Mediator Wognum

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Wognum?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Wognum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Wognum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Wognum gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Wognum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wognum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Abbekerk, Benningbroek en Midwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wognum

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Wognum? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wognum te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Wognum. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Wognum terecht voor:

  • Mediator scheiding Wognum
  • Zakelijke mediation Wognum
  • Familie mediation Wognum
  • Mediation arbeidsconflict Wognum
  • En meer

Alle mediators uit Wognum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wognum – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wognum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wognum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wognum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wognum

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Wognum weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Wognum is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wognum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Wognum.

Scheiden in Wognum is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Wognum zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wognum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wognum, via een betaalbare mediators

Scheiden Wognum

Klik op de knop ‘Scheiden Wognum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wognum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wognum

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wognum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wognum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wognum – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Wognum die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wognum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wognum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wognum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wognum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wognum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wognum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wognum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wognum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wognum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wognum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wognum

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

8 augustus 2020

- Claudia de Graaf

Erfenis zo afgehandeld

31 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Rogier Sanders

Professioneel en snel

31 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Petra de Vries

vlot afgehandeld

29 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Martijn Hofman

Ruzie met dochter opgelost

26 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anouk Kuiper

Een schouderklopje verdiend

25 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Raymond van der Meer

Moeilijke periode afgesloten

21 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Joost Jacobs

Conflict met werknemer opgelost

27 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Lisette Bosman

Ook voor werkgevers

19 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Elizabeth van den Bosch

Onenigheid met dochter opgelost

22 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Karin Driessen

Erfenis eerlijk verdeeld

17 juli 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Linda Peters

Geen kant gekozen

21 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Robert de Ruiter

Professioneel en vlug

18 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Petrus van der Laan

Boven verwachting

19 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Femke Kok

Het plan was goed

17 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Roel Kramer

Vlot in contact

17 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Stefan van der Horst

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

18 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Cornelis Smit

Simpel en vlot

12 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Bianca van Leeuwen

Het plan was fatsoenlijk

11 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maaike Boer

Oprecht chapeau

12 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Albert van der Linden

Snel opgelost!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Femke Bos

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Tessa de Bruijn

Een schouderklopje krijgen

12 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacoba Gerritsen

Snel geregeld

12 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Linda Schouten

Gewoon prima

10 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Brenda Verbeek

Ervaren mediator

10 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Rogier Boer

Dichter naar elkaar gekomen

5 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Elisabeth van der Heijden

Niet prijzig

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Mirjam Boer

Meelevend en welwillend

4 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marleen Blom

Meer gekregen dan bedacht

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Ivo de Wit

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

30 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Martin de Ruiter

Profi en handig geregeld

3 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Robert van de Wal

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

1 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Danny de Groot

Nalatenschap zo afgehandeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Maurice de Jonge

Geen kant verkiezen

3 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Pieter Timmermans

Vlot afgehandeld!

25 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nienke van Veen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

29 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Alexander Veenstra

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

22 juni 2020

- Petra Vink

Snel afgehandeld!

21 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wilhelmus van Loon

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Tamara van de Velden

Niets meer te doen met mijn werkgever!

23 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna Willems

Erfenis zo geregeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Guido van der Linden

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Thomas Meijer

Ruzie met dochter opgelost

20 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marloes Veenstra

Lastige tijd afgesloten

19 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Susanne van Dijk

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

20 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Cornelia Peeters

Niet alleen voor personeel

17 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Sabrina de Jong

Niet enkel voor werknemers

16 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Dennis de Lange

Gelukkig nu rustigere tijden

15 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Willem Koster

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Adriana Kuiper

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bram van der Laan

De mediator was goed!

15 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Leonie Hoekstra

Erfenis eerlijk verdeeld

13 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Michael Scholten

Content

12 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Franciscus van der Linden

Gelukkig nu ruzie opgelost

13 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Judith Smit

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Robin Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt enorm

5 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Natascha Bosman

Persoonlijk afgestemd advies

6 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Adriana Dekker

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

9 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Franciscus de Wit

Oprecht fijn

6 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Johannes van den Heuvel

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

7 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Ingrid Boer

Vakkundig en snel

7 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Eveline de Jong

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 juni 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Mirjam de Jonge

Uiteindelijk van mijn baas af

2 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Cindy Peters

Oprecht neutraal

3 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Bastiaan Kuiper

Niet prijzig

3 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Peter Driessen

Volledig neutraal

30 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Sylvia de Bruin

Na lang turbulent nu ontspanning

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marco Meijer

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Margaretha van Veen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

1 juni 2020

- Patrick Jansen

Niet prijzig

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roy Timmermans

Gevoelige kwestie goed geregeld

26 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Tessa Gerritsen

Ook voor ons als bedrijf

23 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Martine van der Laan

Gewoon goed

27 mei 2020

Absoluut top! Dank!

- Claudia Verbeek

Betrokken en sympathiek

22 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jasper Molenaar

Geen kant kiezen

24 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Gerardus de Jonge

Ervaren mediator

26 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tamara Gerritsen

Persoonlijk afgestemd advies

24 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Michael Smit

Geen testament, wel netjes verdeeld

22 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Paulus Jacobs

Direct afgehandeld!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Saskia Evers

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

18 mei 2020

- Nancy van den Heuvel

Meer ontvangen dan verwacht

14 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marjolein Gerritsen

Dikwijls bereikbaar

17 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marcel Sanders

Profi en vlot geregeld

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Björn van den Bosch

Oprecht chapeau

14 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacoba van Vliet

De familie is weer een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Angela Kuipers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Saskia de Lange

Goed geregeld

10 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Gerrit de Jong

Verstandig geregeld

14 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Petronella de Leeuw

Ervaren mediator

11 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Claudia Verbeek

Ruzie met werknemer opgelost

14 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Maaike Vink

Oprecht chapeau

7 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marc van der Heijden

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

8 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Ivo Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hendrika Kuijpers

Moeilijke periode afgerond

10 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Anouk Kuijpers

Simpel en snel

5 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Steven Sanders

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Diana Kuipers

Meelevend en welwillend

4 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Daniël Prins

Meelevend en vriendelijk

7 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Martine van der Linden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

29 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Evelien Smits

Eindelijk rustigere tijden

1 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Jacqueline van der Laan

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

4 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Marcel van der Linden

De mediator was fijn!

3 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Maria Kramer

Vlot afgehandeld!

29 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Renate de Ruiter

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

28 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marije van den Broek

Pijnlijke periode afgesloten

28 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Sjoerd van Dam

Snel afgehandeld

30 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Danny de Jong

Uiteindelijk van mijn baas af

22 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tom Peeters

Scheiding met zilveren randje

22 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Nancy Koster

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

23 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Adriana van de Wal

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Sebastiaan Blom

Conflict met medewerker opgelost

18 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Elizabeth de Ruiter

Conflict met personeelslid opgelost

18 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Thomas van de Berg

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

17 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Ilse Hermans

Gewoon fijn

20 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Judith Kuipers

Betrokken en sympathiek

20 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Adriana Blom

Pijnlijke tijd afgesloten

20 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Marinus de Haan

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

18 april 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marinus van Wijk

Ruzie met medewerker opgelost

15 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Sander Gerritsen

Moeilijke periode afgerond

15 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Wendy de Vos

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

12 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Anne de Vos

Ruzie met personeelslid opgelost

10 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Remco Jansen

Niets meer te maken met mijn werk!

9 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Erik de Vries

Profi en snel geregeld

8 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ivo Groen

Direct afgehandeld!

11 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nathalie de Graaf

Tevreden

9 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jacobus de Vos

Vlug in contact

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Deborah Scholten

Eindelijk conflict opgelost

8 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Evelien Dekker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Jeroen Janssen

Een schouderklopje krijgen

4 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Franciscus van de Veen

Onenigheid met dochter opgelost

3 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sylvia van den Bosch

Van problemen vlot naar oplossingen

6 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Alexander Verbeek

Niet duur

2 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Maaike van der Meulen

De mediator was verstandig!

4 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Leonie van Doorn

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

30 maart 2020

- Adrianus van de Wal

Persoonlijke aanpak

4 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ruben van der Laan

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

16 maart 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Dave Mulder

De mediator was goed!

23 februari 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ruben Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 februari 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Edwin de Lange

Uitstekend gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

19 januari 2020

- Wendy Bos

Ervaren mediator

17 december 2019

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Sandra Peters

Perfecte tip

27 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus van Dam

betaalbaar en professioneel

1 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Hofman

Duidelijke website

1 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Brenda Veenstra

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole van de Wal

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maria Meijer

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemarie Kuijpers

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Molenaar

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simone van den Broek

snel geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jacqueline Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van der Horst

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan van der Heijden

Mediatorkaart is top!

22 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maaike van Leeuwen

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline van der Heijden

Positieve ervaring

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kirsten Evers

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Hoekstra

Vlugge offerte

13 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Bosch

Snelle offerte

17 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Wolters

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marleen Jansen

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier van Veen

Lang leve google

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Koster

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud Koster

Werkt lekker!

6 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Vincent de Bruijn

Via Via maar dan beter

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard van de Pol

aangename service

26 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sabine Blom

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

14 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan Meijer

Geen linkedin nodig

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Timmermans

Goede werking van de website

31 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thomas Smit

Prettige service

24 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ellen van der Horst

Ideale match

23 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Alexander Blom

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

10 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy van der Linden

Google is je grootste vriend

9 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ingrid van Dongen

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natasja Wolters

Goed contact

3 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Renate Post

Gevonden via forum

21 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Karin van der Meer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian de Vries

Gevonden via forum

14 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry Evers

Dé tip

5 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Angela Peeters

Goede werking van de website

28 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes van de Velde

Duidelijke website

28 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabrina van der Laan

De perfecte match

17 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs de Lange

Goed contact

13 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen Kuiper

Google is je grootste vriend

8 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van de Veen

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus van der Laan

Perfecte website

21 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin Kuijpers

De perfecte match

17 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simone Kramer

Gevonden via forum

10 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marianne de Bruin

Perfecte tip

4 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin Bosman

Super service

16 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemieke Brouwer

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- David Boer

Via Via maar dan beter

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van den Broek

Zeer verrast

30 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Smit

Vlugge offerte

20 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Niels van der Heijden

Perfecte website

12 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joyce Huisman

Snelle offerte

11 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Thomas de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

29 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Kramer

Heel positief

21 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Antonius Blom

Voortreffelijke match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Bakker

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sanne de Jong

De perfecte match

3 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Monique Brouwer

Super service

30 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Arie van de Ven

De perfecte match

17 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

15 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna de Vries

Gevonden via forum

3 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Cornelis Vink

Via Via maar dan beter

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Willems

Ideale match

22 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ellen Smit

Zeer verrast

23 maart 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Miranda Kok

Goed contact

2 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly van Doorn

Gevonden via forum

27 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Robin Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin van de Velde

Positieve ervaring

11 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marcel van de Berg

Lang leve google

27 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne van den Heuvel

Perfecte tip

20 januari 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marieke van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

16 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Verbeek

Uitgelichte mediators uit Wognum

Advocatenkantoor Boers

Nieuwe Steen 36
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 507 347
http://www.advocatenkantoorboers.nl/

Advocatenkantoor Schenkeveld Advocaten – Hoorn

Van Dedemstraat 5
1624 NN Hoorn
Nederland

0229 212 815
http://www.schenkeveldadvocaten.nl/

Advocaat Hoorn – Oprecht Advocaten B.V.

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 285 070
https://www.oprechtadvocaten.nl/