Mediator Plasmolen

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Plasmolen?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Plasmolen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Plasmolen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Plasmolen gezocht?

Een mediator uit Plasmolen vinden

Mediator Plasmolen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Plasmolen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ottersum, Milsbeek en Heijen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Plasmolen

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Plasmolen? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Plasmolen te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide partijen in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Plasmolen. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Plasmolen terecht voor:

  • Mediator scheiding Plasmolen
  • Zakelijke mediation Plasmolen
  • Familie mediation Plasmolen
  • Mediation arbeidsconflict Plasmolen
  • En meer

Alle mediators uit Plasmolen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Plasmolen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Plasmolen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Plasmolen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Plasmolen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Plasmolen

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Plasmolen weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Plasmolen eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Plasmolen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Plasmolen.

Scheiden in Plasmolen is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Plasmolen zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Plasmolen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Plasmolen, via een betaalbare mediators

Scheiden Plasmolen

Klik op de knop ‘Scheiden Plasmolen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Plasmolen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Plasmolen

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Plasmolen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Plasmolen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Plasmolen – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Plasmolen die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Plasmolen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Plasmolen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Plasmolen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Plasmolen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Plasmolen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Plasmolen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Plasmolen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Plasmolen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Plasmolen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Plasmolen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Plasmolen

Direct opgelost!

4 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marijke Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

29 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Kirsten van Leeuwen

Het idee van de mediation helpt oprecht

30 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Jacoba van de Velden

Veelal bereikbaar

23 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Niels Kuiper

Begeleiding bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Leonie van de Pol

Meer gekregen dan verwacht

21 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Roy Huisman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 juli 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marijke Hermans

Snel geregeld

20 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Klaas van Veen

Simpel en vlot

20 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Arjan Vos

Het idee uit de mediation helpt enorm

20 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Mirjam Bosch

Meelevend en vriendelijk

21 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Johanna Kok

Prijs viel mee!

17 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marieke van Doorn

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

21 juli 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Anne Brouwer

Geen kant gekozen

21 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Peter Kramer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Albert de Koning

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

14 juli 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Tamara de Jong

Vakkundig en snel

14 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Klaas Martens

Menselijke benadering

15 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Willem van Loon

vlot afgehandeld

15 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Robin de Koning

Meelevend en welwillend

9 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Adriaan de Jonge

Onenigheid met dochter opgelost

13 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jessica van den Broek

Menselijke benadering

11 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Rogier Blom

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

6 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Barbara Hermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Wilhelmina van Loon

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Jeroen Wolters

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

6 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sebastiaan van de Velden

Boven verwachting

7 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Tim de Haan

Pijnlijke periode afgesloten

6 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Femke Boer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

1 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Frank Gerritsen

Menselijke aanpak

2 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Cindy de Koning

Meer gekregen dan verwacht

30 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Judith Schipper

Van problemen snel naar oplossingen

1 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Marleen Evers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Patricia van de Velde

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

2 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Pascal Vos

Tevreden

28 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Yvonne van den Broek

Hulp bij scheiding

25 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Alexander van der Laan

Gelukkig nu conflict opgelost

26 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Johannes van Vliet

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

24 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Rob Visser

Vakkundig en vlug

20 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Nicole Dekker

Betrokken en sympathiek

23 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bart Molenaar

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

24 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Matthijs Dijkstra

De familie is weer een familie

21 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Wilhelmus van den Broek

Vlot in contact

17 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Catharina Brouwer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

23 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Petra Bosch

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Wouter van Wijk

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

17 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Ramona Bakker

Betrokken en sympathiek

13 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Paul van Doorn

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

13 juni 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Kim van der Heijden

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

17 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Annemarie Meijer

Lastige tijd afgesloten

11 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Jacqueline Vink

Eindelijk rustigere tijden

14 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Björn Blom

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Antonius van der Meulen

Vakkundig en snel

11 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Caroline de Wit

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

13 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Annemarie de Lange

Verstandig afgehandeld

10 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maurice Verbeek

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

11 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jan Jonker

vlot afgehandeld

5 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Caroline de Jong

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Astrid van Beek

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Anouk Maas

Lastige tijd afgerond

4 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Arjan de Lange

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

8 juni 2020

- Anouk Jacobs

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

31 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Anouk Kuiper

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

5 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Renate Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Arjan van de Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Michel Driessen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

30 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Remco Brouwer

Vlot opgelost!

27 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Gerrit de Haan

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

30 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Nienke Schipper

Meer gekregen dan bedacht

27 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sabrina Jacobs

Boven verwachting

26 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Johan Jonker

Niet alleen voor personeel

29 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Ilona Boer

Echt chapeau

24 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Nienke Koster

Vaak bereikbaar

24 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Niels van Vliet

Niet prijzig

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Eva Gerritsen

Gelukkig nu rustigere tijden

27 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Natasja Wolters

Arbeidsconflict kundig aangepakt

20 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Martinus Prins

Conflict met medewerker opgelost

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Remco Hoekstra

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

18 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Kelly de Leeuw

Ruzie met personeelslid opgelost

22 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Barbara de Groot

Meer ontvangen dan verwacht

15 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Anouk Hermans

Niet prijzig

15 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Barry Kok

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Antonius van de Velde

Arbeidsconflict kundig opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Robertus van de Wal

Niet prijzig

12 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Petra van Veen

Gewoon goed

13 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Maartje Kramer

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sanne de Boer

Na lang turbulent nu ontspanning

11 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Marc de Haan

vlot geregeld

12 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Ingrid de Koning

Lastige periode afgesloten

7 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Anna van de Wal

Simpel en vlug

14 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Tom van Dongen

Het idee was degelijk

10 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Raymond van de Wal

Direct afgehandeld!

6 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Evelien van de Velde

Geoefend mediator

9 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Hanneke Kok

Vlug in contact

10 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Klaas de Vries

Ruzie met medewerker opgelost

3 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Sylvia Mulder

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Guido Brouwer

Vaak bereikbaar

1 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Renate Willemsen

Niet enkel voor personeel

4 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Johanna de Graaf

Een lintje verdiend

1 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Natasja van den Bosch

Persoonlijke aanpak

1 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Raymond Kramer

Content

29 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Niels van Wijk

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

26 april 2020

- Stefan Smits

Boven verwachting

26 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Angela Meijer

Echt rechtvaardig

27 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Daniël van de Pol

Hulp bij (tiener)dochter

25 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jessica van Dongen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Martijn de Vries

Niet enkel voor werknemers

28 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Christiaan Janssen

Niet enkel voor personeel

26 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Jelle Willems

Erfenis eerlijk verdeeld

27 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jacob Dekker

Meelevend en vriendelijk

23 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marloes Visser

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Maartje van der Heijden

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Daniëlle Kok

Niet duur

19 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marloes Molenaar

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

16 april 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Dirk van Beek

Moeilijke periode afgesloten

21 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Caroline Schipper

Prijs viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maurice de Jonge

Op maat afgestemd advies

20 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Stefan van Loon

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

13 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Janneke Peters

Van problemen snel naar oplossingen

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Björn de Jong

Meer ontvangen dan bedacht

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Barry Vos

Profi en handig geregeld

16 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Diana Gerritsen

Snel geregeld

14 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Remco Kuipers

Echt onpartijdig

15 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Miranda Dijkstra

Meer ontvangen dan bedacht

8 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Marije Vermeulen

Gewoon prima

10 april 2020

Content zoals bedacht.

- Koen Molenaar

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

12 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Angela Schipper

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

9 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Yvonne Kramer

Simpel en vlug

5 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Erwin Smits

vlot geregeld

9 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Maurice Schipper

Lastige tijd afgerond

2 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martijn Postma

Verwachtingen overtroffen

6 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Natascha Evers

Gelukkig nu onenigheid opgelost

3 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Petra van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

4 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ronald Bosch

Vlot opgelost!

4 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Frank Schipper

Onenigheid met dochter opgelost

30 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Anita Vink

Oprecht chapeau

16 maart 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Bianca Kuipers

Na lang turbulent nu rust

23 februari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Daniëlle Sanders

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

1 februari 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark Koning

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 januari 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Michel Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 december 2019

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Kirsten Maas

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes van de Ven

Duidelijke website

31 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark de Jonge

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie van Dijk

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabine de Koning

Duidelijke website

25 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon Janssen

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin de Leeuw

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Hanneke van Beek

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anouk Mol

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs Maas

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natasja de Jong

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Boer

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marloes Brouwer

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Hoekstra

Positieve ervaring

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Patrick Peeters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Janneke Peeters

vlot en makkelijk

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Iris Wolters

Zeer verrast

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Diana Koster

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris van de Velde

Geen linkedin nodig

4 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Miranda Groen

Snelle offerte

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen van der Linden

Perfecte tip

16 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus Hofman

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart de Jong

Duidelijke website

5 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda Brouwer

aangename service

29 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sylvia Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

20 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin van de Berg

Lang leve google

10 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle van der Meer

Eindelijk een fijne site

6 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit de Wit

Google is je grootste vriend

7 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barry Molenaar

Google is je grootste vriend

30 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van der Meulen

Fijne service

22 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Cornelia Kramer

Google is je grootste vriend

15 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram de Ruiter

Lang leve google

10 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Kramer

Vlugge offerte

4 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Hermans

Via Via maar dan beter

29 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

18 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Huisman

Dit werkt fijn

16 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anna Blom

Super service

10 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sanne Janssen

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johan Hoekstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kelly Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

15 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Kok

Ideale website

5 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johanna Vermeulen

Vlugge offerte

4 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van Doorn

Vlugge offerte

29 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke van der Heijden

Goede werking van de website

20 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent de Bruijn

Erg tevreden

13 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johan van den Broek

Snelle offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rogier van Loon

Voortreffelijke match

28 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline van de Pol

betaalbaar en professioneel

21 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van den Bosch

Erg tevreden

15 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maria Hofman

Gevonden via forum

9 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Sharon Kramer

Werkt goed dit

2 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kelly van Wijk

Fijn!

23 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ivo de Groot

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin Blom

Werkt goed dit

10 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

31 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Meijer

Forum bood hulp

30 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Björn Gerritsen

Lang leve google

14 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan van Veen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique Koster

Google is je grootste vriend

27 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Hendriks

Werkt lekker!

22 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne Mol

Lang leve google

13 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Driessen

snelle service

11 februari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Jonker

Snelle offerte

11 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge van Dijk

Lang leve google

19 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Verbeek

Super service

21 december 2018

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- René van Dam

vlot en makkelijk

5 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Cornelia van Wijk

snelle service

2 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jacobus van Loon

Uitgelichte mediators uit Plasmolen

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Omnius Advocaten Nijmegen

Sint Annastraat 187
6524 EW Nijmegen
Nederland

024 204 2001
https://www.omnius.nl/advocaten-en-kantoren/

Heijltjes Advocaten

Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting
Nederland

024 322 2255
https://www.heijltjes.nl/