Mediator Guttecoven

Ben jij opzoek naar een professionele mediator uit Guttecoven die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Guttecoven verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Guttecoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Guttecoven gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Guttecoven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Guttecoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Geleen, Urmond en Holtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Guttecoven

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Guttecoven? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Guttecoven te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Guttecoven. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Guttecoven terecht voor:

  • Mediator scheiding Guttecoven
  • Zakelijke mediation Guttecoven
  • Familie mediation Guttecoven
  • Mediation arbeidsconflict Guttecoven
  • En meer

Alle mediators uit Guttecoven

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Guttecoven – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Guttecoven. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Guttecoven voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Guttecoven.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Guttecoven

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Guttecoven voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Guttecoven weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Guttecoven is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Guttecoven gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Guttecoven.

Scheiden in Guttecoven is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Guttecoven zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Guttecoven die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Guttecoven, via een betaalbare mediators

Scheiden Guttecoven

Klik op de knop ‘Scheiden Guttecoven‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Guttecoven, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Guttecoven

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Guttecoven op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Guttecoven.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Guttecoven – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Guttecoven die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Guttecoven.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Guttecoven voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Guttecoven te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Guttecoven.

Veelgestelde vragen over mediation in

Guttecoven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Guttecoven jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Guttecoven.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Guttecoven. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Guttecoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Guttecoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Guttecoven

Echtscheiding met zilveren randje

9 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Maurice Bos

Het idee was aantrekkelijk

6 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Sylvia Molenaar

Profi en snel geregeld

5 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruben Driessen

Niet enkel voor personeel

4 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Ellen van de Pol

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

29 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sebastiaan Mol

Pijnlijke periode afgerond

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Johan Willemsen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

3 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Joyce de Bruijn

Persoonlijk afgestemd advies

29 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Arjan Blom

Niets meer te doen met mijn werk!

29 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tom Vos

Meelevend en welwillend

1 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Diana van Vliet

Erfenis netjes verdeeld

28 april 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Ruud Verhoeven

Tarief viel mee!

28 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marloes Scholten

De mediator was goed!

28 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Peter Visser

Meelevend en welwillend

28 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Nancy Postma

Meer ontvangen dan verwacht

27 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Natasja van Doorn

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Marloes Bos

Gewoon goed

25 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Albert van Veen

Snel afgehandeld!

20 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriana Janssen

Vaak bereikbaar

16 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Bianca van der Laan

Scheiding met zilveren randje

20 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Karin Koster

Echt chapeau

15 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Simone Hermans

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

19 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Jessica van Doorn

Het plan was degelijk

15 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Peter Bakker

Echt neutraal

13 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Dirk Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

13 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jacobus Groen

Content

16 april 2020

Content zoals bedacht.

- Deborah van Dam

Erfenis netjes gedeeld

15 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Caroline de Ruiter

Erfenis zo geregeld

13 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Franciscus Willemsen

Meelevend en vriendelijk

12 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Albert Janssen

Snel in contact

7 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Pascal Schouten

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

11 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Susanne Bakker

Verstandig geregeld

10 april 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Maaike Willemsen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

5 april 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Thomas van den Bosch

Nalatenschap eerlijk verdeeld

7 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Nicole Molenaar

Na lang turbulent nu rust

8 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marije Dekker

Vlot in contact

7 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Rogier van de Veen

Betrokken en aardig

8 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Hanneke Kuiper

Verstandig afgehandeld

1 april 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Willem Driessen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- René Molenaar

Meelevend en welwillend

30 maart 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Irene Peters

De mediator was verstandig!

3 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Patricia Hoekstra

Content

23 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Kelly Mulder

Een schouderklopje krijgen

15 februari 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Anne Kuipers

Meelevend en vriendelijk

29 januari 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Jeroen van der Heijden

Content

12 januari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Richard van Vliet

Gewoon goed

22 december 2019

Content zoals bedacht.

- Kim de Koning

Forum bood hulp

2 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Thomas Hoekstra

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus van Dongen

Erg tevreden

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pieter de Leeuw

Ideale website

1 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maurice Koster

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate van Loon

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara van Beek

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Timmermans

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne de Jong

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin van Dongen

Dé tip

24 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacoba van Dongen

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Laura van der Meer

Erg tevreden

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrik Hendriks

Ideale tip

19 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vanessa van der Linden

Zeer verrast

18 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dirk Verhoeven

Zeer verrast

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Monique Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan Scholten

aangename service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmus Prins

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Prins

Ideale match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeffrey Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa de Groot

Goede werking van de website

2 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan de Groot

Mediatorkaart is top!

21 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tim van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

13 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tim Gerritsen

Perfecte website

6 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

5 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sander Koning

Mediatorkaart is top!

23 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cindy Vink

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Hendrik van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Schouten

Prettige service

2 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Johannes Hoekstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marinus van Vliet

Vlugge offerte

1 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Meijer

Perfecte website

23 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Jonker

Werkt lekker!

12 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilona van der Meer

Geen linkedin nodig

2 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ingrid Hermans

Forum bood hulp

28 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Caroline Brouwer

Fijne service

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marjolein Martens

Dit werkt fijn

14 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marc Koster

snelle service

5 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Angela Huisman

Perfecte website

3 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Björn de Vries

Aangenaam verrast

21 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hanneke van der Meer

Perfecte website

18 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha van de Brink

Lang leve google

1 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Evers

Eindelijk een fijne site

27 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo Kramer

Aangenaam verrast

20 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicole Hoekstra

Goede werking van de website

9 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilse Dekker

snel geholpen

6 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Leonie Blom

Snelle offerte

29 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Postma

snelle service

21 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marije Post

Google is je grootste vriend

12 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda van der Horst

Vlugge offerte

11 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Schipper

Dit werkt fijn

28 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Gerritsen

Goed contact

22 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tim van Dongen

Vlugge offerte

15 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Brouwer

Goed contact

12 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline van der Linden

erg betaalbaar

1 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Janssen

Dé tip

29 mei 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wouter Dijkstra

Goed contact

20 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Christian Willemsen

Super service

13 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Roel Bosch

Erg tevreden

6 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marinus van der Laan

betaalbaar en professioneel

2 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Gerritsen

Mediatorkaart is top!

21 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Pascal Gerritsen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thijs van Dijk

snel geholpen

28 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Caroline van den Broek

Goed contact

30 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elizabeth van Beek

Via forum hier terechtgekomen

12 februari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maarten Post

betaalbaarder dan ik dacht

17 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

20 december 2018

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

1 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost van Dam

Uitgelichte mediators uit Guttecoven

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/

Relatie-LAB

Doctor Poelslaan 32
6133 XJ Sittard
Nederland

06 30789852
http://relatie-lab.com/