Mediator Borssele

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator in Borssele die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Borssele verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Borssele – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Borssele gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Borssele
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borssele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ellewoutsdijk, Hoofdplaat en Driewegen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Borssele

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Borssele? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Borssele te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Borssele terecht voor:

  • Mediator scheiding Borssele
  • Zakelijke mediation Borssele
  • Familie mediation Borssele
  • Mediation arbeidsconflict Borssele
  • En meer

Alle mediators uit Borssele

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Borssele – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Borssele. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Borssele voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Borssele.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Borssele

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Borssele voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Borssele weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Borssele is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Borssele gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Borssele.

Scheiden in Borssele is altijd niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Borssele zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Borssele die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Borssele, via een betaalbare mediators

Scheiden Borssele

Klik op de knop ‘Scheiden Borssele‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Borssele, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Borssele

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Borssele op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Borssele.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Borssele – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Borssele te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Borssele.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Borssele voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Borssele te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Borssele.

Veelgestelde vragen over mediation in

Borssele

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Borssele jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Borssele.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Borssele. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Borssele en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Borssele die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Borssele

De familie is opnieuw een familie

22 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barry Verhoeven

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Kim Vermeulen

Kwetsbare afhandeling super besloten

23 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Dirk Peeters

Gewoon prima

17 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jolanda de Lange

Ook voor ons als bedrijf

18 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Daniël Driessen

Gewoon fijn

16 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Klaas Peeters

Profi en handig geregeld

19 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Hanneke Willemsen

Fijn afgehandeld

20 juli 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Arjan Kramer

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Albert van Veen

Content

15 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Janneke Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Linda Wolters

Pijnlijke periode afgesloten

13 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Sabrina Schouten

Menselijke aanpak

14 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Tamara Dijkstra

Onzekere kwestie goed afgehandeld

12 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Jeffrey de Haan

Lastige periode afgerond

10 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Rob Vink

De mediator was goed!

7 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Natascha Smit

Het plan was degelijk

8 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Esther Schouten

Verstandig geregeld

6 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Ilona Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

6 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Evelien de Jonge

Dichter naar elkaar gekomen

3 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Matthijs Blom

Ervaren mediator

6 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Anouk Kok

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Thomas Brouwer

Verstandig geregeld

8 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sebastiaan de Lange

Verstandig geregeld

2 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Dave Hoekstra

Dichter naar elkaar gekomen

3 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Angelique Mulder

Gewoon goed

5 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Frank van de Velde

Meer gekregen dan bedacht

29 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Frank van de Veen

Hulp bij (tiener)dochter

29 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Wouter van der Laan

Geen kant gekozen

26 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Annemarie Koster

Ruzie met medewerker opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Nathalie Bosch

Gewoon fijn

26 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Adriana Willems

Conflict met medewerker opgelost

26 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Rogier Dijkstra

Prijs viel mee!

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dennis Evers

Conflict met personeelslid opgelost

19 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dennis Verhoeven

Arbeidsconflict kundig aangepakt

22 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jelle van Wijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

25 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Hendrika van Loon

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Eric Kuijpers

Uiteindelijk van mijn baas af

16 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia Prins

Vakkundig en snel

20 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Tessa de Bruijn

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

18 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Angela Boer

Gewoon prima

13 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Raymond Dijkstra

Persoonlijk afgestemd advies

14 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Elizabeth de Koning

Geen kant gekozen

14 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Maaike Brouwer

Meelevend en welwillend

15 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Margaretha Bos

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

16 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Paulus Koning

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Ivo Veenstra

Pijnlijke tijd afgerond

12 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Inge Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

7 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Joost Groen

Niet alleen voor werknemers

5 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Hendrikus Post

Dichter naar elkaar gekomen

8 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marinus van de Ven

Oprecht chapeau

5 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Arie Groen

Gewoon goed

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Adriana Kuiper

Ruzie met personeelslid opgelost

2 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marianne Verhoeven

Persoonlijk afgestemd advies

6 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Susanne van der Heijden

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

3 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Stefan Hofman

De mediator was fijn!

1 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Bram Bos

Oprecht chapeau

1 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nicolaas Kuijpers

Eindelijk rustigere tijden

5 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Thijs Timmermans

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

29 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Kim van Leeuwen

Dichter naar elkaar toegegroeid

2 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Kirsten Bakker

Meer gekregen dan bedacht

29 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- David Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Maarten Kuijpers

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

1 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Johanna Evers

Prijs viel mee!

27 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joris Postma

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ilse Schouten

Oprecht chapeau

26 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc Groen

Hulp bij scheiding

27 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Natasja van der Horst

Scheiding met zilveren randje

28 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- David van den Broek

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

25 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Wilhelmus Bos

Lastige periode afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Maaike Postma

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Hanneke van de Brink

Persoonlijke aanpak

21 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Roy van de Brink

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Wendy de Leeuw

Persoonlijk afgestemd advies

18 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Lisette de Leeuw

Gelukkig nu rustigere tijden

17 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Anouk de Vries

Meelevend en vriendelijk

19 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michael Willemsen

Ook voor ons als bedrijf

13 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Wilhelmina Visser

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

15 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Angelique Vermeulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Johanna Willemsen

Hulp bij scheiding

10 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Steven van der Horst

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

16 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Cornelis van den Bosch

Veelal bereikbaar

15 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Nienke Evers

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Susanne Bosman

Vakkundig en snel

12 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jelle Brouwer

Tevreden

11 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Rob van der Linden

Erfenis eerlijk gedeeld

11 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Maartje van Dam

Niet alleen voor personeel

7 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Angela Jansen

Meer gekregen dan verwacht

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Evelien van de Pol

Na lang onrustig nu rust

2 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Arie de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Arie Koster

Betrokken en aardig

6 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Simone Vermeulen

Pijnlijke tijd afgerond

4 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Suzanne Kramer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Arie van Dijk

Scheiding met zilveren randje

4 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Robin Vos

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

30 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Johan van Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Daniël Jonker

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Eva Brouwer

Ook voor werkgevers

30 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Femke van Veen

Meelevend en vriendelijk

29 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ramona Janssen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

28 april 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Sandra Maas

Gelukkig nu rustigere tijden

23 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Gerardus Willemsen

Het idee van de mediation helpt echt

28 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Marloes van de Velden

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sjoerd Blom

Vlot opgelost!

19 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sebastiaan van den Broek

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

19 april 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Anna van de Wal

Menselijke aanpak

21 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Marije Koning

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Vanessa Vermeulen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

21 april 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Willem Vos

Een schouderklopje krijgen

20 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ellen Vink

Erfenis zo afgehandeld

18 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Natascha Mol

Niets meer te doen met mijn werkgever!

13 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bianca Mulder

Hulp bij scheiding

12 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Robin de Jong

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Michiel Bakker

Boven verwachting

15 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Annemieke Kuipers

Geoefend mediator

14 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Kevin van de Wal

Op maat afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Remco Kuipers

Prijs viel mee!

14 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ilona Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 april 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Judith Huisman

Niet alleen voor personeel

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Franciscus Bosch

Vlot afgehandeld!

11 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bianca Mulder

Uiteindelijk van mijn baas af

10 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacobus Hofman

Het idee was degelijk

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sander de Bruin

Oprecht onpartijdig

8 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ruud Veenstra

Meelevend en welwillend

7 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jacoba van der Meer

Echt chapeau

2 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Rob van Loon

Ondanks de emoties netjes gedeeld

7 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barbara Peters

Menselijke benadering

6 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Rogier Blom

Persoonlijk afgestemd advies

5 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Wilhelmus de Haan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

31 maart 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Christiaan van der Linden

Arbeidsconflict kundig opgelost

10 maart 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Patricia Hofman

Meelevend en vriendelijk

28 februari 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Suzanne de Bruin

Eindelijk rustigere tijden

10 februari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Sjoerd Wolters

Fijn geregeld

22 januari 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Michael Prins

Conflict met werknemer opgelost

29 december 2019

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Bastiaan Janssen

snelle service

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Koen de Vos

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wendy van de Wal

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sebastiaan de Bruijn

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marleen Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marjolein van Dongen

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne Blom

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Kramer

Ideale website

25 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan Bos

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk de Leeuw

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petra Martens

Gevonden via forum

19 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ronald Hermans

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond de Lange

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje van de Wal

De perfecte match

21 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marleen de Boer

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sanne van Doorn

Positieve ervaring

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maartje Bosman

Zeer verrast

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sabine de Vos

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Joris de Haan

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maurice Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis de Koning

Prettige service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Daniëlle de Vos

Heel positief

8 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Mol

Positieve ervaring

5 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marleen Smeets

Zeer verrast

25 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline Bos

Zeer verrast

16 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jelle Smeets

Duidelijke website

13 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thijs Smits

Werkt lekker!

4 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian van Loon

erg betaalbaar

27 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Hendrika Kuiper

snelle service

17 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hanneke Boer

Goede werking van de website

13 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny van Beek

erg betaalbaar

2 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van Doorn

Forum bood hulp

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ilse van den Heuvel

Dit werkt fijn

5 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mirjam de Groot

Goede werking van de website

22 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus de Jonge

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel de Haan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Monique de Lange

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paul Meijer

Fijne service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jan van der Laan

Ideale tip

26 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique van de Wal

Heel positief

18 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dave Smeets

Mediatorkaart is top!

11 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Robert van de Velde

Via Via maar dan beter

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne Verbeek

aangename service

30 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Bram van Dijk

Aangenaam verrast

21 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ellen Verhoeven

Perfecte website

12 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sharon Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Patrick Schouten

Dé tip

2 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas Koster

Dit werkt fijn

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angela Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Saskia Koster

Prettige service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Caroline van de Pol

Vlugge offerte

3 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeroen van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus Willemsen

Voortreffelijke match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martinus de Koning

erg betaalbaar

16 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Bosman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Catharina Verbeek

Perfecte tip

27 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna de Vries

betaalbaar en professioneel

22 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan van de Velden

Geen linkedin nodig

19 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Kuiper

Ideale match

7 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda van Dam

Voortreffelijke match

4 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Post

snel geholpen

25 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Laura van de Berg

snelle service

16 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Roy Martens

Snelle offerte

15 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen Bosman

Duidelijke website

2 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martine Schipper

Goed contact

29 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke Kuipers

aangename service

19 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ingrid de Jonge

Fijne service

8 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Arjan van der Horst

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

31 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eveline Vermeulen

Duidelijke website

27 februari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan Boer

Fijne service

29 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Bas de Haan

Gevonden via forum

18 januari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joris Kok

Snelle offerte

11 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

2 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana de Graaf

Uitgelichte mediators uit Borssele

De Landelijke Alimentatiedesk Terneuzen

Axelsestraat 36
4537 AK Terneuzen
Nederland

0115 760 126
https://www.alimentatiedesk.nl/

Nobus Advocaten

Schuttershofweg 1
4538 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 733
http://www.nobusadvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/