Mediator Aldtsjerk

Wil jij een betaalbare mediator uit Aldtsjerk die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Aldtsjerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Aldtsjerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Aldtsjerk gezocht?

Mediators uit Aldtsjerk vergelijken

Mediator Aldtsjerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aldtsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gijtsjerk, Jannum en Munein bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Aldtsjerk

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Aldtsjerk? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Aldtsjerk te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Aldtsjerk. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Aldtsjerk terecht voor:

  • Mediator scheiding Aldtsjerk
  • Zakelijke mediation Aldtsjerk
  • Familie mediation Aldtsjerk
  • Mediation arbeidsconflict Aldtsjerk
  • En meer

Alle mediators uit Aldtsjerk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Aldtsjerk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Aldtsjerk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Aldtsjerk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Aldtsjerk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Aldtsjerk

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Aldtsjerk voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Aldtsjerk weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Aldtsjerk is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Aldtsjerk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Aldtsjerk.

Scheiden in Aldtsjerk is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Aldtsjerk zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Aldtsjerk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Aldtsjerk, via een betaalbare mediators

Scheiden Aldtsjerk

Klik op de knop ‘Scheiden Aldtsjerk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Aldtsjerk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Aldtsjerk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Aldtsjerk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Aldtsjerk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Aldtsjerk – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Aldtsjerk die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Aldtsjerk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Aldtsjerk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Aldtsjerk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Aldtsjerk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Aldtsjerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Aldtsjerk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Aldtsjerk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Aldtsjerk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Aldtsjerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Aldtsjerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Aldtsjerk

Verwachtingen overtroffen

27 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marcel Timmermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Joyce de Koning

Vakkundig en snel

24 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Brenda van der Heijden

Betrokken en aardig

25 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Patricia van Dongen

Betrokken en sympathiek

20 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Steven Mulder

Fijn afgehandeld

19 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Catharina Molenaar

Profi en handig geregeld

17 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Sabrina Smeets

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Roy van Doorn

Hulp bij scheiding

19 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Paul de Jonge

Oprecht chapeau

18 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Hanneke van Loon

Eindelijk rustigere tijden

13 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sabrina van der Meulen

Veelal bereikbaar

11 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel geregeld zo.

- Martijn Jacobs

Pijnlijke periode afgesloten

11 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Patricia Mol

Eindelijk onenigheid opgelost

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmina van de Velden

Een lintje verdiend

10 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Caroline Kuipers

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Hendrik Meijer

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Steven Sanders

Nalatenschap zo geregeld

13 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Bastiaan Mol

Niks meer te doen met mijn werk!

10 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Caroline Smeets

De mediator was fijn!

7 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Adriaan Jonker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Simon Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Roel Schouten

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

5 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Marinus Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Eveline Driessen

Meer gekregen dan bedacht

6 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Lisette de Boer

Vlot opgelost!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Barbara van de Ven

Menselijke aanpak

3 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Petronella Bosman

De mediator was fijn!

27 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Simone Scholten

Vlot afgehandeld!

26 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Angela Timmermans

Conflict met personeelslid opgelost

28 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Esther Sanders

Niet alleen voor werknemers

30 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Leonie van de Velden

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Nienke Koster

Het idee van de mediation helpt oprecht

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Danny Postma

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

23 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jelle Mulder

Ook voor werkgevers

19 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Jacobus van den Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

21 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacqueline Kuiper

Oprecht fijn

19 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Remco Dijkstra

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

23 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Ruben Verbeek

Niets meer te doen met mijn werkgever!

20 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Remco van den Heuvel

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

22 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marijke van Doorn

Vaak bereikbaar

20 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Dave van de Berg

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Jessica van Dam

De mediator was fijn!

17 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Maarten Dijkstra

Onzekere kwestie fijn geregeld

18 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Marijke de Graaf

Veelal bereikbaar

14 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Natascha Janssen

Arbeidsconflict kundig opgelost

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Jacqueline Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Iris Blom

Erfenis eerlijk gedeeld

11 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Petrus de Haan

Vakkundig en vlug

7 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Frank Schipper

Het plan was aantrekkelijk

10 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Martijn van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Bianca Brouwer

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

8 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Brenda van Dijk

Echt chapeau

9 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nancy Bos

Gewoon goed

7 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Ruud van Wijk

Vaak bereikbaar

6 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Peter Hermans

Het plan was goed

2 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Pieter Mulder

Betrokken en sympathiek

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Robertus van den Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

6 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa Schipper

De familie is opnieuw een familie

2 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Eric de Bruin

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

1 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Ilse Schouten

Gewoon fijn

28 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Ruud van de Berg

Moeilijke tijd afgesloten

27 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Jeffrey Huisman

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

26 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Guido de Lange

Vlot afgehandeld!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marieke Sanders

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

29 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Petra van der Linden

Onenigheid met dochter opgelost

24 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Hendrik de Vos

Snel opgelost!

25 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Paulus Hendriks

De mediator was fijn!

21 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Bas Willemsen

Verstandig afgehandeld

26 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Koen Smeets

Ruzie met dochter opgelost

24 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Koen Bos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Patricia Bos

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

23 mei 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Roy van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rob de Vries

Snel geregeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Sabine Bakker

De mediator was goed!

18 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Alexander de Bruijn

Het idee uit de mediation helpt oprecht

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Michael van de Wal

Kwetsbare afwikkeling top besloten

14 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Arjan van der Meer

Oprecht chapeau

13 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Klaas Bakker

Professioneel en snel

16 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Angela de Bruijn

Ruzie met dochter opgelost

11 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marinus van der Linden

Ruzie met personeelslid opgelost

10 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Mark Mol

vlot geregeld

9 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Roy Koning

Vaak bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Tamara de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Christian Vink

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jasper Scholten

Niet prijzig

13 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petrus van de Velden

Geen kant kiezen

10 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Dennis Post

Hulp bij scheiding

6 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Hendrikus Groen

Gewoon fijn

3 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Robert van Loon

Meer ontvangen dan bedacht

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Rob van der Linden

Echt rechtvaardig

3 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Tessa Janssen

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maartje Koster

Prijs viel mee!

3 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Martijn de Jonge

Niks meer te doen met mijn werkgever!

30 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave de Vries

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

28 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Gerardus Gerritsen

Vechtscheiding voorkomen!

1 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sjoerd van de Ven

Gewoon goed

30 april 2020

Content zoals bedacht.

- Marjolein Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

28 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sander de Groot

Meelevend en welwillend

25 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Irene van Loon

Onzekere kwestie fijn geregeld

23 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Deborah Martens

Simpel en vlot

23 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Leonie Peeters

Meer gekregen dan bedacht

22 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Michael de Lange

Meelevend en welwillend

25 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Ramona Driessen

Lastige periode afgesloten

25 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Vincent Smit

Profi en snel geregeld

20 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Anouk Smeets

Profi en snel geregeld

24 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Mariska Kuipers

Het idee was degelijk

22 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sabrina de Leeuw

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

20 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Janneke Mulder

Veelal bereikbaar

22 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Susanne Verhoeven

Oprecht fijn

21 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sjoerd de Ruiter

Niet prijzig

20 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Wilhelmus de Groot

Meer ontvangen dan verwacht

18 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Johan Groen

Het idee was fatsoenlijk

15 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ilse van Veen

Verstandig geregeld

15 april 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Maarten van de Berg

Gelukkig nu rustigere tijden

15 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Bianca van den Heuvel

Na lang onrustig nu rust

12 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Manon de Haan

Betrokken en sympathiek

16 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Klaas Kramer

Prijs viel mee!

14 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Peter Gerritsen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Dirk Evers

Oprecht chapeau

6 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Frank Schouten

Goed geregeld

11 april 2020

De reden was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Linda Molenaar

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

6 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Diana van der Meulen

Veelal bereikbaar

6 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Arie van de Veen

Verwachtingen overtroffen

7 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wilhelmina de Jonge

Oprecht fijn

8 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ruben de Jonge

Gewoon prima

5 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Danny van de Brink

Scheiding met zilveren randje

1 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Anne Molenaar

Hulp bij uit elkaar gaan

1 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Simon van Loon

Erfenis zo geregeld

30 maart 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Erwin van de Pol

Professioneel en vlug

31 maart 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Sabrina van der Linden

Ook voor werkgevers

24 maart 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Rogier Blom

Persoonlijk afgestemd advies

1 maart 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Diana Visser

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 januari 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sharon van Doorn

Volledig onpartijdig

8 januari 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Jacob Mulder

Echtscheiding met zilveren randje

24 december 2019

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Simon van de Velde

Heel positief

2 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Miranda van Wijk

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Claudia Kok

Via Via maar dan beter

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika de Groot

snelle service

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Melanie Smeets

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marinus de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Hermans

Snelle offerte

22 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Arie van der Linden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maurice van Loon

erg snel

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Caroline van de Pol

snelle service

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Erik van den Bosch

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Manon van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barbara Bosman

Perfecte tip

15 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelia Molenaar

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry de Koning

Heel positief

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Petronella Koning

Positieve ervaring

13 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse Peters

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Caroline de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Anne Hendriks

Ideale tip

9 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilona Willems

Fijn!

9 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Visser

Google is je grootste vriend

28 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Schouten

Snelle offerte

29 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Scholten

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Joost Molenaar

Goed contact

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Remco de Bruin

Snelle match via mediatorkaart.nl

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ivo van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Schouten

Mediatorkaart is top!

3 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pieter van de Brink

Voortreffelijke match

5 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bianca van den Broek

Goed contact

23 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maria Bos

Eindelijk een goede site gevonden

23 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Veen

Prettige service

20 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Christiaan Molenaar

Dé tip

21 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric Hoekstra

Fijne service

9 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Evelien van Dijk

Google is je grootste vriend

5 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johannes van den Broek

Forum bood hulp

11 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Nienke Wolters

Ideale match

4 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Brenda Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

2 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ruud de Haan

Via forum hier terechtgekomen

24 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ingrid Driessen

Goed contact

15 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rob Jansen

Forum bood hulp

14 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Joost Jonker

Ideale match

7 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adrianus Hoekstra

Goed contact

1 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johanna Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

24 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Guido Visser

erg betaalbaar

30 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon van der Laan

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Franciscus Bosch

Aangenaam verrast

16 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erik Hermans

Goed contact

7 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Margaretha Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

3 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van de Berg

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Leonie van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

19 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Hermans

zeer rap geholpen

7 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kelly van de Velde

De perfecte match

1 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël de Lange

Perfecte website

24 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Janneke van de Veen

Prettige service

19 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Lisette Bosman

Snelle offerte

13 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs Janssen

aangename service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sharon van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

31 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel de Lange

Mediatorkaart is top!

18 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Manon van der Laan

Zeer verrast

18 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy Hermans

Prettige service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kim van Veen

vlot en makkelijk

2 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Klaas Smeets

betaalbaar en professioneel

27 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne de Leeuw

zeer rap geholpen

14 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ellen de Jonge

erg betaalbaar

10 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van Leeuwen

Aangenaam verrast

2 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Esther Hoekstra

zeer rap geholpen

24 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ronald Post

Heel positief

22 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas Schouten

Goed contact

14 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth van de Pol

Heel positief

9 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Susanne Willemsen

Werkt lekker!

28 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk Mulder

Perfecte tip

19 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie van Vliet

zeer rap geholpen

12 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Eveline van der Heijden

Snelle offerte

14 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sylvia van der Meer

Google is je grootste vriend

9 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Boer

Ideale match

11 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kevin van Beek

Snelle offerte

8 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan van de Veen

Google is je grootste vriend

18 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd van de Ven

Uitgelichte mediators uit Aldtsjerk

V.o.f. Metz

Strandweg 50
9163 GN Nes
Nederland

0519 543 436
http://www.naarameland.com/

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/