Mediator Een West

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Een West?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Een West verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Een West – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Een West gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Een West
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Een West, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Roderesch, Roden en Steenbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Een West

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Een West? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Een West te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Een West. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Een West terecht voor:

  • Mediator scheiding Een West
  • Zakelijke mediation Een West
  • Familie mediation Een West
  • Mediation arbeidsconflict Een West
  • En meer

Alle mediators uit Een West

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Een West – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Een West. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Een West voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Een West.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Een West

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Een West voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Een West weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Een West is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Een West gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Een West.

Scheiden in Een West is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Een West zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Een West die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Een West, via een betaalbare mediators

Scheiden Een West

Klik op de knop ‘Scheiden Een West‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Een West, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Een West

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Een West op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Een West.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Een West – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Een West die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Een West.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Een West voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Een West te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Een West.

Veelgestelde vragen over mediation in

Een West

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Een West jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Een West.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Een West. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Een West en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Een West die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Een West

Onenigheid met dochter opgelost

6 september 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Richard de Leeuw

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

6 september 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Maartje van den Heuvel

Niet duur

3 september 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Eveline de Groot

Ruzie met dochter opgelost

29 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Rutger de Wit

Moeilijke tijd afgesloten

26 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marco van de Berg

Op maat afgestemd advies

19 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marjolein Janssen

Content

16 augustus 2020

Content zoals verwacht.

- Björn Koster

Lastige periode afgerond

14 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jan Koning

Nalatenschap netjes gedeeld

13 augustus 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Johanna Kuiper

Hulp bij (tiener)dochter

7 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ramona Bosman

Op maat afgestemd advies

3 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Sjoerd Verbeek

Betrokken en sympathiek

4 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Laura Blom

Niet duur

28 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Thomas Dekker

Het idee uit de mediation helpt echt

28 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eva Jonker

Volledig objectief

23 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Jan Hendriks

Meer gekregen dan bedacht

26 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Cindy Bakker

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ellen Mulder

Op maat afgestemd advies

20 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Yvonne van Beek

Betrokken en sympathiek

23 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Robert van Dam

Oprecht fijn

19 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Danny Prins

Goed afgehandeld

17 juli 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Dirk Kramer

Erfenis netjes gedeeld

18 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Maartje de Haan

Simpel en vlug

22 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sharon Smeets

Verstandig geregeld

16 juli 2020

De reden was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Marcel Sanders

Simpel en vlug

16 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Natasja Vos

Vechtscheiding voorkomen!

15 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Antonius de Jong

Simpel en snel

12 juli 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Wendy Blom

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Johannes Blom

Pijnlijke tijd afgesloten

11 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Annemieke Vermeulen

Snel opgelost!

10 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Annemieke de Leeuw

Profi en vlot geregeld

10 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Janneke Kuiper

Niets meer te maken met mijn werk!

7 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Evelien Boer

Betrokken en sympathiek

10 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Albert van Veen

Dichter naar elkaar gekomen

5 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ramona van de Pol

Ruzie met medewerker opgelost

11 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Nicole Hermans

Niet duur

10 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marleen Kramer

Ook voor werkgevers

4 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Caroline van den Bosch

Nalatenschap eerlijk verdeeld

2 juli 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Johan Driessen

Na lang turbulent nu rust

6 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Robert Kok

Nalatenschap netjes verdeeld

5 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Mirjam Hoekstra

Niet alleen voor werknemers

2 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Diana de Jonge

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Jessica de Bruin

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jacobus van de Ven

Dichter naar elkaar gekomen

28 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Iris Jacobs

Het plan was degelijk

30 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Cindy Bosman

Dikwijls bereikbaar

25 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Erwin Dijkstra

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

28 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Willem Hendriks

Hulp bij (tiener)dochter

23 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jeroen Schipper

Tevreden

27 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Irene Huisman

Eindelijk onenigheid opgelost

25 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Klaas van der Horst

Echt objectief

21 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Sabrina Martens

Erfenis zo geregeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Johannes van Loon

De familie is weer een familie

19 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Sylvia Kramer

Van problemen vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Iris Kuiper

Het idee van de mediation helpt echt

15 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Martin Dijkstra

De mediator was goed!

20 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Niels Prins

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Annemarie van Beek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Klaas van der Meulen

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

14 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Frank Vink

Oprecht fijn

16 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Anita Scholten

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

15 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Maarten van den Heuvel

Na lang onrustig nu ontspanning

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Iris Kuiper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Peter Kuipers

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

6 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Robertus Smeets

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

11 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Anna Smits

Persoonlijke benadering

6 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Björn Meijer

Simpel en vlug

8 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Ruben Dijkstra

Het idee was degelijk

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petra Vos

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

4 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sander Jansen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marijke van de Veen

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Christiaan de Boer

Erfenis zo geregeld

31 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Jeffrey Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Michel Visser

Menselijke benadering

29 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Martine van der Heijden

Moeilijke tijd afgesloten

29 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Monique Janssen

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Jacob Smits

Meelevend en vriendelijk

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eric van Beek

Pijnlijke tijd afgesloten

2 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marjolein Groen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

27 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Deborah Bosch

Geoefend mediator

25 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Simon de Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Bianca Vermeulen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jeroen de Vos

Eindelijk rustigere tijden

26 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Joost van Loon

Dichter naar elkaar gekomen

23 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Michael van den Bosch

Scheidingmet een lichtpuntje.

24 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Elisabeth van der Horst

Gewoon fijn

23 mei 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Martinus de Haan

Nalatenschap zo geregeld

24 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Dennis Evers

Betrokken en sympathiek

24 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Petrus Mulder

De familie is opnieuw een familie

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Marinus Meijer

Erfenis netjes gedeeld

15 mei 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Mark Sanders

Niets meer te doen met mijn werkgever!

21 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Daniëlle van Loon

Boven verwachting

15 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Simon Hofman

Gewoon goed

19 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- René Visser

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Sanne de Haan

Arbeidsconflict behendig opgelost

18 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Nienke de Bruin

vlot geregeld

14 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Melanie de Boer

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tessa Postma

De familie is opnieuw een familie

14 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Irene Schouten

Persoonlijke aanpak

9 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Martijn van Loon

Niks meer te doen met mijn werkgever!

8 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Vincent de Leeuw

Betrokken en aardig

8 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Irene Mulder

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Daniëlle de Ruiter

De familie is weer een familie

5 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jan van de Velde

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

10 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Vanessa Boer

De familie is opnieuw een familie

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sandra Vink

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

4 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Elizabeth Vermeulen

Vlug in contact

3 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Judith de Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Maartje Prins

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

30 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Patricia de Vos

Betrokken en aardig

4 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Edwin Kramer

De mediator was fijn!

30 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Miranda van de Velden

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Chantal Maas

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Matthijs Vos

Erfenis zo geregeld

27 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Simon Willems

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

30 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Lisette Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Wouter van de Wal

Oprecht goed

25 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Daniël de Haan

Echt chapeau

25 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Judith de Groot

Profi en snel geregeld

22 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Monique van Leeuwen

Lastige periode afgesloten

21 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Judith Evers

Snel opgelost!

22 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Daniëlle Dijkstra

Betrokken en aardig

22 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Patricia Brouwer

Meer ontvangen dan bedacht

21 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Johannes Kok

Het idee uit de mediation helpt echt

22 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Angela de Ruiter

Na lang turbulent nu rust

18 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Sandra Evers

Content

21 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Sjoerd Hendriks

Snel afgehandeld!

19 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bas Evers

Ook voor ons als bedrijf

14 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Petronella Kuiper

Arbeidsconflict kundig opgelost

13 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Mark van Dam

Ruzie met werknemer opgelost

10 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Dave de Bruijn

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Catharina Kok

Na lang turbulent nu rust

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Sanne Sanders

Echt neutraal

12 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Arjan Hoekstra

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Tessa Koning

Tarief viel mee!

9 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michiel Hermans

Betrokken en sympathiek

11 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Wouter de Ruiter

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

8 april 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Cornelis Willems

Echt chapeau

3 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Nathalie van der Heijden

Hulp bij uit elkaar gaan

5 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Kim Smits

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

5 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Eric van der Laan

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

2 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Roy Kuijpers

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

31 maart 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wilhelmina de Jonge

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

5 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Patricia van der Heijden

Ruzie met medewerker opgelost

2 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Margaretha de Leeuw

Niks meer te maken met mijn werk!

31 maart 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Irene Kok

Verstandig geregeld

15 maart 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Marije Jansen

Het plan was fatsoenlijk

25 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Lisette de Jong

Persoonlijke aanpak

28 januari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Nathalie de Koning

Meer ontvangen dan verwacht

10 januari 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Matthijs van Leeuwen

Betrokken en aardig

28 december 2019

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Maaike van der Meer

Ideale tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nathalie Dekker

Ideale tip

2 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne van Dam

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes de Graaf

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Annemieke Maas

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona Jansen

Heel positief

28 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Femke van de Berg

Fijn!

23 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrika van Doorn

Fijne service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Leonie van der Meer

Ideale match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van Dijk

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Kok

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ramona de Jonge

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine van Loon

Gevonden via forum

18 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Paul de Vos

Goede werking van de website

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Linda Smits

Fijn!

18 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Susanne Groen

Positieve ervaring

18 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Peter Hoekstra

Perfecte tip

11 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy van Dam

Perfecte tip

17 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan de Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marloes van der Linden

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Miranda Bosman

Goede werking van de website

3 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha van Vliet

Gevonden via forum

19 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van de Wal

Voortreffelijke match

6 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco Peeters

Gevonden via forum

5 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sandra de Jonge

erg betaalbaar

26 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Kuiper

erg betaalbaar

20 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth van de Velden

Duidelijke website

13 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob Kuijpers

Ideale match

13 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Peeters

Via Via maar dan beter

5 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Driessen

Prettige service

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger van Leeuwen

erg snel

2 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jelle Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

21 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke Bosman

De perfecte match

16 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sander Koning

Perfecte tip

13 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike van de Veen

Perfecte website

5 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kim Prins

Vlugge offerte

28 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia Kuiper

Eindelijk een fijne site

31 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven van der Heijden

Snelle offerte

11 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen van der Laan

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas Scholten

Zeer verrast

28 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Eveline van den Heuvel

Lang leve google

23 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Gerritsen

Ideale website

14 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tom Jacobs

Fijne service

8 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Brenda Verbeek

Werkt goed dit

1 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus Willems

Ideale match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natasja Smit

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeroen Kuipers

snel geholpen

9 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martijn van de Velden

Ideale website

5 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Remco Peeters

Vlugge offerte

29 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Kramer

snel geholpen

21 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Dirk Brouwer

Perfecte website

13 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erwin van de Pol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

2 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Manon van Vliet

Perfecte tip

26 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica Sanders

Erg tevreden

13 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marinus Willems

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bas Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

2 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joris van Doorn

Super service

27 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Janneke Hendriks

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maurice van Leeuwen

Werkt goed dit

9 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joost Blom

Duidelijke website

8 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petra de Graaf

Zeer verrast

25 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Judith Prins

Via Via maar dan beter

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

21 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Peeters

Gevonden via forum

18 februari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maartje Evers

Heel positief

9 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruben Hendriks

aangename service

31 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- René de Vos

Werkt lekker!

7 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon van den Heuvel

Forum bood hulp

7 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Hendrik Veenstra

Vlugge offerte

2 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco Schouten

Uitgelichte mediators uit Een West

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Angelique Kelly

Mensingheweg 6a
9301 KA Roden
Nederland

06 30981212
http://angeliquekelly.nl/