Mediator Hoogkarspel

Behoefte aan een top mediator uit Hoogkarspel die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Hoogkarspel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hoogkarspel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hoogkarspel gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Hoogkarspel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogkarspel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westwoud, Lutjebroek en Oosterblokker bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hoogkarspel

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Hoogkarspel? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hoogkarspel te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hoogkarspel terecht voor:

  • Mediator scheiding Hoogkarspel
  • Zakelijke mediation Hoogkarspel
  • Familie mediation Hoogkarspel
  • Mediation arbeidsconflict Hoogkarspel
  • En meer

Alle mediators uit Hoogkarspel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hoogkarspel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hoogkarspel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hoogkarspel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hoogkarspel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hoogkarspel

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Hoogkarspel voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Hoogkarspel weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Hoogkarspel stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hoogkarspel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een professional zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Hoogkarspel.

Scheiden in Hoogkarspel is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Hoogkarspel zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hoogkarspel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hoogkarspel, via een betaalbare mediators

Scheiden Hoogkarspel

Klik op de knop ‘Scheiden Hoogkarspel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hoogkarspel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hoogkarspel

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw geschil op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hoogkarspel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hoogkarspel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hoogkarspel – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Hoogkarspel. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hoogkarspel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hoogkarspel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hoogkarspel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hoogkarspel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hoogkarspel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hoogkarspel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hoogkarspel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hoogkarspel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hoogkarspel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hoogkarspel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hoogkarspel

Na lang turbulent nu ontspanning

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Kim Wolters

Het idee van de mediation helpt oprecht

2 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ellen de Haan

Meer gekregen dan verwacht

29 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Martine Kramer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Jessica Veenstra

De familie is opnieuw een familie

25 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- David Kuipers

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

22 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Michael Kok

Simpel en vlug

26 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Edwin Peters

Niks meer te maken met mijn werk!

21 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ronald van Beek

Gewoon goed

23 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Eva van den Bosch

Kwetsbare afhandeling super geregeld

23 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Yvonne Vos

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

17 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Laura Bosch

Tarief viel mee!

19 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rutger Schouten

Vaak bereikbaar

21 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Anna de Bruijn

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

16 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Kevin Kuijpers

Meelevend en welwillend

14 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Janneke de Ruiter

Na lang onrustig nu ontspanning

12 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Koen Dekker

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Michael Timmermans

Vlot afgehandeld!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Michael Kuiper

Gewoon goed

13 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Wouter Wolters

Meer gekregen dan verwacht

13 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Anouk de Jong

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

10 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Eveline van Dijk

Geoefend mediator

12 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jolanda van Doorn

Hulp bij scheiding

7 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Charlotte Bosman

Gelukkig nu ruzie opgelost

8 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Danny Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jacoba Veenstra

Niet alleen voor werknemers

5 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Arjan de Leeuw

Tevreden

9 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Daniëlle Willemsen

De familie is opnieuw een familie

4 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jasper de Bruijn

Het idee van de mediation helpt echt

2 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Guido Groen

Ruzie met dochter opgelost

5 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Antonius Bosch

Tevreden

6 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marjolein Bosman

Profi en vlot geregeld

3 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Hanneke Smeets

Oprecht rechtvaardig

27 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Susanne van Beek

Vakkundig en vlug

29 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Nicole Vos

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

28 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Diana van Dam

Nalatenschap netjes verdeeld

25 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Marianne van der Horst

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Margaretha van den Heuvel

Vaak bereikbaar

27 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Gerrit de Bruin

Profi en handig geregeld

25 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Iris Mulder

vlot afgehandeld

23 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marco Kramer

Profi en handig geregeld

18 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- René de Bruin

Professioneel en vlug

20 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Raymond Bosman

Pijnlijke periode afgerond

19 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Robert Vink

Content

19 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Wilhelmus van de Velde

Van problemen snel naar oplossingen

15 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Jacqueline van Dam

vlot geregeld

14 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Annemarie Vos

Niks meer te doen met mijn werk!

19 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eveline Vos

Dichter naar elkaar gekomen

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Astrid Peters

Content

11 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Tessa van der Meer

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Alexander Timmermans

Goed gedaan De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

11 juni 2020

- Vanessa Huisman

Uiteindelijk van mijn baas af

9 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Martinus Dijkstra

Vlot opgelost!

12 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Anita Jonker

Moeilijke periode afgerond

13 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Edwin Koster

Uiteindelijk van mijn baas af

7 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sander van der Meulen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

7 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sebastiaan Scholten

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Barry Meijer

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Robert van Loon

Meelevend en welwillend

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jeffrey Vermeulen

Tarief viel mee!

1 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michiel Dekker

Gewoon prima

6 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Deborah Sanders

Persoonlijke aanpak

3 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Bianca Bosch

Tevreden

4 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Ilona van der Linden

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

2 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Frank de Bruin

Na lang onrustig nu rust

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Adriana van den Heuvel

Pijnlijke periode afgesloten

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jolanda Groen

Ruzie met personeelslid opgelost

29 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Roy de Ruiter

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

2 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Wouter van de Velden

Geen kant kiezen

1 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Hendrika Molenaar

Echt objectief

29 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Natascha Molenaar

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Daniëlle Smits

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

29 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Sabine Molenaar

Het idee van de mediation helpt echt

23 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Marieke Janssen

Gewoon goed

26 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Ilse van der Meer

Eindelijk van mijn leidinggevende af

20 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jessica Prins

Niet prijzig

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Ruben Wolters

Moeilijke tijd afgerond

20 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Rob van der Linden

Het idee uit de mediation helpt enorm

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Inge de Boer

Fatsoenlijk geregeld

17 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Dirk van der Laan

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

18 mei 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Laura Vink

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- David Mol

Simpel en vlug

18 mei 2020

Absoluut top! Dank!

- Alexander Dijkstra

Het plan was goed

13 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Margaretha Maas

Hulp bij scheiding

19 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Christiaan Vermeulen

Menselijke benadering

12 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Antonius de Jong

Uit elkaar met een lichtpuntje.

11 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Esther Dijkstra

Niet prijzig

10 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Iris van den Broek

Prijs viel mee!

8 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Marjolein de Groot

Het plan was fatsoenlijk

13 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Claudia Willemsen

Niet prijzig

13 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Chantal Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 mei 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Eveline van Dongen

Prima gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

7 mei 2020

- Gerrit Scholten

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Susanne Willems

Onenigheid met dochter opgelost

5 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Rogier Peters

Hulp bij uit elkaar gaan

5 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Johanna van Doorn

Pijnlijke tijd afgerond

2 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Robertus Bosch

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

5 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Alexander de Jong

Hulp bij scheiding

30 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Arie Vink

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Vanessa van Dongen

Kwetsbare afhandeling super besloten

5 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Pieter Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Bianca Postma

Moeilijke tijd afgesloten

30 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marleen van de Veen

Simpel en vlug

2 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Sebastiaan Smit

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

28 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Bas Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 april 2020

Hele gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Marcel de Ruiter

Oprecht fijn

25 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Christian de Haan

Vlot afgehandeld!

25 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robert Gerritsen

Direct afgehandeld!

25 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wilhelmus Koning

Tevreden

21 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Vanessa Molenaar

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Barbara Driessen

Na lang turbulent nu ontspanning

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Jelle Maas

Echt objectief

24 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Brenda Peeters

Pijnlijke periode afgerond

20 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Tamara de Lange

Volledig rechtvaardig

18 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Maarten van de Brink

Geen kant verkiezen

21 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Deborah Mol

Niet enkel voor werknemers

20 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Wilhelmina Koning

Echt chapeau

14 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Inge Groen

Persoonlijk afgestemd advies

12 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Robin Gerritsen

Het idee van de mediation helpt echt

18 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Martin Schouten

Echt chapeau

15 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Rob van den Heuvel

Ook voor ons als bedrijf

9 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Hendrika van den Heuvel

Meelevend en vriendelijk

16 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Linda Prins

vlot geregeld

14 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Marinus Janssen

Lastige tijd afgerond

12 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Michiel de Lange

Pijnlijke tijd afgerond

8 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Tamara Smeets

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

5 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Christian Koster

Echt chapeau

6 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marianne de Bruijn

Vlot in contact

6 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Steven van de Brink

Pijnlijke tijd afgerond

3 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Maaike van Loon

Niet alleen voor personeel

6 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Petronella Smits

Geen kant kiezen

7 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Adriaan Vos

Niks meer te maken met mijn werk!

31 maart 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Eveline de Koning

Niks meer te maken met mijn werk!

5 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michiel de Ruiter

Persoonlijke benadering

1 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Adriana Peeters

Eindelijk van mijn baas af

28 maart 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Janneke van der Heijden

Niet enkel voor werknemers

21 maart 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Erwin Kok

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

29 februari 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Elizabeth Smits

Arbeidsconflict behendig aangepakt

7 februari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Yvonne de Leeuw

Fijn geregeld

12 januari 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Rutger Janssen

Pijnlijke tijd afgerond

31 december 2019

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ramona Hofman

Fijn!

1 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anna de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Danny Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Jacobs

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Smits

Snelle match via mediatorkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anne Willemsen

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Schipper

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Verhoeven

Eindelijk een fijne site

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eric Kuijpers

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter Postma

snel geholpen

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Tom Mulder

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Jansen

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marloes de Leeuw

snel geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Björn Hermans

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Vos

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Yvonne Gerritsen

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert van den Heuvel

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Brenda de Bruin

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice Smeets

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus de Boer

Heel positief

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nicole de Groot

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Evelien van de Pol

Werkt lekker!

2 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda Janssen

aangename service

24 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marco Groen

Aangenaam verrast

19 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patrick van der Heijden

Erg tevreden

6 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Maas

Snelle offerte

5 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Groen

erg betaalbaar

30 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud de Leeuw

Werkt lekker!

15 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle van der Linden

Dit werkt fijn

2 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kim Kramer

Goed contact

7 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Pascal Dijkstra

Fijne service

28 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ruud Jacobs

Vlugge offerte

21 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Visser

Via Via maar dan beter

19 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hanneke Kuipers

vlot en makkelijk

7 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelia van Leeuwen

Super service

5 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angelique de Jong

Goede werking van de website

27 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien Vink

Dé tip

19 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemarie Postma

Fijne service

14 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan van de Velden

Perfecte tip

10 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marieke Timmermans

Perfecte website

29 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sharon van der Laan

Duidelijke website

26 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabine Smits

betaalbaarder dan ik dacht

17 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Visser

Google is je grootste vriend

5 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel van der Meer

erg betaalbaar

2 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus van der Horst

Super service

23 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erik van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

16 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Rogier Jonker

Snelle offerte

10 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten van Wijk

Erg tevreden

6 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marc Martens

Eindelijk een fijne site

27 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard Veenstra

Google is je grootste vriend

21 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Kuijpers

Goed contact

5 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska Dekker

Gevonden via forum

27 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mark de Groot

Duidelijke website

22 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Albert Bosman

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana de Ruiter

Ideale tip

12 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris de Boer

Heel positief

5 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Remco van Dijk

De perfecte match

23 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven de Jonge

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven van de Velde

Goed contact

10 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marjolein Smits

Forum bood hulp

8 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nathalie de Wit

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Saskia Jacobs

Zeer verrast

20 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 maart 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Kuipers

Goed contact

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mark van Veen

Mediatorkaart is top!

6 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Steven van Dijk

Goed contact

27 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jessica de Bruin

Fijn!

5 januari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sebastiaan van de Veen

Goed contact

22 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Hofman

Gevonden via forum

17 januari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jacob Smits

Eindelijk een fijne site

2 januari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Charlotte Verhoeven

Uitgelichte mediators uit Hoogkarspel

Advocaat Hoorn – Oprecht Advocaten B.V.

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 285 070
https://www.oprechtadvocaten.nl/

Ad acta mediation

Kluiten 9
1674 NM Opperdoes
Nederland

0227 547 831
http://adacta-mediation.nl/

Mantel & Overtoom Notaris

Dokter D'arnaudstraat 29
1619 CW Andijk
Nederland

0228 592 224
http://www.mantelovertoom.nl/