Mediator Dieverbrug

Wil jij een betaalbare mediator uit Dieverbrug die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Dieverbrug verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Dieverbrug – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Dieverbrug gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Dieverbrug
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dieverbrug, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wapserveen, Havelte en Doldersum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Dieverbrug

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Dieverbrug? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Dieverbrug te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Dieverbrug. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Dieverbrug terecht voor:

  • Mediator scheiding Dieverbrug
  • Zakelijke mediation Dieverbrug
  • Familie mediation Dieverbrug
  • Mediation arbeidsconflict Dieverbrug
  • En meer

Alle mediators uit Dieverbrug

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Dieverbrug – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Dieverbrug. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Dieverbrug voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Dieverbrug.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Dieverbrug

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Dieverbrug voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Dieverbrug weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Dieverbrug eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Dieverbrug gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Dieverbrug.

Scheiden in Dieverbrug is altijd vervelend, maar met een mediator scheiden uit Dieverbrug zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Dieverbrug die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Dieverbrug, via een betaalbare mediators

Scheiden Dieverbrug

Klik op de knop ‘Scheiden Dieverbrug‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Dieverbrug, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Dieverbrug

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Dieverbrug op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Dieverbrug.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Dieverbrug – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Dieverbrug. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Dieverbrug.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Dieverbrug voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Dieverbrug te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Dieverbrug.

Veelgestelde vragen over mediation in

Dieverbrug

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Dieverbrug jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Dieverbrug.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Dieverbrug. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Dieverbrug en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Dieverbrug die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Dieverbrug

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

3 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Jacoba de Vries

Geen kant verkiezen

2 augustus 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Stefan Kuijpers

Meelevend en welwillend

25 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Edwin van den Broek

Prijs viel mee!

28 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tom Hoekstra

Hulp bij uit elkaar gaan

28 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Rutger van Veen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

25 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Rogier Blom

Ook voor ons als bedrijf

26 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Melanie Timmermans

Persoonlijk afgestemd advies

19 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Jasper Dijkstra

Gewoon prima

25 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Nienke de Boer

Vlot opgelost!

19 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina Scholten

Nalatenschap eerlijk gedeeld

18 juli 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Pascal Boer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Lisette Meijer

Erfenis zo afgehandeld

16 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Tessa Verhoeven

Niet enkel voor personeel

17 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Wilhelmus Maas

Oprecht chapeau

16 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maarten van der Laan

De mediator was fijn!

13 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Simone Jacobs

Dichter naar elkaar gekomen

17 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Ruben Scholten

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

16 juli 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Simone van de Wal

Hulp bij scheiding

9 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Kim van den Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Eva Jonker

Betrokken en sympathiek

9 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Cornelis van den Bosch

Betrokken en sympathiek

12 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Mariska van Leeuwen

Boven verwachting

11 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Matthijs van den Bosch

Gelukkig nu ruzie opgelost

7 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Anouk Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Elizabeth Verhoeven

Persoonlijk afgestemd advies

4 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Inge de Vries

Het plan was fatsoenlijk

2 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bram van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

6 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Dirk van de Ven

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

2 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Eric Driessen

Echt chapeau

1 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Antonius Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

4 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Mirjam Vos

Niet prijzig

2 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Cindy van de Berg

Geen testament, wel netjes verdeeld

28 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Charlotte Driessen

Meelevend en vriendelijk

3 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Cornelis Jonker

Vaak bereikbaar

29 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel besloten zo.

- Matthijs Hoekstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Margaretha de Lange

Oprecht chapeau

24 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tessa van Dongen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

24 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Thijs Janssen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

21 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Daniëlle Schouten

Dikwijls bereikbaar

21 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Saskia Dekker

Vlug in contact

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Maurice van den Broek

Nalatenschap zo geregeld

21 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Petronella Post

Meelevend en vriendelijk

23 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Nicolaas van de Wal

Profi en handig geregeld

18 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Michael van Vliet

Veelal bereikbaar

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Bart Bosch

Niks meer te doen met mijn werk!

14 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Annemieke Timmermans

Nalatenschap zo afgehandeld

14 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Christian de Lange

Geen kant gekozen

13 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Bastiaan Blom

Gewoon prima

13 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Marjolein Gerritsen

Vakkundig en vlug

17 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Eva Bos

Volledig neutraal

10 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Gerrit Wolters

Eindelijk van mijn baas af

12 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eva de Groot

Nalatenschap zo afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Maurice van Vliet

Gewoon goed

6 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Petronella Brouwer

Menselijke aanpak

6 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Roy van der Meulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Marieke Bos

Profi en handig geregeld

7 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Frank van den Broek

Vlot in contact

3 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- René Dijkstra

Het idee uit de mediation helpt echt

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bram Verbeek

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

4 juni 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Johan Scholten

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

8 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anne Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- René Peeters

Geen kant gekozen

6 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Hendrik van de Pol

Hulp bij scheiding

3 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Inge Maas

Direct afgehandeld!

28 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Anna Hoekstra

Prijs viel mee!

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Leonie van der Meer

Content

28 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Ellen Kok

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Chantal Bosman

Snel opgelost!

31 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Franciscus van Dongen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

28 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nancy de Groot

Hulp bij (tiener)dochter

30 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marleen Mol

Niets meer te doen met mijn werk!

24 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sabrina van der Laan

Niet prijzig

27 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wendy de Boer

Ook voor werkgevers

23 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Deborah Meijer

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

23 mei 2020

- Michiel Koning

Niet duur

19 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacobus van de Ven

Gelukkig nu rustigere tijden

22 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Evelien Jonker

Ook voor werkgevers

24 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Kirsten Evers

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

22 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Melanie Groen

Gelukkig nu ruzie opgelost

21 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Maartje Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Antonius van de Wal

Het plan was goed

18 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Laura Timmermans

Niet enkel voor personeel

14 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Hanneke de Jong

Moeilijke periode afgerond

19 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Annemieke van der Horst

Het idee was aantrekkelijk

15 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martin Willems

Echt chapeau

13 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martin de Lange

Profi en handig geregeld

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Margaretha van den Broek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

9 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Femke van de Wal

Pijnlijke tijd afgerond

9 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Adriana Gerritsen

Erfenis zo afgehandeld

8 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Sandra Timmermans

Ervaren mediator

12 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Rob van Wijk

Eindelijk conflict opgelost

5 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Maartje Vink

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

7 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Stefan van de Brink

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

9 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Kirsten Koster

Hulp bij uit elkaar gaan

9 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Petra Schouten

Ook voor werkgevers

6 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Mirjam de Bruijn

Niet prijzig

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Joost de Jong

Ervaren mediator

1 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Paulus Dijkstra

Geoefend mediator

29 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ilona Smeets

De familie is opnieuw een familie

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Annemieke Postma

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rutger van den Broek

Eindelijk rustigere tijden

1 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Yvonne van de Velden

Ook voor ons als bedrijf

2 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Petra de Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Franciscus van de Velden

Lastige tijd afgerond

23 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Marijke Maas

Vechtscheiding voorkomen!

24 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marc van Beek

Een lintje krijgen

22 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Simon Peters

Uitstekend gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

22 april 2020

- Annemieke de Haan

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Matthijs Willemsen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

21 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Catharina Prins

Menselijke aanpak

20 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Chantal Koster

Menselijke aanpak

21 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Nicole de Jong

Verwachtingen overtroffen

18 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vanessa Vink

Veelal bereikbaar

16 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Petronella van den Bosch

Na lang turbulent nu ontspanning

17 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Pascal van de Brink

Gewoon fijn

19 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Manon Jonker

Onenigheid met dochter opgelost

19 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marjolein Hermans

Niet alleen voor personeel

14 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Chantal Jacobs

Van problemen snel naar oplossingen

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Michel Schouten

Vlot in contact

12 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Mariska Huisman

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Johan Bosch

Vakkundig en snel

13 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Petronella Martens

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Michiel Koning

Dikwijls bereikbaar

8 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Annemarie van de Brink

Vakkundig en vlug

13 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Vincent Bos

Het plan was goed

9 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Laura Timmermans

Moeilijke tijd afgesloten

7 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Arie van der Horst

Het idee was goed

3 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Richard van Wijk

Conflict met personeelslid opgelost

3 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Sabrina Prins

Dichter naar elkaar gekomen

2 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angelique Smeets

Dichter naar elkaar gekomen

4 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Deborah Peeters

Verwachtingen overtroffen

31 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sanne Hermans

Gewoon goed

31 maart 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marleen Dijkstra

Moeilijke tijd afgerond

4 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Sander Driessen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

1 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Astrid van der Meulen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

8 maart 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Bram de Lange

Vaak bereikbaar

3 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- René van de Veen

Conflict met werknemer opgelost

10 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Pieter Molenaar

Vaak bereikbaar

16 januari 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Sander de Koning

Verwachtingen overtroffen

26 december 2019

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom Kramer

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kim van de Veen

Super service

1 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Brenda de Bruijn

Fijn!

27 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrik Prins

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth van der Heijden

Fijne service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Charlotte Schipper

De perfecte match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anna Mulder

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rob Timmermans

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Karin van der Meulen

Lang leve google

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Kok

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk de Vries

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas de Haan

Dé tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilse Koning

Dé tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela Bakker

erg betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Schipper

Positieve ervaring

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michiel van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Kuiper

Ideale tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia van der Laan

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- René Willemsen

Lang leve google

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Bosman

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne de Ruiter

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Post

Eindelijk een fijne site

10 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim van den Bosch

Snelle offerte

29 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia Verbeek

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Brouwer

Werkt goed dit

13 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

6 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sylvia Verbeek

Ideale website

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Bram Smit

zeer rap geholpen

26 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacoba de Boer

snel geholpen

17 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mark Jonker

Ideale tip

12 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita van Beek

Goed contact

5 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Eva de Vries

Fijn!

10 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella Bakker

De perfecte match

30 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk de Wit

Goed contact

26 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tim van den Bosch

Geen linkedin nodig

15 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid van der Linden

Goede werking van de website

7 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël Vermeulen

Fijne service

5 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kevin Kuiper

Prettige service

26 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nienke van Loon

Ideale match

22 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan de Bruin

Goede werking van de website

16 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna van Beek

Fijne service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Manon Koster

Vlugge offerte

2 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara Gerritsen

Fijne service

19 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Roy Boer

Ideale match

12 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita Willems

Erg tevreden

8 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrik Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

29 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Visser

Ideale match

27 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martin de Jong

niet verwacht zo betaalbaar

22 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry Postma

Ideale tip

9 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin de Wit

Eindelijk een fijne site

5 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Smits

Aangenaam verrast

26 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bram Jonker

erg betaalbaar

23 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Driessen

Gevonden via forum

17 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Maarten de Groot

Fijne service

6 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus Hendriks

Goede werking van de website

29 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris Molenaar

Perfecte tip

25 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia Smit

Duidelijke website

18 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Peeters

Goed contact

7 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sebastiaan Verhoeven

Werkt lekker!

2 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petrus Verbeek

Duidelijke website

30 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius Driessen

Ideale website

18 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bram van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger de Jong

Vlugge offerte

7 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin de Bruijn

Werkt goed dit

25 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martijn Prins

Ideale tip

25 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ingrid van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline Smit

Werkt lekker!

17 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Koning

Positieve ervaring

27 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sandra Prins

Ideale website

9 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Irene Driessen

Werkt goed dit

16 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simon Smits

Geen linkedin nodig

5 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Meijer

Vlugge offerte

28 december 2018

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond Jacobs

Uitgelichte mediators uit Dieverbrug

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Van Steen & Pronk Advocaten

Donau 5-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 267 231
https://www.vspadvocaten.nl/

Advocaat Zoer

Blankenstein 121
7943 PE Meppel
Nederland

0522 740 007
http://www.advocaatzoer.nl/