Mediator Maarheeze

Zoek jij een expert voor mediation in Maarheeze?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Maarheeze verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Maarheeze – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Maarheeze gezocht?

Mediators uit Maarheeze vergelijken

Mediator Maarheeze
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarheeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Soerendonk, Leende en Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maarheeze

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Maarheeze? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maarheeze te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Maarheeze. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Maarheeze terecht voor:

  • Mediator scheiding Maarheeze
  • Zakelijke mediation Maarheeze
  • Familie mediation Maarheeze
  • Mediation arbeidsconflict Maarheeze
  • En meer

Alle mediators uit Maarheeze

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maarheeze – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maarheeze. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maarheeze voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maarheeze.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maarheeze

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Maarheeze voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Maarheeze weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Maarheeze eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maarheeze gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Maarheeze.

Scheiden in Maarheeze is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Maarheeze zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maarheeze die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maarheeze, via een betaalbare mediators

Scheiden Maarheeze

Klik op de knop ‘Scheiden Maarheeze‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maarheeze, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maarheeze

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maarheeze op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maarheeze.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maarheeze – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Maarheeze te vinden. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maarheeze.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maarheeze voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maarheeze te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maarheeze.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maarheeze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maarheeze jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maarheeze.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maarheeze. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maarheeze en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maarheeze die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maarheeze

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

8 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Mariska Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

30 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Nicolaas de Bruijn

Gewoon goed

2 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Vanessa Vink

Het idee was goed

27 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Miranda Gerritsen

Boven verwachting

30 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Nicole Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

26 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jeffrey Smeets

Pijnlijke tijd afgesloten

26 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ronald Bos

Na lang turbulent nu rust

21 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Roy Vos

Fatsoenlijk geregeld

24 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Robertus Willemsen

Goed gedaan De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

24 juli 2020

- Petra Dekker

Persoonlijke benadering

18 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Bart Smits

Verwachtingen overtroffen

22 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Roel Bosch

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

18 juli 2020

- Charlotte Verbeek

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

17 juli 2020

- Robert Smits

Profi en vlot geregeld

16 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Annemarie Smits

Meelevend en welwillend

17 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Pascal de Koning

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

12 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Evelien de Wit

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Dirk Kok

De familie is opnieuw een familie

13 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sandra Molenaar

Oprecht rechtvaardig

16 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Ilona van de Ven

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Susanne Post

Na lang turbulent nu rust

11 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Cornelia van Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

12 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- David de Groot

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Astrid van Beek

Niet enkel voor werknemers

8 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Elizabeth Meijer

Persoonlijke aanpak

5 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Roy van der Linden

De mediator was fijn!

7 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ilse van Veen

Vechtscheiding voorkomen!

6 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marije Boer

Meelevend en welwillend

9 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Cornelia de Jong

Onenigheid met dochter opgelost

1 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sebastiaan de Jonge

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

6 juli 2020

- Barbara Vermeulen

Onzekere kwestie fijn geregeld

4 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Ronald de Haan

Ook voor ons als bedrijf

4 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Gerardus Wolters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

28 juni 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Simone de Haan

Kwetsbare afhandeling top besloten

2 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Cornelis de Jong

Simpel en vlot

28 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Barry Smeets

Erfenis zo geregeld

29 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Daniëlle Kramer

Uiteindelijk van mijn baas af

29 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Matthijs van Vliet

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

26 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Robert van den Heuvel

Gelukkig nu van mijn baas af

24 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Guido Koning

Oprecht chapeau

24 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ruud van den Heuvel

Echtscheiding met zilveren randje

19 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Renate Smits

Vakkundig en snel

21 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Barry Smits

Ruzie met medewerker opgelost

17 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Cornelis Scholten

Persoonlijk afgestemd advies

17 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Jasper van Dam

Ruzie met werknemer opgelost

17 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Thomas van der Meulen

Hulp bij scheiding

21 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Elizabeth de Koning

Het idee van de mediation helpt echt

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrika Molenaar

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Kim Janssen

Eindelijk onenigheid opgelost

16 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Bianca Meijer

Het plan was degelijk

14 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rutger Boer

Simpel en snel

14 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Anita Visser

De mediator was goed!

12 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Daniëlle Molenaar

Vlot afgehandeld!

8 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Susanne Willems

Erfenis netjes verdeeld

11 juni 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Lisette van der Linden

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

9 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Hanneke van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

7 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Daniël de Haan

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Anouk de Koning

Profi en handig geregeld

8 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Sylvia de Graaf

Een lintje krijgen

4 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Natasja Martens

Geen kant kiezen

7 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Ilse van der Laan

Van problemen snel naar oplossingen

8 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Christian Boer

De familie is opnieuw een familie

31 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jan Vink

Tevreden

31 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Nicolaas van de Veen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

1 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Chantal Evers

Gelukkig nu rustigere tijden

2 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Simone Bos

Pijnlijke tijd afgerond

4 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Tamara Mol

Vechtscheiding voorkomen!

28 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Suzanne Schouten

Pijnlijke periode afgerond

1 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Matthijs van der Linden

Hulp bij uit elkaar gaan

31 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Alexander van Loon

Gewoon prima

27 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jacob Vermeulen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

28 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Paulus van de Brink

Gelukkig nu van mijn baas af

27 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave Willems

Meer ontvangen dan verwacht

28 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Bram Wolters

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Elisabeth Mulder

Meelevend en welwillend

20 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marcel van Wijk

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 mei 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Johan Blom

Arbeidsconflict behendig aangepakt

22 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dirk Willemsen

Ook voor ons als bedrijf

21 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Iris Veenstra

Arbeidsconflict kundig opgelost

23 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Robin de Bruijn

Simpel en snel

21 mei 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Thomas Postma

Ondanks de emoties netjes gedeeld

15 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Joris Vermeulen

Direct opgelost!

18 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christian de Leeuw

Een lintje verdiend

14 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Albert Willemsen

Tarief viel mee!

15 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Tamara de Vries

Vakkundig en vlug

12 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Vanessa Kuiper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Sander Jacobs

Meelevend en vriendelijk

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Catharina Groen

Persoonlijke benadering

10 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Ramona Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Caroline de Vos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

8 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marianne Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 mei 2020

Hele lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Martin Smeets

Ervaren mediator

6 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Hendrika de Bruin

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

9 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Anouk de Boer

Persoonlijk afgestemd advies

3 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sanne Groen

vlot geregeld

8 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Renate van der Meer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

6 mei 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Petra Maas

Hulp bij uit elkaar gaan

4 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Wouter van Leeuwen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

2 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Adriaan van Wijk

Tevreden

29 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Alexander Timmermans

Conflict met werknemer opgelost

4 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Simon Kuijpers

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Rob Verhoeven

De mediator was goed!

2 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Miranda de Vos

Eindelijk van mijn leidinggevende af

27 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Raymond de Wit

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jeffrey Willems

Geoefend mediator

24 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Inge Wolters

Goed afgehandeld

29 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Matthijs van der Heijden

Tarief viel mee!

28 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther van de Velden

De familie is opnieuw een familie

24 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Natasja van Wijk

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

27 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Marinus van Leeuwen

Kwetsbare afhandeling super besloten

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Daniël Driessen

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Karin Smits

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

22 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Joris Smits

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Adrianus Veenstra

Hulp bij scheiding

19 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Michel de Wit

Ruzie met werknemer opgelost

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Albert van de Wal

Dikwijls bereikbaar

21 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Bianca Willems

Gelukkig nu conflict opgelost

14 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Dirk de Leeuw

Ook voor werkgevers

15 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Thijs de Graaf

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

11 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Kirsten Visser

Arbeidsconflict kundig aangepakt

12 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Guido de Bruijn

Profi en vlot geregeld

9 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Martin van den Bosch

Oprecht fijn

13 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Robin van Wijk

De familie is weer een familie

8 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Steven Hendriks

Niet duur

8 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ramona Jansen

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Arjan Bosman

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Nancy Hendriks

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Martijn Vos

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

9 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Monique van der Horst

Arbeidsconflict kundig aangepakt

5 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Willem van Dongen

Gewoon goed

6 april 2020

Content zoals verwacht.

- Leonie Maas

Menselijke aanpak

3 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Rob de Jonge

Persoonlijke benadering

5 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Barbara Scholten

Geen kant kiezen

31 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Irene Boer

Een schouderklopje krijgen

4 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Joyce Sanders

Gewoon goed

2 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Janneke de Jonge

Dikwijls bereikbaar

14 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Petra de Haan

Persoonlijke benadering

28 februari 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Natasja van Loon

Een lintje krijgen

11 februari 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roel van Loon

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

22 januari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Brenda de Bruin

Scheiding met zilveren randje

26 december 2019

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Leonie de Groot

erg betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Willems

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kirsten de Boer

snelle service

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Robin Bosman

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ilse de Ruiter

Gevonden via forum

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Robertus van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria de Jonge

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Antonius Wolters

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Gerardus Maas

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacobus Verhoeven

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Lisette Blom

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jelle Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wendy de Wit

snelle service

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Leonie van Doorn

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey van Dongen

Gevonden via forum

19 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mariska van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jacob Driessen

Perfecte website

15 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben Timmermans

Ideale tip

18 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Stefan Evers

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petronella Peters

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Laura Koning

aangename service

10 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Suzanne de Bruijn

erg snel

4 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona Mol

Super service

25 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus van den Broek

Perfecte website

20 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elizabeth van den Heuvel

Erg tevreden

6 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nathalie de Bruin

Super service

4 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike van der Meulen

Ideale website

27 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johan Scholten

Eindelijk een fijne site

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus van Vliet

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon Timmermans

Lang leve google

7 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse de Bruijn

Ideale match

10 december 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacqueline Smit

Prettige service

5 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Judith Smit

aangename service

23 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Bakker

Goede werking van de website

14 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Caroline van Vliet

Perfecte tip

10 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eveline Postma

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

5 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Edwin Vermeulen

Goede werking van de website

25 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joost Hofman

Erg tevreden

25 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wendy Vos

Duidelijke website

20 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier van Leeuwen

Voortreffelijke match

17 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robert Postma

Fijne service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie Martens

Vlugge offerte

30 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Dijkstra

aangename service

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Margaretha van Dam

snelle service

13 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ruben Smeets

Duidelijke website

6 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nicole Vermeulen

Super service

5 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- René van Dam

zeer rap geholpen

28 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marije Wolters

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robert Molenaar

Werkt lekker!

8 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sylvia Timmermans

Google is je grootste vriend

6 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Smeets

Perfecte website

30 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan de Jonge

Duidelijke website

19 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius Verbeek

Positieve ervaring

18 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Natasja de Graaf

Ideale tip

8 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba Bakker

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johan Kramer

Lang leve google

20 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Mulder

erg snel

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Niels Molenaar

Super service

3 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Frank van de Brink

Eindelijk een fijne site

24 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robert Hoekstra

Google is je grootste vriend

21 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle van den Bosch

betaalbaar en professioneel

14 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie de Boer

Goed contact

6 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina Groen

Zeer verrast

1 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martijn van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Guido Brouwer

Aangenaam verrast

28 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ilse de Wit

Goed contact

30 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke Smit

De perfecte match

27 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natascha Evers

erg snel

19 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Charlotte van der Linden

Vlugge offerte

16 december 2018

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

6 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Iris Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilona Peters

Uitgelichte mediators uit Maarheeze

Aebo B.V.

Hegstraat 21
6001 EW Weert
Nederland

0495 586 332
https://drimble.nl/bedrijf/weert/4345355/aebo-bv.html

Van Wissen Mediation

De Groote Aa 2
5591 KZ Heeze
Nederland

06 22234660
http://www.vanwissencommunicatie.nl/

Luousi B.V.

Pieter Theeuwenlaan 5
5591 EJ Heeze
Nederland

040 226 0621
http://www.luousi.com/