Mediator Holtum

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Holtum?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Holtum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Holtum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Holtum gezocht?

Een mediator uit Holtum vinden

Mediator Holtum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Guttecoven, Obbicht en Papenhoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Holtum

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Holtum? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Holtum te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Holtum. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Holtum terecht voor:

  • Mediator scheiding Holtum
  • Zakelijke mediation Holtum
  • Familie mediation Holtum
  • Mediation arbeidsconflict Holtum
  • En meer

Alle mediators uit Holtum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Holtum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Holtum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Holtum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Holtum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Holtum

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Holtum weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Holtum is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Holtum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Holtum.

Scheiden in Holtum is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Holtum zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Holtum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Holtum, via een betaalbare mediators

Scheiden Holtum

Klik op de knop ‘Scheiden Holtum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Holtum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Holtum

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Holtum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Holtum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Holtum – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Holtum vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Holtum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Holtum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Holtum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Holtum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Holtum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Holtum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Holtum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Holtum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Holtum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Holtum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Holtum

Vakkundig en snel

9 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Kelly Willems

De mediator was verstandig!

9 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Nicolaas Kuiper

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

7 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Johanna van de Wal

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Tessa de Groot

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Natasja van Dongen

Gewoon goed

4 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Adriaan Mulder

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Raymond de Ruiter

Hulp bij (tiener)dochter

29 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Maarten Molenaar

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Michael Kuijpers

Persoonlijke benadering

3 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Elisabeth Kuijpers

Het idee was fatsoenlijk

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Mariska Bosch

Oprecht fijn

27 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Niels de Jonge

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

27 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Sanne Groen

Dichter naar elkaar toegegroeid

26 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Albert de Boer

Van problemen snel naar oplossingen

26 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Eva Smit

Ruzie met werknemer opgelost

22 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Johanna Peeters

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Monique Huisman

Na lang turbulent nu ontspanning

20 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Tom Vermeulen

Het idee van de mediation helpt enorm

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Petronella van der Laan

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Hanneke van den Bosch

Simpel en vlug

18 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Kim van de Ven

Niet enkel voor personeel

21 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- René Jacobs

Het idee was degelijk

17 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrik Smits

Tevreden

22 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Kelly van den Bosch

Eindelijk rustigere tijden

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marcel van Dam

Geoefend mediator

16 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Robertus de Ruiter

Gewoon prima

19 april 2020

Content zoals bedacht.

- Edwin de Haan

Tarief viel mee!

13 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Miranda Schipper

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Albert Meijer

Persoonlijke benadering

13 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Wilhelmina van de Veen

Profi en snel geregeld

10 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Dirk van der Laan

Persoonlijk afgestemd advies

15 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ingrid van der Linden

De mediator was fijn!

14 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Linda Timmermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Anne van de Wal

Ruzie met personeelslid opgelost

10 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Martine Koster

Echt chapeau

4 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc Schouten

Gewoon goed

7 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jeffrey de Lange

Nalatenschap zo geregeld

2 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Arjan van de Berg

Erfenis zo afgehandeld

2 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Klaas van der Linden

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

5 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Diana van Dongen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Petronella Peeters

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

31 maart 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Annemarie de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 april 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Michel de Lange

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

4 april 2020

- Jessica Martens

Van problemen vlot naar oplossingen

10 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Gerardus de Leeuw

Gewoon goed

4 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Edwin Vermeulen

Onenigheid met dochter opgelost

1 februari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Roel Sanders

Arbeidsconflict behendig aangepakt

13 januari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Miranda Vink

Pijnlijke periode afgesloten

25 december 2019

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Wilhelmus de Ruiter

Forum bood hulp

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Hanneke Gerritsen

Dé tip

30 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus van der Meer

Dé tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Huisman

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik Vink

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin van den Heuvel

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Vos

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus van Beek

Heel positief

24 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Manon van der Heijden

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia van der Heijden

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Raymond van den Heuvel

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- René Brouwer

snel geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Dave de Leeuw

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Martin van de Wal

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tim van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Koster

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Leeuwen

Gevonden via forum

13 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van der Linden

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- David Huisman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Christian Kuipers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marleen Sanders

Lang leve google

7 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Femke de Vries

aangename service

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jan de Lange

Perfecte tip

27 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Driessen

Duidelijke website

17 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johanna Maas

Geen linkedin nodig

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paulus van de Berg

Perfecte tip

6 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke de Koning

erg betaalbaar

23 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Wilhelmina Veenstra

Werkt goed dit

19 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Thomas Dekker

Via forum hier terechtgekomen

16 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie de Leeuw

Aangenaam verrast

8 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bram Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah Jacobs

Aangenaam verrast

4 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Adriaan van de Berg

Voortreffelijke match

23 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne Smit

Goede werking van de website

14 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius van Doorn

Voortreffelijke match

13 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Simon Smit

Goed contact

1 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Hanneke Mol

Werkt goed dit

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marcel Peeters

Duidelijke website

18 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joost Smits

erg betaalbaar

16 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy de Leeuw

Prettige service

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina Bos

Goed contact

30 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique de Lange

Fijne service

23 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Frank Prins

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik de Wit

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Frank Hendriks

Ideale match

30 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jasper de Bruin

Zeer verrast

24 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Robertus Jansen

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nathalie Janssen

Eindelijk een fijne site

8 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rogier Smeets

Gevonden via forum

6 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid Kuiper

Dit werkt fijn

29 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan de Groot

Duidelijke website

20 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ivo Jansen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Wolters

aangename service

9 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jelle Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

26 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van Dam

Aangenaam verrast

13 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ivo de Lange

Snelle offerte

12 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

30 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Bos

Aangenaam verrast

29 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Judith Gerritsen

vlot en makkelijk

16 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Femke Kuijpers

Erg tevreden

12 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anna van de Velden

Aangenaam verrast

2 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije de Leeuw

Voortreffelijke match

28 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus Driessen

Forum bood hulp

21 april 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Martin Kramer

Geen linkedin nodig

8 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique de Bruijn

Prettige service

16 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- René Bakker

Google is je grootste vriend

8 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Bosch

Duidelijke website

7 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sabine Post

Goed contact

7 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Kramer

Fijn!

22 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Femke Postma

Goed contact

17 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- René Sanders

Goed contact

14 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris van Vliet

Uitgelichte mediators uit Holtum

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/

Relatie-LAB

Doctor Poelslaan 32
6133 XJ Sittard
Nederland

06 30789852
http://relatie-lab.com/