Mediator Gasselternijveenschemond

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator in Gasselternijveenschemond die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Gasselternijveenschemond verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Gasselternijveenschemond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Gasselternijveenschemond gezocht?

Een mediator uit Gasselternijveenschemond vinden

Mediator Gasselternijveenschemond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gasselternijveenschemond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drouwenermond, Eexterveen en Buinen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Gasselternijveenschemond

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Gasselternijveenschemond? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Gasselternijveenschemond te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Gasselternijveenschemond. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Gasselternijveenschemond terecht voor:

  • Mediator scheiding Gasselternijveenschemond
  • Zakelijke mediation Gasselternijveenschemond
  • Familie mediation Gasselternijveenschemond
  • Mediation arbeidsconflict Gasselternijveenschemond
  • En meer

Alle mediators uit Gasselternijveenschemond

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Gasselternijveenschemond – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Gasselternijveenschemond. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Gasselternijveenschemond voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Gasselternijveenschemond.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Gasselternijveenschemond

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Gasselternijveenschemond weet vrijwel alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Gasselternijveenschemond stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Gasselternijveenschemond gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Gasselternijveenschemond.

Scheiden in Gasselternijveenschemond is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Gasselternijveenschemond die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Gasselternijveenschemond, via een betaalbare mediators

Scheiden Gasselternijveenschemond

Klik op de knop ‘Scheiden Gasselternijveenschemond‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Gasselternijveenschemond, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Gasselternijveenschemond

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Gasselternijveenschemond op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Gasselternijveenschemond.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Gasselternijveenschemond – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Gasselternijveenschemond die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Gasselternijveenschemond.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Gasselternijveenschemond voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Gasselternijveenschemond te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Gasselternijveenschemond.

Veelgestelde vragen over mediation in

Gasselternijveenschemond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Gasselternijveenschemond jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Gasselternijveenschemond.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Gasselternijveenschemond. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Gasselternijveenschemond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Gasselternijveenschemond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Gasselternijveenschemond

Meer gekregen dan bedacht

5 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Richard Timmermans

Professioneel en snel

6 september 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Annemieke de Jonge

Vaak bereikbaar

2 september 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Judith Bos

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

2 september 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Marieke de Vries

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

25 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jeroen Kuiper

Op maat afgestemd advies

19 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Michel van de Brink

Dichter naar elkaar toegegroeid

20 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angelique de Boer

Ook voor ons als bedrijf

13 augustus 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Sander Martens

Ook voor werkgevers

11 augustus 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ronald van de Pol

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Adriana Wolters

Gelukkig nu rustigere tijden

2 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Femke van de Pol

Goed geregeld De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

30 juli 2020

- Arjan de Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

24 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Robin Hermans

Nalatenschap zo afgehandeld

25 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Melanie van de Veen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Suzanne van Beek

Eindelijk van mijn baas af

23 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Dirk van de Velden

De familie is weer een familie

25 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ronald Veenstra

Persoonlijk afgestemd advies

20 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Petra de Graaf

Onzekere kwestie goed geregeld

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Gerardus Verhoeven

Ruzie met werknemer opgelost

22 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Michel de Graaf

Scheiding met zilveren randje

21 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Antonius Smit

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Martijn Bakker

Simpel en snel

20 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Thomas Wolters

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

20 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Petra Hoekstra

Pijnlijke tijd afgesloten

13 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Daniël Mulder

Persoonlijke benadering

17 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Mark van Loon

Het idee was goed

13 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Natasja Smits

Hulp bij scheiding

14 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Adrianus Sanders

Eindelijk conflict opgelost

15 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Simon van de Ven

Conflict met werknemer opgelost

11 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Lisette van Wijk

Dichter naar elkaar gekomen

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Petra Blom

Oprecht fijn

7 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Roy van Vliet

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Richard van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nancy van de Pol

Meer ontvangen dan bedacht

6 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Arie van Vliet

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

10 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrik Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Paulus Koster

Verwachtingen overtroffen

6 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacoba van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sabine Hofman

De familie is weer een familie

2 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Remco de Boer

Vlot in contact

2 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kim van de Berg

Een lintje krijgen

29 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marleen van Doorn

Ervaren mediator

3 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Deborah Smeets

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Vanessa Kramer

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

30 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Ronald van der Laan

Na lang turbulent nu rust

27 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Hendrik Dekker

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sander van de Brink

Echt onpartijdig

28 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Albert Bakker

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

25 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Jessica Verhoeven

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

21 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Stefan Brouwer

Gewoon goed

24 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Cornelis Prins

Snel afgehandeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Ramona Jansen

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

21 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Bianca Janssen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jessica Timmermans

Snel opgelost!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Barry Dijkstra

Het idee van de mediation helpt enorm

16 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Peter van de Pol

Betrokken en sympathiek

14 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Ramona van Dam

Geen kant kiezen

11 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Franciscus Mol

Simpel en vlug

14 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Arjan van den Heuvel

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

17 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Linda Smits

Meelevend en welwillend

16 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Claudia Sanders

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

15 juni 2020

- Marieke van de Wal

Het plan was aantrekkelijk

14 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Johanna de Bruin

Betrokken en sympathiek

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Brenda Jacobs

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

7 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Saskia van der Meulen

Professioneel en snel

8 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Inge Hoekstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Joris van de Brink

Ruzie met medewerker opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Anita Willemsen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

8 juni 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Martin Maas

De mediator was fijn!

1 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Gerrit de Lange

Eindelijk rustigere tijden

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Maurice Bakker

Betrokken en aardig

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Rob de Ruiter

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Catharina Martens

De mediator was fijn!

29 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Catharina Janssen

Gelukkig nu rustigere tijden

3 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Catharina Bos

Fatsoenlijk afgehandeld

28 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Nathalie van Doorn

Dichter naar elkaar gekomen

1 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Leonie Schouten

Meer ontvangen dan bedacht

28 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Johannes Smits

Oprecht fijn

29 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ingrid de Wit

De mediator was verstandig!

29 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Hendrika van de Pol

Professioneel en snel

23 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tom Bosman

Simpel en snel

28 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Hendrikus Brouwer

Hulp bij scheiding

24 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Ingrid van der Heijden

Scheiding met zilveren randje

22 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sandra de Bruin

Ook voor werkgevers

26 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Hendrika de Vos

Gewoon prima

25 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Johanna Bosch

Tevreden

18 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Stefan van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

21 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Wilhelmus Hendriks

Ook voor ons als bedrijf

16 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Johannes Meijer

Gewoon goed

20 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Guido Koning

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Albert de Wit

Hulp bij (tiener)dochter

19 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maurice de Bruijn

Verstandig geregeld

18 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Bas van Dijk

Gewoon goed

14 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Jasper Molenaar

De familie is opnieuw een familie

18 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Roel Verbeek

Eindelijk rustigere tijden

16 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Steven Schipper

Vakkundig en snel

14 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Wilhelmina van der Linden

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

12 mei 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Jacobus van der Laan

De mediator was fijn!

14 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Johan van der Meulen

Gelukkig nu ruzie opgelost

13 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vincent Dijkstra

Simpel en snel

7 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Eveline van Dam

Niets meer te maken met mijn werk!

5 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sjoerd Kok

Gelukkig nu conflict opgelost

11 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Jelle Prins

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

4 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Koen Kuijpers

Gelukkig nu van mijn baas af

8 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tessa van der Horst

Na lang turbulent nu ontspanning

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Anna Dijkstra

Niet prijzig

30 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Patricia van Loon

vlot geregeld

6 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Linda van Leeuwen

Niet prijzig

29 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus Timmermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Petra van der Meulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Robertus de Wit

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

26 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Angela Groen

Ruzie met dochter opgelost

28 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Richard Peters

Meer gekregen dan bedacht

24 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jasper Bakker

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

24 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Miranda van Beek

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

25 april 2020

- Caroline Kuipers

Na lang onrustig nu ontspanning

24 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marcel Kuijpers

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

25 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Cornelis van Dijk

vlot geregeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Bianca Peters

Niet alleen voor werknemers

26 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Alexander Dijkstra

Niet prijzig

25 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hendrik van den Bosch

Kwetsbare afhandeling top geregeld

17 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Cornelia Kuijpers

Echt neutraal

17 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Nancy Bos

Dichter naar elkaar toegegroeid

20 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Maria Janssen

Oprecht chapeau

20 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Barry Groen

Lastige tijd afgesloten

18 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sjoerd de Boer

Profi en snel geregeld

15 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Rob Evers

De mediator was verstandig!

13 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Dave de Wit

Uiteindelijk van mijn baas af

17 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michiel Mulder

Pijnlijke tijd afgesloten

13 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Daniël Jonker

vlot geregeld

16 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Charlotte van de Pol

Onzekere kwestie goed geregeld

14 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Judith Schouten

Dikwijls bereikbaar

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Koen de Groot

Na lang turbulent nu ontspanning

7 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Robertus Kuijpers

Oprecht chapeau

12 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Elizabeth Hofman

De mediator was fijn!

7 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Karin van de Pol

Dichter naar elkaar gekomen

8 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jasper Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Margaretha van der Heijden

Menselijke aanpak

9 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Antonius van de Brink

Gelukkig nu conflict opgelost

3 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Martine Kramer

Boven verwachting

4 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Angela Peeters

Vlot in contact

2 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Jelle Willemsen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

5 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Anita van der Meer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

31 maart 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jacobus Mol

Profi en vlot geregeld

31 maart 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Wilhelmus Willemsen

Menselijke aanpak

6 maart 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Natascha van Wijk

Oprecht chapeau

18 februari 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Steven Vermeulen

Gewoon prima

5 februari 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Patrick Blom

Arbeidsconflict kundig aangepakt

20 januari 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Arie de Wit

Goed geregeld

24 december 2019

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mariska van Beek

De perfecte match

3 april 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Paulus Postma

De perfecte match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nienke Dijkstra

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Mulder

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Danny van de Ven

snelle service

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jan Schipper

Lang leve google

22 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Kuipers

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan Bos

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tessa van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marianne Dijkstra

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marleen Prins

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eva Hoekstra

snelle service

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Petra van Leeuwen

Ideale tip

18 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anouk de Jonge

Perfecte website

18 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan van Loon

erg snel

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Vincent Verhoeven

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal Schipper

Aangenaam verrast

12 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Claudia Brouwer

Ideale website

17 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelis Meijer

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Verhoeven

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patricia Kuipers

Google is je grootste vriend

5 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Koen Dijkstra

Mediatorkaart is top!

1 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Eveline de Jong

Goed contact

25 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Maas

Voortreffelijke match

18 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paulus Verhoeven

Dé tip

13 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke de Jonge

Fijn!

6 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrik Driessen

Ideale website

25 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon Kramer

erg betaalbaar

20 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita van der Meulen

Ideale match

16 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmus van den Bosch

Perfecte website

10 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacqueline Bosch

Super service

9 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Karin van de Berg

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge Prins

Duidelijke website

3 december 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus van Dongen

Ideale tip

21 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne de Leeuw

Positieve ervaring

18 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simon Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simone de Haan

Duidelijke website

2 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry de Graaf

Dé tip

29 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan Verhoeven

Duidelijke website

20 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ivo van de Velde

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

10 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Mark van der Linden

Mediatorkaart werkt erg fijn

6 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anna van Doorn

Perfecte tip

26 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud de Vos

Gevonden via forum

24 september 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Mirjam van Veen

Dit werkt fijn

16 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge Jansen

Duidelijke website

6 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik van de Ven

Voortreffelijke match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Vink

aangename service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ivo van de Wal

Mediatorkaart is top!

15 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Pieter de Bruin

Duidelijke website

11 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelia Mol

niet verwacht zo betaalbaar

3 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Prins

erg snel

28 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jacobus Timmermans

Via Via maar dan beter

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Smeets

Erg tevreden

12 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tessa Driessen

Perfecte website

9 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Richard Willems

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica van de Berg

Perfecte website

27 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander van Vliet

Mediatorkaart is top!

17 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Renate Schouten

Zeer verrast

6 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patricia van den Broek

Dé tip

1 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmus Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

25 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem de Vos

Werkt goed dit

17 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marianne van der Horst

Vlugge offerte

10 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

6 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Postma

Dé tip

2 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Visser

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan Groen

Dé tip

19 maart 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin Peters

Prettige service

26 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sharon Molenaar

Super service

29 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris de Leeuw

Super service

2 februari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Renate van Doorn

Mediatorkaart is top!

11 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Evelien de Ruiter

Dit werkt fijn

23 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rutger Postma

vlot en makkelijk

19 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jacob Kuipers

Uitgelichte mediators uit Gasselternijveenschemond

OK Advocaten

Holland Marsh 19E
9663 AV Nieuwe Pekela
Nederland

0597 676 655
http://www.okadvocaten.nl/

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Raatjes advocatuur

Brink 17
9461 AR Gieten
Nederland

0592 730 800
http://raatjesadvocatuur.nl/