Mediator Molenhoek

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Molenhoek?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Molenhoek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Molenhoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Molenhoek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Molenhoek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Molenhoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bergen, Ottersum en Milsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Molenhoek

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Molenhoek? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Molenhoek te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Molenhoek. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Molenhoek terecht voor:

  • Mediator scheiding Molenhoek
  • Zakelijke mediation Molenhoek
  • Familie mediation Molenhoek
  • Mediation arbeidsconflict Molenhoek
  • En meer

Alle mediators uit Molenhoek

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Molenhoek – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Molenhoek. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Molenhoek voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Molenhoek.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Molenhoek

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Molenhoek weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Molenhoek stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Molenhoek gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Molenhoek.

Scheiden in Molenhoek is natuurlijk pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Molenhoek zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Molenhoek die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Molenhoek, via een betaalbare mediators

Scheiden Molenhoek

Klik op de knop ‘Scheiden Molenhoek‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Molenhoek, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Molenhoek

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Molenhoek op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Molenhoek.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Molenhoek – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Molenhoek te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Molenhoek.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Molenhoek voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Molenhoek te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Molenhoek.

Veelgestelde vragen over mediation in

Molenhoek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Molenhoek jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Molenhoek.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Molenhoek. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Molenhoek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Molenhoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Molenhoek

Persoonlijke benadering

4 september 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Inge Molenaar

De familie is weer een familie

3 september 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Martinus de Koning

Menselijke aanpak

2 september 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ruben van de Veen

Direct opgelost!

28 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Anita van de Berg

Het idee uit de mediation helpt echt

21 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Paulus Schouten

Gewoon prima

23 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Eva Scholten

Content

15 augustus 2020

Content zoals verwacht.

- Guido Boer

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

18 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Thomas Bosch

Simpel en snel

6 augustus 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Vanessa de Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

11 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Bas Meijer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

6 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Roy van de Berg

Na lang onrustig nu ontspanning

2 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Cornelia Janssen

Eindelijk rustigere tijden

27 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Johannes van den Heuvel

Niks meer te maken met mijn werkgever!

28 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Rogier van Leeuwen

Professioneel en snel

26 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Tom van Dam

Lastige periode afgesloten

23 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Guido Koster

Onenigheid met dochter opgelost

22 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adrianus Smit

Erfenis zo geregeld

24 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Patricia Koster

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Marieke de Ruiter

Niet duur

18 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Klaas Boer

Oprecht goed

19 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Yvonne Hermans

Het idee uit de mediation helpt enorm

21 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Femke Koning

Op maat afgestemd advies

19 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Mark Dijkstra

Professioneel en snel

17 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Tom Dekker

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

19 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Roel de Graaf

Hulp bij scheiding

12 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Antonius van de Brink

De familie is weer een familie

12 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Manon van Dongen

Erfenis zo afgehandeld

17 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Roy Vermeulen

Direct opgelost!

9 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacqueline Smit

Ruzie met werknemer opgelost

15 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sjoerd Groen

vlot geregeld

15 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Michael Koning

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

14 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Angela Mol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Ronald Willemsen

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Willem van Leeuwen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

8 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wilhelmus van de Wal

Een schouderklopje krijgen

4 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marleen Vermeulen

Een lintje krijgen

3 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natasja van der Heijden

Erfenis netjes gedeeld

7 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Nicole van Vliet

Echt chapeau

4 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johannes Mol

Content

2 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Renate van Veen

Tevreden

6 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Jacoba Boer

Hulp bij scheiding

3 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Margaretha de Boer

Meer gekregen dan bedacht

3 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Roy Bos

Tevreden

26 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Patrick van de Velde

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

24 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Elizabeth Blom

Geen kant gekozen

29 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Irene Mol

Niet prijzig

27 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Koen Vermeulen

Eindelijk conflict opgelost

24 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Sebastiaan Huisman

Niet duur

21 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Ellen de Leeuw

Vlot in contact

23 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Guido de Bruijn

Uit elkaar met een lichtpuntje.

22 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maaike Verhoeven

De mediator was verstandig!

22 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Elizabeth van den Broek

Direct afgehandeld!

24 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nathalie de Haan

Gewoon prima

20 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Diana van Dam

Nalatenschap zo afgehandeld

22 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Manon de Vries

Niet duur

14 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martijn Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Cornelia Vos

Meer gekregen dan bedacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Patricia Driessen

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

12 juni 2020

- Jelle Driessen

Echtscheiding met zilveren randje

13 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Judith van de Berg

Het idee van de mediation helpt echt

12 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Hanneke Vermeulen

Snel geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Joris van Vliet

Dichter naar elkaar gekomen

9 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Catharina van Leeuwen

Gewoon goed

9 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Rob Dijkstra

Dichter naar elkaar gekomen

6 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Melanie van der Linden

De familie is weer een familie

5 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Susanne Smit

Prijs viel mee!

8 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacobus Verhoeven

Gewoon goed

6 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Jeffrey Smeets

Snel afgehandeld!

5 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Brenda Willems

Arbeidsconflict kundig aangepakt

7 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ilona Jacobs

Na lang onrustig nu ontspanning

4 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Wouter Smit

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

3 juni 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Sander de Koning

Betrokken en aardig

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marianne de Leeuw

Vlot opgelost!

1 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa de Jong

Profi en handig geregeld

4 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Johanna Driessen

Lastige periode afgerond

4 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Bastiaan van den Broek

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

29 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Anne Blom

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Iris de Groot

Tarief viel mee!

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joyce Kramer

Vechtscheiding voorkomen!

31 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Pieter van Vliet

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

28 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Marloes Verhoeven

Fijn afgehandeld

27 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Arjan van der Laan

Menselijke aanpak

22 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Stefan de Jong

Na lang turbulent nu rust

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Björn van Dijk

Gelukkig nu rustigere tijden

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Martinus Hoekstra

Geen testament, wel netjes verdeeld

25 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Margaretha de Bruijn

Gewoon fijn

22 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Jacoba Jansen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Angela Veenstra

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

16 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Astrid van de Brink

Hulp bij (tiener)dochter

17 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Ruben Bosch

Het idee was degelijk

15 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Laura Schipper

Tevreden

14 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Manon van Dam

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Daniëlle Smit

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

16 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Roel van den Broek

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

16 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sjoerd de Leeuw

Vlug in contact

14 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Wendy Gerritsen

Ook voor werkgevers

9 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Maurice Martens

Snel geregeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jacobus de Graaf

Geen testament, wel netjes verdeeld

9 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Janneke Groen

Betrokken en aardig

7 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Nicolaas Maas

Pijnlijke periode afgerond

7 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Karin Molenaar

Hulp bij scheiding

7 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Ronald Smits

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

5 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marijke Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

10 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Daniël Huisman

Kwetsbare afhandeling super geregeld

3 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Brenda van Doorn

Erfenis netjes verdeeld

2 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Laura Vink

Moeilijke tijd afgerond

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Miranda Kuipers

Vlot opgelost!

30 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- René Peeters

Moeilijke tijd afgerond

6 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Remco van de Velde

Persoonlijke benadering

4 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Iris Kuijpers

Hulp bij (tiener)dochter

29 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jeroen Hoekstra

Arbeidsconflict kundig opgelost

26 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Kim Sanders

Profi en vlot geregeld

28 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Kelly Smeets

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

1 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Janneke van Vliet

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Dennis de Leeuw

Vlot afgehandeld!

26 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Gerardus Boer

De mediator was verstandig!

22 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Kirsten van der Meer

Vakkundig en vlug

27 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- René Kuijpers

Niet enkel voor personeel

24 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Iris Peters

Ruzie met personeelslid opgelost

23 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Simone Molenaar

Een lintje verdiend

18 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Roel de Vos

Prijs viel mee!

19 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Iris de Jonge

vlot afgehandeld

21 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Ilona Prins

Erfenis netjes verdeeld

23 april 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Rogier de Graaf

Meer gekregen dan bedacht

18 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Thijs Schouten

Erfenis netjes verdeeld

14 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Hanneke Huisman

Erfenis zo afgehandeld

20 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Björn Evers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Daniëlle Smit

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

12 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marcel Vermeulen

Conflict met personeelslid opgelost

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Kelly Veenstra

Echt objectief

10 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Claudia van Dam

Scheiding met zilveren randje

15 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Mariska van der Laan

Snel opgelost!

10 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne Kuipers

Simpel en vlug

10 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Wendy van de Wal

Betrokken en sympathiek

8 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Judith Sanders

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

10 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Guido Mulder

Meelevend en vriendelijk

8 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Cornelis Molenaar

Niet enkel voor werknemers

4 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Jasper van der Laan

Een schouderklopje verdiend

3 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Lisette van der Horst

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Ingrid van Leeuwen

De mediator was verstandig!

5 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Tim van de Ven

Tarief viel mee!

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicolaas van den Bosch

Oprecht onpartijdig

1 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Robin Hofman

De familie is weer een familie

2 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Edwin van der Meulen

Betrokken en sympathiek

4 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Petra Sanders

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

6 maart 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Marc Smits

Tevreden

24 februari 2020

Content zoals bedacht.

- Johanna Evers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 februari 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Vanessa Vos

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

7 januari 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Eveline van de Wal

Gewoon fijn

25 december 2019

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Christiaan Hendriks

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rob van Loon

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica Peters

Mediatorkaart is top!

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Diana Gerritsen

Heel positief

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sylvia van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline Jacobs

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Albert Vermeulen

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roy van den Broek

Perfecte tip

20 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon Jonker

Erg tevreden

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hanneke Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Veenstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hanneke de Jong

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Raymond Jacobs

Super service

20 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona Kuijpers

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle de Graaf

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Albert van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sabrina Kramer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kevin de Boer

Google is je grootste vriend

11 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Peeters

Perfecte website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Saskia Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Franciscus van den Heuvel

Duidelijke website

11 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier de Koning

Eindelijk een fijne site

1 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patricia Kok

Geen linkedin nodig

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce van der Laan

Goed contact

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martinus Janssen

Lang leve google

4 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Willemsen

Heel positief

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Dekker

Voortreffelijke match

16 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Johan de Groot

aangename service

14 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tessa Wolters

Aangenaam verrast

8 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Lisette Sanders

Eindelijk een fijne site

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna van Dijk

betaalbaar en professioneel

1 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marjolein Timmermans

De perfecte match

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sebastiaan Smits

Perfecte website

21 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin van der Laan

Fijn!

9 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- David van Leeuwen

Super service

31 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rob Vermeulen

Super service

25 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joris Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Jonker

Goede werking van de website

21 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eveline Groen

Vlugge offerte

17 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Blom

Vlugge offerte

5 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Molenaar

Forum bood hulp

27 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Remco van de Veen

Ideale website

19 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tessa Gerritsen

Via Via maar dan beter

16 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Maas

Werkt goed dit

8 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marc van de Berg

Google is je grootste vriend

30 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank Smit

Mediatorkaart is top!

18 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Femke van de Pol

Fijne service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hanneke Smits

Werkt goed dit

8 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke van de Wal

erg snel

1 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmina Hoekstra

betaalbaar en professioneel

24 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Verbeek

Zeer verrast

16 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robert Peters

Lang leve google

11 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia van de Brink

Prettige service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ilse Schouten

Mediatorkaart is top!

27 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Annemarie Hoekstra

Goed contact

19 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk de Koning

Gevonden via forum

10 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kelly de Vries

Heel positief

3 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Kim van de Ven

Geen linkedin nodig

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Mol

Goed contact

19 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda van Dongen

Heel positief

10 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Steven Bosch

Dé tip

9 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joris Timmermans

Geen linkedin nodig

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond van de Pol

Perfecte tip

23 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Richard van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria Bosman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy Timmermans

Goed contact

11 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelia van de Pol

De perfecte match

26 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius Verhoeven

Goede werking van de website

12 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paulus de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

31 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha Kuipers

Fijne service

7 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- René van de Wal

Zeer verrast

16 december 2018

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maurice Dijkstra

Uitgelichte mediators uit Molenhoek

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Omnius Advocaten Nijmegen

Sint Annastraat 187
6524 EW Nijmegen
Nederland

024 204 2001
https://www.omnius.nl/advocaten-en-kantoren/

2BW Advocaten

Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting
Nederland

024 684 4886
https://www.2bwadvocaten.nl/