Mediator Damwoude

Wil jij een ijzersterke mediator uit Damwoude die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Damwoude verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Damwoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Damwoude gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Damwoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Damwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rinsumageest, Broeksterwoude en Wouterswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Damwoude

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Damwoude? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Damwoude te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Damwoude. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Damwoude terecht voor:

  • Mediator scheiding Damwoude
  • Zakelijke mediation Damwoude
  • Familie mediation Damwoude
  • Mediation arbeidsconflict Damwoude
  • En meer

Alle mediators uit Damwoude

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Damwoude – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Damwoude. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Damwoude voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Damwoude.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Damwoude

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Damwoude voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Damwoude weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Damwoude stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Damwoude gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Damwoude.

Scheiden in Damwoude is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Damwoude die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Damwoude, via een betaalbare mediators

Scheiden Damwoude

Klik op de knop ‘Scheiden Damwoude‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Damwoude, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Damwoude

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Damwoude op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Damwoude.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Damwoude – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Damwoude die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Damwoude.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Damwoude voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Damwoude te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Damwoude.

Veelgestelde vragen over mediation in

Damwoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Damwoude jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Damwoude.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Damwoude. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Damwoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Damwoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Damwoude

De mediator was fijn!

7 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ruud Molenaar

Niet prijzig

9 september 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Tessa de Bruijn

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 augustus 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Tamara Groen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

28 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Wilhelmina van Veen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Monique de Leeuw

Onenigheid met dochter opgelost

20 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anita van de Brink

Prijs viel mee!

15 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Edwin Huisman

Professioneel en vlug

18 augustus 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Renate de Vos

Content

6 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Deborah Postma

Tevreden

12 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Steven Kuiper

Eindelijk rustigere tijden

6 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Pascal van de Brink

Niets meer te maken met mijn werkgever!

31 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Peter Sanders

Niet enkel voor personeel

30 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Adriaan Schipper

Lastige periode afgerond

24 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Caroline de Bruijn

Goed geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

27 juli 2020

- Vincent van den Bosch

Vaak bereikbaar

22 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Mariska van der Laan

Uiteindelijk van mijn baas af

21 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maarten Vermeulen

Eindelijk rustigere tijden

23 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Franciscus van Beek

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Vincent Kuijpers

Geoefend mediator

21 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Wilhelmina Post

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

21 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Ellen de Vries

Lastige periode afgesloten

21 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Irene Bos

Echt chapeau

18 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natascha van der Laan

Het plan was goed

15 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Johannes de Leeuw

Geoefend mediator

15 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Hanneke van de Velde

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Dennis van der Meulen

Niet alleen voor werknemers

11 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Koen Peters

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Anna Janssen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marloes Martens

Onenigheid met dochter opgelost

15 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marloes Koning

Snel opgelost!

10 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martine de Ruiter

Fijn afgehandeld

11 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Tim Smeets

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Claudia Timmermans

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

7 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Robin van de Berg

Snel geregeld

11 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Daniëlle van Veen

Snel in contact

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Marijke de Bruin

De mediator was fijn!

2 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Maarten van Dam

Van problemen vlot naar oplossingen

4 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Wendy Vink

vlot geregeld

8 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Bianca van der Laan

Vechtscheiding voorkomen!

7 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Dirk Hendriks

Nalatenschap zo geregeld

3 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Niels Kramer

Vlot opgelost!

4 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Renate van Dongen

Boven verwachting

2 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maartje van Loon

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Vanessa Veenstra

De familie is opnieuw een familie

30 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Tamara van Dam

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Janneke van de Berg

De familie is opnieuw een familie

26 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Linda van de Wal

Het plan was degelijk

27 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Eric Bosch

Menselijke benadering

24 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jacoba Meijer

Op maat afgestemd advies

22 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Melanie Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Cornelis Scholten

Ondanks afstand professioneel geholpen

19 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Karin Bosch

Geen kant verkiezen

17 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Christian Peters

Boven verwachting

19 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Joyce Jansen

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

22 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Hanneke Vink

Hulp bij scheiding

19 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Femke van de Velde

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Bram van de Brink

Eindelijk van mijn leidinggevende af

15 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Danny van de Veen

Eindelijk van mijn baas af

14 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Linda van Beek

Oprecht chapeau

13 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Frank de Jong

Ook voor werkgevers

14 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Franciscus van de Berg

Pijnlijke periode afgesloten

10 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Maarten Sanders

Persoonlijke benadering

8 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Guido Brouwer

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Paul van der Horst

Gewoon fijn

10 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ingrid van Loon

Het plan was goed

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Roy Gerritsen

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

9 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Marleen van der Horst

Dikwijls bereikbaar

4 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel geregeld zo.

- Catharina van den Broek

Meer gekregen dan bedacht

9 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Stefan van den Heuvel

Echt chapeau

2 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Cindy Koning

Hulp bij scheiding

3 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Jacoba van den Bosch

Oprecht chapeau

31 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Albert Verhoeven

Uit elkaar met een lichtpuntje.

2 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Hanneke van den Broek

Niet prijzig

29 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Hendrika de Groot

Van problemen snel naar oplossingen

3 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Miranda Jonker

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sabine Boer

Nalatenschap zo afgehandeld

30 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Angela Koning

Het idee uit de mediation helpt echt

27 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Wendy Schipper

De mediator was fijn!

1 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Eva Schipper

Snel afgehandeld

28 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Raymond de Boer

Meelevend en welwillend

28 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kevin van Wijk

Gewoon goed

22 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Eric van Veen

Hulp bij scheiding

25 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Björn de Wit

Veelal bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Jacqueline Molenaar

Erfenis zo afgehandeld

20 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Esther Martens

Eindelijk onenigheid opgelost

20 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Nathalie van der Meer

Niet duur

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Angelique Visser

Professioneel en vlug

19 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Pieter van der Heijden

Niks meer te doen met mijn werk!

23 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Barbara Groen

Een lintje krijgen

22 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Raymond Kuipers

Oprecht rechtvaardig

18 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Marco Groen

Eindelijk rustigere tijden

16 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jessica Kuijpers

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

13 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Johanna Hofman

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

15 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabine Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

11 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Wouter Driessen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Eric Hermans

Content

9 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marianne Evers

Oprecht fijn

11 mei 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Ellen de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

13 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Chantal Kuijpers

Oprecht chapeau

7 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Lisette Meijer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

11 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jacqueline Post

Verstandig geregeld

5 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Linda van de Berg

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Monique Verhoeven

Hulp bij uit elkaar gaan

4 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Nathalie Willemsen

Gelukkig nu van mijn baas af

3 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna van Wijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Margaretha van de Berg

Het idee van de mediation helpt echt

2 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Roy Kuipers

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Daniëlle van de Velde

Betrokken en sympathiek

30 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Arjan de Jonge

Geoefend mediator

3 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Matthijs Dijkstra

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Astrid Koning

Niet duur

29 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Johan Jansen

Gewoon goed

27 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Erwin Blom

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Robert de Boer

Meer gekregen dan bedacht

23 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Joyce van Dongen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

23 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Adriaan de Vries

Prijs viel mee!

28 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Nathalie Koster

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

21 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Niels Hendriks

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Nancy Post

Menselijke aanpak

24 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jelle Martens

De familie is weer een familie

19 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Mark de Bruin

Geen kant kiezen

20 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Pascal Brouwer

Verwachtingen overtroffen

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Edwin Hoekstra

Vaak bereikbaar

21 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Natascha Mulder

Menselijke aanpak

20 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Simone Peeters

Pijnlijke periode afgerond

16 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Raymond van de Berg

Oprecht onpartijdig

13 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Tom Brouwer

Niet prijzig

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Leonie Hofman

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

11 april 2020

- Margaretha Bakker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Wilhelmina van de Velde

Oprecht chapeau

15 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bastiaan Janssen

Op maat afgestemd advies

14 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Vanessa de Koning

Eindelijk rustigere tijden

15 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Matthijs Evers

Gewoon prima

13 april 2020

Content zoals verwacht.

- Joris de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Monique van de Ven

Hulp bij uit elkaar gaan

7 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Simon de Koning

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

6 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Laura Kuipers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Nathalie de Ruiter

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

7 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Nienke Janssen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

7 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Sanne Smits

Na lang onrustig nu rust

6 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Gerardus van de Pol

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Peter Smit

Arbeidsconflict behendig aangepakt

1 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Albert Koning

Gewoon prima

3 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Patrick de Leeuw

Gewoon goed

28 maart 2020

Content zoals bedacht.

- Eva Veenstra

Meelevend en welwillend

18 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Robert Peters

Een schouderklopje krijgen

22 februari 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke van der Horst

Conflict met personeelslid opgelost

30 januari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marieke van Loon

Arbeidsconflict behendig opgelost

14 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Femke Kuipers

Onzekere kwestie fijn geregeld

4 januari 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Elisabeth Willemsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Pascal van de Ven

Fijn!

27 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christiaan de Ruiter

Positieve ervaring

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Anne Schouten

Aangenaam verrast

29 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Vanessa Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia van Loon

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Guido Kuipers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Suzanne van de Berg

betaalbaar en professioneel

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Postma

Super service

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nathalie van der Meulen

Forum bood hulp

23 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sharon Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan Willems

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus van Doorn

Via Via maar dan beter

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther Vos

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Blom

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mariska Smits

Via forum hier terechtgekomen

15 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Chantal Kok

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jan Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna van Veen

zeer rap geholpen

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Dennis Kuiper

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van Dam

Voortreffelijke match

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

1 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha de Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michel Mulder

Perfecte website

15 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmus van der Heijden

snelle service

12 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Mulder

Ideale tip

25 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerardus de Bruijn

Dit werkt fijn

22 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arjan de Graaf

Goed contact

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy Kramer

Forum bood hulp

7 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Peter Hofman

Eindelijk een fijne site

5 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda Willemsen

betaalbaar en professioneel

1 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda van de Velde

aangename service

25 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marije van der Meulen

Fijn!

19 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Klaas Molenaar

Dé tip

10 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Albert van der Linden

Fijne service

7 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus van den Broek

Perfecte website

7 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Saskia Sanders

Snelle offerte

29 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simon Veenstra

Vlugge offerte

23 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole Koster

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Renate van der Laan

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Veenstra

Vlugge offerte

26 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella de Vos

Via Via maar dan beter

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van den Bosch

Snelle offerte

5 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Huisman

snelle service

30 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicole de Bruijn

snelle service

22 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Steven van den Broek

Perfecte website

16 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

11 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Mark Peters

Lang leve google

8 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela van der Horst

Lang leve google

29 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Bosman

Super service

19 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marije Molenaar

Goed contact

14 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin Groen

Via linkedin niet hetzelfde

6 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Jansen

Google is je grootste vriend

27 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Bakker

Positieve ervaring

21 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Barbara Dijkstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Esther Schipper

Goede werking van de website

9 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Meijer

Perfecte website

2 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martin van der Linden

Prettige service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Koen de Leeuw

Via Via maar dan beter

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth Kuipers

Forum bood hulp

9 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Arjan van de Wal

Fijne service

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marco van der Laan

Eindelijk een fijne site

27 april 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dirk Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan van der Horst

Voortreffelijke match

9 maart 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth de Jonge

Lang leve google

12 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido van der Laan

Via Via maar dan beter

1 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Visser

Dit werkt fijn

27 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marinus van der Meulen

Ideale match

20 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne de Haan

Perfecte website

13 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christian Postma

Dit werkt fijn

29 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk van der Heijden

Uitgelichte mediators uit Damwoude

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor J M Ligtvoet-van Tuijn

J. Wiemersstraat 5
9103 NJ Dokkum
Nederland

0519 244 000
http://www.advocaat-ligtvoet.nl/