Mediator Broek

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator uit Broek die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Broek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Broek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Broek gezocht?

Een mediator uit Broek vinden

Mediator Broek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Goingarijp, Legemeer en Akmarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Broek

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Broek? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Broek te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Broek. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Broek terecht voor:

  • Mediator scheiding Broek
  • Zakelijke mediation Broek
  • Familie mediation Broek
  • Mediation arbeidsconflict Broek
  • En meer

Alle mediators uit Broek

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Broek – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Broek. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Broek voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Broek.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Broek

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Broek weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Broek eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Broek gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een paar stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Broek.

Scheiden in Broek is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Broek zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Broek die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Broek, via een betaalbare mediators

Scheiden Broek

Klik op de knop ‘Scheiden Broek‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Broek, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Broek

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Broek op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Broek.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Broek – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Broek. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Broek.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Broek voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Broek te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Broek.

Veelgestelde vragen over mediation in

Broek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Broek jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Broek.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Broek. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Broek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Broek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Broek

Geen kant verkiezen

3 september 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Angelique Vos

Gewoon goed

5 september 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sanne Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

29 augustus 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Angelique Wolters

Scheiding met zilveren randje

29 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Tim van der Heijden

Menselijke aanpak

26 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Simon Veenstra

Het idee was goed

23 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Mirjam Meijer

De mediator was verstandig!

20 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Charlotte van Dam

Eindelijk van mijn leidinggevende af

14 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Rogier de Wit

Prijs viel mee!

6 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marjolein van Wijk

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 augustus 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Annemieke Verbeek

Gelukkig nu ruzie opgelost

30 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Daniël Hoekstra

Prijs viel mee!

4 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ramona van de Velden

Pijnlijke periode afgesloten

26 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Joyce van der Meer

Nalatenschap netjes verdeeld

24 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Pieter Vink

Niet prijzig

29 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Adriaan Verbeek

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

27 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Esther Huisman

Dichter naar elkaar toegegroeid

20 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Martin van Dongen

De familie is weer een familie

24 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maria Driessen

De mediator was verstandig!

22 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tamara van de Brink

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

24 juli 2020

- Annemieke Veenstra

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

23 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Johannes Peeters

Meer gekregen dan bedacht

20 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Stefan Mol

Erfenis netjes verdeeld

19 juli 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Nathalie van der Meer

Het idee uit de mediation helpt oprecht

20 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Dennis de Ruiter

Erfenis zo geregeld

16 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Pieter Visser

Direct opgelost!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Alexander de Haan

De mediator was verstandig!

14 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Chantal van der Horst

Meer gekregen dan bedacht

13 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Elisabeth Mulder

Ervaren mediator

11 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Marianne Wolters

De familie is weer een familie

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Michiel van der Meulen

Boven verwachting

14 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Rutger Smeets

Ook voor werkgevers

13 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Joost Bosch

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

8 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robert van de Wal

Conflict met personeelslid opgelost

9 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Sabine Blom

Vakkundig en snel

7 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Joris van den Heuvel

De mediator was goed!

10 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Nienke Verhoeven

Meelevend en welwillend

5 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Elisabeth van den Broek

Vaak bereikbaar

6 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ingrid van de Brink

Gelukkig nu van mijn baas af

3 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Steven Smits

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Marieke van Vliet

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Saskia Hofman

Pijnlijke periode afgesloten

3 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Maarten de Koning

Eindelijk rustigere tijden

27 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Bastiaan Scholten

Dichter naar elkaar gekomen

26 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Jacqueline van de Velden

Geen kant kiezen

27 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Ingrid Schipper

Betrokken en sympathiek

28 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Elizabeth Wolters

Fijn geregeld

26 juni 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Elisabeth de Graaf

Betrokken en sympathiek

21 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Nicolaas Schipper

Vakkundig en vlug

25 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Michel Koning

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

23 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Eveline van Veen

Erfenis eerlijk gedeeld

25 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Caroline Molenaar

Geen kant gekozen

19 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Bram Jacobs

Simpel en snel

18 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Hendrik Kramer

Lastige periode afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Albert van Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

16 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Inge de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

16 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Mariska de Graaf

Nalatenschap zo afgehandeld

13 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Hendrika van der Laan

Geoefend mediator

13 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Peter Vos

Hulp bij scheiding

14 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Björn de Boer

Echt chapeau

15 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Roy Vos

Hulp bij uit elkaar gaan

9 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jeffrey Postma

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

11 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Ruben Kok

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

12 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Christian Smit

Gewoon fijn

13 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Paul Molenaar

Echt objectief

7 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Anne Blom

Meer gekregen dan verwacht

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Laura van de Velden

Na lang turbulent nu ontspanning

6 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Paulus van Dam

Geen testament, wel netjes verdeeld

7 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Anna Koning

Echt onpartijdig

8 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Anna Koning

Dichter naar elkaar gekomen

1 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Arie Huisman

Uiteindelijk van mijn baas af

7 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Mariska van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Simone Veenstra

De mediator was verstandig!

30 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeffrey Koning

Erfenis zo geregeld

3 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Jan Vos

vlot geregeld

31 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Petronella Willems

Lastige tijd afgerond

4 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Nicole van Vliet

Vlot in contact

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Elizabeth Koster

Prijs viel mee!

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Dennis Gerritsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Nancy van der Heijden

Het idee was fatsoenlijk

28 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Nicole van de Berg

De familie is opnieuw een familie

30 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Ruben Veenstra

Meer gekregen dan verwacht

26 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Frank Dijkstra

Eindelijk conflict opgelost

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sjoerd Wolters

Goed afgehandeld

28 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Natasja Vos

Betrokken en sympathiek

22 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Arjan Kramer

Simpel en vlot

22 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Koen Dekker

De mediator was fijn!

24 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Gerardus Maas

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

19 mei 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Elisabeth Groen

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Wendy Bosman

Oprecht chapeau

22 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Christian Gerritsen

Profi en handig geregeld

18 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nathalie Hermans

Ervaren mediator

17 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Sjoerd van der Horst

Profi en vlot geregeld

18 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Paul van der Linden

Echt chapeau

14 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hendrika van der Laan

Vakkundig en vlug

16 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sander Postma

Gewoon goed

12 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Yvonne Bos

Hulp bij uit elkaar gaan

15 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Marjolein van den Heuvel

De familie is opnieuw een familie

14 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tom van den Broek

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

8 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Dave van den Heuvel

Prijs viel mee!

14 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Dirk Huisman

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Michel van der Meer

Ruzie met dochter opgelost

6 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Robertus van der Meer

Gelukkig nu rustigere tijden

4 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Wilhelmus van de Velde

Eindelijk van mijn leidinggevende af

8 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bianca van de Ven

Niets meer te maken met mijn werkgever!

9 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maaike Verhoeven

Nalatenschap eerlijk gedeeld

7 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Kim van der Horst

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

30 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Mark Bakker

Het idee van de mediation helpt oprecht

3 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Michael van den Bosch

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

30 april 2020

- Elisabeth van der Horst

Het idee was fatsoenlijk

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Eric de Graaf

Dichter naar elkaar gekomen

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Joyce van Veen

Van problemen snel naar oplossingen

27 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Maurice van der Meer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

2 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Johan de Haan

Pijnlijke tijd afgesloten

25 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Diana van der Linden

Snel geregeld

28 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Marianne Groen

Een schouderklopje krijgen

28 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marcel Blom

Lastige tijd afgerond

24 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eva van der Linden

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

28 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Maartje Bosch

Oprecht chapeau

26 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Rogier Martens

Pijnlijke tijd afgesloten

24 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Michael Hoekstra

Vechtscheiding voorkomen!

24 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patricia de Vos

Persoonlijk afgestemd advies

24 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Erwin Molenaar

Ruzie met medewerker opgelost

18 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- David Willemsen

Een schouderklopje verdiend

20 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruben van de Ven

Oprecht goed

19 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Michael Prins

Volledig neutraal

15 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Hendrik Vermeulen

Scheiding met zilveren randje

13 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Karin Verbeek

Meer ontvangen dan verwacht

17 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Annemarie Dekker

Niets meer te doen met mijn werkgever!

15 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Albert Verhoeven

Vaak bereikbaar

16 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nicolaas van de Wal

Betrokken en sympathiek

12 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Patrick Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

10 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Adriana Willems

Dichter naar elkaar toegegroeid

8 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barbara de Graaf

Gewoon goed

11 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sebastiaan Smeets

Na lang onrustig nu ontspanning

9 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Johannes van de Velde

Pijnlijke periode afgesloten

10 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Michel Bosman

Snel in contact

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Hendrika van de Ven

Onenigheid met dochter opgelost

5 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Suzanne van de Veen

Ruzie met personeelslid opgelost

7 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Barry Schipper

Conflict met medewerker opgelost

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Jan Bosman

Geen kant kiezen

2 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Christiaan de Ruiter

Tevreden

5 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marieke Scholten

Het idee was fatsoenlijk

2 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Cornelia Bos

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

30 maart 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Jolanda Veenstra

Pijnlijke tijd afgerond

1 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Inge van Dam

Verwachtingen overtroffen

19 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Wilhelmina van de Velde

Simpel en vlot

26 februari 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Cornelia van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

28 januari 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Ivo Jansen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

8 januari 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Dennis van Wijk

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

21 december 2019

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Sebastiaan Wolters

Gevonden via forum

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Anna Peters

Gevonden via forum

28 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Jacobus Groen

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank van der Linden

Geen linkedin nodig

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Peeters

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van de Velden

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sander van Dongen

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hendrika de Ruiter

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Susanne Wolters

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Evelien van de Velden

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob van den Broek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost Smeets

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis de Vos

Ideale tip

15 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paul Schipper

Ideale website

16 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dave van Dijk

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Bosch

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kim Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Koster

Heel positief

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martijn Bos

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bart Bosman

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Post

Via linkedin niet hetzelfde

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius van Vliet

erg snel

21 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kelly Hendriks

Voortreffelijke match

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon de Groot

Perfecte website

13 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nicolaas Bosch

Prettige service

31 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus de Leeuw

Goed contact

26 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jelle Mol

Google is je grootste vriend

23 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen de Bruijn

Vlugge offerte

11 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger de Bruin

Eindelijk een fijne site

6 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Veenstra

Snelle offerte

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johanna Groen

Fijn!

3 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eva van Leeuwen

Dé tip

25 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus Huisman

Mediatorkaart is top!

18 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven de Ruiter

Goede werking van de website

10 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thijs Timmermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natascha Hermans

Vlugge offerte

5 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice Bosman

Werkt goed dit

27 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Verbeek

snelle service

23 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barbara Kuiper

Forum bood hulp

15 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sander Driessen

Google is je grootste vriend

4 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Dekker

Perfecte tip

28 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Peter Bosman

De perfecte match

21 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Koen van de Velden

Goed contact

14 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Willems

erg betaalbaar

8 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Peeters

Heel positief

1 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tessa Martens

Zeer verrast

22 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bram Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan de Leeuw

erg betaalbaar

9 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert de Bruijn

Geen linkedin nodig

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna van Dam

Duidelijke website

30 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vincent de Boer

Fijn!

20 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Adriaan van Leeuwen

Dit werkt fijn

13 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine van Dongen

snelle service

9 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Caroline Willems

Fijne service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kirsten Dekker

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank van Vliet

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Monique Postma

Duidelijke website

8 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Blom

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique de Haan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Christiaan Post

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacqueline de Groot

Goede werking van de website

14 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Peeters

Perfecte tip

4 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Kuijpers

Eindelijk een fijne site

30 april 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Paulus Wolters

Fijne service

21 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Nicolaas van de Brink

zeer rap geholpen

20 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kim Kok

Mediatorkaart is top!

11 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne Bakker

Forum bood hulp

21 februari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Niels Wolters

Google is je grootste vriend

10 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne van de Pol

Dé tip

18 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen Molenaar

De perfecte match

18 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra van der Horst

Vlugge offerte

27 december 2018

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Renate van de Ven

Uitgelichte mediators uit Broek

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

De Bemiddelaer

uslaggerij 16
8501 ZW Joure
Nederland

0513 851 053
http://debemiddelaer.nl/

Oudenampsen-Mediation

Dobbeleane 55
8521 KS Sint Nicolaasga
Nederland

0513 431 124
http://oudenampsen-mediation.nl/