Mediator Laag Keppel

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Laag Keppel?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Laag Keppel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Laag Keppel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Laag Keppel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Laag Keppel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Laag Keppel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Toldijk, Loerbeek en Leuvenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Laag Keppel

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Laag Keppel? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Laag Keppel te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Laag Keppel terecht voor:

  • Mediator scheiding Laag Keppel
  • Zakelijke mediation Laag Keppel
  • Familie mediation Laag Keppel
  • Mediation arbeidsconflict Laag Keppel
  • En meer

Alle mediators uit Laag Keppel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Laag Keppel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Laag Keppel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Laag Keppel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Laag Keppel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Laag Keppel

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Laag Keppel voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Laag Keppel weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Laag Keppel eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Laag Keppel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Laag Keppel.

Scheiden in Laag Keppel is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Laag Keppel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Laag Keppel, via een betaalbare mediators

Scheiden Laag Keppel

Klik op de knop ‘Scheiden Laag Keppel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Laag Keppel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Laag Keppel

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Laag Keppel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Laag Keppel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Laag Keppel – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Laag Keppel te vinden. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Laag Keppel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Laag Keppel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Laag Keppel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Laag Keppel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Laag Keppel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Laag Keppel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Laag Keppel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Laag Keppel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Laag Keppel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Laag Keppel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Laag Keppel

Het plan was aantrekkelijk

10 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Wendy Timmermans

Goed geregeld De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

9 september 2020

- Cornelis de Graaf

Meelevend en welwillend

29 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marco Blom

Na lang turbulent nu rust

2 september 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Bart Janssen

Professioneel en vlug

20 augustus 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Vincent Hoekstra

Ervaren mediator

20 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Antonius Jansen

Veelal bereikbaar

20 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Simon van der Horst

Verwachtingen overtroffen

13 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Dave van de Brink

De familie is opnieuw een familie

10 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Cornelia Hofman

Oprecht onpartijdig

6 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Tamara Willemsen

De mediator was fijn!

5 augustus 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dennis Mulder

Niet duur

2 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus Mulder

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

24 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Roel Evers

De mediator was goed!

28 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marije Blom

Oprecht goed

23 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sebastiaan Groen

Lastige periode afgerond

28 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Maurice Koning

Tarief viel mee!

20 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Charlotte Kuiper

Content

21 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Ivo Jonker

Gewoon fijn

25 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jacqueline Maas

Tarief viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joost Schouten

Van problemen snel naar oplossingen

20 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Judith de Haan

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

17 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Anita van der Laan

De mediator was verstandig!

20 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Paulus van Dongen

Kwetsbare afhandeling top geregeld

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Danny Vos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Anna Bakker

vlot afgehandeld

18 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Albert Groen

Boven verwachting

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Arjan de Bruin

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jacoba Bakker

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Lisette Schouten

Van problemen vlot naar oplossingen

9 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kirsten Post

Prima geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

10 juli 2020

- Claudia van Beek

Fatsoenlijk afgehandeld

7 juli 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Patricia van der Heijden

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Danny Scholten

Conflict met werknemer opgelost

11 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Kirsten Timmermans

Nalatenschap zo afgehandeld

6 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jasper Maas

Oprecht fijn

7 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Wouter de Bruijn

Oprecht fijn

2 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Albert Kuijpers

Snel afgehandeld

4 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Sandra Vink

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

3 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Nicolaas Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Mariska Schouten

Gelukkig nu rustigere tijden

2 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Marianne Janssen

Meelevend en vriendelijk

30 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Robert Jacobs

Echt neutraal

2 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Judith van Wijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Ivo Dijkstra

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Maurice Smits

Persoonlijke benadering

26 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Christian Vink

Profi en snel geregeld

25 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Chantal Kuipers

Van problemen snel naar oplossingen

28 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Ramona Peeters

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

22 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Erik Brouwer

Menselijke benadering

23 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Claudia van den Bosch

Goed geregeld

24 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Frank Scholten

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

21 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Esther van Wijk

Uitstekend gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

19 juni 2020

- Patrick Wolters

Menselijke aanpak

19 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Ilse van der Horst

Pijnlijke periode afgesloten

20 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Linda Hermans

Dichter naar elkaar gekomen

20 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Renate Huisman

Betrokken en sympathiek

13 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marijke van Loon

De mediator was fijn!

12 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Evelien van de Wal

Gevoelige kwestie fijn geregeld

17 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Tamara van der Linden

Niets meer te doen met mijn werk!

15 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Rob Bakker

Fijn geregeld

9 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Bastiaan van den Heuvel

Niet duur

11 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Cindy de Koning

Erfenis zo afgehandeld

7 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Sandra Kuiper

Prijs viel mee!

7 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marijke de Vos

Betrokken en sympathiek

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Hendrika van de Wal

Na lang turbulent nu rust

6 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Johan de Groot

Erfenis zo geregeld

6 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Jeroen van de Velden

Vlot in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Pascal de Boer

Geoefend mediator

5 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Christian Wolters

Uit elkaar met een lichtpuntje.

1 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ruud Bosman

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Bart van der Horst

Na lang turbulent nu ontspanning

1 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Marc Veenstra

Gewoon prima

31 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Robert Kok

Snel geregeld

30 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Steven Huisman

Simpel en vlot

29 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marloes de Lange

Eindelijk conflict opgelost

4 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Eva van der Horst

Ook voor werkgevers

27 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Maria Koning

Ondanks afstand bekwaam geholpen

31 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Hanneke van Dam

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

27 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Adrianus Smit

Moeilijke periode afgesloten

30 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Cornelis van de Velden

Na lang onrustig nu rust

25 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Dirk van de Velden

Meelevend en vriendelijk

28 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Sanne Peeters

Menselijke aanpak

25 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Sabine van Dongen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

21 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Hendrikus de Bruijn

Ervaren mediator

25 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Antonius Visser

Direct afgehandeld!

20 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Wilhelmus van den Heuvel

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

24 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Robert Prins

Hulp bij scheiding

23 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Jacqueline de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bas Wolters

Ook voor ons als bedrijf

21 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Richard van der Meer

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

19 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Ramona Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt echt

16 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sanne van der Meer

Hulp bij scheiding

16 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Patricia van Beek

Pijnlijke periode afgerond

12 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Petrus de Jonge

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Kelly van Dijk

Eindelijk onenigheid opgelost

17 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Renate van der Horst

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Sandra de Lange

Dikwijls bereikbaar

12 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Marc van Wijk

Scheiding met zilveren randje

12 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Mark Postma

Dikwijls bereikbaar

7 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Natasja van den Broek

Nalatenschap netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Erik van Veen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

9 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Wilhelmina de Boer

Na lang turbulent nu ontspanning

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Arie Veenstra

Geen kant gekozen

7 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Charlotte Veenstra

Snel geregeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Judith van der Laan

Ook voor ons als bedrijf

3 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Roel van der Horst

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

2 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Susanne Schouten

Meer ontvangen dan verwacht

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Pieter van de Brink

Scheiding met zilveren randje

29 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Ilona Huisman

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Mariska Post

Gewoon goed

30 april 2020

Content zoals bedacht.

- Vincent Kramer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

1 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Wouter Koning

Prijs viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jeffrey de Bruijn

Meelevend en vriendelijk

28 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Catharina Hoekstra

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

25 april 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Marianne van der Linden

Simpel en snel

24 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Tom Evers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sanne Vos

Kwetsbare afwikkeling super besloten

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Björn Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Kirsten van de Berg

Professioneel en vlug

20 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Barbara Postma

Volledig onpartijdig

19 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Antonius Kuiper

Niets meer te doen met mijn werkgever!

17 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Danny Brouwer

Goed afgehandeld

17 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Marco Bosman

Moeilijke periode afgerond

17 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martinus Kuiper

Menselijke benadering

17 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Joost van Doorn

Betrokken en aardig

19 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Dave Huisman

Oprecht goed

13 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Marleen Groen

Oprecht chapeau

18 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Bianca van Dam

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

14 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Dirk de Lange

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

12 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Roy van de Berg

Profi en snel geregeld

9 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Christian Meijer

Onzekere kwestie fijn geregeld

13 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Johanna Martens

Betrokken en aardig

14 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- David Jonker

Simpel en snel

13 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Daniël van den Bosch

Onenigheid met dochter opgelost

7 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nienke van Dam

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

7 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sanne Groen

Lastige periode afgesloten

9 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Antonius de Lange

Meer ontvangen dan verwacht

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Tom Postma

Oprecht goed

9 april 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Mark van der Linden

Een lintje verdiend

4 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marco Jacobs

Echtscheiding met zilveren randje

3 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jacob van den Bosch

Pijnlijke tijd afgerond

6 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nicole Vink

Boven verwachting

1 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Nicole Vink

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

30 maart 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elisabeth de Jong

Gewoon goed

2 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marinus Hoekstra

Menselijke benadering

18 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Dennis Wolters

Uiteindelijk van mijn baas af

25 februari 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Wilhelmina Kramer

Simpel en vlot

9 februari 2020

Dikke prima! Dank!

- Bianca Schouten

Het plan was goed

12 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sabrina Hermans

Na lang turbulent nu ontspanning

18 december 2019

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Monique van Vliet

Ideale website

30 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruud Hofman

Ideale match

1 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dennis Koning

Positieve ervaring

31 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cindy de Koning

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Tom de Jong

Eindelijk een fijne site

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle van de Pol

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Linda van de Ven

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen Dekker

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sander Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jasper van der Linden

Heel positief

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rob van der Horst

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Smit

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacobus van der Linden

Positieve ervaring

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Arie van den Broek

Dé tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Jacobs

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs de Graaf

Perfecte tip

14 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Mulder

Heel positief

13 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simon Martens

Lang leve google

15 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Willemsen

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bas Verbeek

Positieve ervaring

15 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Robert de Vries

Zeer verrast

13 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nancy van de Velden

Perfecte tip

10 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roy van Dam

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Niels van Beek

Vlugge offerte

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Jonker

Heel positief

17 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Astrid van de Berg

snelle service

10 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke de Ruiter

Perfecte tip

31 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Veenstra

Perfecte tip

26 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Chantal van der Laan

Fijne service

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Karin Post

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilse van Veen

Fijne service

5 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vincent Prins

Forum bood hulp

6 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Michael Bosman

Werkt goed dit

3 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van den Bosch

Goed contact

22 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius van den Broek

snelle service

15 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel van Loon

Goed contact

11 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus Smits

Super service

7 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bastiaan van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

30 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johannes Dijkstra

Lang leve google

29 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

17 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kim Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

11 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Timmermans

Voortreffelijke match

9 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrikus Janssen

De perfecte match

30 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella de Groot

Duidelijke website

21 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis Dekker

Gevonden via forum

18 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Saskia Molenaar

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martinus van den Heuvel

Ideale tip

4 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke Visser

niet verwacht zo betaalbaar

26 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Koster

Heel positief

19 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rogier van der Meer

Aangenaam verrast

15 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacqueline Bakker

Prettige service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bart Willems

De perfecte match

30 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark Jonker

Prettige service

25 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petra Kuiper

Forum bood hulp

14 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke van Doorn

Erg tevreden

9 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Guido van der Meer

Voortreffelijke match

28 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Janneke Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelia Hermans

Eindelijk een fijne site

15 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Hoekstra

Google is je grootste vriend

9 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Huisman

Aangenaam verrast

3 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martin van de Veen

Voortreffelijke match

24 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Verhoeven

Goed contact

21 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Karin Timmermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maarten de Vos

Mediatorkaart is top!

5 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Björn Maas

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

29 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruud Bos

Google is je grootste vriend

24 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Bosch

Dit werkt fijn

13 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Janneke van Dijk

zeer rap geholpen

19 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Rogier de Bruin

Perfecte tip

6 februari 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander Dijkstra

Vlugge offerte

31 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

23 januari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Nicole Vermeulen

Prettige service

19 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Patricia Prins

Zeer verrast

14 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Matthijs van der Horst

De perfecte match

30 december 2018

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tamara Hoekstra

Uitgelichte mediators uit Laag Keppel

Geurink & Partners Advocaten

Varsseveldseweg 79
7002 LJ Doetinchem
Nederland

0314 328 040
http://www.geurinkenpartners.nl/

ElfrinkBemiddeling

Schermhorst 7
7009 LK Doetinchem
Nederland

06 33091117
https://www.elfrinkbemiddeling.nl/

Anawenta Stressmanagement & Mediation

Rekhemseweg 49
7004 HA Doetinchem
Nederland

0314 325 804
http://www.anawenta.nl/