Mediator Ellewoutsdijk

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Ellewoutsdijk?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Ellewoutsdijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Ellewoutsdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ellewoutsdijk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Ellewoutsdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ellewoutsdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Borssele, Oudelande en Baarland bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ellewoutsdijk

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Ellewoutsdijk? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ellewoutsdijk te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Ellewoutsdijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Ellewoutsdijk
  • Zakelijke mediation Ellewoutsdijk
  • Familie mediation Ellewoutsdijk
  • Mediation arbeidsconflict Ellewoutsdijk
  • En meer

Alle mediators uit Ellewoutsdijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ellewoutsdijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ellewoutsdijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ellewoutsdijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ellewoutsdijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ellewoutsdijk

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Ellewoutsdijk weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Ellewoutsdijk eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ellewoutsdijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Ellewoutsdijk.

Scheiden in Ellewoutsdijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ellewoutsdijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ellewoutsdijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Ellewoutsdijk

Klik op de knop ‘Scheiden Ellewoutsdijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ellewoutsdijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ellewoutsdijk

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ellewoutsdijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ellewoutsdijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ellewoutsdijk – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Ellewoutsdijk die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ellewoutsdijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ellewoutsdijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ellewoutsdijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ellewoutsdijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ellewoutsdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ellewoutsdijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ellewoutsdijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ellewoutsdijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ellewoutsdijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ellewoutsdijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ellewoutsdijk

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

6 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Rutger Jansen

Echt onpartijdig

4 september 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Petronella Huisman

Niets meer te doen met mijn werk!

30 augustus 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Bart Gerritsen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

26 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Albert van Wijk

Betrokken en aardig

22 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Saskia van den Bosch

Professioneel en vlug

20 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Yvonne Martens

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Yvonne Dijkstra

Tarief viel mee!

18 augustus 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique van de Pol

Professioneel en snel

13 augustus 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Marianne van den Broek

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 augustus 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Patricia Koning

Na lang onrustig nu rust

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Rob Veenstra

Het idee uit de mediation helpt oprecht

3 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica van den Broek

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

25 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Erik Visser

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

23 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michael Driessen

Nalatenschap zo geregeld

29 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Iris Verbeek

Geen kant kiezen

25 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Richard van der Linden

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

23 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Leonie Brouwer

Professioneel en snel

19 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Mark Visser

Niet duur

25 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Marijke Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Cindy de Leeuw

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

19 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Marloes Kramer

Het idee van de mediation helpt enorm

16 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wendy Huisman

Conflict met personeelslid opgelost

17 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jeffrey Maas

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

16 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Franciscus van der Linden

Vakkundig en snel

15 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Hendrika van den Heuvel

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

16 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Robertus van Loon

Moeilijke tijd afgesloten

13 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marinus Sanders

Nalatenschap zo afgehandeld

15 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Ingrid Kramer

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

11 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Caroline Smeets

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

11 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Hanneke Bos

De familie is weer een familie

13 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Bianca Martens

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

8 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jan Bos

Content

9 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Frank van Leeuwen

De familie is weer een familie

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Marije Smits

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Rogier van Leeuwen

Veelal bereikbaar

3 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Simon Boer

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

2 juli 2020

- Roy Blom

De familie is weer een familie

7 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Sandra Jansen

Een schouderklopje verdiend

4 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Elisabeth van der Meer

Tevreden

7 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Vanessa Hofman

Niks meer te maken met mijn werk!

2 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Daniël Huisman

Gelukkig nu van mijn baas af

3 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmina Meijer

Content

3 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Tom Hofman

Goed afgehandeld

28 juni 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Petra Scholten

Moeilijke periode afgerond

1 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Wilhelmus Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

30 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pascal de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

28 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ramona de Jong

Arbeidsconflict behendig aangepakt

26 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- David van den Heuvel

Ook voor werkgevers

22 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Christiaan van de Pol

Betrokken en sympathiek

26 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Pieter Bosch

Persoonlijke benadering

24 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Cornelia Bakker

Vlot afgehandeld!

25 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Annemieke Wolters

Dikwijls bereikbaar

21 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Susanne Blom

Geoefend mediator

21 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Joris Veenstra

Eindelijk rustigere tijden

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Maaike de Jong

Vlot in contact

19 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Pieter Willems

Goed geregeld De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

20 juni 2020

- Steven Verhoeven

Verstandig geregeld

15 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Cornelia van der Meer

Meelevend en vriendelijk

12 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sylvia van de Velde

Niet prijzig

14 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Astrid van de Pol

Na lang turbulent nu rust

10 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marco Bos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

11 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jeffrey de Ruiter

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

12 juni 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Tim van der Meulen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

11 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Tom Maas

Conflict met werknemer opgelost

5 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Lisette Maas

Ook voor ons als bedrijf

4 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Michel Timmermans

Op maat afgestemd advies

9 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Eveline Schipper

Persoonlijke benadering

9 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Gerrit Kramer

Ervaren mediator

4 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Catharina van der Meer

Eindelijk rustigere tijden

5 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Claudia Peters

Tevreden

1 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Dennis Jacobs

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

1 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Gerardus Sanders

Volledig onpartijdig

5 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Marjolein van de Brink

Dichter naar elkaar gekomen

3 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Iris Dijkstra

Niet prijzig

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marjolein Blom

Een lintje krijgen

2 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barbara Smits

Het plan was degelijk

3 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maria Hofman

De familie is weer een familie

1 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Natasja de Vos

Boven verwachting

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Dirk Verhoeven

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Martijn Blom

Niets meer te maken met mijn werkgever!

26 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Wendy Kok

Nalatenschap netjes gedeeld

26 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Margaretha Sanders

Profi en snel geregeld

21 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marcel van der Laan

Veelal bereikbaar

27 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Daniëlle van de Veen

Meer gekregen dan verwacht

20 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Daniël Kramer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Catharina Verbeek

Scheiding met zilveren randje

23 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Martijn Willemsen

Geen kant gekozen

22 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Petrus Brouwer

Direct afgehandeld!

22 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johanna Timmermans

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Diana de Vries

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Joost Hofman

Prima geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

21 mei 2020

- Tom Kramer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

19 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Bianca Verhoeven

Niet enkel voor personeel

17 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Bianca van Dongen

De familie is weer een familie

15 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angelique Postma

Persoonlijk afgestemd advies

13 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Sabine van Vliet

Moeilijke tijd afgesloten

9 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Albert Postma

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Nicole Maas

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Natasja van der Horst

Oprecht chapeau

10 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Inge Bosch

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Astrid van Wijk

Ook voor werkgevers

12 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Raymond Visser

Betrokken en sympathiek

5 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Frank van Doorn

Verwachtingen overtroffen

6 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maria Martens

Meelevend en vriendelijk

9 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hanneke Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

6 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marloes van de Velden

Scheiding met zilveren randje

3 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Eveline van Dijk

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

4 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Natascha van Dam

Persoonlijk afgestemd advies

5 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Petrus van Beek

Geoefend mediator

3 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Rogier Hendriks

Gelukkig nu ruzie opgelost

29 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sander Dekker

Goed geregeld

28 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anna de Leeuw

Geoefend mediator

30 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Franciscus Jansen

Persoonlijk afgestemd advies

1 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Johan Molenaar

Het idee was fatsoenlijk

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Martijn van de Wal

Lastige tijd afgerond

25 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Joris van Leeuwen

Eindelijk van mijn baas af

29 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Leonie van der Meulen

Content

28 april 2020

Content zoals bedacht.

- Maarten Sanders

Echtscheiding met zilveren randje

27 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Daniëlle Mol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Nienke Hermans

Niet alleen voor personeel

21 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Jessica Molenaar

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

21 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Wilhelmus Koning

Dikwijls bereikbaar

18 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Eric de Ruiter

Ook voor ons als bedrijf

17 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrik Kramer

Gelukkig nu rustigere tijden

16 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Johan van Dongen

Gevoelige kwestie goed geregeld

14 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Arjan van Veen

Oprecht chapeau

19 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marije van den Broek

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

19 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Pieter van der Laan

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

15 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tessa van de Velde

Oprecht goed

15 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Nicolaas van de Veen

Content

14 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Johanna Brouwer

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

11 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Judith Brouwer

De familie is weer een familie

8 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Laura van Leeuwen

Meer ontvangen dan bedacht

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Elisabeth Martens

Dikwijls bereikbaar

6 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Adriaan van de Berg

Eindelijk rustigere tijden

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Willem Peters

Prijs viel mee!

10 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Maaike Bos

Pijnlijke tijd afgerond

8 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Esther Smit

Erfenis eerlijk verdeeld

9 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Bas Gerritsen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

3 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Erik Koning

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

3 april 2020

- Willem van der Heijden

Lastige tijd afgerond

2 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Cornelia van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 maart 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Ronald Wolters

Niet duur

2 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maria Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

29 maart 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Roy Kuiper

Gelukkig nu onenigheid opgelost

13 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kim Peeters

Vechtscheiding voorkomen!

28 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maaike Smeets

Dichter naar elkaar toegegroeid

27 januari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Ellen van den Bosch

Ruzie met personeelslid opgelost

12 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Sharon Smeets

Ook voor ons als bedrijf

22 december 2019

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Maurice Huisman

Duidelijke website

3 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen de Graaf

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Meijer

erg betaalbaar

2 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Kramer

betaalbaarder dan ik dacht

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van de Brink

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Matthijs van den Heuvel

Dé tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine van den Heuvel

Gevonden via forum

28 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Vanessa van Beek

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marije van de Berg

Dé tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny van Wijk

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelis de Jong

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna van den Heuvel

Super service

23 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruud de Lange

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marleen Koning

Erg tevreden

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marije Driessen

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Hofman

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda Mol

Via Via maar dan beter

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van der Laan

Ideale tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten Hendriks

Lang leve google

16 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke van Dijk

Goede werking van de website

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Albert van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Christian Verbeek

vlot en makkelijk

29 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

23 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter van de Wal

Voortreffelijke match

14 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Schipper

Via forum hier terechtgekomen

9 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Paulus Hermans

Ideale tip

5 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vincent Mol

Aangenaam verrast

29 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus Hermans

Duidelijke website

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniëlle Jacobs

Goed contact

10 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin van de Brink

Goed contact

14 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina Postma

erg snel

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

11 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia van Loon

Gevonden via forum

1 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jolanda Kuipers

Duidelijke website

26 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vanessa van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

15 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

14 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Hermans

Eindelijk een fijne site

7 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

27 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roy Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

30 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne de Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Michael de Vries

Perfecte website

13 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mark Hermans

Fijne service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Roel Hoekstra

snel geholpen

29 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jan Hermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs van de Velden

Google is je grootste vriend

17 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha de Graaf

Eindelijk een fijne site

8 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther Scholten

Vlugge offerte

3 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marleen de Groot

Lang leve google

22 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone van den Broek

Aangenaam verrast

17 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Matthijs Peeters

Ideale tip

11 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis van de Wal

Werkt goed dit

4 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda Willems

De perfecte match

30 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Kuipers

Werkt lekker!

19 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone Bos

De perfecte match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Mol

Perfecte website

4 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Melanie van Wijk

Duidelijke website

4 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Frank van Dijk

Lang leve google

22 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Koning

aangename service

19 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Maas

Forum bood hulp

12 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Angela van Veen

Erg tevreden

1 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus Smits

Goed contact

29 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jasper Kuijpers

vlot en makkelijk

16 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Eva Kuijpers

Super service

16 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Björn van de Ven

Positieve ervaring

7 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Judith Willems

Ideale website

2 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paulus Jansen

Vlugge offerte

19 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tim van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

9 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon de Bruin

aangename service

4 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sanne Kramer

Erg tevreden

30 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martine de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

10 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michiel Hofman

De perfecte match

12 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien van de Wal

Super service

24 december 2018

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sylvia van Loon

erg snel

2 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Esther Smit

Uitgelichte mediators uit Ellewoutsdijk

De Landelijke Alimentatiedesk Terneuzen

Axelsestraat 36
4537 AK Terneuzen
Nederland

0115 760 126
https://www.alimentatiedesk.nl/

Nobus Advocaten

Schuttershofweg 1
4538 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 733
http://www.nobusadvocaten.nl/

JudidiT mediation en herstelcoaching

Waterlelie 12
4533 RA Terneuzen
Nederland

06 13203887
http://www.judidit.nl/