Mediator Melissant

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Melissant?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Melissant verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Melissant – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Melissant gezocht?

Een mediator uit Melissant vinden

Mediator Melissant
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Melissant, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwe Tonge, Herkingen en Sommelsdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Melissant

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Melissant? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Melissant te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Melissant terecht voor:

  • Mediator scheiding Melissant
  • Zakelijke mediation Melissant
  • Familie mediation Melissant
  • Mediation arbeidsconflict Melissant
  • En meer

Alle mediators uit Melissant

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Melissant – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Melissant. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Melissant voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Melissant.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Melissant

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Melissant weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Melissant is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Melissant gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Het moet natuurlijk wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Melissant.

Scheiden in Melissant is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Melissant die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Melissant, via een betaalbare mediators

Scheiden Melissant

Klik op de knop ‘Scheiden Melissant‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Melissant, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Melissant

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Melissant op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Melissant.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Melissant – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Melissant. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Melissant.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Melissant voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Melissant te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Melissant.

Veelgestelde vragen over mediation in

Melissant

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Melissant jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Melissant.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Melissant. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Melissant en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Melissant die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Melissant

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anouk Meijer

Goed contact

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Monique de Lange

Prettige service

29 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Koen de Wit

Google is je grootste vriend

22 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge Jonker

Aangenaam verrast

14 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard Maas

Goed contact

6 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia van de Velden

Werkt lekker!

6 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Visser

Werkt goed dit

30 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Björn van den Heuvel

Goed contact

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jan de Bruijn

Ideale website

9 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

3 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid van der Heijden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Prins

snel geholpen

29 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Janneke Vermeulen

Via linkedin niet hetzelfde

24 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Hermans

Lang leve google

18 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda van de Velde

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva de Wit

Goede werking van de website

5 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith van Dam

betaalbaar en professioneel

25 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

28 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth de Boer

betaalbaar en professioneel

14 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Bos

Erg tevreden

5 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sandra Martens

Ideale match

28 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bram de Vos

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ivo van de Brink

Erg tevreden

12 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rutger van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

10 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maurice Wolters

Ideale tip

1 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nienke van den Broek

niet verwacht zo betaalbaar

21 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Kuiper

erg betaalbaar

11 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Koster

Vlugge offerte

3 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Brouwer

Super service

27 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon Vink

aangename service

20 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus van der Meer

Via Via maar dan beter

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Bakker

Mediatorkaart is top!

7 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anna Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Cornelis van Dam

Fijne service

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus de Groot

Heel positief

14 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Guido Maas

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bram de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem de Bruijn

Lang leve google

24 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Jansen

betaalbaar en professioneel

21 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Mulder

Mediatorkaart is top!

12 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda de Lange

Vlugge offerte

6 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marco van den Bosch

Perfecte website

25 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten Kramer

Google is je grootste vriend

20 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Post

Dé tip

15 maart 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes Willems

erg snel

20 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nancy de Wit

aangename service

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jeroen Sanders

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Robin van der Meulen

Zeer verrast

20 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cornelia de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

26 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anna van de Brink

Forum bood hulp

13 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Manon van der Laan

Google is je grootste vriend

19 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Blom

Uitgelichte mediators uit Melissant

Advocatenkantoor Elmers

Kaaistraat 1
3231 KC Brielle
Nederland

0181 416 200
http://www.advocatenkantoor-elmers.nl/

Boersema Van Veen Advocaten

Noordvliet Noordzijde 19 b
3142 CH Maassluis
Nederland

010 591 3530
http://www.boersemavanveen.nl/

Debbie Kijf Mediation

Kanaalweg Oostzijde 134S
3224 AD Hellevoetsluis
Nederland

0181 390 034
http://www.debbiekijfmediation.nl/