Mediator Beetgumermolen

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Beetgumermolen?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Beetgumermolen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Beetgumermolen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Beetgumermolen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Beetgumermolen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beetgumermolen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vrouwenparochie, Beetgum en Stiens bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Beetgumermolen

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Beetgumermolen? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Beetgumermolen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Beetgumermolen. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Beetgumermolen terecht voor:

  • Mediator scheiding Beetgumermolen
  • Zakelijke mediation Beetgumermolen
  • Familie mediation Beetgumermolen
  • Mediation arbeidsconflict Beetgumermolen
  • En meer

Alle mediators uit Beetgumermolen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Beetgumermolen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier met name aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Beetgumermolen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Beetgumermolen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Beetgumermolen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Beetgumermolen

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Beetgumermolen voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Beetgumermolen weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Beetgumermolen eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Beetgumermolen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door enkele stappen te volgen zal ook jij de juiste partij vinden. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Beetgumermolen.

Scheiden in Beetgumermolen is altijd niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Beetgumermolen zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Beetgumermolen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Beetgumermolen, via een betaalbare mediators

Scheiden Beetgumermolen

Klik op de knop ‘Scheiden Beetgumermolen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Beetgumermolen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Beetgumermolen

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Beetgumermolen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Beetgumermolen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Beetgumermolen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Beetgumermolen die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Beetgumermolen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Beetgumermolen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Beetgumermolen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Beetgumermolen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Beetgumermolen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Beetgumermolen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Beetgumermolen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Beetgumermolen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Beetgumermolen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Beetgumermolen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Beetgumermolen

Geen kant kiezen

26 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Janneke de Ruiter

Hulp bij scheiding

22 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Hendrik de Groot

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

21 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerardus Gerritsen

Geen kant kiezen

18 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Cornelis Postma

Echt chapeau

18 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Michael de Bruin

Niet alleen voor werknemers

15 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Annemieke van de Veen

De mediator was goed!

16 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ruben Kuiper

Kwetsbare afhandeling top besloten

14 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Jolanda van Dongen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Diana Hoekstra

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

11 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Diana van Wijk

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Martijn Schipper

Geoefend mediator

15 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Eveline Scholten

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Catharina de Graaf

Oprecht fijn

15 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Koen Jonker

Dichter naar elkaar gekomen

12 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Raymond Bosch

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

7 juli 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Marije Maas

Arbeidsconflict behendig aangepakt

10 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Barry Verhoeven

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Miranda Verbeek

Snel geregeld

6 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Rutger de Wit

Na lang onrustig nu ontspanning

2 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Gerrit van Leeuwen

Kwetsbare afhandeling top besloten

6 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Caroline van den Heuvel

Het plan was fatsoenlijk

3 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wilhelmina Kuiper

Ook voor ons als bedrijf

5 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ingrid de Boer

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

1 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Gerrit de Jonge

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

2 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Margaretha Blom

Gewoon prima

2 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Bram Huisman

Gelukkig nu ruzie opgelost

26 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Saskia Kuipers

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

1 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Dennis van der Meulen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

25 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jelle Wolters

Volledig rechtvaardig

28 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Thomas van de Berg

Het idee was aantrekkelijk

21 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- David Hoekstra

Het plan was degelijk

21 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Irene Hoekstra

Onzekere kwestie fijn geregeld

24 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Petronella van der Laan

Snel in contact

22 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Marinus Kramer

De mediator was goed!

18 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Iris de Vries

Pijnlijke tijd afgesloten

22 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Tessa de Boer

Fijn afgehandeld

16 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilse Wolters

Persoonlijke benadering

20 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Claudia Wolters

Conflict met werknemer opgelost

18 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Natascha Kuiper

Nalatenschap netjes verdeeld

18 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Cornelia Mol

Veelal bereikbaar

12 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Hanneke Wolters

Scheiding met zilveren randje

18 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Natasja Jansen

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

15 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Ingrid van de Brink

Profi en snel geregeld

15 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Dirk Prins

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Dennis de Wit

Meer gekregen dan bedacht

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Ellen Bos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Albert de Jonge

Gewoon fijn

5 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Edwin Meijer

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Koen van de Ven

Arbeidsconflict behendig opgelost

6 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Nienke de Jonge

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Roy van de Ven

Het idee was degelijk

5 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Roy Schouten

De mediator was fijn!

4 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marloes Koning

Betrokken en sympathiek

3 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Jeroen Jacobs

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Arjan Janssen

Meelevend en welwillend

1 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Christian van Beek

Oprecht chapeau

2 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kevin Dijkstra

Nalatenschap eerlijk verdeeld

29 mei 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Erik van Dijk

Niets meer te maken met mijn werk!

30 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kirsten Hoekstra

Gewoon goed

30 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Dave Willemsen

Meer gekregen dan bedacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmus van de Berg

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Steven de Graaf

Vlot afgehandeld!

28 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sylvia Schipper

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

30 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Erik de Bruijn

Lastige periode afgerond

28 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Sylvia Willems

Betrokken en sympathiek

28 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Sjoerd van Vliet

Pijnlijke tijd afgerond

28 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ruben Kok

Begeleiding bij (tiener)dochter

25 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Martinus van den Broek

Ervaren mediator

23 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Angelique Jacobs

Arbeidsconflict kundig aangepakt

19 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Bas van Dam

Simpel en vlug

22 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Martin van de Veen

Volledig objectief

16 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Miranda Hermans

Na lang onrustig nu ontspanning

20 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Melanie Maas

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

16 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Manon Peters

Gelukkig nu conflict opgelost

17 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marijke Koster

Na lang turbulent nu ontspanning

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Johanna Jonker

Persoonlijk afgestemd advies

18 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Evelien van de Velde

Oprecht fijn

14 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Sabine Meijer

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

16 mei 2020

- Erik Hendriks

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Jolanda Molenaar

Een lintje verdiend

14 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jasper Postma

Snel afgehandeld

9 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Anne van de Pol

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Inge van der Horst

vlot afgehandeld

12 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Vincent de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Femke van den Broek

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Femke Evers

Ervaren mediator

7 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Femke Hoekstra

Simpel en vlot

2 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Susanne de Koning

Niet duur

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Marjolein Boer

Niets meer te doen met mijn werk!

7 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Daniëlle Mulder

Moeilijke periode afgerond

4 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Charlotte de Vries

Eindelijk ruzie opgelost

6 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Maarten Post

Geen kant gekozen

29 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Peter van de Berg

Na lang onrustig nu ontspanning

28 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jasper de Jonge

Nalatenschap netjes gedeeld

1 mei 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Arie Kuipers

Profi en snel geregeld

27 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Daniël Brouwer

Een schouderklopje krijgen

24 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Yvonne Jacobs

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

26 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Cindy Vink

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

25 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Bart Koning

De familie is opnieuw een familie

25 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Niels Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Simone Visser

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

23 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Leonie Blom

Fatsoenlijk geregeld

20 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Thijs van Veen

Het idee van de mediation helpt oprecht

20 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Marieke Jacobs

Een lintje verdiend

20 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Karin van der Meer

Verwachtingen overtroffen

18 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Nancy Hofman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Janneke de Boer

Menselijke benadering

17 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Maurice Peeters

Eindelijk van mijn leidinggevende af

16 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia Janssen

Een lintje krijgen

17 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Christiaan Kok

Niet alleen voor werknemers

12 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Martin van de Berg

Meelevend en vriendelijk

13 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Claudia Schipper

Hulp bij scheiding

17 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Renate van den Broek

Het idee was fatsoenlijk

11 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Femke Post

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Roy van der Horst

Echt onpartijdig

15 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Barry van der Laan

Persoonlijk afgestemd advies

12 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Bianca de Vos

Oprecht neutraal

11 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Christian Hoekstra

Het idee was aantrekkelijk

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Paulus Mol

Uiteindelijk van mijn baas af

6 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Susanne Kuijpers

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Angela Blom

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

8 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Hendrikus Hoekstra

Scheiding met zilveren randje

5 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Deborah Schouten

Prima gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

6 april 2020

- Sjoerd Smits

Hulp bij (tiener)dochter

3 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maria van Loon

Eindelijk rustigere tijden

3 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Mirjam van Dijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

30 maart 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Alexander Prins

Niet alleen voor werknemers

1 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Charlotte van de Wal

Geoefend mediator

21 maart 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Linda Schipper

Vechtscheiding voorkomen!

21 februari 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Barbara Sanders

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

8 februari 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Sanne de Jong

Oprecht goed

9 januari 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Robert Scholten

Menselijke aanpak

1 januari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Matthijs van Loon

Fijn!

1 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Yvonne Koster

betaalbaarder dan ik dacht

1 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier de Ruiter

Zeer verrast

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wendy van Loon

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Blom

Ideale website

24 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petronella van den Bosch

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave van der Horst

Positieve ervaring

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Simon Koster

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije de Vos

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs van der Horst

Dé tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara de Graaf

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sandra Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne van Beek

Ideale website

21 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Deborah Dekker

Eindelijk een fijne site

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ronald Evers

Zeer verrast

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrik van den Heuvel

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Postma

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sharon van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus de Groot

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sharon van der Horst

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Björn Peters

Werkt lekker!

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Mulder

Perfecte website

6 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Caroline Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Kok

Goed contact

27 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Hoekstra

Snelle offerte

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van Leeuwen

Prettige service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Cornelis Kuijpers

betaalbaar en professioneel

3 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Visser

Forum bood hulp

25 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Willems

betaalbaar en professioneel

20 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wouter Mol

Super service

11 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ruben Dijkstra

Via Via maar dan beter

4 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Petrus Smit

Goed contact

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Astrid Bosman

Snelle offerte

1 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Hoekstra

Lang leve google

28 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Kramer

Zeer verrast

14 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacobus Martens

Lang leve google

7 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Hermans

Prettige service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Michel Smits

Goed contact

2 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina de Boer

Snelle match via mediatorkaart.nl

29 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Edwin de Vos

Positieve ervaring

27 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marjolein Schouten

Zeer verrast

17 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina van Beek

Snelle offerte

15 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Vos

Via forum hier terechtgekomen

8 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Eric van der Linden

Mediatorkaart is top!

3 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bianca Willemsen

Goede werking van de website

20 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus Bos

Geen linkedin nodig

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Scholten

Perfecte tip

7 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Timmermans

Perfecte website

31 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob van de Brink

Snelle offerte

28 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus de Vos

betaalbaar en professioneel

20 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Groen

snelle service

13 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniël Koning

Eindelijk een goede site gevonden

8 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

27 juli 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Richard Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Vos

Goede werking van de website

12 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Wolters

De perfecte match

7 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rogier Driessen

Google is je grootste vriend

4 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Dekker

Fijn!

16 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael Dekker

Ideale website

13 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Melanie Postma

De perfecte match

3 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem Jonker

aangename service

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marije Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Evelien de Haan

aangename service

9 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne Bakker

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Maas

snelle service

28 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Catharina Vermeulen

Gevonden via forum

25 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Martine Bos

Duidelijke website

15 maart 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper van Dijk

Dit werkt fijn

10 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel Prins

Aangenaam verrast

28 februari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tessa Mulder

Werkt goed dit

7 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bart Hoekstra

aangename service

9 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ruud Vink

Fijn!

3 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Caroline de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

16 december 2018

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Tamara van der Linden

Uitgelichte mediators uit Beetgumermolen

Hoekstra & Hendriks Mediation

De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 384 420
https://www.hoekstraenhendriks.nl/

Topaz Mediation & Coaching

Fonteinland 7
8913 CZ Leeuwarden
Nederland

06 53957989
https://www.huwelijkstrainer.nl/

BK&R advocaten mediation

Westersingel 14
8913 CK Leeuwarden
Nederland

058 820 0388
http://www.bknr.nl/