Mediator Indijk

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Indijk?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Indijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Indijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Indijk gezocht?

Mediators uit Indijk vergelijken

Mediator Indijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Indijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woudsend, Hommerts en Heeg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Indijk

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Indijk? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Indijk te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Indijk. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Indijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Indijk
  • Zakelijke mediation Indijk
  • Familie mediation Indijk
  • Mediation arbeidsconflict Indijk
  • En meer

Alle mediators uit Indijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Indijk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Indijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Indijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Indijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Indijk

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Indijk voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Indijk weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Indijk eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Indijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Indijk.

Scheiden in Indijk is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Indijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Indijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Indijk

Klik op de knop ‘Scheiden Indijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Indijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Indijk

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Indijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Indijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Indijk – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Indijk vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Indijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Indijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Indijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Indijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Indijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Indijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Indijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Indijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Indijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Indijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Indijk

Echt objectief

5 september 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Richard van Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 september 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Petra Visser

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 september 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Natasja van den Heuvel

Eindelijk rustigere tijden

26 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Kevin de Vries

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Natascha van de Velde

Na lang turbulent nu ontspanning

23 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Anouk Gerritsen

Vakkundig en vlug

15 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruben Bosman

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

17 augustus 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Patrick de Koning

Betrokken en sympathiek

13 augustus 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Susanne van de Velden

Niets meer te doen met mijn werkgever!

10 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia Molenaar

Meelevend en vriendelijk

2 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Cornelia Vermeulen

Tevreden

29 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Bram Janssen

Direct opgelost!

29 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ingrid Post

Gelukkig nu conflict opgelost

27 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Caroline de Haan

Conflict met werknemer opgelost

26 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Hendrika Kok

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Brenda Brouwer

Echt objectief

23 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Bram van der Meulen

Niet prijzig

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Tom van der Meer

Profi en handig geregeld

21 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Edwin van der Horst

Boven verwachting

21 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Maaike van Dongen

Na lang onrustig nu ontspanning

23 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Hanneke Wolters

Geen kant gekozen

20 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Johan Janssen

Simpel en vlot

21 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ellen Sanders

Tarief viel mee!

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Simone Kuipers

Geen kant gekozen

15 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Patrick Willems

De mediator was fijn!

17 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tessa Driessen

Geoefend mediator

11 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Kirsten de Bruin

Een lintje verdiend

15 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Robin Peters

Dikwijls bereikbaar

16 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Paulus van den Bosch

Simpel en snel

12 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Ingrid Timmermans

Op maat afgestemd advies

11 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Margaretha Hoekstra

Veelal bereikbaar

14 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Joyce van den Broek

Erfenis eerlijk gedeeld

10 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Mark Kok

Het idee was goed

7 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Cindy Willemsen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

10 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Wouter de Haan

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

8 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Maurice Driessen

Na lang onrustig nu rust

3 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Christian Brouwer

Gewoon prima

2 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marleen Vermeulen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

2 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sanne Hermans

Echt chapeau

1 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Catharina de Jonge

De familie is opnieuw een familie

2 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Paul Dijkstra

Na lang turbulent nu rust

1 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Cindy Veenstra

Niet prijzig

3 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marco van Vliet

Niets meer te doen met mijn werkgever!

1 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anita Kuiper

Persoonlijke benadering

30 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Michael Veenstra

Meelevend en vriendelijk

30 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Kirsten de Haan

Conflict met werknemer opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Marc Blom

Gelukkig nu rustigere tijden

22 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Susanne van Beek

Na lang turbulent nu rust

23 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Richard van de Velden

Na lang onrustig nu rust

19 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Peter Verbeek

Meer ontvangen dan bedacht

21 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Rutger Visser

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Raymond de Jong

Op maat afgestemd advies

20 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Pieter Post

Onenigheid met dochter opgelost

16 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Janneke Post

Oprecht rechtvaardig

16 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Sylvia van den Bosch

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

19 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Michael van Veen

Geen kant gekozen

18 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Ilona van Veen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Niels Hofman

Nalatenschap eerlijk verdeeld

15 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Michiel Brouwer

Simpel en snel

15 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Rutger van der Linden

Dichter naar elkaar gekomen

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tim Mol

vlot geregeld

9 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Johanna de Wit

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

11 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Erwin van Vliet

Profi en vlot geregeld

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Nancy van de Velde

Pijnlijke tijd afgerond

6 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marinus Peeters

Volledig neutraal

10 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Sanne Evers

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

11 juni 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Tessa Martens

Vlug in contact

7 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Robin Smit

Oprecht goed

8 juni 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Sandra de Wit

Niet alleen voor personeel

1 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- David de Jonge

Geen kant verkiezen

3 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Esther van Loon

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

7 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Cornelia Wolters

Eindelijk onenigheid opgelost

31 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Rogier Mulder

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Sebastiaan van der Meulen

Geen kant verkiezen

31 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Cornelia de Vries

Volledig neutraal

28 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jacqueline de Groot

Gelukkig nu rustigere tijden

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Hendrik de Haan

Vechtscheiding voorkomen!

28 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jasper Molenaar

Gewoon fijn

26 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Michael Huisman

Gevoelige kwestie fijn geregeld

24 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Cornelis van der Heijden

Snel in contact

29 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Leonie van Dongen

Ruzie met dochter opgelost

25 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Cornelis Schouten

Geen kant kiezen

25 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Kim Smit

Het idee was aantrekkelijk

22 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wilhelmina van de Pol

Op maat afgestemd advies

24 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Tamara van Beek

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

23 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Inge de Jong

Meelevend en welwillend

18 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nancy Hermans

Geen kant verkiezen

21 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Wouter van der Horst

Dichter naar elkaar gekomen

18 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marjolein van Dongen

Snel geregeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Dirk van der Laan

Niet prijzig

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natascha Vos

De familie is weer een familie

16 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Lisette van Leeuwen

Ervaren mediator

17 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Barry Verbeek

Echt chapeau

15 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Petra van de Berg

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

16 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Roy van de Brink

Gewoon goed

13 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Erik van der Linden

Professioneel en snel

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- René van de Berg

Pijnlijke periode afgerond

9 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Vanessa Prins

Geen kant verkiezen

10 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Bastiaan Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Hendrik Bosch

Pijnlijke periode afgesloten

6 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Barry van Veen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

11 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Simon Jansen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

9 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Mirjam van den Broek

Conflict met medewerker opgelost

10 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Barbara Prins

Conflict met medewerker opgelost

6 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Sabine Bos

Professioneel en snel

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Tim Kramer

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Judith van den Bosch

Betrokken en sympathiek

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marleen Kuiper

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

5 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Robin Bakker

Nalatenschap eerlijk verdeeld

4 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Maria de Haan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

29 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Anouk Mulder

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

1 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Monique de Haan

Geoefend mediator

27 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jasper de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Joost de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

28 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Joyce Koster

Onzekere kwestie goed geregeld

25 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Eveline van Dijk

Pijnlijke periode afgesloten

22 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Anne Peeters

Professioneel en snel

28 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Michael van de Ven

Ervaren mediator

25 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sebastiaan Boer

Prijs viel mee!

20 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Marije Scholten

Ook voor ons als bedrijf

24 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Frank Schipper

Tarief viel mee!

19 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Klaas Maas

Fatsoenlijk geregeld

22 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Rutger de Leeuw

Kwetsbare afhandeling top geregeld

17 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Roel van Loon

Nalatenschap eerlijk verdeeld

21 april 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Sabrina Hoekstra

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

14 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Claudia van der Linden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Brenda Hoekstra

Meer ontvangen dan bedacht

17 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Brenda Driessen

Volledig onpartijdig

13 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Cornelis de Vos

Hulp bij uit elkaar gaan

14 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Bram Janssen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Albert Kuipers

Eindelijk conflict opgelost

13 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Margaretha van den Broek

Ruzie met werknemer opgelost

10 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Sabine Hermans

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

8 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Natasja Boer

Oprecht fijn

11 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Sabrina Brouwer

Het idee uit de mediation helpt oprecht

12 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrik Huisman

Menselijke aanpak

11 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Angela de Jong

Ruzie met dochter opgelost

4 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marije de Graaf

Vlot in contact

2 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Johanna van de Velde

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

5 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Hendrika de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

7 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom Mol

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Anna Dijkstra

Verstandig geregeld

5 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Joyce van der Horst

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

3 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Bram de Leeuw

Geoefend mediator

2 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Vincent van Dongen

Van problemen vlot naar oplossingen

18 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Tamara van de Veen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

16 februari 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Wouter Brouwer

Dikwijls bereikbaar

27 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Matthijs Molenaar

Van problemen vlot naar oplossingen

20 januari 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Manon van den Broek

Dichter naar elkaar gekomen

26 december 2019

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Angela Willemsen

Perfecte website

3 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arjan Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wendy Hoekstra

Perfecte tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hanneke Meijer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Petra van de Veen

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald van de Brink

Super service

30 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dirk Boer

De perfecte match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan Mulder

De perfecte match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave van der Linden

Mediatorkaart is top!

22 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Erwin Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus van de Pol

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Brenda Bosch

Snelle offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Brouwer

Ideale website

23 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Melanie Bos

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Erik de Haan

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Groen

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel de Vries

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marianne van de Ven

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

11 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly van der Horst

Mediatorkaart is top!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jeroen Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ellen de Leeuw

Goede werking van de website

12 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike van de Pol

Vlugge offerte

5 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Simon Blom

Mediatorkaart is top!

20 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabine van de Wal

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marco van den Bosch

Fijn!

6 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda Hendriks

Goed contact

6 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric Gerritsen

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bart Driessen

Werkt goed dit

22 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Thijs de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

12 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marieke van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christian Verbeek

Google is je grootste vriend

12 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Jacobs

Aangenaam verrast

30 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy Jacobs

Werkt goed dit

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anne van Doorn

Lang leve google

21 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Willem de Groot

Werkt goed dit

9 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne van den Bosch

Werkt lekker!

31 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne van de Veen

Mediatorkaart is top!

31 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wendy Willemsen

Positieve ervaring

23 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Gerardus Postma

Geen linkedin nodig

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Sanders

erg betaalbaar

7 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

26 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kevin Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Simon van Dongen

Prettige service

18 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Stefan Smeets

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marijke Verbeek

snel geholpen

31 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Franciscus Mol

Goede werking van de website

27 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter van de Veen

Werkt lekker!

21 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

11 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van Doorn

Ideale tip

2 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ronald van den Broek

Eindelijk een fijne site

26 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Diana van Wijk

Dit werkt fijn

23 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Steven Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

16 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen de Boer

Eindelijk een fijne site

10 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus de Boer

snelle service

3 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kelly Hofman

Werkt goed dit

25 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anouk Meijer

Fijn!

17 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacob de Lange

Goed contact

10 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petrus Jonker

Perfecte website

6 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper Jonker

Prettige service

26 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kim Postma

De perfecte match

20 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniëlle Meijer

Prettige service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hanneke van de Velde

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vanessa van den Heuvel

Forum bood hulp

2 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

24 april 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven de Graaf

Dit werkt fijn

24 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Margaretha de Bruijn

De perfecte match

27 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Charlotte Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 januari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Hofman

Aangenaam verrast

12 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerrit Hendriks

Erg tevreden

14 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rutger Driessen

Via forum hier terechtgekomen

28 december 2018

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Martine Groen

Snelle offerte

5 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nienke Bosman

Ideale website

21 december 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rutger Willems

Uitgelichte mediators uit Indijk

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Breimer Mestbemiddeling

Tjeukemeerstraat 39
8531 RK Lemmer
Nederland

06 22191265
http://mestbemiddeling.nl/