Mediator Berkhout

Wil jij een betaalbare mediator in Berkhout die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Berkhout verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Berkhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Berkhout gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Berkhout
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berkhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Scharwoude, Avenhorn en Schardam bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Berkhout

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Berkhout? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Berkhout te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Berkhout terecht voor:

  • Mediator scheiding Berkhout
  • Zakelijke mediation Berkhout
  • Familie mediation Berkhout
  • Mediation arbeidsconflict Berkhout
  • En meer

Alle mediators uit Berkhout

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Berkhout – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Berkhout. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Berkhout voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Berkhout.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Berkhout

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Berkhout voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Berkhout weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Berkhout stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Berkhout gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Berkhout.

Scheiden in Berkhout is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Berkhout zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Berkhout die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Berkhout, via een betaalbare mediators

Scheiden Berkhout

Klik op de knop ‘Scheiden Berkhout‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Berkhout, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Berkhout

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Berkhout op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Berkhout.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Berkhout – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Berkhout die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Berkhout.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Berkhout voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Berkhout te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Berkhout.

Veelgestelde vragen over mediation in

Berkhout

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Berkhout jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Berkhout.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Berkhout. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Berkhout en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Berkhout die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Berkhout

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Pieter Maas

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rob Dijkstra

Lang leve google

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry van der Laan

Goed contact

28 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Kuipers

Positieve ervaring

26 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roel van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Willemsen

Super service

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wouter Schipper

Gevonden via forum

5 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van der Laan

Dé tip

29 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica de Koning

Via forum hier terechtgekomen

14 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

2 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Daniël van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

12 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kirsten Koning

Voortreffelijke match

1 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal van de Veen

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael de Vos

Fijne service

18 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter Sanders

erg betaalbaar

12 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Wolters

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arjan van Loon

Google is je grootste vriend

5 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van der Horst

zeer rap geholpen

24 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone van der Meer

Snelle offerte

19 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam van de Veen

Snelle offerte

14 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke de Vries

Vlugge offerte

10 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna van der Heijden

Forum bood hulp

1 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Danny Koning

Eindelijk een goede site gevonden

20 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba de Ruiter

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arie Verbeek

Snelle offerte

5 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander van Dijk

Vlugge offerte

1 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus Timmermans

Duidelijke website

22 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Irene van den Heuvel

Vlugge offerte

15 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Brouwer

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Klaas de Jonge

Via Via maar dan beter

2 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Driessen

erg betaalbaar

27 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel de Jong

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adrianus Vermeulen

Zeer verrast

17 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martinus Maas

Ideale tip

10 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit Jonker

Werkt lekker!

2 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy de Haan

Eindelijk een fijne site

24 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik Jacobs

Aangenaam verrast

16 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Yvonne Mulder

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Peter van Dijk

Goede werking van de website

2 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

29 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maria Bakker

Via Via maar dan beter

19 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Maas

Zeer verrast

15 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kelly van der Meer

snel geholpen

9 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Rob Bosch

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Peter van de Ven

Fijn!

21 april 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Evelien Gerritsen

Gevonden via forum

19 maart 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Rogier van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

29 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Leonie de Groot

Goed contact

22 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal de Bruin

Werkt goed dit

10 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

16 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Meijer

Vlugge offerte

3 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tim van Leeuwen

erg snel

2 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Antonius de Jong

Uitgelichte mediators uit Berkhout

Advocaat Hoorn – Oprecht Advocaten B.V.

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 285 070
https://www.oprechtadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Boers

Nieuwe Steen 36
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 507 347
http://www.advocatenkantoorboers.nl/

Advocatenkantoor Schenkeveld Advocaten – Hoorn

Van Dedemstraat 5
1624 NN Hoorn
Nederland

0229 212 815
http://www.schenkeveldadvocaten.nl/