Mediator Boven Leeuwen

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Boven Leeuwen?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Boven Leeuwen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Boven Leeuwen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Boven Leeuwen gezocht?

Mediators uit Boven Leeuwen vergelijken

Mediator Boven Leeuwen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boven Leeuwen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beneden Leeuwen, Kesteren en IJzendoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Boven Leeuwen

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Boven Leeuwen? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Boven Leeuwen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Boven Leeuwen terecht voor:

  • Mediator scheiding Boven Leeuwen
  • Zakelijke mediation Boven Leeuwen
  • Familie mediation Boven Leeuwen
  • Mediation arbeidsconflict Boven Leeuwen
  • En meer

Alle mediators uit Boven Leeuwen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Boven Leeuwen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Boven Leeuwen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Boven Leeuwen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Boven Leeuwen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Boven Leeuwen

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Boven Leeuwen voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Boven Leeuwen weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Boven Leeuwen is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Boven Leeuwen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Boven Leeuwen.

Scheiden in Boven Leeuwen is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Boven Leeuwen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Boven Leeuwen, via een betaalbare mediators

Scheiden Boven Leeuwen

Klik op de knop ‘Scheiden Boven Leeuwen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Boven Leeuwen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Boven Leeuwen

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Boven Leeuwen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Boven Leeuwen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Boven Leeuwen – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Boven Leeuwen vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Boven Leeuwen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Boven Leeuwen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Boven Leeuwen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Boven Leeuwen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Boven Leeuwen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Boven Leeuwen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Boven Leeuwen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Boven Leeuwen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Boven Leeuwen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Boven Leeuwen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Boven Leeuwen

Het plan was aantrekkelijk

7 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Miranda de Boer

Pijnlijke periode afgesloten

6 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jeffrey Groen

Niet alleen voor werknemers

3 september 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Eveline Verhoeven

De familie is weer een familie

26 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barry Koster

Hulp bij (tiener)dochter

23 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Simon van de Ven

Verwachtingen overtroffen

25 augustus 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maarten de Lange

Snel geregeld

20 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Martijn Willemsen

Vakkundig en snel

18 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Dennis Bosch

Vakkundig en vlug

6 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Iris Koning

Persoonlijk afgestemd advies

10 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Martinus de Bruijn

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Patricia Martens

Gevoelige kwestie goed geregeld

4 augustus 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Willem Boer

Van problemen vlot naar oplossingen

25 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maria Verhoeven

Goed gedaan De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

27 juli 2020

- Simone van Doorn

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

23 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Petronella van de Wal

De mediator was verstandig!

28 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tim Peters

Erfenis eerlijk verdeeld

27 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Remco van Loon

Arbeidsconflict kundig opgelost

19 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Elizabeth Koning

Snel opgelost!

25 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marleen Vermeulen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Michael Verhoeven

Moeilijke tijd afgesloten

17 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Bianca Peters

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Alexander Scholten

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Wendy Jonker

Dichter naar elkaar gekomen

20 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Peter de Ruiter

Niet enkel voor personeel

15 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Petrus Kramer

Profi en vlot geregeld

16 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Adrianus de Lange

Tarief viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Johannes Verbeek

Pijnlijke periode afgesloten

15 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Johannes Hendriks

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Pieter Timmermans

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

16 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jacoba van de Brink

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

8 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Tamara Sanders

Het plan was fatsoenlijk

9 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacoba Schipper

Het idee uit de mediation helpt echt

8 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jacob Driessen

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

6 juli 2020

- Patrick van der Horst

Geen kant verkiezen

7 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Brenda Wolters

De familie is opnieuw een familie

5 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Maurice van der Meulen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

4 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Charlotte Evers

Verwachtingen overtroffen

4 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Franciscus Vink

Simpel en snel

4 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Arie Peters

Vechtscheiding voorkomen!

1 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Renate Scholten

Pijnlijke tijd afgerond

1 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Hendrika de Leeuw

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

29 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bastiaan van der Horst

De familie is weer een familie

4 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Mariska Bosch

Op maat afgestemd advies

30 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Suzanne Meijer

Geen testament, wel netjes verdeeld

1 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Monique Bosman

Ondanks de emoties netjes gedeeld

28 juni 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Sabine Blom

Op maat afgestemd advies

26 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Wouter Evers

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

23 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Roy van Dijk

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

25 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Maarten Sanders

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

19 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Esther de Jong

Persoonlijk afgestemd advies

25 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Marcel Meijer

Niet alleen voor personeel

24 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Dave Wolters

Na lang onrustig nu ontspanning

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Koen Jacobs

Oprecht chapeau

20 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anne de Vries

Prijs viel mee!

21 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Petronella Jonker

Prijs viel mee!

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Rutger van der Horst

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

15 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Vincent Willems

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

11 juni 2020

- Danny Smeets

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

14 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sjoerd Kuipers

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Robertus Peters

Ervaren mediator

12 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Danny Peeters

Meer gekregen dan verwacht

13 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Christian van Veen

Nalatenschap zo geregeld

8 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Simon Jansen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

6 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Renate Janssen

Het plan was fatsoenlijk

10 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Martijn de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Sandra Willems

Lastige periode afgerond

6 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Dirk van der Linden

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Joyce Groen

Boven verwachting

5 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robertus Jacobs

Meer ontvangen dan bedacht

6 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Danny Smeets

Hulp bij scheiding

2 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Suzanne van de Ven

Gewoon fijn

1 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Elizabeth Verhoeven

Oprecht goed

2 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Annemieke Koning

Geoefend mediator

31 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Joris van den Heuvel

Tevreden

28 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Rutger Martens

Volledig onpartijdig

31 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Kirsten Dijkstra

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Cindy van der Meulen

Ervaren mediator

2 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeffrey Smit

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

25 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Adriana de Graaf

Hulp bij uit elkaar gaan

24 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Jacqueline Vink

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

28 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Steven Hendriks

De mediator was goed!

26 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Petra de Boer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Evelien van de Pol

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

21 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jasper de Groot

Van problemen snel naar oplossingen

27 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Miranda Peeters

Oprecht objectief

24 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Rogier van de Velden

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Barbara de Koning

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

22 mei 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- René Peters

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

20 mei 2020

- Anna Vermeulen

Meer gekregen dan verwacht

17 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Petronella Jacobs

Dikwijls bereikbaar

18 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Albert Gerritsen

Niet enkel voor personeel

21 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Patrick Bakker

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

20 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Simon van Dam

De mediator was fijn!

13 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- René Peeters

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

17 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Willem Mulder

Niks meer te maken met mijn werkgever!

13 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Albert van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jacqueline van der Linden

vlot geregeld

8 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sebastiaan Kuijpers

Niet duur

7 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruben Kuipers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Sandra van der Meulen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Michael van Leeuwen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

6 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Erik Driessen

Betrokken en aardig

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tom van de Wal

Persoonlijk afgestemd advies

7 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Astrid van den Heuvel

Vlug in contact

8 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Linda Vermeulen

Profi en handig geregeld

1 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Angelique Hofman

Betrokken en sympathiek

3 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Franciscus van den Broek

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

30 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Pieter Post

Moeilijke tijd afgesloten

6 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Mirjam Maas

Hulp bij uit elkaar gaan

2 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Kirsten Prins

Niet duur

27 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Guido Koster

Persoonlijk afgestemd advies

3 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Elisabeth van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt enorm

25 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Kelly van de Wal

Dikwijls bereikbaar

25 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sjoerd van de Berg

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

27 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Elisabeth van der Heijden

Vakkundig en snel

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Sabine Veenstra

Hulp bij uit elkaar gaan

29 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Iris Evers

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

22 april 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Ingrid de Vos

Oprecht goed

21 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Thomas Verbeek

Verwachtingen overtroffen

22 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Martinus Blom

De mediator was goed!

21 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Bas Vermeulen

Professioneel en vlug

18 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Petronella de Koning

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Vanessa Huisman

Betrokken en aardig

21 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kevin Veenstra

Conflict met personeelslid opgelost

18 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marinus van de Ven

Vlot afgehandeld!

17 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruud van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

18 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Franciscus Kok

Niets meer te maken met mijn werkgever!

14 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Yvonne Molenaar

Vlug in contact

16 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jacoba de Wit

De mediator was fijn!

14 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Paulus van de Brink

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

9 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Hendrika Prins

Verwachtingen overtroffen

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Nicole Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt enorm

9 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Anouk Kuipers

Prijs viel mee!

13 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Wilhelmus Bos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Christiaan de Wit

Meer gekregen dan verwacht

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bram van de Velde

Geen kant gekozen

4 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Johannes van der Horst

Niets meer te maken met mijn werk!

6 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Iris Dijkstra

Vaak bereikbaar

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marco de Ruiter

Persoonlijke benadering

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Renate de Leeuw

Snel in contact

5 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Inge van Dijk

Na lang turbulent nu rust

2 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Manon de Lange

De familie is opnieuw een familie

6 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Nienke Timmermans

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

1 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marco van Dijk

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

31 maart 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Leonie Hoekstra

Niet enkel voor personeel

15 maart 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Caroline van Dam

Simpel en snel

16 februari 2020

Dikke prima! Dank!

- Koen de Graaf

Erfenis eerlijk gedeeld

12 februari 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Femke Dijkstra

Snel afgehandeld

21 januari 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Hendrik Post

Op maat afgestemd advies

29 december 2019

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jolanda Smeets

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Caroline Janssen

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Smit

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal Verbeek

Vlugge offerte

31 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Jansen

Snelle offerte

23 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelis de Bruijn

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adriana Koning

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bart Peeters

Perfecte tip

22 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johan van de Brink

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mirjam Visser

Zeer verrast

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Iris Hofman

Perfecte tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anita van de Wal

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petra Schouten

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tamara Hofman

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba Mulder

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan de Lange

Ideale website

14 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeroen van der Linden

Snelle offerte

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal de Jong

Ideale website

10 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Irene Kok

Fijn!

13 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wouter Kuijpers

De perfecte match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Danny van der Heijden

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald Driessen

Gevonden via forum

27 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jacoba van Beek

Ideale website

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse Molenaar

Vlugge offerte

11 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen Visser

Perfecte website

2 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marianne Vermeulen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha van Vliet

Perfecte website

17 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Schipper

Werkt goed dit

10 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin Verhoeven

Vlugge offerte

8 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Mulder

Ideale website

8 december 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Charlotte de Groot

Goed contact

5 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Gerritsen

Goed contact

22 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pascal van der Laan

Gevonden via forum

16 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal Verbeek

Vlugge offerte

7 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Elizabeth Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Bakker

betaalbaarder dan ik dacht

2 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina van de Velde

Goed contact

26 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom de Boer

Forum bood hulp

17 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Nancy Scholten

Google is je grootste vriend

11 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Verhoeven

Goede werking van de website

9 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bas de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

2 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost Jacobs

aangename service

23 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Peeters

Goede werking van de website

16 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan van der Linden

Erg tevreden

12 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jelle de Groot

Gevonden via forum

5 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Brouwer

Prettige service

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maaike Martens

Voortreffelijke match

17 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline Kuiper

Google is je grootste vriend

9 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Koster

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne Kuipers

Vlugge offerte

29 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Bosch

Fijne service

24 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nienke Vos

erg betaalbaar

12 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia de Jonge

Snelle offerte

4 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Kuipers

snelle service

2 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ruud van de Wal

Heel positief

21 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marinus Smeets

Forum bood hulp

18 juni 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Jolanda Scholten

Heel positief

7 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Astrid de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Rutger Jansen

Goed contact

27 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Huisman

Ideale website

12 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriana Smit

snel geholpen

6 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nienke van de Velde

Werkt lekker!

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kim Postma

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nathalie de Groot

Goed contact

13 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom van den Broek

Forum bood hulp

6 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Chantal Sanders

Prettige service

25 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bastiaan van der Meulen

Goed contact

27 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tim Kramer

Vlugge offerte

11 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle van de Velden

Duidelijke website

8 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy Hermans

Prettige service

31 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- René Martens

Uitgelichte mediators uit Boven Leeuwen

Mr. J.a.j. Dappers B.V.

Walstraat 3-5
5371 AL Ravenstein
Nederland

0486 414 070
http://www.d-hadvocaten.nl/

Rood Advocatuur

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Nederland

0317 760 007
http://www.roodadvocatuur.nl/

A & S Advocaten B.V.

Agro Business Park 3
6708 PV Wageningen
Nederland

0317 425 300
http://www.aens.nl/