Mediator De Moer

Behoefte aan een top mediator in De Moer die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator De Moer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit De Moer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator De Moer gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator De Moer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 144 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Moer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waspik, Rijen en Kaatsheuvel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator De Moer

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in De Moer? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in De Moer te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in De Moer. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in De Moer terecht voor:

  • Mediator scheiding De Moer
  • Zakelijke mediation De Moer
  • Familie mediation De Moer
  • Mediation arbeidsconflict De Moer
  • En meer

Alle mediators uit De Moer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator De Moer – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit De Moer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit De Moer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation De Moer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in De Moer

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in De Moer voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit De Moer weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit De Moer is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator De Moer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in De Moer.

Scheiden in De Moer is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit De Moer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden De Moer, via een betaalbare mediators

Scheiden De Moer

Klik op de knop ‘Scheiden De Moer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit De Moer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in De Moer

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit De Moer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit De Moer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in De Moer – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit De Moer. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit De Moer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation De Moer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in De Moer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit De Moer.

Veelgestelde vragen over mediation in

De Moer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio De Moer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit De Moer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in De Moer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in De Moer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit De Moer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation De Moer

Vechtscheiding voorkomen!

6 september 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johanna van den Heuvel

Fatsoenlijk afgehandeld

3 september 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Femke de Lange

De familie is weer een familie

30 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Erwin van Leeuwen

Simpel en vlot

31 augustus 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Mark van Dam

Simpel en vlot

20 augustus 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Sander van den Broek

Snel afgehandeld

21 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Hendrika Huisman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 augustus 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Anna van der Laan

Meer gekregen dan bedacht

19 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wilhelmina van der Linden

Arbeidsconflict kundig opgelost

12 augustus 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Sander van den Heuvel

Eindelijk conflict opgelost

10 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Rutger van der Laan

Ook voor ons als bedrijf

2 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Wendy van de Velde

Vlot opgelost!

3 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Miranda Willems

Verstandig geregeld

26 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Vincent van Leeuwen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

30 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Koen de Vos

Profi en vlot geregeld

24 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Patricia Evers

Volledig objectief

24 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Richard Kok

Niet duur

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ellen Willemsen

Prima geregeld De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

26 juli 2020

- Marco Bos

Vakkundig en vlug

19 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Ellen Schouten

Moeilijke periode afgesloten

19 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Daniëlle Blom

Vechtscheiding voorkomen!

16 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Joris Postma

Een lintje krijgen

21 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sander Hendriks

Geen kant verkiezen

16 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Martijn van Dongen

Pijnlijke tijd afgesloten

15 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Anna Bosman

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Tessa Willemsen

Professioneel en vlug

19 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Wilhelmus van de Wal

Geen kant gekozen

17 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrika de Boer

Eindelijk van mijn baas af

10 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michiel van de Velden

Niet enkel voor werknemers

11 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Maaike Dijkstra

Het idee van de mediation helpt enorm

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Bianca van Veen

Ruzie met dochter opgelost

9 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Annemarie van Leeuwen

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

13 juli 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Jasper Mulder

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

6 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Tim Kramer

Het idee van de mediation helpt oprecht

5 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ronald de Haan

Het idee van de mediation helpt oprecht

6 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Johanna Mulder

Het plan was aantrekkelijk

3 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martinus van de Brink

Niet duur

8 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jasper Mulder

Ook voor werkgevers

8 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Michel Kramer

Onenigheid met dochter opgelost

5 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sandra Meijer

De familie is weer een familie

1 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Astrid Driessen

Na lang onrustig nu ontspanning

2 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Sjoerd Dijkstra

Het idee was fatsoenlijk

5 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Linda Schipper

Nalatenschap eerlijk verdeeld

2 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Christiaan Gerritsen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

26 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Sylvia de Vos

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

24 juni 2020

- Maaike van Beek

Gelukkig nu ruzie opgelost

25 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Nicolaas de Wit

Pijnlijke tijd afgerond

26 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Charlotte Bakker

Verwachtingen overtroffen

24 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Björn Kuiper

Betrokken en aardig

26 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Martinus de Jonge

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Miranda van der Heijden

Dikwijls bereikbaar

18 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Danny de Vos

Onzekere kwestie goed afgehandeld

25 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Ilse Koning

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

18 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Michiel van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

21 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Eric Hofman

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

19 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Thomas de Koning

Eindelijk conflict opgelost

20 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Hanneke van Vliet

Tarief viel mee!

17 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natasja Smeets

Niet alleen voor werknemers

14 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Thomas Mulder

Pijnlijke tijd afgesloten

16 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ramona Smits

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Jacqueline de Haan

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

13 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Edwin van Veen

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Tessa van der Linden

Meelevend en welwillend

11 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petrus Willemsen

Betrokken en aardig

8 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marije van der Meer

Ook voor werkgevers

5 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Petronella Sanders

Hulp bij scheiding

8 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Paul Postma

Erfenis eerlijk verdeeld

6 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marleen Meijer

vlot afgehandeld

4 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martinus Prins

Oprecht chapeau

7 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bastiaan de Leeuw

Ruzie met werknemer opgelost

7 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sander van der Meer

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Joost de Vries

Na lang onrustig nu ontspanning

3 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Lisette Smits

Boven verwachting

31 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marleen de Bruin

Echtscheiding met zilveren randje

30 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Björn Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Joris van de Veen

Eindelijk rustigere tijden

2 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Martine van de Wal

Verwachtingen overtroffen

2 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sylvia de Lange

Snel in contact

31 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Laura de Ruiter

Betrokken en aardig

27 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Thijs de Jong

Ook voor ons als bedrijf

25 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Jeroen van Loon

Op maat afgestemd advies

25 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Arie Martens

Op maat afgestemd advies

27 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Deborah Kuiper

Pijnlijke tijd afgesloten

23 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Steven Bosman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Sebastiaan van de Pol

Gewoon prima

22 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Elizabeth Scholten

Niets meer te maken met mijn werkgever!

19 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nancy de Boer

Begeleiding bij (tiener)dochter

25 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Dave van Doorn

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sjoerd Kuiper

Van problemen vlot naar oplossingen

20 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Inge Huisman

Meelevend en vriendelijk

16 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Sanne Smeets

Pijnlijke tijd afgerond

16 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eveline Bos

Tevreden

19 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Tom de Leeuw

Onenigheid met dochter opgelost

14 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Frank Martens

Gelukkig nu onenigheid opgelost

19 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jolanda Peeters

Tevreden

11 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Roy van Dongen

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

12 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Wendy Jansen

Vaak bereikbaar

12 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Astrid Timmermans

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Raymond Kuiper

Echt chapeau

14 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eveline van Dam

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

13 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Natascha de Koning

Snel afgehandeld!

10 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Manon van den Heuvel

Snel in contact

10 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Jessica Smit

Boven verwachting

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Martine Willemsen

Na lang turbulent nu rust

8 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Jacobus Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

4 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ruben Bosch

Gelukkig nu conflict opgelost

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Annemarie Schipper

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Femke van de Brink

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

6 mei 2020

Hele gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Roel de Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Johannes Timmermans

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Femke Bosch

Niet enkel voor werknemers

30 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Marijke Brouwer

Gelukkig nu rustigere tijden

28 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Charlotte Verhoeven

Niet alleen voor werknemers

2 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Anouk van der Laan

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Brenda van den Heuvel

Meer gekregen dan bedacht

24 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adrianus Peters

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Björn Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- David Timmermans

De familie is weer een familie

28 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Tom Smits

Persoonlijk afgestemd advies

21 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Hendrikus Sanders

Vlot afgehandeld!

24 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sjoerd Molenaar

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jacob de Jonge

Vlug in contact

17 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Maarten Dijkstra

Oprecht chapeau

16 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Anouk Prins

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

18 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nicole de Vos

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Erik van de Velde

Vlot opgelost!

21 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Patricia van Dam

Snel in contact

20 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Bart Prins

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Chantal van der Heijden

Scheiding met zilveren randje

13 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Ronald Sanders

Ruzie met dochter opgelost

11 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Anna Kuijpers

Echt chapeau

9 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Natascha Veenstra

Gewoon goed

11 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Albert Timmermans

Dikwijls bereikbaar

14 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Cornelia Peters

Geen kant kiezen

14 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Marijke Hoekstra

Hulp bij scheiding

9 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Ilona de Lange

Ervaren mediator

8 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Sebastiaan van Veen

Persoonlijke benadering

8 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marinus van de Velden

Ook voor werkgevers

8 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Roy van de Velden

Niks meer te doen met mijn werkgever!

4 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Cornelis Evers

Geen kant kiezen

3 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Paulus Jonker

Een schouderklopje krijgen

2 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johan de Bruin

Niks meer te doen met mijn werkgever!

4 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kirsten van der Meer

Scheiding met zilveren randje

6 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Adriaan Gerritsen

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

30 maart 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Brenda Hoekstra

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

2 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Paul Maas

Professioneel en vlug

15 maart 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Remco Martens

Echt chapeau

4 maart 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adriaan Willemsen

Hulp bij scheiding

13 februari 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Robertus Dijkstra

Gewoon fijn

24 januari 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Tessa Gerritsen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

31 december 2019

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Kelly Driessen

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Kuijpers

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Femke de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marinus van de Brink

Eindelijk een fijne site

30 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van Dam

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Visser

Snelle offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Irene Driessen

Perfecte tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roy Smit

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Scholten

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Monique van Dam

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Rogier van den Heuvel

Fijn!

18 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dennis van den Heuvel

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Janneke de Jonge

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eric Brouwer

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van de Ven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- David Koster

vlot en makkelijk

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Mariska van Beek

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas van Beek

Perfecte website

12 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cindy Smeets

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Brenda van Doorn

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sjoerd de Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Susanne van der Meulen

Lang leve google

11 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

5 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert de Jonge

Heel positief

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van Loon

Dit werkt fijn

19 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Renate Jonker

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Steven Groen

Zeer verrast

4 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roel Smit

De perfecte match

24 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin Kuipers

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adrianus de Haan

erg betaalbaar

10 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter van Vliet

Duidelijke website

3 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barry Martens

Perfecte tip

9 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ingrid de Vos

De perfecte match

29 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge de Lange

Werkt lekker!

23 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie de Leeuw

Snelle offerte

15 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud Scholten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas Jonker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Leonie Timmermans

Erg tevreden

5 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joost Wolters

Ideale match

29 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacqueline Koster

Goed contact

24 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tim Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

17 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Timmermans

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald van de Ven

Geen linkedin nodig

2 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Schouten

erg snel

20 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacob van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

16 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben van der Meer

Goed contact

6 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Peter van den Bosch

Ideale tip

5 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit de Jong

Ideale tip

27 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin van de Velden

Geen linkedin nodig

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van der Heijden

Prettige service

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Janneke van de Wal

Erg tevreden

3 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bas Boer

Perfecte tip

1 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank de Ruiter

Goed contact

19 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacobus Jonker

zeer rap geholpen

16 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Edwin de Jonge

Ideale tip

10 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sander de Ruiter

vlot en makkelijk

28 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sander van Doorn

Fijn!

21 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem Hendriks

erg betaalbaar

18 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrikus van Dam

Goede werking van de website

5 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid van Dijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marco Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon van de Veen

Google is je grootste vriend

15 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam van den Broek

erg snel

4 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marije de Jonge

Fijn!

30 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemarie Kuiper

Via Via maar dan beter

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Kramer

Aangenaam verrast

9 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thijs Kramer

Werkt lekker!

5 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas van de Ven

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Charlotte Willemsen

Ideale tip

10 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michiel van Dijk

niet verwacht zo betaalbaar

11 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Kuiper

Goed contact

20 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petronella van der Heijden

Ideale tip

18 december 2018

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Karin van Vliet

Uitgelichte mediators uit De Moer

Movi Advocatuur

Rijksweg 24
5125 NA Hulten
Nederland

0161 226 200
http://www.movi-advocatuur.nl/

Snikkenburg Verbraak Advocaten

Goirkesstraat 82A
5046 GN Tilburg
Nederland

085 489 1233
http://www.snikkenburgverbraak.nl/

Van Rooij en Pijnacker Advocaten

Wilhelminapark 121
5041 EH Tilburg
Nederland

013 543 3162
http://www.vrp-advocaten.nl/