Mediator Holten

Behoefte aan een professionele mediator in Holten die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Holten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Holten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Holten gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Holten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijssen, Notter en Nijverdal bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Holten

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Holten? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Holten te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Holten terecht voor:

  • Mediator scheiding Holten
  • Zakelijke mediation Holten
  • Familie mediation Holten
  • Mediation arbeidsconflict Holten
  • En meer

Alle mediators uit Holten

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Holten – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Holten. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Holten voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Holten.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Holten

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Holten voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Holten weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Holten is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Holten gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Holten.

Scheiden in Holten is vaak pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Holten zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Holten die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Holten, via een betaalbare mediators

Scheiden Holten

Klik op de knop ‘Scheiden Holten‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Holten, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Holten

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Holten op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Holten.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Holten – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Holten die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Holten.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Holten voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Holten te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Holten.

Veelgestelde vragen over mediation in

Holten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Holten jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Holten.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Holten. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Holten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Holten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Holten

Ondanks de emoties netjes gedeeld

23 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Roel Kramer

Vakkundig en snel

22 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Annemarie van Dam

Op maat afgestemd advies

21 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Diana de Ruiter

Gewoon prima

21 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Marcel van den Broek

Oprecht rechtvaardig

23 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Joris de Bruijn

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

23 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Remco Peeters

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

21 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Astrid van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Esther van Dam

Eindelijk onenigheid opgelost

16 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Maria van de Brink

Vakkundig en vlug

18 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Björn Jonker

Profi en snel geregeld

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marianne Jansen

Geen testament, wel netjes verdeeld

17 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Klaas van Beek

Geen kant verkiezen

12 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Pascal de Jong

Gelukkig nu rustigere tijden

13 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sylvia van Leeuwen

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Caroline de Leeuw

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ellen van den Bosch

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

13 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- David van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

7 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Saskia Verbeek

Gewoon goed

4 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marloes Jansen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

7 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Martin van de Velde

Dikwijls bereikbaar

2 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Vincent van de Veen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

5 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Ilona van Vliet

Lastige periode afgesloten

4 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Michel van Loon

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

1 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Cornelia Timmermans

Vlot opgelost!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johannes Willems

Het idee uit de mediation helpt echt

4 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Rogier de Bruin

Moeilijke tijd afgesloten

2 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Barry Smeets

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Iris van den Heuvel

Ook voor werkgevers

25 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Jacobus Schipper

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

26 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Hanneke Smits

Vaak bereikbaar

27 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Vincent Molenaar

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Chantal van de Wal

Gewoon fijn

20 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Johanna Mol

Echtscheiding met zilveren randje

20 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sabine Meijer

Oprecht chapeau

23 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Niels Vermeulen

Niet alleen voor personeel

23 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Angela de Ruiter

Content

20 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Dirk van de Pol

Ruzie met dochter opgelost

19 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Esther Bakker

Moeilijke tijd afgerond

22 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bastiaan Martens

Simpel en vlot

17 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Claudia de Lange

Meer gekregen dan bedacht

18 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Johanna Mol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Astrid Schouten

Fijn afgehandeld

11 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilona van den Broek

Na lang turbulent nu rust

16 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Elisabeth van Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Astrid van der Linden

Geen kant verkiezen

8 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Sharon van Beek

Eindelijk rustigere tijden

10 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jessica Jonker

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Michel van den Heuvel

Professioneel en vlug

10 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Petrus Jonker

Na lang onrustig nu ontspanning

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Kirsten Brouwer

Niet alleen voor werknemers

5 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Willem Jansen

Profi en vlot geregeld

9 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Robin Peters

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

9 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Melanie Hermans

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

8 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marleen Meijer

Pijnlijke tijd afgerond

7 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Monique van der Meulen

Na lang onrustig nu rust

1 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jan van de Pol

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

5 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Kelly Dijkstra

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marleen van Leeuwen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

31 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Peter Wolters

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

31 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Iris de Vos

Geen kant verkiezen

1 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Marleen Kok

Gewoon goed

27 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Margaretha van de Velde

De mediator was goed!

28 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Susanne Hendriks

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Judith de Vos

Niet prijzig

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Charlotte de Wit

Ondanks de emoties netjes gedeeld

25 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Jolanda Vink

Boven verwachting

21 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kirsten Prins

Uiteindelijk van mijn baas af

26 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Paulus van de Berg

Professioneel en vlug

22 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Robert de Bruin

Meer gekregen dan bedacht

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jacob van de Veen

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

20 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Paul Schipper

Oprecht goed

21 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Michiel Mol

Vaak bereikbaar

22 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Yvonne Bos

De mediator was verstandig!

17 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ruben Kok

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

15 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Vincent Veenstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

14 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vanessa van de Wal

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

15 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Wilhelmus Brouwer

Geen kant gekozen

14 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Arjan Hendriks

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

18 mei 2020

- Vanessa de Vries

Nalatenschap zo afgehandeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Wendy van de Ven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

16 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Arjan van der Linden

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

15 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Matthijs Driessen

Een schouderklopje krijgen

8 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Roy Hermans

Gewoon goed

11 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- René Timmermans

Erfenis netjes gedeeld

7 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Paulus van den Bosch

Niet enkel voor werknemers

12 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrikus Koster

Na lang turbulent nu rust

8 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Nienke Evers

Geoefend mediator

6 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Elizabeth Vermeulen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

4 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Annemieke Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Karin Verhoeven

Betrokken en aardig

3 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Roel de Bruijn

Geoefend mediator

1 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Rogier Schipper

Arbeidsconflict kundig opgelost

2 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Annemieke Visser

Niets meer te maken met mijn werk!

3 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth de Groot

Menselijke aanpak

30 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Steven van de Berg

De familie is weer een familie

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Simon Groen

Betrokken en aardig

28 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Joyce van Dongen

Echt rechtvaardig

25 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Matthijs Kok

Vakkundig en snel

29 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Alexander van Veen

Nalatenschap zo geregeld

28 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Tessa van de Velden

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

24 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Sanne Bakker

De mediator was goed!

22 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Antonius Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Marianne van Doorn

Een schouderklopje verdiend

22 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Simone de Graaf

Gelukkig nu rustigere tijden

24 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- David van Veen

Profi en handig geregeld

20 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Adrianus Verbeek

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

17 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Charlotte van de Veen

Geen testament, wel netjes verdeeld

22 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Renate van de Pol

De mediator was goed!

18 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wilhelmina van Veen

Niets meer te maken met mijn werk!

16 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tessa Verbeek

vlot geregeld

18 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Sander Hofman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Mirjam van den Bosch

Ook voor ons als bedrijf

18 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Thijs Willemsen

Snel afgehandeld

11 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Kevin Maas

Menselijke aanpak

12 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Edwin de Bruijn

Een lintje krijgen

16 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marinus Meijer

Een schouderklopje krijgen

11 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Hendrika Bos

De familie is weer een familie

10 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Simone Smeets

Arbeidsconflict kundig aangepakt

6 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Pieter van Loon

Niet alleen voor personeel

8 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Hendrikus van Dijk

Verwachtingen overtroffen

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wendy van Beek

Het idee was aantrekkelijk

4 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Marieke de Wit

Profi en vlot geregeld

4 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Erik Kuijpers

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 april 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Kim van Wijk

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

2 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Adriana Dekker

Niet alleen voor personeel

5 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Martine Schouten

Profi en vlot geregeld

5 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Iris Hoekstra

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

29 maart 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Adriaan Bakker

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

2 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Adrianus van den Broek

Geen kant kiezen

14 maart 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Joyce Koster

Gewoon prima

16 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Gerardus Peeters

Verwachtingen overtroffen

9 februari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Marco Jonker

Hulp bij scheiding

11 januari 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Ingrid de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

21 december 2019

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marleen Jacobs

Lang leve google

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond de Groot

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana van der Linden

Positieve ervaring

27 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mariska Kok

Ideale tip

1 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mirjam de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van der Linden

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petronella van Dam

Snelle offerte

27 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan van der Heijden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerrit Mol

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate Hoekstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elisabeth Verhoeven

Heel positief

22 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Inge van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper van der Meer

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin van Leeuwen

snel geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Simon Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Mol

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kelly van den Broek

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerrit Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina van den Heuvel

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Danny Scholten

Snelle offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Maas

Erg tevreden

10 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacqueline Smeets

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Hermans

Werkt goed dit

27 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke van de Brink

erg snel

17 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marijke Postma

Fijne service

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Maas

Vlugge offerte

1 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric van Wijk

Zeer verrast

25 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Petra Molenaar

Ideale tip

20 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sylvia van Beek

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Laura Willems

Forum bood hulp

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacob van der Horst

Positieve ervaring

4 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy de Haan

betaalbaar en professioneel

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry Hoekstra

Via linkedin niet hetzelfde

17 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van Loon

Aangenaam verrast

13 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bianca de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

31 oktober 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam Bakker

Vlugge offerte

25 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia van de Veen

Gevonden via forum

18 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Annemarie Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

16 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Kuijpers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Franciscus Dekker

Zeer verrast

27 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Lisette Vermeulen

Zeer verrast

25 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marloes van Dijk

Ideale website

14 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicole Jansen

Snelle offerte

7 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin van der Meer

Duidelijke website

30 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

27 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Brouwer

Super service

21 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Bakker

Perfecte tip

12 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maria van de Veen

De perfecte match

7 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tessa van den Heuvel

Goed contact

27 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Veenstra

Lang leve google

25 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke van de Pol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eric Willems

Goed contact

4 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bart Evers

Goed contact

29 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten Maas

Eindelijk een fijne site

24 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan van der Meulen

Mediatorkaart is top!

17 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anna van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje van Doorn

zeer rap geholpen

28 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Erik Groen

Lang leve google

23 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Post

Prettige service

12 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Björn Koning

Via forum hier terechtgekomen

4 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Irene de Vries

Heel positief

29 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kevin Mulder

Vlugge offerte

25 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten Evers

Google is je grootste vriend

13 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Peters

Voortreffelijke match

17 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrikus van Wijk

Via Via maar dan beter

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Boer

Ideale match

25 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy Groen

Google is je grootste vriend

12 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja de Haan

Werkt goed dit

3 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pieter Driessen

Goed contact

10 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Post

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roel van Loon

Uitgelichte mediators uit Holten

Sleeswijk Visser Advocaten

Smidsweg 31a
7441 EJ Nijverdal
Nederland

0548 631 300
http://www.sleeswijkvisser.nl/

De Externe V/M

Beusbergen 24
7475 DN Markelo
Nederland

06 34880700
http://www.deexternevm.nl/

Anders Opgelost

Oosterenkweg 19
7245 AA Laren
Nederland

06 50460137
https://www.andersopgelost.nl/