Mediator Bocholtz

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Bocholtz?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Bocholtz verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Bocholtz – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Bocholtz gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Bocholtz
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bocholtz, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lemiers, Vijlen en Baneheide bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bocholtz

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Bocholtz? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bocholtz te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Bocholtz terecht voor:

  • Mediator scheiding Bocholtz
  • Zakelijke mediation Bocholtz
  • Familie mediation Bocholtz
  • Mediation arbeidsconflict Bocholtz
  • En meer

Alle mediators uit Bocholtz

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bocholtz – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bocholtz. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bocholtz voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bocholtz.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bocholtz

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Bocholtz weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Bocholtz stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bocholtz gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door enkele stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Bocholtz.

Scheiden in Bocholtz is vaak niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Bocholtz zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bocholtz die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bocholtz, via een betaalbare mediators

Scheiden Bocholtz

Klik op de knop ‘Scheiden Bocholtz‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bocholtz, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bocholtz

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bocholtz op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bocholtz.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bocholtz – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Bocholtz vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bocholtz.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bocholtz voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bocholtz te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bocholtz.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bocholtz

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bocholtz jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bocholtz.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bocholtz. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bocholtz en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bocholtz die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bocholtz

Simpel en snel

7 september 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Matthijs de Bruin

Nalatenschap zo afgehandeld

4 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Dave Hofman

De familie is opnieuw een familie

28 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Cornelia Blom

Van problemen vlot naar oplossingen

2 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jolanda Mulder

Direct afgehandeld!

26 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina van der Meulen

Vakkundig en vlug

20 augustus 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Guido van Wijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

18 augustus 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Marianne van de Ven

Het idee uit de mediation helpt enorm

12 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Anna de Bruijn

Meelevend en vriendelijk

11 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Sebastiaan Kramer

Profi en handig geregeld

12 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Charlotte van der Meer

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Matthijs van Doorn

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Anouk van de Veen

Erfenis zo geregeld

29 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sabine Kok

Menselijke benadering

28 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- David Bosch

Tarief viel mee!

29 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Guido van der Meulen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Mirjam Driessen

Hulp bij scheiding

22 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Franciscus Meijer

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

26 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Adriaan van der Laan

Prijs viel mee!

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vanessa Dijkstra

Gewoon prima

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Barbara van Dongen

Profi en snel geregeld

17 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Martin Peters

De mediator was verstandig!

17 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Petronella van den Bosch

Ervaren mediator

22 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Evelien de Bruijn

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

14 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Michael Veenstra

Niks meer te maken met mijn werkgever!

16 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Thomas Dekker

Geen testament, wel netjes verdeeld

18 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Miranda Bos

Scheiding met zilveren randje

14 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Roy van Beek

Profi en vlot geregeld

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Robertus Hermans

Onzekere kwestie goed geregeld

12 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Susanne Dijkstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Michiel van Dam

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Natascha Maas

Geen kant verkiezen

12 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Raymond van der Heijden

Niet enkel voor personeel

6 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Thomas Groen

Echt chapeau

11 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ellen Mol

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jasper Hoekstra

De familie is weer een familie

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Christian Bosman

Lastige periode afgesloten

7 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Karin Bosch

Tarief viel mee!

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Tom van de Velden

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Janneke Postma

Vakkundig en vlug

3 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Mariska Meijer

Hulp bij scheiding

2 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Kim Wolters

Geen kant kiezen

2 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Anna Verbeek

Conflict met werknemer opgelost

1 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Raymond van der Linden

Gewoon prima

30 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Rutger Evers

Eindelijk ruzie opgelost

27 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sabine de Lange

Tarief viel mee!

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Manon van Veen

Het plan was aantrekkelijk

28 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marloes van der Meulen

Nalatenschap netjes gedeeld

22 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Ellen Smeets

Geen kant verkiezen

22 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Janneke Mulder

Meelevend en welwillend

21 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maartje Bos

De familie is opnieuw een familie

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Dirk Veenstra

Een schouderklopje verdiend

24 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anita Kok

Vechtscheiding voorkomen!

19 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Wendy Sanders

Een lintje krijgen

18 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Petrus Scholten

De mediator was fijn!

18 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Richard Jonker

vlot geregeld

14 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Johanna Smit

Oprecht chapeau

17 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Irene Postma

Het idee uit de mediation helpt enorm

14 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Chantal Postma

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

11 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Petra Postma

Echt chapeau

12 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Claudia van den Heuvel

Arbeidsconflict kundig opgelost

12 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Evelien Groen

Vechtscheiding voorkomen!

8 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Pascal Scholten

Betrokken en sympathiek

7 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nicolaas de Groot

vlot afgehandeld

11 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Patrick Dekker

Onzekere kwestie goed afgehandeld

7 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Tim Dekker

Ervaren mediator

7 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Willem Huisman

Betrokken en sympathiek

9 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marieke Peters

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

4 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ingrid van de Wal

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ruben Kuipers

Een schouderklopje krijgen

5 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paulus de Vries

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jeroen Jansen

Conflict met medewerker opgelost

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Elisabeth van Wijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Rogier van Dam

Pijnlijke tijd afgesloten

29 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- David Scholten

Niet alleen voor werknemers

4 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Klaas Schipper

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

4 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Ingrid van de Velden

Gelukkig nu ruzie opgelost

28 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Wilhelmina Koster

Veelal bereikbaar

29 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Ruben Gerritsen

Betrokken en aardig

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anna de Bruijn

Arbeidsconflict kundig opgelost

30 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Johanna Evers

Gewoon goed

27 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Roy van de Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

25 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Eric Driessen

Kwetsbare afhandeling top geregeld

27 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Bianca Martens

Geen kant verkiezen

28 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Natascha de Jong

Vakkundig en vlug

21 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Angelique van Dongen

Eindelijk conflict opgelost

20 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Esther Kuijpers

Content

22 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Marc Martens

Scheiding met zilveren randje

21 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Hendrik Vermeulen

Erfenis netjes verdeeld

18 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Tessa de Bruijn

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

17 mei 2020

- Sebastiaan Koster

Ruzie met dochter opgelost

15 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Martijn Scholten

Moeilijke tijd afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Evelien Meijer

Oprecht goed

19 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Susanne Huisman

Onzekere kwestie goed geregeld

13 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Franciscus van der Linden

Gelukkig nu conflict opgelost

16 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Kevin Koning

Gewoon fijn

16 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Bram Dekker

Conflict met personeelslid opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Kirsten Dekker

Het idee was fatsoenlijk

11 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Barbara Peters

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

7 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Femke de Bruin

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Ilse van de Velde

Na lang turbulent nu rust

12 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Peter Kuipers

Meer ontvangen dan verwacht

6 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Koen Vink

Oprecht objectief

11 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Natascha Jacobs

Content

5 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Patrick van de Ven

Geoefend mediator

4 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Marijke van de Brink

Na lang onrustig nu rust

8 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Manon Peters

Een schouderklopje krijgen

2 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marinus Mulder

Echt chapeau

30 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ivo Verbeek

Profi en vlot geregeld

6 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Daniël Smit

Goed afgehandeld

4 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dirk de Boer

Tevreden

29 april 2020

Content zoals verwacht.

- Melanie Peters

Gelukkig nu onenigheid opgelost

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Maartje Peeters

Erfenis netjes verdeeld

27 april 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Martine Willems

Gewoon prima

27 april 2020

Content zoals verwacht.

- Astrid Hoekstra

Profi en snel geregeld

28 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Paulus Timmermans

Begeleiding bij (tiener)dochter

26 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Roel Groen

Persoonlijk afgestemd advies

22 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Natascha de Leeuw

Meelevend en vriendelijk

23 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Melanie Timmermans

Na lang onrustig nu ontspanning

25 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Joyce van de Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

20 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Adrianus de Jonge

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

24 april 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Dirk Veenstra

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Barbara Kuipers

Na lang turbulent nu rust

21 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marloes van den Heuvel

Eindelijk conflict opgelost

20 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ilona van den Bosch

Pijnlijke periode afgesloten

19 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ruud Verhoeven

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Maaike Maas

Ook voor werkgevers

15 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Evelien Visser

Direct afgehandeld!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Steven van den Broek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

12 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Michael Boer

Vlot afgehandeld!

15 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ilona Willems

Niets meer te maken met mijn werkgever!

11 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ronald Smeets

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jeffrey Jansen

Na lang onrustig nu ontspanning

10 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Martinus Mulder

Eindelijk rustigere tijden

12 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Suzanne Jonker

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Paul Wolters

Vakkundig en vlug

10 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Sharon Boer

Het idee van de mediation helpt enorm

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Laura van de Velden

Ook voor werkgevers

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Petronella Bosch

Niet prijzig

9 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Natascha de Bruin

Scheiding met zilveren randje

4 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Anouk Scholten

Oprecht fijn

5 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Jeroen van de Velde

De mediator was verstandig!

4 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Monique van Vliet

Eindelijk rustigere tijden

3 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Chantal van der Linden

Dichter naar elkaar gekomen

29 maart 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Diana Molenaar

Verwachtingen overtroffen

1 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Erik Scholten

Snel afgehandeld

22 maart 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Angelique Hermans

Onzekere kwestie goed afgehandeld

1 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Esther Timmermans

Nalatenschap zo afgehandeld

10 februari 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jessica van den Heuvel

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 januari 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sabine Evers

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

26 december 2019

- Evelien van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Albert de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martine van Loon

Werkt goed dit

31 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nancy de Koning

Ideale tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Antonius van de Berg

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Femke Jonker

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Bosch

Vlugge offerte

25 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Hofman

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan Visser

Snelle match via mediatorkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Suzanne Peters

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva van de Berg

Ideale website

19 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal Visser

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter van der Heijden

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- David Verhoeven

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Bakker

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anne van de Ven

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin Vink

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Irene Maas

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Vos

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wouter van de Wal

Super service

13 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicolaas Driessen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Paulus van Leeuwen

Goed contact

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patricia Brouwer

Via linkedin niet hetzelfde

3 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elisabeth Willemsen

Mediatorkaart is top!

26 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Iris Bakker

Werkt goed dit

15 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger de Haan

Duidelijke website

10 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Hoekstra

Perfecte tip

6 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas Vos

Ideale match

26 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Saskia de Wit

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ingrid Veenstra

Dit werkt fijn

10 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilse de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

4 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius Dekker

Eindelijk een fijne site

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Petronella Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natascha Kok

aangename service

24 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sabrina van Dongen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sharon de Koning

Goed contact

13 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Susanne van de Pol

Vlugge offerte

5 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marc Jansen

Ideale match

4 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van Vliet

Goed contact

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Peters

Forum bood hulp

18 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Mirjam Dijkstra

Prettige service

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anna Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

4 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marcel van Wijk

Google is je grootste vriend

27 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier van Leeuwen

Ideale tip

24 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elisabeth van Loon

Goed contact

12 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Manon van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Evers

Mediatorkaart is top!

30 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Mirjam Smit

Forum bood hulp

26 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Wendy Koster

Via forum hier terechtgekomen

16 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Mark Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Janssen

Snelle offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Evelien Kramer

Gevonden via forum

30 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Tessa Sanders

betaalbaar en professioneel

22 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Verhoeven

snelle service

14 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Iris de Groot

Ideale match

7 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christian van der Meer

Positieve ervaring

28 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wendy de Bruijn

Prettige service

21 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Robert Smits

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Karin Boer

De perfecte match

13 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline van Beek

Geen linkedin nodig

4 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marcel Peeters

Werkt goed dit

23 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marieke Kok

Goede werking van de website

14 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anne Gerritsen

Prettige service

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Koen Peeters

Erg tevreden

30 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Niels Scholten

Positieve ervaring

22 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Frank de Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilse van Doorn

Zeer verrast

11 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Roel Smits

De perfecte match

24 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten de Wit

Ideale website

25 januari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marije Maas

Super service

5 januari 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marc Kuijpers

Zeer verrast

19 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tamara van Doorn

Google is je grootste vriend

27 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Bakker

Uitgelichte mediators uit Bocholtz

Aachener Kanzlei Familienrecht

Eupener Str. 114
52066 Aachen
Duitsland

+49 241 5152657
http://www.mainz-kwasniok.de/

Martina Mainz-Kwasniok

Eupener Str. 114
52066 Aachen
Duitsland

+49 241 5152657
http://www.mainz-kwasniok.de/

Fa. Heidemeier

362
Eupener Str.
52076 Aachen

+49 241 93919645
http://heidemeier.com/