Mediator Giesbeek

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator in Giesbeek die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Giesbeek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Giesbeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Giesbeek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Giesbeek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Giesbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Babberich, Leuvenheim en Lathum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Giesbeek

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Giesbeek? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Giesbeek te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Giesbeek. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Giesbeek terecht voor:

  • Mediator scheiding Giesbeek
  • Zakelijke mediation Giesbeek
  • Familie mediation Giesbeek
  • Mediation arbeidsconflict Giesbeek
  • En meer

Alle mediators uit Giesbeek

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Giesbeek – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Giesbeek. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Giesbeek voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Giesbeek.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Giesbeek

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Giesbeek voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Giesbeek weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Giesbeek stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Giesbeek gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Giesbeek.

Scheiden in Giesbeek is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Giesbeek zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Giesbeek die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Giesbeek, via een betaalbare mediators

Scheiden Giesbeek

Klik op de knop ‘Scheiden Giesbeek‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Giesbeek, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Giesbeek

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Giesbeek op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Giesbeek.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Giesbeek – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Giesbeek die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Giesbeek.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Giesbeek voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Giesbeek te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Giesbeek.

Veelgestelde vragen over mediation in

Giesbeek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Giesbeek jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Giesbeek.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Giesbeek. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Giesbeek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Giesbeek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Giesbeek

Nalatenschap eerlijk verdeeld

1 augustus 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Johanna van den Heuvel

Echt rechtvaardig

3 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Petrus Smit

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

25 juli 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Robertus Molenaar

Meelevend en vriendelijk

25 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Dirk van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

29 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eric Gerritsen

Echt neutraal

23 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Koen Bakker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Martin van Dongen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

20 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Jacobus Mol

De mediator was fijn!

18 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Richard Driessen

Ruzie met medewerker opgelost

20 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Richard van der Laan

Gelukkig nu van mijn baas af

20 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Guido van de Pol

Nalatenschap eerlijk verdeeld

19 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Jacoba de Koning

Nalatenschap eerlijk verdeeld

18 juli 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Sanne Scholten

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

17 juli 2020

- Jacob van de Ven

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Karin van den Bosch

Content

19 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Kelly Jacobs

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Sabine de Jong

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

17 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Dennis Koster

Eindelijk conflict opgelost

15 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Marije van Leeuwen

Ervaren mediator

13 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Adriana Smits

Vakkundig en snel

15 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Elizabeth Boer

Betrokken en aardig

9 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Astrid Postma

Ruzie met dochter opgelost

8 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Ruben Vos

Kwetsbare afhandeling super geregeld

10 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Charlotte Willemsen

Scheiding met zilveren randje

5 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sharon Smit

Dikwijls bereikbaar

6 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Bart Schipper

Niets meer te doen met mijn werkgever!

7 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Joost de Graaf

Ook voor ons als bedrijf

4 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Hendrikus Mol

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Monique Prins

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

5 juli 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Martine de Ruiter

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Remco van de Wal

Professioneel en vlug

28 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Joris de Jonge

Het idee van de mediation helpt echt

28 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Danny van den Heuvel

Na lang onrustig nu ontspanning

30 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Koen van de Wal

Hulp bij scheiding

28 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Gerrit Wolters

Niet enkel voor personeel

26 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Tom Peters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Thomas van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

27 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Inge Kuipers

Vakkundig en vlug

26 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Patrick van de Brink

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jeffrey van de Berg

Het idee was degelijk

24 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Eveline van de Berg

Ook voor werkgevers

20 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Martin Jacobs

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

24 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jessica Vermeulen

Vlug in contact

20 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Rob van Leeuwen

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

18 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Albert Jansen

Tevreden

18 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Ramona Smit

Verstandig geregeld

17 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Nicolaas van der Meulen

Het idee was goed

11 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Laura Kuiper

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Hanneke Visser

Tevreden

15 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ilona van Dongen

Het plan was fatsoenlijk

9 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Erwin Jacobs

Meelevend en welwillend

8 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Chantal van der Heijden

De familie is opnieuw een familie

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Susanne van den Heuvel

Meer gekregen dan bedacht

7 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Diana van Dongen

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Lisette van Loon

Van problemen vlot naar oplossingen

8 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Sebastiaan van de Brink

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

4 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Pascal de Vos

Scheiding met zilveren randje

3 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Hendrikus Blom

Na lang turbulent nu rust

6 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacqueline Janssen

Tevreden

6 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Eveline van Dongen

Dikwijls bereikbaar

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Annemieke van Dijk

De familie is opnieuw een familie

5 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Kim van Dam

Niks meer te maken met mijn werkgever!

3 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Joris Kramer

Van problemen vlot naar oplossingen

2 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrika Brouwer

Verstandig afgehandeld

4 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Daniëlle van de Velde

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

31 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marloes Brouwer

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Mirjam van Leeuwen

Niet enkel voor werknemers

30 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Jacob Molenaar

Betrokken en sympathiek

26 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Raymond Verhoeven

Het idee van de mediation helpt enorm

31 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tamara van der Heijden

Dichter naar elkaar gekomen

28 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Cornelia Willems

Geen kant verkiezen

28 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Nicole Veenstra

Snel in contact

26 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Sylvia Kok

Niet alleen voor werknemers

23 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Marc Koning

Erfenis zo afgehandeld

27 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Rutger van der Meulen

Profi en vlot geregeld

21 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Inge Smit

Vlug in contact

19 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nienke Postma

Eindelijk van mijn baas af

22 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Robert Vermeulen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Johan van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Ingrid van den Bosch

Gewoon goed

21 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Anouk Evers

Hulp bij uit elkaar gaan

18 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Susanne Vink

Geen kant gekozen

19 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Claudia de Boer

Niet duur

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone van de Wal

Menselijke benadering

15 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Jolanda van den Bosch

Ervaren mediator

15 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Björn Huisman

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

9 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Rob Hermans

Betrokken en sympathiek

9 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Kim Meijer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

11 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Yvonne van der Meulen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

13 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eveline Maas

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

6 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Kelly Driessen

Het plan was goed

7 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Miranda de Bruijn

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

6 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Claudia Jacobs

Gewoon fijn

7 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jeffrey van Dijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Sharon Vink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Paulus van de Ven

De mediator was goed!

1 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Eva van de Veen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

5 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Hendrikus Post

Hulp bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Paul Hoekstra

Nalatenschap zo afgehandeld

4 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Hendrik Verhoeven

Prijs viel mee!

28 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Patricia van Dam

Gewoon goed

30 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Margaretha van Vliet

Erfenis zo afgehandeld

27 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Vanessa Koster

Meer gekregen dan bedacht

24 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sandra van der Laan

Dichter naar elkaar gekomen

24 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Marije Gerritsen

Een lintje verdiend

24 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Rogier Mulder

Echt chapeau

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Joost Hoekstra

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

25 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Peter de Groot

Meer ontvangen dan bedacht

25 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Femke Kok

Het idee van de mediation helpt enorm

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michiel van de Pol

Simpel en vlug

24 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Tom Smeets

Geen kant verkiezen

18 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Daniëlle Boer

Meer gekregen dan bedacht

17 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Stefan Veenstra

Nalatenschap eerlijk verdeeld

20 april 2020

Fijne hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Adriana Dekker

Oprecht chapeau

15 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Thijs van de Velden

Vakkundig en snel

16 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Marc Hendriks

Het idee van de mediation helpt oprecht

15 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Thijs Dijkstra

Betrokken en aardig

15 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Arjan de Wit

Ook voor werkgevers

12 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Gerardus Koning

Niet duur

15 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sharon van Vliet

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tessa de Vries

Echt neutraal

12 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Marije de Graaf

Hulp bij uit elkaar gaan

11 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Petrus van de Ven

Meelevend en welwillend

8 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Steven Maas

Snel in contact

11 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marianne van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Bastiaan Visser

De mediator was fijn!

6 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Tessa van Dam

Dichter naar elkaar gekomen

5 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Thijs van de Veen

Menselijke benadering

9 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marinus Hofman

Ruzie met dochter opgelost

2 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Eric Brouwer

Tarief viel mee!

1 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Anouk de Bruijn

Niet alleen voor personeel

7 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Jacob van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

6 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Claudia Kuipers

Content

2 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Marijke Kuipers

Het plan was aantrekkelijk

4 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sabrina Molenaar

Arbeidsconflict behendig opgelost

19 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Bram Prins

Verwachtingen overtroffen

18 februari 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Patrick Meijer

Vlug in contact

5 februari 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Remco de Wit

Na lang turbulent nu rust

16 januari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Gerardus de Lange

Een schouderklopje krijgen

28 december 2019

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Mirjam Koning

Via linkedin niet hetzelfde

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Brouwer

snelle service

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Claudia Postma

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johannes Mulder

Via Via maar dan beter

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René Vermeulen

snelle service

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sharon de Wit

snel geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Christiaan van den Heuvel

Perfecte website

21 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben Willemsen

Forum bood hulp

25 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Linda Bos

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jeroen van den Heuvel

Zeer verrast

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jan Kramer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marco de Wit

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger van de Velde

Zeer verrast

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bart Postma

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël Hermans

Ideale website

14 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Margaretha van der Heijden

Forum bood hulp

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Ramona van Doorn

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie Bos

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Brenda Hermans

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Kuipers

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita de Vries

Ideale match

11 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Boer

Mediatorkaart is top!

29 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter de Bruin

Google is je grootste vriend

27 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vincent van Vliet

Dé tip

19 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacobus Bosman

snel geholpen

6 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicole van Leeuwen

Erg tevreden

1 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Arie van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie de Ruiter

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia van Dongen

Fijn!

13 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Judith Bos

Super service

12 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bart Hendriks

Werkt lekker!

6 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Martens

Goed contact

1 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne Smeets

Lang leve google

22 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Jonker

Heel positief

20 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas Bosch

betaalbaar en professioneel

8 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Driessen

Eindelijk een fijne site

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin Evers

Ideale website

29 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique Vermeulen

Snelle offerte

17 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter van der Meer

vlot en makkelijk

13 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dirk Kramer

Perfecte tip

8 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maarten van Beek

Eindelijk een goede site gevonden

28 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martin van den Bosch

Fijne service

23 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martijn de Haan

De perfecte match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pascal Verhoeven

Dé tip

11 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus Jonker

Eindelijk een fijne site

2 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Karin Wolters

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram Blom

Fijne service

16 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maartje van Doorn

Dé tip

12 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- René Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dirk de Jong

Gevonden via forum

26 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nancy van den Broek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Suzanne de Bruin

Snelle offerte

17 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus Scholten

aangename service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Chantal Jacobs

Geen linkedin nodig

28 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Peeters

erg betaalbaar

25 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas de Ruiter

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmina Visser

Ideale website

9 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeroen van de Wal

betaalbaar en professioneel

2 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Brouwer

Fijn!

25 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda van den Bosch

Snelle offerte

18 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Veenstra

snel geholpen

9 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sebastiaan van de Berg

Snelle offerte

6 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne van de Brink

betaalbaar en professioneel

26 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Maas

Google is je grootste vriend

25 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska de Groot

zeer rap geholpen

9 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Catharina Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joris Kok

Google is je grootste vriend

25 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge van der Meulen

Fijne service

12 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Stefan Bosman

Fijne service

13 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Melanie Scholten

Fijne service

23 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pieter van Vliet

Google is je grootste vriend

1 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Smits

Uitgelichte mediators uit Giesbeek

Advocatenkantoor Clarenbeek

Burgemeester Dijckmeesterweg 6
7201 AL Zutphen
Nederland

0575 543 448
http://www.clarenbeek.nl/

Bolwerk Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Nederland

0575 594 233
http://www.bolwerkadvocaten.nl/

Bruna Mediation Zutphen

Stokebrand 46
7206 EG Zutphen
Nederland

0575 528 989
http://brunamediation.nl/