Mediator IJlst

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in IJlst?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator IJlst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit IJlst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator IJlst gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator IJlst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 145 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJlst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tjalhuizum, Hommerts en Heeg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator IJlst

Ben jij op zoek naar de beste mediator in IJlst? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in IJlst te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in IJlst. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in IJlst terecht voor:

  • Mediator scheiding IJlst
  • Zakelijke mediation IJlst
  • Familie mediation IJlst
  • Mediation arbeidsconflict IJlst
  • En meer

Alle mediators uit IJlst

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator IJlst – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit IJlst. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit IJlst voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation IJlst.

Redenen om te kiezen voor een mediator in IJlst

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit IJlst weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit IJlst stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator IJlst gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in IJlst.

Scheiden in IJlst is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit IJlst die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden IJlst, via een betaalbare mediators

Scheiden IJlst

Klik op de knop ‘Scheiden IJlst‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit IJlst, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in IJlst

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit IJlst op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit IJlst.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in IJlst – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit IJlst die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit IJlst.

Benieuwd naar het traject van familie mediation IJlst voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in IJlst te bekijken middels het vergelijken van mediators uit IJlst.

Veelgestelde vragen over mediation in

IJlst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio IJlst jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit IJlst.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in IJlst. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in IJlst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit IJlst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation IJlst

Persoonlijk afgestemd advies

10 september 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sylvia Vink

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

2 september 2020

- Bas de Vries

De familie is opnieuw een familie

29 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Petronella Maas

Erfenis zo geregeld

30 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Linda Koster

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

22 augustus 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Patrick van der Meulen

De familie is weer een familie

23 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Franciscus Vermeulen

vlot afgehandeld

18 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Maarten Visser

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

19 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Maurice Bakker

Op maat afgestemd advies

10 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Christiaan Peters

De mediator was verstandig!

12 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Diana Hermans

Gelukkig nu ruzie opgelost

4 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Adriaan Bakker

Tarief viel mee!

5 augustus 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maaike van de Ven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Hendrika Evers

Meer gekregen dan bedacht

25 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bastiaan Groen

Persoonlijke aanpak

24 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Paul van Dijk

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

27 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Catharina van Dongen

Meelevend en welwillend

23 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Michiel Bakker

Pijnlijke tijd afgerond

23 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Kevin de Wit

Niet alleen voor personeel

23 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Matthijs de Koning

Gelukkig nu van mijn baas af

24 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Manon Jansen

Geen kant gekozen

19 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marleen Schipper

Het idee van de mediation helpt oprecht

19 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jacobus van de Ven

Geen kant gekozen

21 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Klaas van Vliet

Ruzie met dochter opgelost

20 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Dirk Bos

De mediator was verstandig!

19 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Adriana van Dam

Oprecht chapeau

14 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Chantal Gerritsen

Betrokken en sympathiek

14 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Dirk Timmermans

Ondanks de emoties netjes gedeeld

16 juli 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anouk van Vliet

Profi en snel geregeld

10 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Lisette Vos

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Jessica Sanders

Het idee van de mediation helpt echt

11 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Manon Jacobs

Goed geregeld

11 juli 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Jolanda van de Velde

Niet enkel voor werknemers

10 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Irene Vermeulen

Simpel en vlug

5 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Marco Janssen

Na lang onrustig nu rust

8 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Thijs de Groot

Ondanks afstand bekwaam geholpen

7 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Christiaan Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Miranda Hendriks

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Marijke van der Meer

Niet prijzig

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Suzanne de Jonge

Persoonlijke aanpak

2 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jacqueline Vink

Het plan was aantrekkelijk

29 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Christian Hoekstra

Erfenis netjes gedeeld

1 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Martijn de Graaf

Het plan was aantrekkelijk

28 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maria van Veen

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

3 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Evelien Mulder

Het idee van de mediation helpt enorm

27 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Rob van den Heuvel

Oprecht objectief

29 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Eveline Hendriks

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

23 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Chantal van Loon

Oprecht chapeau

26 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Catharina Schipper

Snel afgehandeld

21 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Karin Wolters

Echtscheiding met zilveren randje

24 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Daniël van de Ven

Conflict met personeelslid opgelost

18 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Janneke Molenaar

Meelevend en welwillend

18 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Laura Hendriks

Betrokken en aardig

21 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Peter van Dijk

Echt onpartijdig

20 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Sandra de Bruijn

Het idee van de mediation helpt enorm

17 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica de Koning

Meer gekregen dan verwacht

18 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Deborah Sanders

Niets meer te doen met mijn werk!

15 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Karin van de Pol

Direct afgehandeld!

11 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vincent Dijkstra

Niks meer te doen met mijn werk!

18 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maartje Jansen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

16 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Willem Kramer

Van problemen vlot naar oplossingen

13 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Eveline van de Berg

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

15 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Linda van der Meulen

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Hanneke de Lange

Gelukkig nu conflict opgelost

10 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Karin Prins

Geoefend mediator

5 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Marc Brouwer

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

5 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jan de Bruin

Erfenis zo afgehandeld

5 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Annemieke de Koning

Vlot in contact

4 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Vincent de Leeuw

Niet enkel voor werknemers

6 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Astrid Bosch

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

6 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marije Dekker

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

4 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Natasja Wolters

Lastige periode afgerond

3 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Nicolaas van Beek

Nalatenschap eerlijk verdeeld

2 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Peter Groen

Gewoon goed

29 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Matthijs Bakker

Fatsoenlijk afgehandeld

30 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Robertus Smit

Meelevend en vriendelijk

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marco van Beek

Goed geregeld

29 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Nicolaas de Jonge

Betrokken en sympathiek

27 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Bianca Kok

Scheiding met zilveren randje

30 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Johannes de Lange

Prijs viel mee!

26 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dirk Bosman

Professioneel en vlug

25 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Annemieke Gerritsen

Vechtscheiding voorkomen!

23 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Wilhelmina Bakker

Ook voor ons als bedrijf

21 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Rutger Smeets

Gewoon prima

24 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Rob van Wijk

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

24 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jelle van den Heuvel

Erfenis netjes gedeeld

20 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Diana van der Linden

Vakkundig en snel

25 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Pascal van Dijk

Geen kant verkiezen

19 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Jacobus Koster

Niet prijzig

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Petronella van Beek

Gelukkig nu van mijn baas af

18 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Petra Schouten

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jolanda Smit

Gewoon goed

15 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Wouter de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

18 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Niels Kuipers

vlot afgehandeld

19 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Nicolaas Bosman

Onzekere kwestie fijn geregeld

13 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Franciscus Hermans

Het idee uit de mediation helpt echt

14 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Danny van Veen

Oprecht goed

11 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Jeroen Janssen

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

8 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Jacoba Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Ingrid van Beek

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Robertus van Loon

Meelevend en welwillend

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sylvia Schouten

Profi en snel geregeld

5 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Maria van der Meer

Hulp bij scheiding

9 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Nathalie Martens

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

9 mei 2020

- Yvonne Schouten

Simpel en snel

4 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Elisabeth de Bruin

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

8 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Joyce Smeets

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Jeffrey van der Linden

Vakkundig en snel

30 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Nancy Mulder

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

3 mei 2020

- Kevin van der Linden

Verwachtingen overtroffen

5 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eva Post

Simpel en vlug

29 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Simone Meijer

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

30 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Marleen van Dongen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 april 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- René Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

27 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Richard van Loon

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

25 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Willem de Leeuw

Oprecht chapeau

26 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jolanda van den Heuvel

Pijnlijke periode afgerond

23 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marinus de Wit

Fijn geregeld

26 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Matthijs van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Rogier Kuiper

Echt chapeau

24 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruud van de Velde

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

21 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Marloes Driessen

Het idee van de mediation helpt oprecht

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nancy van de Velde

Meer ontvangen dan verwacht

21 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Patrick Verhoeven

Ruzie met medewerker opgelost

20 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Wendy Post

Betrokken en sympathiek

15 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Bastiaan van Loon

Verstandig geregeld

15 april 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Petronella Kramer

Conflict met medewerker opgelost

20 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jolanda de Bruijn

Meer ontvangen dan bedacht

13 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Vincent Sanders

Na lang onrustig nu rust

17 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Anita de Jonge

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

16 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Antonius de Haan

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Chantal Maas

Simpel en snel

15 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Kirsten de Bruin

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

14 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Johannes Vermeulen

Hulp bij uit elkaar gaan

10 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Tom van der Meer

Ervaren mediator

6 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Marije van Vliet

Hulp bij uit elkaar gaan

9 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Sanne de Lange

Content

10 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Renate Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

8 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rogier de Graaf

Niks meer te doen met mijn werk!

3 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Patrick Kuiper

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Petronella van Loon

Hulp bij scheiding

7 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sabine Koster

Eindelijk van mijn baas af

2 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Charlotte Schipper

Snel afgehandeld

1 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Willem Bos

Niet duur

31 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tessa Peeters

Hulp bij scheiding

1 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Adrianus van Loon

Betrokken en sympathiek

20 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maurice de Bruijn

Persoonlijke aanpak

4 maart 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Nienke Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

27 januari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Koen van Vliet

Persoonlijke aanpak

14 januari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Susanne van Dijk

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

17 december 2019

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Kirsten Mulder

snel geholpen

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kirsten Kramer

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit Mulder

Forum bood hulp

2 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrika Wolters

Eindelijk een fijne site

27 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marije de Graaf

Prettige service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmus Willemsen

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Margaretha de Bruin

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adrianus de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Huisman

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van de Wal

Dé tip

25 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Maas

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Patricia Bosch

Positieve ervaring

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Roel van de Veen

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond van Doorn

Mediatorkaart is top!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Irene van Dongen

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique van Beek

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacoba Mol

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco de Jonge

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bart van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van Beek

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marinus Kramer

Dé tip

16 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs Hofman

aangename service

7 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martin Smits

niet verwacht zo betaalbaar

28 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel van de Pol

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne Molenaar

Heel positief

20 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Daniëlle Bos

Via forum hier terechtgekomen

6 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marijke Verhoeven

Dé tip

3 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine van der Horst

Ideale tip

23 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido Peeters

Vlugge offerte

21 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Inge Smit

Via Via maar dan beter

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Kuiper

Heel positief

4 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Alexander Hermans

Ideale match

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Willemsen

Mediatorkaart is top!

30 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marianne Groen

vlot en makkelijk

24 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sabine Dijkstra

Zeer verrast

21 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke Jonker

Gevonden via forum

9 november 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn Timmermans

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim Hofman

Via Via maar dan beter

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Kuipers

Dit werkt fijn

18 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal Maas

Snelle offerte

14 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Peeters

Gevonden via forum

4 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Simone van Dijk

Aangenaam verrast

29 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adriaan van der Meulen

Goed contact

19 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacobus Verhoeven

Dé tip

13 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hanneke van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

12 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Vink

Goed contact

24 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marianne Vink

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van der Meer

Vlugge offerte

13 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

6 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Bakker

Fijn!

30 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Manon van Doorn

Forum bood hulp

23 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ivo Vink

Zeer verrast

15 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Frank de Ruiter

Dé tip

4 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Suzanne van Beek

zeer rap geholpen

3 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Leonie Huisman

Eindelijk een fijne site

27 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

8 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Bram Timmermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Femke van de Wal

Fijne service

25 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Judith Verbeek

Google is je grootste vriend

19 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael van de Veen

Forum bood hulp

5 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Stefan van Dijk

Ideale website

25 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ronald Wolters

Super service

20 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marjolein van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Vos

Gevonden via forum

16 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry Kok

Forum bood hulp

29 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona de Leeuw

Google is je grootste vriend

7 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van Leeuwen

Snelle offerte

19 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne van der Heijden

Eindelijk een fijne site

29 december 2018

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 januari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kevin de Groot

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy van de Ven

Uitgelichte mediators uit IJlst

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Falk Advocatuur en Mediation

Hascarstrjitte 1
8633 KP Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://www.falkadvocatuurenmediation.nl/