Mediator Bingelrade

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Bingelrade?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Bingelrade verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Bingelrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Bingelrade gezocht?

Mediators uit Bingelrade vergelijken

Mediator Bingelrade
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bingelrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sittard, Doenrade en Windraak bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bingelrade

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Bingelrade? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bingelrade te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Bingelrade. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Bingelrade terecht voor:

  • Mediator scheiding Bingelrade
  • Zakelijke mediation Bingelrade
  • Familie mediation Bingelrade
  • Mediation arbeidsconflict Bingelrade
  • En meer

Alle mediators uit Bingelrade

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bingelrade – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bingelrade. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bingelrade voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bingelrade.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bingelrade

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Bingelrade weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Bingelrade eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bingelrade gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Bingelrade.

Scheiden in Bingelrade is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bingelrade die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bingelrade, via een betaalbare mediators

Scheiden Bingelrade

Klik op de knop ‘Scheiden Bingelrade‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bingelrade, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bingelrade

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bingelrade op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bingelrade.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bingelrade – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Bingelrade te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bingelrade.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bingelrade voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bingelrade te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bingelrade.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bingelrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bingelrade jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bingelrade.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bingelrade. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bingelrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bingelrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bingelrade

Gelukkig nu rustigere tijden

7 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Tessa van Vliet

Ruzie met dochter opgelost

8 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Jacoba de Leeuw

Geoefend mediator

1 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ruud de Ruiter

Niet alleen voor personeel

30 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Kirsten Smits

Geen kant verkiezen

1 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Lisette Bosman

Persoonlijke aanpak

3 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Steven Hoekstra

Volledig rechtvaardig

27 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Thomas Jansen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

29 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ramona van der Linden

Tarief viel mee!

29 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia van Dongen

Gewoon fijn

30 april 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Hanneke van de Ven

Na lang onrustig nu ontspanning

25 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Ruud Dijkstra

Vlot in contact

25 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Petrus van Dongen

Hulp bij scheiding

27 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Sandra Gerritsen

Hulp bij scheiding

28 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- David Hermans

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

26 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Alexander Blom

Gewoon goed

20 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Robert Scholten

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

25 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Angelique Meijer

Meer gekregen dan verwacht

19 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Wendy Bakker

Meer gekregen dan verwacht

22 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Charlotte Driessen

Direct afgehandeld!

16 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Albert Groen

Gevoelige kwestie goed geregeld

21 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Suzanne Kramer

Verstandig afgehandeld

21 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Marleen Blom

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Guido van der Meer

Gewoon prima

13 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Petra van den Bosch

Ruzie met dochter opgelost

14 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sabrina Dekker

Snel geregeld

14 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- David van der Meulen

Ruzie met medewerker opgelost

15 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Willem Peters

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Wendy van de Velde

Prijs viel mee!

15 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arie Molenaar

Verstandig geregeld

10 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Johan Hoekstra

Niet prijzig

13 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Martin de Vos

Boven verwachting

9 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Adriana de Graaf

Geen kant gekozen

9 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Frank Hoekstra

Gelukkig nu conflict opgelost

3 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ronald Dijkstra

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Charlotte Schipper

Hulp bij scheiding

9 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marjolein Jansen

Het idee was fatsoenlijk

8 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Adriaan Martens

Tarief viel mee!

6 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Inge de Jong

Een schouderklopje krijgen

1 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jeffrey Bakker

Tevreden

5 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Cindy van de Ven

Nalatenschap netjes gedeeld

4 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Deborah de Jong

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 maart 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Irene Jansen

Pijnlijke periode afgerond

19 februari 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sanne Post

Het idee van de mediation helpt enorm

13 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Mark Timmermans

Vakkundig en vlug

15 januari 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Johanna van de Velde

Direct afgehandeld!

28 december 2019

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petronella Smits

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Peters

Dé tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco de Jong

snelle service

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joyce van Beek

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Sabine Huisman

Voortreffelijke match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel de Bruin

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Peeters

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrika Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Peter Vink

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriana Postma

niet verwacht zo betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ellen Smeets

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kim de Ruiter

erg snel

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Maurice Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Peters

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Irene van der Heijden

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Smit

erg snel

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maaike Martens

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mariska Jansen

Gevonden via forum

15 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maaike van de Wal

Werkt goed dit

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith van Dam

Gevonden via forum

15 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Robertus de Bruin

Ideale tip

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Maas

Via linkedin niet hetzelfde

28 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne van den Broek

Erg tevreden

26 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bram Verbeek

snel geholpen

20 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martijn de Groot

Lang leve google

10 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Bosman

Positieve ervaring

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ingrid van Veen

betaalbaar en professioneel

26 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy van den Broek

Geen linkedin nodig

19 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein van der Linden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Miranda Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Frank Vermeulen

aangename service

8 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Niels Peters

Voortreffelijke match

5 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke van Dam

Eindelijk een fijne site

18 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

14 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Claudia de Wit

Prettige service

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dave van den Heuvel

vlot en makkelijk

5 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Caroline Post

Vlugge offerte

26 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Smeets

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave Prins

Vlugge offerte

16 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius van Beek

Ideale website

5 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jessica van Dam

Super service

29 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Remco Dekker

Mediatorkaart is top!

22 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Mark Peeters

aangename service

17 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Annemieke Groen

Ideale website

10 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bianca Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

31 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis de Ruiter

Ideale match

22 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth Meijer

Goed contact

20 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten van Dam

Goed contact

12 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Suzanne van de Velde

Erg tevreden

4 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cornelia Martens

Aangenaam verrast

26 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam de Lange

Dit werkt fijn

24 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Claudia van der Laan

Ideale website

13 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny Dijkstra

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

9 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabrina Vermeulen

betaalbaar en professioneel

22 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien van Wijk

Geen linkedin nodig

14 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Driessen

Vlugge offerte

30 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hanneke Kok

Prettige service

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Mirjam Kuijpers

Dé tip

22 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc Peters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eveline Scholten

Geen linkedin nodig

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Groen

zeer rap geholpen

27 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Stefan Gerritsen

Perfecte website

22 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jan de Vries

aangename service

19 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maarten de Lange

Lang leve google

27 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda van de Berg

Super service

4 februari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Laura Schouten

Voortreffelijke match

8 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Linda Dijkstra

Werkt lekker!

17 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart de Vos

erg snel

25 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Elisabeth Martens

Uitgelichte mediators uit Bingelrade

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/

NLP Opleidingen Wegener

Da Costastraat 1
6416 VP Heerlen
Nederland

045 542 4260
http://www.nlpopleidingenwegener.nl/

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/