Mediator Burgerbrug

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Burgerbrug die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Burgerbrug verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Burgerbrug – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Burgerbrug gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Burgerbrug
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgerbrug, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Maarten, Groet en Sint Maartensvlotbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Burgerbrug

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Burgerbrug? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Burgerbrug te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet of het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Burgerbrug. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Burgerbrug terecht voor:

  • Mediator scheiding Burgerbrug
  • Zakelijke mediation Burgerbrug
  • Familie mediation Burgerbrug
  • Mediation arbeidsconflict Burgerbrug
  • En meer

Alle mediators uit Burgerbrug

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Burgerbrug – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Burgerbrug. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Burgerbrug voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Burgerbrug.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Burgerbrug

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Burgerbrug voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Burgerbrug weet uit ervaring hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Burgerbrug is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Burgerbrug gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Burgerbrug.

Scheiden in Burgerbrug is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Burgerbrug die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Burgerbrug, via een betaalbare mediators

Scheiden Burgerbrug

Klik op de knop ‘Scheiden Burgerbrug‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Burgerbrug, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Burgerbrug

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Burgerbrug op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Burgerbrug.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Burgerbrug – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Burgerbrug te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Burgerbrug.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Burgerbrug voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Burgerbrug te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Burgerbrug.

Veelgestelde vragen over mediation in

Burgerbrug

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Burgerbrug jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Burgerbrug.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Burgerbrug. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Burgerbrug en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Burgerbrug die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Burgerbrug

Arbeidsconflict behendig aangepakt

3 september 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Nicolaas Willems

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 september 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Dennis de Haan

Moeilijke tijd afgesloten

28 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Janneke de Bruijn

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

31 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Chantal Schipper

Meelevend en vriendelijk

26 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petronella Verhoeven

Simpel en vlot

24 augustus 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Peter van der Horst

Hulp bij uit elkaar gaan

18 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marc van Dijk

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

18 augustus 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Johan Postma

Tarief viel mee!

12 augustus 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Petra van Dam

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 augustus 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Wendy Kramer

Echt chapeau

30 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Joost Mol

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

5 augustus 2020

- Petronella de Boer

Na lang turbulent nu rust

29 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Jelle de Haan

Vlug in contact

24 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Jacoba Driessen

Goed geregeld

28 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Anne Meijer

Het idee van de mediation helpt oprecht

25 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sebastiaan Peeters

Snel geregeld

23 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Kevin Brouwer

Tevreden

24 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Petra de Ruiter

Veelal bereikbaar

19 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Maarten Scholten

Profi en handig geregeld

21 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Vanessa de Koning

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

23 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Hendrika Post

Ruzie met werknemer opgelost

20 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Matthijs van der Meer

Oprecht chapeau

19 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Kelly Hofman

Echt neutraal

16 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Hanneke Boer

Snel geregeld

14 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Rogier Vink

Geen kant gekozen

19 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Kelly Kramer

Echt chapeau

11 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Claudia Scholten

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Anne van Beek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 juli 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Adriaan Smits

Erfenis netjes verdeeld

16 juli 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Kim Groen

Niet duur

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Klaas Vermeulen

Simpel en vlug

8 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Edwin van Wijk

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

6 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Gerrit Martens

Niet prijzig

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vanessa van Vliet

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

6 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Gerrit van Beek

Een lintje verdiend

6 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke de Groot

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Femke van den Broek

Profi en snel geregeld

2 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Richard Schouten

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Adriana de Leeuw

Eindelijk rustigere tijden

4 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Simone Hofman

Ervaren mediator

4 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Catharina Kuiper

Oprecht goed

3 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Vanessa Verhoeven

De familie is opnieuw een familie

1 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Susanne Post

Nalatenschap eerlijk verdeeld

26 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Pascal van den Heuvel

Conflict met medewerker opgelost

1 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sanne Mol

Vlot afgehandeld!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sandra van de Ven

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

26 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Christiaan van der Laan

Dichter naar elkaar gekomen

27 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Martijn Schipper

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

22 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Rutger van de Berg

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Ruud de Jonge

Erfenis zo afgehandeld

25 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Antonius Peters

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Erik de Lange

Gewoon prima

23 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ruben Schipper

Vaak bereikbaar

19 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Wouter Sanders

Echtscheiding met zilveren randje

18 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Erik Gerritsen

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Laura van de Ven

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

14 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Barry van der Laan

Niet duur

18 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Monique van Vliet

De mediator was fijn!

11 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Joyce van de Pol

Simpel en vlot

16 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Bram Boer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

14 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Sjoerd Brouwer

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

15 juni 2020

Zeer lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Erwin Jacobs

Pijnlijke tijd afgerond

10 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jacoba Post

Echt neutraal

13 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Claudia Vink

Geen kant kiezen

12 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Petra Kuiper

Kwetsbare afhandeling top besloten

8 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Robertus de Ruiter

Niets meer te doen met mijn werk!

6 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jelle Mol

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

10 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Nienke Kuipers

Snel in contact

3 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kevin van Dongen

Hulp bij scheiding

5 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- David Bos

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marijke de Groot

Fijn afgehandeld

31 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Rogier van de Ven

Profi en handig geregeld

3 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Kelly van de Brink

De familie is weer een familie

3 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Pieter Janssen

Vaak bereikbaar

1 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Maarten Koning

Gewoon goed

29 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Alexander Verbeek

Gewoon goed

2 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Hendrikus van de Wal

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Ellen Maas

Nalatenschap zo afgehandeld

1 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Mirjam Groen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

25 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Caroline van Dongen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

27 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Cindy Smits

Nalatenschap zo geregeld

25 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Lisette van de Velden

Ruzie met medewerker opgelost

22 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Leonie Verhoeven

Nalatenschap eerlijk gedeeld

25 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Ingrid Maas

Pijnlijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Wendy Jansen

Niet alleen voor werknemers

22 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Raymond Martens

Niet enkel voor personeel

18 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Franciscus Hoekstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

20 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Natascha Vermeulen

Betrokken en sympathiek

23 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Remco Jansen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

20 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Marcel van der Meulen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Petrus Willemsen

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Dennis Hermans

Scheiding met zilveren randje

17 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Sander Driessen

Vaak bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Erwin Mol

Gewoon prima

16 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Christiaan van de Berg

Dikwijls bereikbaar

12 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Lisette de Haan

Echt chapeau

10 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Bram van den Heuvel

Moeilijke tijd afgesloten

9 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Maurice Janssen

Meelevend en welwillend

14 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maurice Verhoeven

Dichter naar elkaar gekomen

8 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robin Vink

Geen kant gekozen

10 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Margaretha Schouten

Gelukkig nu conflict opgelost

10 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Frank Jansen

Niets meer te doen met mijn werk!

4 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark Prins

Content

3 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marianne Wolters

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sebastiaan Boer

Snel opgelost!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- René Kuijpers

Verwachtingen overtroffen

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Johannes van de Brink

Hulp bij uit elkaar gaan

30 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Marianne Smits

Snel in contact

1 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sanne Boer

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Lisette Verbeek

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

28 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Franciscus van de Velden

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Natascha van Dam

Het idee was fatsoenlijk

1 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nathalie Wolters

Prijs viel mee!

24 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Rutger Hendriks

Direct afgehandeld!

28 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Edwin Molenaar

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

23 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Evelien Groen

Na lang onrustig nu ontspanning

28 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Thomas Meijer

Veelal bereikbaar

25 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Wouter Post

Niet duur

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Frank Kuijpers

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa Visser

Eindelijk rustigere tijden

19 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Anne de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

18 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adrianus Timmermans

Het plan was fatsoenlijk

23 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maartje Hoekstra

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

22 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Marieke Verbeek

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

17 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Stefan van Vliet

Niks meer te maken met mijn werkgever!

20 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Simon Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Bas Dijkstra

Gewoon prima

17 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Alexander van Wijk

Pijnlijke tijd afgesloten

17 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Tamara Hendriks

Dikwijls bereikbaar

13 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Irene Timmermans

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

15 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Saskia de Leeuw

Hulp bij scheiding

16 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Jan van Dongen

Niets meer te doen met mijn werk!

13 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marinus de Vries

De mediator was fijn!

10 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Koen Mol

Prijs viel mee!

6 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Annemieke de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Evelien Smits

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

5 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Michel de Graaf

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

3 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Tom Bos

Niet alleen voor werknemers

7 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Iris Scholten

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

4 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Marcel Huisman

Gevoelige kwestie goed geregeld

7 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Monique van de Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jeroen van Veen

Hulp bij (tiener)dochter

1 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Anita van Doorn

Ook voor werkgevers

5 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Cornelis Maas

Volledig rechtvaardig

30 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Cornelis van der Meer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

14 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marcel van Beek

Het idee uit de mediation helpt oprecht

20 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Rob Driessen

Niet prijzig

8 februari 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone Hoekstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 januari 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Martin de Graaf

Profi en handig geregeld

23 december 2019

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Maaike Wolters

Ideale tip

27 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne de Jong

aangename service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ivo Driessen

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan Schipper

Fijne service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Frank van Dijk

Snelle match via mediatorkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simone Koning

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Smeets

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dave Scholten

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan Wolters

Erg tevreden

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patrick Jonker

Dé tip

18 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eveline Kuijpers

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- David van Wijk

Lang leve google

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Prins

Heel positief

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Tom Dekker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anouk de Bruin

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke van Dijk

Goede werking van de website

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kirsten de Bruin

Positieve ervaring

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrika Willems

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Danny Smeets

Forum bood hulp

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal Postma

Perfecte tip

10 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Schouten

Goed contact

6 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Klaas van de Wal

Snelle offerte

4 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marinus de Jonge

Fijne service

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Eric de Graaf

Duidelijke website

16 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriaan Prins

Super service

6 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petronella Post

erg snel

31 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Edwin Hoekstra

Dit werkt fijn

30 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth de Graaf

Fijn!

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Kuijpers

Aangenaam verrast

16 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anne van de Brink

Heel positief

6 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jelle de Vos

De perfecte match

9 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemieke Brouwer

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniëlle Sanders

aangename service

23 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dave Jacobs

zeer rap geholpen

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine van de Brink

Google is je grootste vriend

11 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny van de Velde

De perfecte match

1 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jelle van den Heuvel

Voortreffelijke match

5 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie van Wijk

Vlugge offerte

28 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Melanie van der Meer

Forum bood hulp

23 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Miranda van der Heijden

Perfecte website

14 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

10 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Boer

Eindelijk een goede site gevonden

27 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke Vink

Dé tip

23 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Linda van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 september 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik de Haan

Snelle offerte

11 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

2 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Smits

Forum bood hulp

28 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Joyce Huisman

vlot en makkelijk

18 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Erik Dijkstra

Super service

13 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmina Wolters

Erg tevreden

5 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Raymond van Vliet

Perfecte tip

29 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona van Beek

Forum bood hulp

19 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabine van de Velden

Via linkedin niet hetzelfde

17 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva de Vos

Mediatorkaart is top!

4 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelis van Doorn

Super service

30 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bastiaan Prins

erg snel

23 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Koen de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

19 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba Hendriks

Perfecte tip

7 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wouter Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis de Ruiter

Perfecte website

24 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Postma

Werkt lekker!

21 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha Martens

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Dekker

snelle service

5 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kevin Jonker

Aangenaam verrast

26 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem Hoekstra

De perfecte match

18 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric Janssen

Fijne service

23 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Femke de Lange

Forum bood hulp

8 februari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte Huisman

snelle service

20 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martinus de Bruijn

Ideale match

29 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Hermans

Vlugge offerte

17 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper Kuiper

Aangenaam verrast

16 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michiel van Loon

Aangenaam verrast

30 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje Smits

Uitgelichte mediators uit Burgerbrug

Boerwinkel Advocatenkantoor Bergen

Dorpsstraat 3
1861 KT Bergen
Nederland

072 581 8088
http://www.advocaatbergen.nl/

K!K Mediation en Advies | Hulp bij scheiding | conflicten | Schagen Alkmaar

Hofstraat 3
1755 NV Petten
Nederland

06 53645837
https://www.kikmediationenadvies.nl/

De Scheidingsplanner Schagen e/o

Nieuwstraat 47
1741 BV Schagen
Nederland

072 511 3604
https://www.scheidingsplanner.nl/