Mediator Hegebeintum

Zoek jij een professional voor mediation in Hegebeintum?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Hegebeintum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hegebeintum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hegebeintum gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Hegebeintum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hegebeintum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ginnum, Ferwert en Burdaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hegebeintum

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Hegebeintum? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hegebeintum te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Hegebeintum. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hegebeintum terecht voor:

  • Mediator scheiding Hegebeintum
  • Zakelijke mediation Hegebeintum
  • Familie mediation Hegebeintum
  • Mediation arbeidsconflict Hegebeintum
  • En meer

Alle mediators uit Hegebeintum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hegebeintum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hegebeintum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hegebeintum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hegebeintum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hegebeintum

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Hegebeintum voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Hegebeintum weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Hegebeintum is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hegebeintum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hegebeintum.

Scheiden in Hegebeintum is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Hegebeintum zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hegebeintum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hegebeintum, via een betaalbare mediators

Scheiden Hegebeintum

Klik op de knop ‘Scheiden Hegebeintum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hegebeintum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hegebeintum

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw geschil op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hegebeintum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hegebeintum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hegebeintum – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Hegebeintum. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hegebeintum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hegebeintum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hegebeintum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hegebeintum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hegebeintum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hegebeintum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hegebeintum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hegebeintum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hegebeintum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hegebeintum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hegebeintum

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

10 september 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ingrid van den Bosch

Volledig rechtvaardig

8 september 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Robert Visser

Dikwijls bereikbaar

27 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Petrus Postma

Meer gekregen dan verwacht

30 augustus 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Evelien Bosman

Meer gekregen dan bedacht

24 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jessica Timmermans

Moeilijke periode afgesloten

24 augustus 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Manon van Dongen

Niks meer te maken met mijn werk!

15 augustus 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dennis van der Heijden

Snel in contact

19 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ronald Kuiper

Erfenis zo geregeld

7 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martinus van de Wal

Betrokken en sympathiek

11 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Caroline Postma

Eindelijk rustigere tijden

2 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Marianne Maas

Betrokken en aardig

3 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Suzanne de Jonge

Geen kant kiezen

30 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Dirk Bosman

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Ruud Janssen

Scheiding met zilveren randje

26 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Joost van Dongen

Verwachtingen overtroffen

26 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Marieke de Jonge

Geen kant verkiezen

24 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Simon Boer

De familie is weer een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sandra van den Broek

Na lang onrustig nu rust

19 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Martinus van de Ven

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

21 juli 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Saskia van Veen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

16 juli 2020

- Stefan Willemsen

Meelevend en welwillend

23 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Johan Boer

Eindelijk conflict opgelost

22 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Björn van de Wal

Boven verwachting

18 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Thomas Peters

Ondanks afstand professioneel geholpen

20 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Natasja de Jong

Ondanks de emoties netjes gedeeld

19 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Kirsten Schouten

Gelukkig nu ruzie opgelost

14 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Melanie van Vliet

Verstandig geregeld

16 juli 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Maaike Janssen

vlot geregeld

15 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Marc Visser

vlot afgehandeld

16 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Hendrika van de Brink

Dichter naar elkaar gekomen

15 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Cindy van Dijk

Niet alleen voor werknemers

12 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Wouter Evers

Conflict met medewerker opgelost

7 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Janneke van Doorn

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

11 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wouter de Boer

De mediator was goed!

10 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ramona van de Veen

Verwachtingen overtroffen

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tessa Mulder

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martijn Kuijpers

Conflict met medewerker opgelost

9 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Mariska Postma

vlot afgehandeld

6 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Natasja Koning

Ruzie met dochter opgelost

30 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Margaretha Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Maarten Koning

Eindelijk onenigheid opgelost

3 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Nancy van de Ven

Meelevend en welwillend

28 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Nathalie Visser

Meer ontvangen dan verwacht

2 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Kevin Peeters

Content

29 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Marijke van de Berg

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

27 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Danny de Boer

Van problemen vlot naar oplossingen

22 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Danny Wolters

Het idee uit de mediation helpt enorm

26 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Melanie van de Brink

Nalatenschap netjes verdeeld

21 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Natasja van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juni 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Kirsten van der Horst

Simpel en vlot

24 juni 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Sylvia de Vos

Gewoon goed

21 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sylvia van de Veen

Scheiding met zilveren randje

17 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Tessa Willems

Oprecht fijn

22 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Miranda Vermeulen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

18 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Sabine van Veen

Profi en vlot geregeld

18 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Suzanne van Dam

Uiteindelijk van mijn baas af

14 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Paulus de Jong

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

14 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Marinus de Wit

Vlug in contact

12 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Marijke van de Velden

Niet alleen voor werknemers

13 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Barry van de Velde

De mediator was goed!

12 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Pascal van Leeuwen

Het idee was goed

14 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmina van Vliet

Niet prijzig

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marloes van den Heuvel

Niks meer te maken met mijn werkgever!

7 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marleen van den Broek

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marjolein Bos

Snel in contact

8 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Kirsten van Dam

Content

8 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Petrus Driessen

Hulp bij scheiding

10 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Susanne van Loon

Meelevend en welwillend

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Alexander de Boer

Het idee was fatsoenlijk

2 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Anouk Bosch

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Kirsten van de Veen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

3 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Dennis Jonker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

31 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Ivo Wolters

Ruzie met dochter opgelost

1 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marjolein Kramer

Snel afgehandeld!

3 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Nathalie van de Brink

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

2 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Susanne Vos

Het idee was degelijk

2 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Robin Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

26 mei 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Ellen de Jong

Arbeidsconflict kundig aangepakt

30 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Ivo Bosch

Vakkundig en snel

27 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Rob Groen

Eindelijk van mijn leidinggevende af

28 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Vincent Veenstra

Vaak bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Jacobus Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

26 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Lisette van der Horst

Echt chapeau

23 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Janneke Timmermans

Kwetsbare afhandeling top geregeld

20 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Nicolaas van Vliet

Prijs viel mee!

22 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Pieter van der Heijden

Pijnlijke periode afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Yvonne Koster

Goed geregeld

22 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Daniëlle Hendriks

Menselijke benadering

23 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marijke Scholten

Dikwijls bereikbaar

19 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Hendrikus van Leeuwen

Na lang turbulent nu rust

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jan de Boer

Veelal bereikbaar

17 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Wouter van der Laan

Arbeidsconflict behendig opgelost

14 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Anita Verhoeven

Boven verwachting

18 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jasper Koster

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

18 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Richard de Leeuw

Nalatenschap netjes verdeeld

15 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Robertus Groen

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Dave Kuijpers

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Claudia van de Veen

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ilse Veenstra

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Irene Boer

Niet prijzig

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nienke Vermeulen

Betrokken en sympathiek

12 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Danny Gerritsen

Geoefend mediator

11 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Jacoba Veenstra

De mediator was fijn!

5 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- David Jansen

Hulp bij scheiding

4 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Kim de Haan

Hulp bij (tiener)dochter

6 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tessa Kuipers

Oprecht neutraal

1 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Daniël Verbeek

Gewoon fijn

7 mei 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Björn Driessen

Gewoon goed

29 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Inge Boer

Het plan was goed

5 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jelle de Jonge

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

27 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Cornelis Bosch

Geen kant gekozen

28 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Jacobus van Veen

Van problemen vlot naar oplossingen

27 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Vanessa de Leeuw

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Evelien de Vos

Nalatenschap zo afgehandeld

23 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Albert van Dongen

Niet duur

28 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Manon van Wijk

Scheiding met zilveren randje

27 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Anouk van Dongen

Vlug in contact

25 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ivo Hermans

Meelevend en welwillend

27 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Laura Maas

Oprecht goed

20 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Peter de Boer

Nalatenschap zo afgehandeld

22 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Frank de Bruin

Meelevend en vriendelijk

21 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Hendrika Verbeek

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Petrus van der Horst

Fatsoenlijk geregeld

17 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dirk Smits

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

17 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dirk Bosch

Ook voor ons als bedrijf

17 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Marcel de Haan

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

13 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anna Vos

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Paul de Groot

Oprecht chapeau

18 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Adriana Jansen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Tamara Brouwer

Prima gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

15 april 2020

- Jolanda van de Velden

Vlot opgelost!

9 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Johan van Leeuwen

Het plan was degelijk

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Mariska van der Heijden

Dikwijls bereikbaar

8 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Hendrik van de Pol

Meer ontvangen dan verwacht

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- René Mulder

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adriana van Loon

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Ilona van de Brink

Onenigheid met dochter opgelost

5 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Angelique van der Linden

Gelukkig nu rustigere tijden

9 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Johan Hofman

Ook voor ons als bedrijf

3 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Martin Sanders

Meer gekregen dan verwacht

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmus Groen

Een lintje krijgen

3 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Hendrik Smeets

Niet alleen voor personeel

3 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Joost Post

Gelukkig nu rustigere tijden

2 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Nancy Blom

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

30 maart 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dave Boer

Een schouderklopje verdiend

10 maart 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Irene van Wijk

Vechtscheiding voorkomen!

27 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Edwin Koster

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 februari 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Catharina Postma

Na lang turbulent nu rust

9 januari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Maria Jacobs

Conflict met medewerker opgelost

26 december 2019

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sandra Sanders

Duidelijke website

27 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Diana Dekker

snel geholpen

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Claudia van den Heuvel

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thijs van der Laan

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simon Visser

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Astrid Bos

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Jonker

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth Vink

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Postma

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Yvonne Hofman

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia Post

Ideale tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Peter Martens

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn Martens

Werkt goed dit

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Inge Meijer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arie van der Horst

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia Vermeulen

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël van den Broek

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Pascal van der Horst

Ideale tip

12 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs van de Pol

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Stefan de Bruin

De perfecte match

6 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patrick Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

27 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Lisette Hofman

Snelle offerte

21 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sandra Bosman

Goede werking van de website

20 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Pieter Kramer

Gevonden via forum

7 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan Kuiper

Zeer verrast

31 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martine van de Ven

Werkt lekker!

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barbara van de Ven

Lang leve google

21 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Wolters

Voortreffelijke match

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Franciscus de Bruijn

Goed contact

2 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda van de Brink

Goed contact

6 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul Willemsen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacobus Bos

Eindelijk een fijne site

22 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud Huisman

Voortreffelijke match

18 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Linda van Veen

snelle service

14 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Patrick van de Wal

zeer rap geholpen

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Antonius van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

29 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Scholten

Snelle offerte

15 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Björn Brouwer

Super service

9 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

28 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ronald van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

21 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eveline Prins

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Kok

erg betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Maas

Perfecte tip

5 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine van de Berg

snel geholpen

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Janneke van der Meer

erg snel

20 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kelly Hofman

Werkt lekker!

12 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja Smit

Erg tevreden

7 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

29 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Evelien van den Heuvel

Goed contact

23 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adrianus van Beek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marleen van Dijk

Perfecte tip

10 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike van Doorn

aangename service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Peters

Ideale website

23 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ivo van Wijk

Google is je grootste vriend

19 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels de Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Edwin van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Meijer

Dé tip

23 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paul de Jonge

Werkt goed dit

20 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk Molenaar

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nicole van der Laan

Forum bood hulp

5 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Angelique Verhoeven

Perfecte tip

1 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana van der Meulen

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Evelien Willemsen

Google is je grootste vriend

7 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Groen

Snelle offerte

26 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van der Linden

Ideale tip

1 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk van de Velde

De perfecte match

31 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Bosman

Lang leve google

9 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Verbeek

Dit werkt fijn

31 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rogier Hermans

Eindelijk een fijne site

3 januari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger van de Berg

Uitgelichte mediators uit Hegebeintum

V.o.f. Metz

Strandweg 50
9163 GN Nes
Nederland

0519 543 436
http://www.naarameland.com/

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/