Mediator Goingarijp

Zoek jij een expert voor mediation in Goingarijp?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Goingarijp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Goingarijp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Goingarijp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Goingarijp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Goingarijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Broek, Akmarijp en Terherne bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Goingarijp

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Goingarijp? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Goingarijp te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Goingarijp. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Goingarijp terecht voor:

  • Mediator scheiding Goingarijp
  • Zakelijke mediation Goingarijp
  • Familie mediation Goingarijp
  • Mediation arbeidsconflict Goingarijp
  • En meer

Alle mediators uit Goingarijp

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Goingarijp – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Goingarijp. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Goingarijp voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Goingarijp.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Goingarijp

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Goingarijp voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Goingarijp weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Goingarijp is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Goingarijp gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Goingarijp.

Scheiden in Goingarijp is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Goingarijp zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Goingarijp die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Goingarijp, via een betaalbare mediators

Scheiden Goingarijp

Klik op de knop ‘Scheiden Goingarijp‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Goingarijp, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Goingarijp

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Goingarijp op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Goingarijp.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Goingarijp – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Goingarijp vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Goingarijp.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Goingarijp voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Goingarijp te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Goingarijp.

Veelgestelde vragen over mediation in

Goingarijp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Goingarijp jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Goingarijp.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Goingarijp. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Goingarijp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Goingarijp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Goingarijp

Ook voor werkgevers

26 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Maria de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

19 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bart van Dongen

Snel afgehandeld!

23 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rutger Postma

Op maat afgestemd advies

23 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Marianne van den Bosch

Niet alleen voor werknemers

19 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Astrid Smits

Vakkundig en snel

15 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Edwin van de Wal

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Nienke Blom

Echtscheiding met zilveren randje

16 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Stefan Bos

Professioneel en snel

16 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Susanne van der Heijden

Dikwijls bereikbaar

13 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Simone de Vries

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Manon van den Broek

Meer ontvangen dan bedacht

13 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Adriana de Jonge

De mediator was goed!

10 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Yvonne Prins

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

13 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Tim Molenaar

Oprecht neutraal

13 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Joris Molenaar

Niets meer te maken met mijn werkgever!

9 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Monique van den Heuvel

Simpel en vlot

5 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Caroline Dijkstra

Hulp bij uit elkaar gaan

10 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Maaike Timmermans

Ook voor ons als bedrijf

5 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Pascal Verbeek

Ruzie met personeelslid opgelost

5 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Diana van der Laan

De mediator was goed!

9 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Frank de Lange

Erfenis zo afgehandeld

6 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jeroen de Leeuw

Persoonlijke benadering

1 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Dave Brouwer

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Stefan Bos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Elisabeth Vink

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Natascha de Bruijn

De mediator was goed!

3 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ruud Boer

vlot afgehandeld

1 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Wendy van der Meer

Boven verwachting

24 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Maarten van der Meer

Snel opgelost!

23 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pieter Kramer

Persoonlijke aanpak

26 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Steven van der Meer

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Sjoerd Sanders

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Mariska van Dijk

Moeilijke periode afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Paulus Koning

Lastige tijd afgesloten

21 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Peter Driessen

Niet alleen voor werknemers

22 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Petronella de Leeuw

Geoefend mediator

23 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacqueline Schipper

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

17 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Maria Prins

Gewoon goed

21 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis de Graaf

Persoonlijke benadering

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Pascal Prins

Hulp bij scheiding

12 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Stefan Schouten

Fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Nienke Smit

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Kevin Dekker

Niets meer te maken met mijn werk!

13 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tom Willemsen

Fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Maria Post

Profi en vlot geregeld

9 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Angela Verhoeven

Niet duur

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Natascha de Jong

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

12 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Lisette van der Laan

Betrokken en aardig

6 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jacqueline van de Brink

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

11 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Tessa Visser

Echt chapeau

3 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Natascha van der Horst

Gewoon prima

8 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Natasja Hendriks

Ervaren mediator

1 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Daniëlle Bosch

Oprecht chapeau

1 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Angela Schipper

Fijn geregeld

2 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Roy van de Pol

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Angela Kuiper

Moeilijke periode afgesloten

30 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sander Peeters

Het idee was goed

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Renate van Veen

Verwachtingen overtroffen

1 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marloes Vink

Simpel en vlug

30 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Bastiaan Visser

Nalatenschap zo geregeld

26 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Eveline Dekker

Geen kant verkiezen

28 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Adriana Bosch

Ruzie met werknemer opgelost

24 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ruud van de Velde

Na lang onrustig nu rust

23 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Nicole Martens

Snel in contact

24 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Nathalie van Beek

Geen kant kiezen

26 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Jan Evers

Veelal bereikbaar

28 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Ruud van de Wal

Na lang onrustig nu rust

23 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Marjolein Koning

Eindelijk rustigere tijden

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Eric Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Gerardus van der Heijden

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Simon van de Pol

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Nicolaas Willems

Betrokken en aardig

18 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Iris Blom

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Patrick van de Berg

Scheiding met zilveren randje

18 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Anouk Prins

Gewoon goed

17 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Anne van der Laan

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Gerrit de Wit

Gewoon goed

14 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Johannes Bos

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

13 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Iris Mol

Ruzie met medewerker opgelost

12 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Miranda Schouten

Eindelijk van mijn leidinggevende af

11 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Robert van de Velden

Snel geregeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Hendrik Smeets

Simpel en vlug

8 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Sanne Kuiper

vlot geregeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Jasper van der Laan

Eindelijk van mijn leidinggevende af

10 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maaike Timmermans

Prima gedaan De reden was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

11 mei 2020

- Vincent Blom

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Raymond de Lange

Hulp bij scheiding

5 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jacob Kok

Gelukkig nu onenigheid opgelost

5 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nancy van der Linden

Meelevend en welwillend

7 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Adrianus Evers

Moeilijke periode afgerond

1 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Ilona van Veen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bram de Graaf

Na lang onrustig nu ontspanning

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Robert van de Ven

Oprecht goed

28 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Bianca de Bruin

Boven verwachting

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jolanda de Jong

Niet alleen voor werknemers

28 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Edwin de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Joris Schouten

Vechtscheiding voorkomen!

30 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus Bosch

Moeilijke tijd afgesloten

30 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Natasja de Leeuw

Niets meer te doen met mijn werkgever!

28 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kevin Hendriks

Pijnlijke periode afgerond

22 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacoba Koning

Nalatenschap zo geregeld

21 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bart Smit

Eindelijk rustigere tijden

26 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Tim Bosch

Meer ontvangen dan verwacht

21 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Adriaan Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Simone de Ruiter

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sjoerd van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

20 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tim Maas

Een schouderklopje krijgen

22 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kevin Prins

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

21 april 2020

- Anouk van der Heijden

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sjoerd Brouwer

Nalatenschap zo afgehandeld

16 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Christiaan Jacobs

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

16 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Caroline van der Heijden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Elizabeth Verhoeven

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Susanne van Dijk

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Petronella van de Pol

Vlot opgelost!

14 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Pieter Willems

Gelukkig nu rustigere tijden

8 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Dave de Boer

Een schouderklopje krijgen

7 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Richard van de Ven

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Marcel Smits

vlot afgehandeld

5 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nathalie Vos

Het plan was fatsoenlijk

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martijn Veenstra

Tevreden

7 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Laura Gerritsen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

5 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Simone de Ruiter

Gewoon prima

2 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Bianca van de Pol

De familie is opnieuw een familie

3 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Ilse van de Pol

Geen kant verkiezen

31 maart 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Miranda van de Velden

Vakkundig en vlug

5 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Michael Veenstra

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

2 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Ivo Janssen

Pijnlijke periode afgesloten

20 maart 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Matthijs Peters

Hulp bij (tiener)dochter

22 februari 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Thijs de Wit

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

2 februari 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Angelique de Wit

Simpel en snel

21 januari 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Rogier de Lange

Tarief viel mee!

4 januari 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rogier van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christiaan Blom

Lang leve google

31 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Jonker

Gevonden via forum

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jacqueline Timmermans

Heel positief

31 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacoba de Bruin

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper Prins

snel geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Johanna Schouten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ivo de Koning

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vanessa van Vliet

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniël de Lange

Positieve ervaring

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Elizabeth Jonker

Ideale website

18 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robert Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Mulder

Ideale tip

20 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Martens

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen van de Velden

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Bosman

Snelle offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara de Groot

Via Via maar dan beter

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Kramer

Fijn!

14 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Roy Willems

Dé tip

18 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ramona Groen

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Renate van den Bosch

snel geholpen

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Irene Sanders

Aangenaam verrast

8 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Matthijs Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Renate Koster

Ideale website

20 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabrina van de Velden

Dit werkt fijn

16 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal Smits

Forum bood hulp

9 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Annemarie de Haan

Via Via maar dan beter

30 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Peters

Erg tevreden

26 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Iris van Loon

Vlugge offerte

19 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marianne Smit

Eindelijk een fijne site

11 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marleen van de Berg

Fijne service

13 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Smeets

Perfecte tip

3 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicole van Veen

Super service

9 december 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen Vink

Mediatorkaart is top!

5 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tom van der Horst

Mediatorkaart is top!

21 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ruben Timmermans

Werkt goed dit

15 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Kok

Google is je grootste vriend

1 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander de Leeuw

Fijne service

29 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita Smits

Vlugge offerte

23 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Post

Ideale website

16 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabine Koster

Prettige service

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jessica Vos

Ideale match

26 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël van de Veen

Lang leve google

23 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Postma

Ideale match

15 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan Willemsen

Goed contact

7 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martine Dekker

Positieve ervaring

30 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marianne Martens

niet verwacht zo betaalbaar

28 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom de Leeuw

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Pieter de Vos

Duidelijke website

12 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Susanne van Wijk

snelle service

4 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Albert van Dongen

Ideale match

26 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus Driessen

De perfecte match

20 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy Schouten

Ideale tip

14 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johannes Jacobs

Fijne service

9 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Caroline Vos

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mark van Wijk

Vlugge offerte

25 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Molenaar

Dé tip

14 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne van de Wal

erg snel

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simon van de Pol

De perfecte match

2 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joyce Koning

Lang leve google

23 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Willemsen

Voortreffelijke match

17 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Danny van der Horst

Aangenaam verrast

15 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Chantal Timmermans

Fijne service

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Johannes de Wit

Werkt goed dit

28 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander de Vos

Werkt goed dit

18 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ellen Dijkstra

Via Via maar dan beter

18 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Bos

Mediatorkaart is top!

27 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Koning

Super service

6 februari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel Bosman

Prettige service

3 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Barbara van der Linden

Aangenaam verrast

13 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Klaas van de Velden

Goed contact

14 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Richard Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 december 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter Wolters

Uitgelichte mediators uit Goingarijp

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

De Bemiddelaer

uslaggerij 16
8501 ZW Joure
Nederland

0513 851 053
http://debemiddelaer.nl/

Oudenampsen-Mediation

Dobbeleane 55
8521 KS Sint Nicolaasga
Nederland

0513 431 124
http://oudenampsen-mediation.nl/