Mediator Finkum

Behoefte aan een top mediator uit Finkum die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Finkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Finkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Finkum gezocht?

Een mediator uit Finkum vinden

Mediator Finkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 148 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Bildtzijl, Stiens en Cornjum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Finkum

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Finkum? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Finkum te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Finkum terecht voor:

  • Mediator scheiding Finkum
  • Zakelijke mediation Finkum
  • Familie mediation Finkum
  • Mediation arbeidsconflict Finkum
  • En meer

Alle mediators uit Finkum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Finkum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Finkum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Finkum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Finkum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Finkum

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Finkum voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Finkum weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Finkum eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Finkum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Finkum.

Scheiden in Finkum is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Finkum zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Finkum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Finkum, via een betaalbare mediators

Scheiden Finkum

Klik op de knop ‘Scheiden Finkum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Finkum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Finkum

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Finkum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Finkum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Finkum – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Finkum. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Finkum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Finkum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Finkum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Finkum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Finkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Finkum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Finkum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Finkum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Finkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Finkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Finkum

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

9 september 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- David de Bruin

Persoonlijk afgestemd advies

4 september 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Annemarie Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

31 augustus 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Patrick Bosch

Eindelijk rustigere tijden

30 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Klaas Brouwer

Hulp bij uit elkaar gaan

25 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- René Kuijpers

Echt chapeau

24 augustus 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bram van Dongen

Oprecht fijn

14 augustus 2020

Absoluut top! Dank!

- Patricia Peeters

Profi en handig geregeld

18 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Michael van de Pol

Menselijke aanpak

8 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Paulus van de Wal

Uitstekend gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

8 augustus 2020

- Bart Mulder

Tarief viel mee!

3 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruben Visser

Lastige tijd afgerond

29 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Melanie van de Brink

Arbeidsconflict behendig aangepakt

23 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anita de Vos

Boven verwachting

30 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Ilse Mulder

Veelal bereikbaar

23 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Renate de Ruiter

Een schouderklopje krijgen

22 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Cindy Willemsen

Arbeidsconflict kundig opgelost

26 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Cornelis van der Laan

Pijnlijke periode afgesloten

23 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Maurice de Vos

Prijs viel mee!

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marijke Martens

Van problemen vlot naar oplossingen

18 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Natascha Scholten

Snel in contact

18 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Eveline de Ruiter

Persoonlijk afgestemd advies

19 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tim Hofman

Een schouderklopje verdiend

18 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Miranda Bakker

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

17 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Linda Hermans

Het plan was degelijk

20 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Martine Jacobs

Echtscheiding met zilveren randje

14 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Diana Scholten

Profi en snel geregeld

18 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Elizabeth van der Meulen

Na lang onrustig nu ontspanning

15 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Christiaan Vink

Arbeidsconflict behendig aangepakt

16 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Linda Koster

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

12 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Angela van de Berg

Snel geregeld

11 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Albert van de Berg

Scheiding met zilveren randje

13 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Caroline Koning

Het idee was goed

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Rogier Maas

Geoefend mediator

9 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Arie Gerritsen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

6 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Wouter Blom

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Daniël Visser

Dichter naar elkaar gekomen

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Yvonne Peters

Niks meer te doen met mijn werk!

3 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marcel Verhoeven

Een schouderklopje krijgen

2 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adrianus van de Berg

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Martinus van de Velde

Ruzie met dochter opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tom van Dijk

Fijn afgehandeld

30 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Thomas Molenaar

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

28 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Esther Blom

Uit elkaar met een lichtpuntje.

2 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sylvia Smits

De mediator was goed!

25 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marianne Gerritsen

Oprecht fijn

24 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Thijs van der Linden

Oprecht fijn

29 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jeffrey de Vries

Niets meer te doen met mijn werk!

21 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Hendrikus de Jong

Geoefend mediator

24 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Ronald Evers

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Vincent de Koning

Vakkundig en vlug

23 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jacqueline van der Heijden

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

21 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Elizabeth Willemsen

Lastige tijd afgesloten

17 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Antonius Smits

Nalatenschap netjes gedeeld

22 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Femke Janssen

Het idee uit de mediation helpt enorm

15 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Vincent Brouwer

Erfenis eerlijk gedeeld

17 juni 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Daniëlle de Boer

De familie is weer een familie

19 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Joyce van Dam

Geen testament, wel netjes verdeeld

16 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Kelly de Boer

Onzekere kwestie goed afgehandeld

14 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Annemarie van de Berg

Meer ontvangen dan bedacht

15 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tamara van Vliet

Direct afgehandeld!

11 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Franciscus van Leeuwen

Pijnlijke tijd afgesloten

14 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Jacqueline Jonker

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Adriana de Vos

Meer gekregen dan verwacht

6 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Wilhelmus Groen

Moeilijke periode afgerond

5 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jasper van Doorn

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Eveline van Leeuwen

Geoefend mediator

4 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Bram de Ruiter

Niks meer te maken met mijn werk!

3 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Angela Boer

Meelevend en vriendelijk

4 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Charlotte Koning

Betrokken en sympathiek

5 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Barbara Dijkstra

Tevreden

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Kelly Hermans

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ilse Kok

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sebastiaan Wolters

Meer ontvangen dan bedacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Koen van den Heuvel

Pijnlijke tijd afgerond

28 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Koen Peeters

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

29 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Vincent Brouwer

Gelukkig nu ruzie opgelost

1 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sanne van der Meer

Eindelijk van mijn leidinggevende af

2 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Iris Bosch

Van problemen snel naar oplossingen

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Koen van der Linden

Scheidingmet een lichtpuntje.

26 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Cornelis van den Broek

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

24 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Franciscus de Wit

Pijnlijke periode afgerond

29 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Judith van de Velden

Pijnlijke tijd afgesloten

27 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Miranda Kok

Het idee was goed

27 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Irene de Wit

Snel geregeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Marco Gerritsen

Verwachtingen overtroffen

19 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Hendrikus Kok

Het idee uit de mediation helpt echt

25 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Maarten van Veen

Menselijke aanpak

24 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Frank van der Meer

De familie is opnieuw een familie

20 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Marianne de Haan

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

20 mei 2020

- Judith van der Meulen

Geoefend mediator

19 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Roy Bos

Tarief viel mee!

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca Vermeulen

Na lang turbulent nu ontspanning

18 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Ilona van der Horst

Tarief viel mee!

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anita Janssen

vlot geregeld

13 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Petronella de Graaf

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

16 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Wendy van Veen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

14 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Albert Vink

Vlot in contact

8 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Karin Gerritsen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Tamara Hofman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

14 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Thomas de Haan

Op maat afgestemd advies

7 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Jelle Blom

Gelukkig nu rustigere tijden

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jasper van de Veen

De mediator was goed!

5 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Susanne Blom

Simpel en vlug

4 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Koen de Wit

Geen kant kiezen

6 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Rogier de Bruin

Echtscheiding met zilveren randje

2 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Joris de Vries

Niet alleen voor personeel

1 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Saskia Groen

Oprecht fijn

6 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Sabrina van de Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Eveline Verbeek

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wendy Martens

Niks meer te maken met mijn werk!

2 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Thijs de Jong

Erfenis zo geregeld

29 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Kim Bosch

De familie is weer een familie

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Peter van den Bosch

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

24 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marijke van de Wal

Simpel en vlot

30 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Ruud Mulder

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

23 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Stefan van der Heijden

Onzekere kwestie goed geregeld

28 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Jessica de Groot

Persoonlijk afgestemd advies

24 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Franciscus van Leeuwen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

25 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Erik van Dam

Erfenis zo afgehandeld

26 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Hendrik Jansen

Menselijke benadering

18 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Maria Mol

Boven verwachting

19 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Tamara van der Horst

Niet duur

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thomas Dijkstra

Gelukkig nu onenigheid opgelost

21 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Mirjam de Groot

Tarief viel mee!

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Albert de Ruiter

Eindelijk rustigere tijden

16 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Deborah Smits

Content

18 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Matthijs Willemsen

Het idee uit de mediation helpt enorm

13 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Marloes Postma

De mediator was goed!

14 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Antonius de Vries

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

10 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jacob Verbeek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Tamara de Groot

Het plan was degelijk

15 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Michael Smit

Verstandig afgehandeld

9 april 2020

De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Patrick van Leeuwen

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Patricia Peters

Tevreden

13 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Esther de Vos

Betrokken en aardig

8 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Adriana Peters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

7 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Maria van der Linden

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

6 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Petronella Kuijpers

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

8 april 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Bas van de Pol

Geen kant gekozen

3 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Nicole Meijer

Meelevend en vriendelijk

3 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Wilhelmus van de Wal

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

3 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marieke van de Ven

Vlot in contact

2 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Franciscus Blom

Direct opgelost!

2 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marc Kuijpers

Echt chapeau

30 maart 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Paul Willemsen

Hulp bij uit elkaar gaan

16 maart 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Martinus Jonker

Professioneel en vlug

21 februari 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Stefan de Ruiter

Ruzie met werknemer opgelost

6 februari 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Hendrikus Smits

Het idee was fatsoenlijk

17 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Christian van de Ven

Betrokken en sympathiek

23 december 2019

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Susanne Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrika van der Heijden

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle Sanders

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia Hofman

Fijn!

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus van Loon

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kim de Wit

Ideale match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Charlotte Evers

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra de Bruin

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Peters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Laura Sanders

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Elisabeth van de Brink

snel geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joyce van der Heijden

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Femke Maas

Snelle offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth Bosman

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marieke Peeters

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Willems

Vlugge offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije de Graaf

Lang leve google

18 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin de Vos

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michel Molenaar

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Koen Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Gerrit Hermans

Ideale tip

4 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mirjam Smit

Ideale match

22 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natascha Smit

Forum bood hulp

14 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michael Peters

Ideale tip

10 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jolanda van den Bosch

Snelle offerte

31 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Verbeek

Aangenaam verrast

25 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan van Veen

Goed contact

20 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke Hofman

Mediatorkaart is top!

14 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge van Doorn

Vlugge offerte

5 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina Visser

Snelle match via mediatorkaart.nl

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vincent Vos

Snelle offerte

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Boer

Super service

23 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sharon van de Berg

Lang leve google

19 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave de Groot

Goed contact

7 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christian Schouten

Goede werking van de website

5 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nathalie Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Nancy van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs de Wit

Fijn!

16 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Niels van de Brink

Mediatorkaart is top!

3 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Frank Hoekstra

Snelle offerte

27 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René Bakker

Aangenaam verrast

21 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha Koning

Heel positief

14 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Mirjam Post

Duidelijke website

9 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Maas

Voortreffelijke match

3 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal Driessen

Perfecte tip

27 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jessica van Veen

Goed contact

20 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

11 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nathalie Kok

Geen linkedin nodig

27 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique de Koning

Perfecte website

18 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Margaretha Maas

niet verwacht zo betaalbaar

16 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan de Wit

snel geholpen

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sjoerd de Vos

Ideale website

4 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Mulder

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline van Dam

Via Via maar dan beter

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan van den Heuvel

Forum bood hulp

5 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Tessa van de Veen

Dé tip

30 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs Willems

Positieve ervaring

18 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruben Hendriks

Lang leve google

10 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Kramer

Ideale website

6 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrikus van Vliet

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Lisette Blom

Goed contact

19 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina Koster

Fijne service

18 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Christian Vermeulen

Via linkedin niet hetzelfde

27 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven van de Velden

Mediatorkaart is top!

30 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Johanna Bakker

Aangenaam verrast

12 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Evers

snel geholpen

18 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Natasja Mulder

Super service

1 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Veenstra

Google is je grootste vriend

29 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Blom

Uitgelichte mediators uit Finkum

V.o.f. Metz

Strandweg 50
9163 GN Nes
Nederland

0519 543 436
http://www.naarameland.com/

Hoekstra & Hendriks Mediation

De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 384 420
https://www.hoekstraenhendriks.nl/

Conflictregisseur

Wynzerdyk 11
9062 GP Oentsjerk
Nederland

06 31222511
http://www.conflictregisseur.com/