 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan Hermans

Goede werking van de website

30 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Manon van Loon

Google is je grootste vriend

25 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien de Wit

zeer rap geholpen

20 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Wilhelmus Schouten

Zeer verrast

13 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kim van de Brink

Forum bood hulp

3 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud de Jonge

Prettige service

6 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Renate Peeters

Vlugge offerte

4 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Pascal de Groot

Fijn!

22 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelia de Leeuw

Voortreffelijke match

17 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sylvia Blom

Eindelijk een fijne site

9 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Monique Hofman

Snelle match via mediatorkaart.nl

6 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johan van der Horst

zeer rap geholpen

24 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tessa van den Broek

Ideale tip

23 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacqueline Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Vermeulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

7 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Steven van Beek

Via Via maar dan beter

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Mulder

Dé tip

20 september 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara van Vliet

erg betaalbaar

16 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes van de Velde

erg betaalbaar

12 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Post

Aangenaam verrast

2 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom Prins

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Jansen

Google is je grootste vriend

20 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge van der Laan

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martinus van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Richard Mol

Goede werking van de website

25 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander van Veen

Mediatorkaart is top!

24 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tessa Dekker

Fijne service

17 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kirsten Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse de Bruin

Ideale tip

28 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus de Graaf

Goed contact

25 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bianca Meijer

Goed contact

19 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina Smits

Gevonden via forum

10 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maria Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

3 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Vos

Ideale tip

25 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

19 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita van Beek

Werkt lekker!

15 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martijn Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Hofman

Forum bood hulp

2 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Tom de Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Patricia van Dongen

Aangenaam verrast

22 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Annemarie Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

1 maart 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tessa Boer

Mediatorkaart is top!

26 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sabine Willemsen

Snelle offerte

4 februari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Sanders

Snelle offerte

21 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

23 december 2018

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Joost Meijer

Mediatorkaart is top!

22 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge de Jong

Duidelijke website

2 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martin de Wit

Uitgelichte mediators uit Hoogeloon

Knegtmans Advocaten & Mediators

Sniederslaan 55
5531 EH Bladel
Nederland

0495 725 850
http://www.knegtmansadvocaten.nl/

Alimentatiedesk Eersel

Dijk 36
5521 AZ Eersel
Nederland

0497 225 009
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-eersel

Karin van den Boomen Scheidingsmakelaar & Coach

Hoofdstraat 42
5528 AK Hoogeloon
Nederland

0497 845 368
http://www.scheidingsmakelaar.nl/