Mediator Loenen aan de Vecht

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator uit Loenen aan de Vecht die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Loenen aan de Vecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Loenen aan de Vecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Loenen aan de Vecht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Loenen aan de Vecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loenen aan de Vecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Baambrugge, Nieuwersluis en Nieuwer Ter Aa bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Loenen aan de Vecht

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Loenen aan de Vecht? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Loenen aan de Vecht te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Loenen aan de Vecht terecht voor:

  • Mediator scheiding Loenen aan de Vecht
  • Zakelijke mediation Loenen aan de Vecht
  • Familie mediation Loenen aan de Vecht
  • Mediation arbeidsconflict Loenen aan de Vecht
  • En meer

Alle mediators uit Loenen aan de Vecht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Loenen aan de Vecht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Loenen aan de Vecht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Loenen aan de Vecht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Loenen aan de Vecht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Loenen aan de Vecht

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Loenen aan de Vecht weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Loenen aan de Vecht stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Loenen aan de Vecht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Loenen aan de Vecht.

Scheiden in Loenen aan de Vecht is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Loenen aan de Vecht zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Loenen aan de Vecht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Loenen aan de Vecht, via een betaalbare mediators

Scheiden Loenen aan de Vecht

Klik op de knop ‘Scheiden Loenen aan de Vecht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Loenen aan de Vecht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Loenen aan de Vecht

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Loenen aan de Vecht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Loenen aan de Vecht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Loenen aan de Vecht – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Loenen aan de Vecht. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Loenen aan de Vecht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Loenen aan de Vecht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Loenen aan de Vecht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Loenen aan de Vecht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Loenen aan de Vecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Loenen aan de Vecht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Loenen aan de Vecht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Loenen aan de Vecht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Loenen aan de Vecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Loenen aan de Vecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Loenen aan de Vecht

Meelevend en vriendelijk

24 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Klaas Prins

Persoonlijk afgestemd advies

25 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Sylvia van Dongen

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

24 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Tom Willemsen

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

18 juli 2020

- Eva van de Veen

Gewoon goed

20 juli 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Ramona van de Ven

Dichter naar elkaar gekomen

22 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Marco Verbeek

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

16 juli 2020

- Paulus van Veen

Vlug in contact

19 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Wilhelmus Jansen

Persoonlijk afgestemd advies

12 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Willem van Dijk

Vlot afgehandeld!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vincent Koster

Niks meer te maken met mijn werkgever!

16 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Martinus de Vos

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

14 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Danny Bakker

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

12 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Dirk van Dam

Prijs viel mee!

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Marcel Bosman

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

11 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Annemarie Smits

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

10 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Laura van der Laan

Direct afgehandeld!

8 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Tamara Blom

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Maaike van den Heuvel

Van problemen snel naar oplossingen

5 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Christiaan Post

Het plan was fatsoenlijk

6 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Angela van der Meer

Niet prijzig

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rogier Kuiper

Persoonlijk afgestemd advies

5 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Paulus Wolters

Hulp bij (tiener)dochter

3 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Linda Visser

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Remco Willemsen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Barry Sanders

Menselijke benadering

29 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Patrick Smits

Conflict met werknemer opgelost

2 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Mark de Bruin

Meer ontvangen dan verwacht

29 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Marjolein de Graaf

De mediator was goed!

26 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martin Willemsen

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

27 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Annemarie de Bruin

Oprecht neutraal

28 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Pieter Huisman

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

26 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Joris Groen

Persoonlijk afgestemd advies

26 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Anita Verhoeven

Simpel en vlot

21 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Tim Verbeek

De familie is weer een familie

22 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Ruben van de Wal

Ruzie met personeelslid opgelost

22 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Wendy Dekker

Erfenis zo geregeld

22 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Franciscus van den Heuvel

Boven verwachting

22 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Nicolaas van de Ven

Dichter naar elkaar gekomen

19 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Brenda Kuiper

Arbeidsconflict kundig aangepakt

13 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Brenda Bosch

Boven verwachting

15 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vanessa Postma

Prijs viel mee!

16 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marc Schipper

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Erwin Prins

Van problemen vlot naar oplossingen

10 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Rutger Post

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Christian van Doorn

Na lang onrustig nu ontspanning

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Manon de Jong

Simpel en snel

9 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ellen Kuijpers

Profi en vlot geregeld

12 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Marijke de Wit

Ook voor ons als bedrijf

11 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Jolanda Dekker

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Roy Gerritsen

Eindelijk conflict opgelost

5 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Sabine Visser

Een lintje verdiend

2 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sylvia Koster

Meelevend en vriendelijk

7 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Marco Willemsen

Van problemen snel naar oplossingen

5 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Tessa Dekker

De familie is weer een familie

3 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Rob Willems

Persoonlijke benadering

30 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Yvonne Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

30 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Maarten Boer

Profi en vlot geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Thomas de Leeuw

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

4 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Pieter Visser

Vlug in contact

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Niels Martens

Verstandig geregeld

30 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Janneke de Ruiter

Hulp bij uit elkaar gaan

28 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Martinus van der Horst

Dichter naar elkaar gekomen

25 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Claudia de Haan

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

25 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Tamara Jacobs

Persoonlijk afgestemd advies

22 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Raymond van Dongen

Gelukkig nu conflict opgelost

25 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marieke Smeets

De mediator was fijn!

22 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Lisette Bos

Fijn afgehandeld

25 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Iris de Groot

Niet alleen voor werknemers

25 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Martine van de Ven

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

25 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marjolein Willems

Gewoon goed

20 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maria van der Linden

Vlot in contact

20 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Ellen van Beek

Oprecht goed

18 mei 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Bastiaan Smeets

Arbeidsconflict behendig opgelost

21 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Klaas de Lange

Vaak bereikbaar

17 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Natasja de Haan

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

18 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Jelle Kok

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

16 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Wilhelmina Hofman

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Bas van Dongen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

14 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Chantal Vink

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

9 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Wilhelmina Vos

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

8 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Stefan van de Berg

Pijnlijke periode afgerond

7 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Richard Vink

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

11 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Bart Bakker

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

9 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Anita Evers

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

11 mei 2020

- Nienke Kramer

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Astrid Wolters

Lastige tijd afgesloten

6 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Dennis Janssen

Meer gekregen dan bedacht

5 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Leonie Gerritsen

Na lang turbulent nu rust

5 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Jan Kuiper

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

7 mei 2020

- Christian de Ruiter

Eindelijk conflict opgelost

2 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Arjan de Bruin

Hulp bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Anna de Jonge

Goed geregeld

4 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Laura Hermans

Begeleiding bij (tiener)dochter

28 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adriaan Hoekstra

Gelukkig nu rustigere tijden

29 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Hanneke Veenstra

Oprecht chapeau

29 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Simone Hofman

Arbeidsconflict kundig opgelost

29 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anna Wolters

De familie is weer een familie

24 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Kirsten de Bruin

Op maat afgestemd advies

23 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Sanne de Groot

Nalatenschap netjes gedeeld

24 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Jacobus Wolters

Snel afgehandeld!

23 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Peter Vermeulen

vlot geregeld

24 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jacoba Jonker

Geen kant kiezen

20 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Jeffrey van der Linden

Profi en snel geregeld

25 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Patrick Jacobs

Oprecht chapeau

23 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sharon van der Horst

Niks meer te doen met mijn werk!

21 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Franciscus van Dijk

Eindelijk onenigheid opgelost

17 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Patricia Vermeulen

Geoefend mediator

16 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tamara de Boer

Geen kant verkiezen

16 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Arjan van der Laan

Geen kant kiezen

19 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Deborah van de Pol

Het plan was degelijk

12 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Hendrika Gerritsen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

14 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Eric Smits

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

15 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Janneke van der Horst

Vaak bereikbaar

13 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Petra van de Velden

De familie is weer een familie

16 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Cornelis van Beek

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

8 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Michel Jonker

Het idee van de mediation helpt oprecht

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jolanda van Dijk

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

10 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Wouter Sanders

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Miranda Dijkstra

Vaak bereikbaar

4 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Anna van Dam

Tarief viel mee!

5 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Petra de Wit

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

2 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Marieke van de Pol

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

7 april 2020

- Leonie van der Meer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

6 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Martijn Dekker

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

31 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Daniël Wolters

Oprecht onpartijdig

31 maart 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Nicolaas van Vliet

Prijs viel mee!

1 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Antonius Smeets

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

2 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Simone van Dongen

Dichter naar elkaar gekomen

18 maart 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Anita van Vliet

Ruzie met dochter opgelost

24 februari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Simon Scholten

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

2 februari 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Pascal de Vries

Moeilijke periode afgesloten

10 januari 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Kevin van der Meulen

Tarief viel mee!

15 december 2019

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Dennis Smits

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adrianus Koster

Ideale website

27 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent Jacobs

aangename service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Robertus de Boer

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmina van der Meulen

Ideale match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy Verhoeven

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco Visser

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Patricia Hofman

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Iris Martens

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hendrik Postma

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben Jonker

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Bakker

Perfecte tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca van de Ven

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Femke van Beek

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Christiaan Smeets

Perfecte tip

15 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa Kuijpers

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen de Lange

Werkt lekker!

16 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dave van der Laan

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud de Boer

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen Mulder

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Bakker

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Charlotte van den Broek

Dit werkt fijn

8 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bart Blom

Eindelijk een goede site gevonden

2 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk van Wijk

erg snel

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina Maas

Google is je grootste vriend

18 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriaan Koning

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Mark van Doorn

Perfecte tip

26 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Edwin de Bruijn

Perfecte website

16 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bram Dijkstra

Dé tip

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

4 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Driessen

aangename service

9 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel van de Berg

Goed contact

5 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Annemarie Jacobs

Prettige service

22 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simone van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

20 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie Kuipers

Goed contact

8 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacqueline Molenaar

Eindelijk een fijne site

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paul Kok

Goede werking van de website

27 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja Vermeulen

Dé tip

27 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline de Bruijn

De perfecte match

10 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Willem Bakker

snelle service

5 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Niels de Lange

Super service

1 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vanessa de Groot

Goede werking van de website

23 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Chantal de Graaf

Google is je grootste vriend

18 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke van de Velden

Ideale match

12 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus van der Heijden

Google is je grootste vriend

2 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric de Vries

Fijn!

25 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marjolein Mol

Fijn!

19 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Claudia van Dam

Perfecte website

12 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Guido van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

1 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

21 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Smits

Lang leve google

17 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Prins

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna Kuiper

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ronald Kok

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martijn Meijer

Dit werkt fijn

16 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus de Lange

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacobus Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

3 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Mulder

Via forum hier terechtgekomen

27 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Angela Kuijpers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Monique Molenaar

Perfecte tip

13 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa van der Horst

Mediatorkaart is top!

6 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Mark Bosch

Werkt goed dit

1 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Laura Peeters

Goed contact

18 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hanneke de Bruin

Forum bood hulp

11 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Jasper van de Brink

De perfecte match

22 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Diana Molenaar

erg snel

6 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Arie Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jolanda Prins

Geen linkedin nodig

15 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier de Bruijn

erg snel

27 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ellen de Graaf

betaalbaar en professioneel

21 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Vos

Super service

30 december 2018

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bastiaan Martens

Uitgelichte mediators uit Loenen aan de Vecht

Divorce Company – Virginie Lapidaire

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

030 207 7703
http://www.divorce-company.nl/

Advocaat C.A.H. Boom

Gloriantdreef 4
3562 KX Utrecht
Nederland

030 261 7444
http://www.advocaatboom.nl/

Dingemans Advocaten

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

0346 284 944
http://www.dingemansadvocaten.nl/