Mediator Sprang Capelle

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator in Sprang Capelle die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Sprang Capelle verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Sprang Capelle – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Sprang Capelle gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Sprang Capelle
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sprang Capelle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kaatsheuvel, Dussen en Meeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Sprang Capelle

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Sprang Capelle? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Sprang Capelle te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Sprang Capelle. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Sprang Capelle terecht voor:

  • Mediator scheiding Sprang Capelle
  • Zakelijke mediation Sprang Capelle
  • Familie mediation Sprang Capelle
  • Mediation arbeidsconflict Sprang Capelle
  • En meer

Alle mediators uit Sprang Capelle

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Sprang Capelle – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Sprang Capelle. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Sprang Capelle voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Sprang Capelle.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Sprang Capelle

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Sprang Capelle voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Sprang Capelle weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Sprang Capelle stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Sprang Capelle gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Sprang Capelle.

Scheiden in Sprang Capelle is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Sprang Capelle die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Sprang Capelle, via een betaalbare mediators

Scheiden Sprang Capelle

Klik op de knop ‘Scheiden Sprang Capelle‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Sprang Capelle, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Sprang Capelle

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Sprang Capelle op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Sprang Capelle.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Sprang Capelle – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Sprang Capelle vindt die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Sprang Capelle.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Sprang Capelle voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Sprang Capelle te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Sprang Capelle.

Veelgestelde vragen over mediation in

Sprang Capelle

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Sprang Capelle jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Sprang Capelle.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Sprang Capelle. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Sprang Capelle en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Sprang Capelle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Sprang Capelle

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

3 september 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Sandra Smit

Betrokken en aardig

5 september 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Guido Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

27 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jasper Kok

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

2 september 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Rob Maas

Veelal bereikbaar

24 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Bart Bakker

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

25 augustus 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Bart Willemsen

Eindelijk van mijn leidinggevende af

13 augustus 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sandra van de Berg

Conflict met personeelslid opgelost

17 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Leonie Kuiper

Hulp bij scheiding

7 augustus 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Jeffrey de Boer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Stefan Jonker

De familie is weer een familie

31 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Wendy Prins

Scheiding met zilveren randje

29 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Tom Hoekstra

Het idee van de mediation helpt echt

26 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sander Smeets

Profi en handig geregeld

28 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Christian van de Berg

Niets meer te doen met mijn werkgever!

22 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Annemieke Kuijpers

Het idee was aantrekkelijk

21 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Adriaan Gerritsen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

26 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Joyce de Ruiter

vlot afgehandeld

23 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Lisette Postma

Profi en snel geregeld

18 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jacobus Smeets

Snel in contact

23 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Ilona Hofman

Arbeidsconflict kundig aangepakt

20 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Elizabeth van Wijk

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

23 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Annemieke Boer

Vlot in contact

15 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marjolein van der Heijden

Hulp bij scheiding

20 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Patricia Jansen

De familie is weer een familie

13 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Sebastiaan Veenstra

De mediator was fijn!

16 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Marijke van Leeuwen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

17 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Rutger Schouten

Niet prijzig

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dave Evers

Niet alleen voor werknemers

11 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Adriaan van den Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marloes Groen

Op maat afgestemd advies

10 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Margaretha Smit

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

10 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jeffrey Maas

Na lang onrustig nu ontspanning

12 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Jessica de Lange

Geoefend mediator

5 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Steven van Dongen

Vlot afgehandeld!

11 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Robertus Wolters

Het idee was goed

3 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maria de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jeroen de Graaf

Van problemen snel naar oplossingen

9 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Willem Hoekstra

Scheiding met zilveren randje

8 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Nicole Veenstra

Eindelijk conflict opgelost

2 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Richard van Beek

Onenigheid met dochter opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Hanneke de Graaf

Gelukkig nu van mijn baas af

2 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Manon van de Berg

Menselijke aanpak

4 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jacoba Vink

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

27 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Annemieke Smeets

Vakkundig en vlug

26 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Catharina de Boer

Lastige tijd afgesloten

27 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Femke Willems

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

27 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Franciscus de Vos

Scheiding met zilveren randje

24 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Marinus van Dam

Simpel en vlug

20 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jolanda Molenaar

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

22 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Remco Mulder

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Richard de Lange

Echt chapeau

21 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hanneke Peeters

De familie is opnieuw een familie

24 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Kevin Mol

Menselijke aanpak

18 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Jelle Vermeulen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

19 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Marcel Blom

Profi en vlot geregeld

19 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Sjoerd van Beek

Ook voor ons als bedrijf

14 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Jeffrey van der Horst

Meelevend en vriendelijk

11 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Sharon van der Linden

Niet enkel voor personeel

12 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Erik Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Marianne de Leeuw

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jan Smit

De mediator was goed!

12 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Martinus Dekker

Het idee was fatsoenlijk

11 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Caroline de Boer

Boven verwachting

8 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Margaretha Jansen

Niet enkel voor personeel

7 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Paul Hendriks

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Patricia Blom

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Natasja Meijer

Simpel en snel

5 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Thijs Willemsen

Simpel en vlot

3 juni 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Iris Boer

Gewoon goed

8 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Maarten Bosch

Ook voor ons als bedrijf

3 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Femke Vermeulen

Erfenis netjes gedeeld

31 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anna Verbeek

Lastige periode afgesloten

2 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Joyce van de Velden

Vakkundig en snel

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dave de Vries

Vlot opgelost!

3 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marijke Molenaar

Betrokken en aardig

29 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ilona Visser

Oprecht chapeau

3 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ronald van der Meer

Betrokken en sympathiek

1 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Michel de Ruiter

Hulp bij (tiener)dochter

31 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marloes Vink

Eindelijk rustigere tijden

29 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Joost van Vliet

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Roy Hofman

Gewoon goed

28 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Robertus van den Broek

Direct opgelost!

22 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jasper de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

27 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Patrick Peeters

Vlug in contact

20 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marinus Kuipers

Ruzie met werknemer opgelost

25 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Joost van Doorn

Lastige periode afgerond

22 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacobus Post

Ruzie met medewerker opgelost

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Roy van den Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

21 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Paulus Huisman

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

16 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sabrina van de Velde

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Renate de Boer

Profi en snel geregeld

18 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Arjan Schouten

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Kelly de Ruiter

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

15 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Ilona van Beek

Niets meer te doen met mijn werk!

16 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Antonius Bakker

Professioneel en snel

12 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Stefan de Graaf

Snel in contact

9 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Martine van der Linden

Conflict met personeelslid opgelost

12 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Dennis Vos

Niks meer te doen met mijn werk!

11 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nicole de Boer

Van problemen vlot naar oplossingen

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Marieke van der Meer

Goed afgehandeld

8 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Nicolaas Gerritsen

Vlug in contact

11 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Wouter Maas

Geen kant verkiezen

6 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Rutger Postma

Onzekere kwestie fijn geregeld

7 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Paul Dijkstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

6 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Marije Smits

Meer ontvangen dan bedacht

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Patricia Peters

Gelukkig nu van mijn baas af

6 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maria Janssen

Tevreden

3 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Marcel de Wit

Onenigheid met dochter opgelost

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Manon van Doorn

Op maat afgestemd advies

30 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Maartje Wolters

De mediator was goed!

3 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Astrid van Leeuwen

Profi en vlot geregeld

28 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Angelique Molenaar

Lastige tijd afgerond

29 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Robert van der Linden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 april 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Robin van de Brink

Kwetsbare afwikkeling super besloten

30 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Jasper Blom

Meelevend en vriendelijk

24 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Franciscus Kuijpers

Geen kant kiezen

26 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Margaretha Huisman

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

24 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Koen Hermans

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

25 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Linda Bosch

Het idee was degelijk

20 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacqueline Jansen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

21 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Roy de Groot

Kwetsbare afwikkeling super besloten

24 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Laura van Leeuwen

Het idee was aantrekkelijk

22 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrik de Jonge

Geoefend mediator

18 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Caroline Dijkstra

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

15 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Daniëlle de Bruin

Niet alleen voor werknemers

20 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nicolaas van Leeuwen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Eva Bosch

Op maat afgestemd advies

16 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Antonius Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

15 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Dennis de Ruiter

Niet enkel voor personeel

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Albert van de Velde

Dichter naar elkaar gekomen

11 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Wouter van Leeuwen

Persoonlijk afgestemd advies

9 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Martinus de Bruin

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Roel de Jonge

Geen kant gekozen

14 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Jelle Vink

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Marleen van Wijk

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

12 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Angelique de Koning

Verstandig afgehandeld

9 april 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Jacobus Vink

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

8 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Marijke Hendriks

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

6 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Martijn Jacobs

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 april 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Sandra van den Broek

Gevoelige kwestie fijn geregeld

4 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Sharon Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

6 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Irene Evers

Prima geregeld De reden was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

6 april 2020

- Patrick de Koning

Meelevend en welwillend

1 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Hendrik Veenstra

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Roy Hendriks

Scheiding met zilveren randje

14 maart 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marije Boer

Geoefend mediator

22 februari 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maarten Dekker

Gelukkig nu onenigheid opgelost

7 februari 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Jacobus Dijkstra

Uiteindelijk van mijn baas af

10 januari 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anita Kramer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 december 2019

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Raymond Bosman

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Kim de Lange

Duidelijke website

31 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrikus Postma

Mediatorkaart is top!

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- René Mol

Perfecte website

31 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vincent Willems

Perfecte tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sander Sanders

vlot en makkelijk

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Nicolaas van Dongen

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Koster

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Mol

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Bakker

betaalbaarder dan ik dacht

22 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van Loon

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacqueline Willems

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Manon Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje Mol

De perfecte match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacoba van Dam

Mediatorkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth Kuijpers

vlot en makkelijk

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Kelly Jonker

Positieve ervaring

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anna de Groot

Perfecte website

17 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Roy Smeets

erg snel

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Daniëlle Hendriks

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel de Haan

Fijn!

6 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Brouwer

Snelle offerte

27 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline Smeets

Goed contact

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul Martens

Vlugge offerte

15 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Willem van Beek

Mediatorkaart is top!

6 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Niels van Dam

Forum bood hulp

5 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sjoerd Kuipers

zeer rap geholpen

24 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hendrika Sanders

Zeer verrast

19 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ellen de Koning

vlot en makkelijk

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marjolein van Doorn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bastiaan Smit

Google is je grootste vriend

12 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jasper de Koning

Google is je grootste vriend

2 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martine Verbeek

snel geholpen

26 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sebastiaan Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Franciscus Jansen

Aangenaam verrast

12 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruben van der Laan

Ideale website

5 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabine Hoekstra

Voortreffelijke match

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barry van de Ven

Dé tip

19 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie Jacobs

Eindelijk een fijne site

13 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Caroline Bos

Via forum hier terechtgekomen

3 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacob de Lange

Snelle offerte

3 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Peeters

Perfecte website

19 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce Schouten

Goed contact

13 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle Maas

aangename service

6 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tom de Wit

Snelle offerte

31 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Sanders

Mediatorkaart is top!

29 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Inge Janssen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Martijn Peeters

Lang leve google

11 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Schouten

Prettige service

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Natasja Kuipers

Goed contact

26 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan Vermeulen

Ideale website

20 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana de Bruin

Google is je grootste vriend

15 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus van der Meer

Fijne service

10 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michel Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

3 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Hofman

Dé tip

27 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angelique Peeters

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus Bosman

Erg tevreden

8 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Barry van de Berg

Via Via maar dan beter

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Chantal Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robert van Dam

Google is je grootste vriend

14 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara van de Pol

Snelle offerte

5 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander de Groot

Voortreffelijke match

28 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joris Post

Goed contact

21 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Deborah Bosch

Mediatorkaart is top!

23 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Judith van Loon

Lang leve google

28 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Vos

Aangenaam verrast

26 januari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eva van der Linden

Goed contact

21 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Remco van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy van de Wal

Dé tip

27 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Jansen

Uitgelichte mediators uit Sprang Capelle

Langstraat Advocaten

Meester van Coothstraat 33
5141 EP Waalwijk
Nederland

0416 349 974
http://www.langstraatadvocaten.nl/

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/

t Regtshuis Advocatuur, scheiding en mediation

Hoofdstraat 8
5121 JE Rijen
Nederland

0161 226 678
http://www.regtshuis.nl/