Mediator Diever

Behoefte aan een professionele mediator in Diever die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Diever verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Diever – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Diever gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Diever
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 150 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Diever, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wapserveen, Havelte en Doldersum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Diever

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Diever? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Diever te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het conflict door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Diever terecht voor:

  • Mediator scheiding Diever
  • Zakelijke mediation Diever
  • Familie mediation Diever
  • Mediation arbeidsconflict Diever
  • En meer

Alle mediators uit Diever

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Diever – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Diever. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Diever voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Diever.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Diever

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Diever voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Diever weet uit ervaring hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Diever is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Diever gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Diever.

Scheiden in Diever is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Diever die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Diever, via een betaalbare mediators

Scheiden Diever

Klik op de knop ‘Scheiden Diever‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Diever, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Diever

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Diever op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Diever.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Diever – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Diever vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Diever.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Diever voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Diever te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Diever.

Veelgestelde vragen over mediation in

Diever

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Diever jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Diever.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Diever. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Diever en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Diever die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Diever

Een schouderklopje krijgen

8 augustus 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marije de Bruin

Een schouderklopje verdiend

6 augustus 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jolanda de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

5 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Simon van Dam

Geen kant kiezen

27 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Wilhelmus van der Heijden

Niet prijzig

28 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Willem de Vries

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Frank van de Ven

Scheiding met zilveren randje

23 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Joost de Jonge

Hulp bij (tiener)dochter

20 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Hendrika de Bruin

Meelevend en vriendelijk

25 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Astrid van Leeuwen

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martijn van den Heuvel

Vakkundig en vlug

23 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Linda Smeets

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

19 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Tim Mulder

De mediator was goed!

19 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nicolaas van der Heijden

Echtscheiding met zilveren randje

17 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wilhelmus van de Velden

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

18 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marco de Lange

Pijnlijke tijd afgerond

20 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bas Sanders

Het idee was aantrekkelijk

14 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Hendrikus van de Velde

Na lang turbulent nu rust

12 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Saskia Kuiper

Niets meer te doen met mijn werk!

13 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ruben Verhoeven

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

12 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Annemarie Vink

Niet prijzig

13 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Melanie de Groot

Snel afgehandeld

14 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Ruud van de Ven

Vlug in contact

14 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Björn van der Meulen

Na lang onrustig nu ontspanning

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Tamara van der Meer

Geoefend mediator

5 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemieke van den Heuvel

Simpel en vlot

5 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Michel van Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

10 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Karin Hoekstra

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Marleen Kuijpers

Niet duur

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacqueline Bakker

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Anita Groen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

30 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Roy Kuijpers

Dikwijls bereikbaar

6 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Christiaan van de Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Franciscus de Wit

Het idee was fatsoenlijk

30 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Maaike Gerritsen

Erfenis netjes gedeeld

26 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Monique van Dam

Boven verwachting

29 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sylvia van den Broek

De familie is opnieuw een familie

24 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ingrid Post

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

26 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Dave de Lange

Ruzie met personeelslid opgelost

24 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Simone van den Heuvel

Tevreden

26 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Richard van Vliet

Prijs viel mee!

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Dave Koning

Scheiding met zilveren randje

19 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Maurice van de Brink

Het idee was degelijk

23 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Johanna van der Horst

Content

18 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Catharina van der Laan

Het idee uit de mediation helpt echt

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Thomas van Veen

Hulp bij scheiding

15 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Elizabeth Mulder

Verstandig geregeld

21 juni 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Patricia Boer

Meer ontvangen dan bedacht

18 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Barbara Gerritsen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

15 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Karin van der Meulen

Het plan was fatsoenlijk

11 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Johanna Bosch

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sabrina Dekker

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Barbara de Boer

Erfenis zo geregeld

8 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Dave de Wit

Prijs viel mee!

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Evelien van den Broek

Ook voor ons als bedrijf

11 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Simone Hendriks

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

5 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Gerrit Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

6 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Patrick Willems

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Matthijs Peters

Profi en vlot geregeld

5 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Gerardus Dekker

Tevreden

4 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Manon de Leeuw

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

5 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Cornelia Bos

Ruzie met dochter opgelost

1 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jessica Hoekstra

Gevoelige kwestie fijn geregeld

7 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Dirk Peters

Persoonlijk afgestemd advies

3 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Christian Martens

Gewoon goed

30 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Petronella Boer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Maaike van Vliet

Tarief viel mee!

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Erik Smit

Eindelijk rustigere tijden

3 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Martin Kuipers

Meer ontvangen dan verwacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jolanda de Graaf

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

25 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- René Postma

Tarief viel mee!

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Irene van der Meer

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Cindy van der Linden

Gewoon prima

24 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Matthijs Hermans

Niet duur

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Dennis van den Heuvel

Boven verwachting

25 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Daniëlle Driessen

Gelukkig nu rustigere tijden

21 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Wilhelmus Smits

Ook voor werkgevers

22 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Tom van der Horst

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

22 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Michel de Jong

De familie is weer een familie

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Anouk Jonker

Gewoon goed

19 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Brenda Huisman

Vakkundig en snel

20 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Sharon van de Brink

Snel geregeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Ellen van Wijk

Scheiding met zilveren randje

14 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Alexander Sanders

Direct opgelost!

15 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Paul van de Velde

Hulp bij (tiener)dochter

17 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nicole Blom

De mediator was fijn!

17 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Wilhelmina Bos

Meelevend en welwillend

13 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Barbara Kuijpers

Onzekere kwestie fijn geregeld

16 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Barry Peters

Simpel en vlug

12 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Mark Hendriks

Niet alleen voor personeel

7 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Claudia Verhoeven

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Roy Koster

Meer ontvangen dan bedacht

10 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Caroline Janssen

Oprecht goed

9 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Wendy Veenstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jacqueline Kok

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 mei 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marleen Jacobs

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Dennis van Leeuwen

Nalatenschap zo afgehandeld

4 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Susanne Smeets

Na lang onrustig nu rust

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Michiel van de Velden

Snel afgehandeld

4 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Angelique de Wit

Ook voor werkgevers

1 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Christian van der Meulen

Verwachtingen overtroffen

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sharon van Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Bas Meijer

Ruzie met dochter opgelost

30 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Martine de Vos

Het idee uit de mediation helpt enorm

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Eva van Wijk

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

1 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Nicolaas Smeets

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

28 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Michel Smeets

Nalatenschap zo geregeld

29 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Marleen de Boer

Van problemen vlot naar oplossingen

26 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Albert Smeets

Hulp bij (tiener)dochter

21 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Thijs van der Horst

Pijnlijke tijd afgerond

27 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Irene Hermans

Dichter naar elkaar gekomen

19 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Wouter Peeters

Dikwijls bereikbaar

18 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Vanessa Kuijpers

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Kevin van der Linden

Simpel en vlot

17 april 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Evelien Kuijpers

Niet enkel voor personeel

17 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Natascha Hofman

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

19 april 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nicolaas Hofman

Conflict met personeelslid opgelost

15 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marcel de Jonge

Gelukkig nu onenigheid opgelost

17 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Robertus Verhoeven

Lastige tijd afgesloten

13 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Eveline Hoekstra

Uitstekend gedaan De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

15 april 2020

- Niels Gerritsen

Betrokken en aardig

17 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Yvonne de Boer

Nalatenschap zo geregeld

9 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Marcel de Jong

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

12 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Wilhelmus de Leeuw

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Linda van der Horst

Gelukkig nu rustigere tijden

13 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Barbara van den Heuvel

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

6 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Thomas Meijer

Scheiding met zilveren randje

5 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Alexander Sanders

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

4 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Esther Meijer

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

10 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Pieter Hoekstra

Arbeidsconflict kundig aangepakt

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Joyce van der Laan

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

8 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marcel Vos

De familie is weer een familie

8 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Marcel Visser

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

31 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jeroen van der Horst

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Nicolaas Post

Ervaren mediator

3 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Dirk Bosman

Dichter naar elkaar gekomen

30 maart 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Hendrikus Hermans

Profi en handig geregeld

10 maart 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Cornelis Vos

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

28 februari 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Michiel van den Heuvel

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 januari 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Angelique Evers

Niets meer te doen met mijn werk!

14 januari 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacqueline van der Meer

De mediator was fijn!

2 januari 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Ramona Prins

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal van den Broek

Voortreffelijke match

31 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kim de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martine Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald van der Meulen

Snelle offerte

25 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien de Leeuw

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kim de Wit

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Verhoeven

Mediatorkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Hendrikus Jacobs

Super service

26 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sanne Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Caroline de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Wolters

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram Huisman

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Susanne van den Broek

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Miranda Verbeek

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Petra van Beek

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van Vliet

snel geholpen

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nienke Bos

snel geholpen

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Cornelis van Dam

Dé tip

16 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robin Boer

Geen linkedin nodig

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido van Veen

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriaan Mol

Dé tip

10 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marloes Maas

aangename service

1 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Willem Bosman

Duidelijke website

21 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Lisette van der Heijden

Super service

16 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petronella van Dam

Werkt goed dit

13 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Bos

aangename service

30 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martijn Koning

Dé tip

26 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ramona de Lange

Forum bood hulp

23 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Bram de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Visser

erg snel

2 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Angela van Wijk

Geen linkedin nodig

6 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica de Groot

Google is je grootste vriend

28 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Koster

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maarten Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

16 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Veenstra

Eindelijk een fijne site

11 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tamara Postma

Aangenaam verrast

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tessa Smeets

Mediatorkaart is top!

29 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rogier van de Velde

Werkt goed dit

20 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacqueline Kramer

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus Smit

Eindelijk een goede site gevonden

4 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bart Prins

Super service

27 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martine Mol

Prettige service

19 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Björn de Wit

Fijne service

15 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Remco van Vliet

erg betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius van der Meulen

Mediatorkaart is top!

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Raymond Willemsen

De perfecte match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette Vink

Eindelijk een goede site gevonden

17 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Evelien Blom

Ideale match

10 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Irene Kuipers

vlot en makkelijk

8 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Anouk Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sander Hendriks

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Björn van den Bosch

Voortreffelijke match

13 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René Hoekstra

Snelle offerte

9 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique de Groot

Aangenaam verrast

3 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eveline Smeets

Goed contact

24 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Femke van den Broek

De perfecte match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram Brouwer

Via Via maar dan beter

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene van de Ven

Gevonden via forum

5 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Annemieke de Graaf

Google is je grootste vriend

30 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Dijkstra

Werkt lekker!

19 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Matthijs Scholten

zeer rap geholpen

14 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Dave de Koning

Forum bood hulp

7 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petra Scholten

Via Via maar dan beter

27 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Evers

Goed contact

25 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michel Wolters

Lang leve google

23 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Peeters

Dé tip

14 februari 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Laura Kuijpers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Cindy Smit

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Rob Vermeulen

Super service

22 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Franciscus Postma

Via forum hier terechtgekomen

14 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Brouwer

Snelle offerte

31 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus van de Pol

Uitgelichte mediators uit Diever

Neutrale Mediator (praktijk voor mediation)

Tronde 1A
8424 SK Elsloo
Nederland

0516 795 004
http://www.neutralemediator.nl/

Neutrale Mediator Duker Support

Tronde 1A
8424 SK Elsloo
Nederland

06 53117558
http://www.neutralemediator.nl/

Helderheid in Relatie

Kalvermaat 6
7963 CT Ruinen
Nederland

06 22285529
http://helderheidinrelatie.nl/