Mediator Nieuw Balinge

Behoefte aan een betaalbare mediator in Nieuw Balinge die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Nieuw Balinge verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Nieuw Balinge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nieuw Balinge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Nieuw Balinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Balinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mantinge, Geesbrug en Bruntinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nieuw Balinge

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Nieuw Balinge? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nieuw Balinge te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Nieuw Balinge terecht voor:

  • Mediator scheiding Nieuw Balinge
  • Zakelijke mediation Nieuw Balinge
  • Familie mediation Nieuw Balinge
  • Mediation arbeidsconflict Nieuw Balinge
  • En meer

Alle mediators uit Nieuw Balinge

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nieuw Balinge – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nieuw Balinge. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nieuw Balinge voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nieuw Balinge.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nieuw Balinge

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Nieuw Balinge voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Nieuw Balinge weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Nieuw Balinge eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nieuw Balinge gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Nieuw Balinge.

Scheiden in Nieuw Balinge is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nieuw Balinge die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nieuw Balinge, via een betaalbare mediators

Scheiden Nieuw Balinge

Klik op de knop ‘Scheiden Nieuw Balinge‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nieuw Balinge, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nieuw Balinge

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nieuw Balinge op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nieuw Balinge.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nieuw Balinge – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Nieuw Balinge die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nieuw Balinge.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nieuw Balinge voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nieuw Balinge te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nieuw Balinge.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nieuw Balinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nieuw Balinge jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nieuw Balinge.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nieuw Balinge. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nieuw Balinge en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nieuw Balinge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nieuw Balinge

De mediator was fijn!

8 september 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ivo van der Horst

Hulp bij scheiding

4 september 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Jacob de Vries

Snel afgehandeld

28 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Suzanne van de Ven

Vlug in contact

29 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Arjan Bos

Vechtscheiding voorkomen!

22 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Natascha Jonker

Eindelijk van mijn leidinggevende af

26 augustus 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Franciscus Verbeek

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Martijn Boer

De familie is opnieuw een familie

16 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Vanessa Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

7 augustus 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Klaas Bosman

Direct opgelost!

10 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sanne Peters

Echt rechtvaardig

4 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Ivo van Loon

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

30 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Kevin Bakker

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

26 juli 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Esther Bosman

Het plan was degelijk

29 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Catharina de Haan

Pijnlijke periode afgesloten

26 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Cornelis Schipper

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

24 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mirjam Mulder

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

25 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jeroen Koning

Het idee uit de mediation helpt enorm

26 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jasper van Doorn

Na lang turbulent nu rust

25 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Wilhelmina Sanders

Meelevend en vriendelijk

24 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Petronella Smit

Goed afgehandeld

16 juli 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Femke van de Berg

Arbeidsconflict behendig opgelost

17 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Joris Bosman

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Marijke Peters

Fijn geregeld

16 juli 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Jacoba Timmermans

Vakkundig en vlug

13 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Jacob Smit

Gewoon fijn

14 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Martin Evers

Tevreden

18 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Marije de Vos

Echt onpartijdig

10 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Maartje de Haan

Oprecht onpartijdig

10 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Robin Postma

De familie is weer een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Caroline van Veen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Edwin de Jonge

Het idee uit de mediation helpt enorm

7 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Petrus Hofman

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

13 juli 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Caroline de Lange

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

6 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Eveline van de Wal

Prijs viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Caroline Prins

Tarief viel mee!

6 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Rogier Martens

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

4 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Anna Bos

Een lintje verdiend

9 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Gerrit van de Velde

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Angela van Veen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

2 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Richard van der Laan

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

2 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Marc van der Meulen

Geoefend mediator

4 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Michiel Koster

Content

27 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Claudia van de Berg

Dichter naar elkaar gekomen

26 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Natasja Peters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

26 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Edwin Sanders

Betrokken en aardig

27 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Lisette van der Heijden

Boven verwachting

28 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marjolein Mol

De mediator was fijn!

25 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ivo Peeters

Meelevend en vriendelijk

20 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Anna van den Bosch

Een schouderklopje krijgen

23 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Paulus de Koning

Conflict met personeelslid opgelost

18 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Arjan Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 juni 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Bart Willems

Meelevend en vriendelijk

23 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Charlotte Hofman

Oprecht goed

16 juni 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Jolanda Kuijpers

vlot geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nathalie Hermans

Fatsoenlijk afgehandeld

20 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Remco Martens

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Ivo Maas

Geoefend mediator

15 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Roel Sanders

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Edwin Mulder

Content

15 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Rutger Jacobs

Geen kant gekozen

16 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Bianca van de Wal

Het idee uit de mediation helpt oprecht

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Catharina Verhoeven

Ruzie met medewerker opgelost

12 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Jan Evers

Gewoon goed

10 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Anna Koster

Betrokken en sympathiek

5 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Simone van de Ven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Saskia Visser

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Erik de Haan

Niet alleen voor werknemers

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Judith Bosman

Tevreden

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Angelique Timmermans

Simpel en snel

1 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jessica Visser

Gewoon goed

3 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cindy van Beek

Geen kant gekozen

4 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Elizabeth de Vos

Betrokken en sympathiek

3 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Vanessa van Beek

Erfenis zo geregeld

1 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Rogier van de Velden

Gelukkig nu rustigere tijden

3 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Arie Kuijpers

Dikwijls bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Johannes Visser

Betrokken en aardig

27 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Albert Kok

Vlot in contact

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Caroline van Leeuwen

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

28 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Sabine van der Heijden

Boven verwachting

26 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ingrid Gerritsen

Geoefend mediator

27 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Steven van der Meulen

Gewoon goed

28 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Marianne van der Horst

Persoonlijk afgestemd advies

28 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ramona de Graaf

Vlug in contact

25 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Pieter Bakker

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

26 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Klaas Kuiper

Eindelijk conflict opgelost

26 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Claudia de Vries

Betrokken en sympathiek

25 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tamara van de Brink

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

22 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Renate Gerritsen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Dennis van Dijk

Meelevend en welwillend

16 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Anita van Doorn

Moeilijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Sabine Kuipers

Geen kant gekozen

17 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Laura Schouten

Pijnlijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Renate van Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

12 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Vanessa Dekker

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Karin Verbeek

Fijn geregeld

11 mei 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Diana de Bruin

Verwachtingen overtroffen

15 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Maartje Postma

Snel geregeld

13 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Robertus de Wit

Oprecht chapeau

11 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Elisabeth van der Meer

De mediator was goed!

12 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Edwin Molenaar

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

11 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Mirjam Wolters

De mediator was goed!

12 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Dennis Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Manon Brouwer

Na lang turbulent nu ontspanning

8 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Gerrit van Vliet

De mediator was goed!

5 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Wendy Gerritsen

Simpel en vlot

7 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- David Hoekstra

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Robertus van Dam

Niks meer te doen met mijn werkgever!

30 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adriaan van de Velde

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

3 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jeroen de Bruijn

Het plan was fatsoenlijk

30 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Gerardus van der Horst

Oprecht onpartijdig

29 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Maaike Bos

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

1 mei 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Jan van de Brink

Conflict met personeelslid opgelost

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Marco Kuiper

Ervaren mediator

27 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Evelien van Dongen

De familie is opnieuw een familie

28 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Nicolaas de Bruijn

De mediator was goed!

28 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Rogier de Wit

Geen kant gekozen

28 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Marjolein Hofman

Lastige tijd afgesloten

22 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Sanne de Leeuw

Echt chapeau

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Janneke Wolters

De familie is opnieuw een familie

25 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angela Blom

Ook voor werkgevers

21 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Iris Mulder

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

24 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Raymond Veenstra

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Niels Timmermans

Persoonlijke benadering

22 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Gerardus de Leeuw

Snel in contact

21 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Johannes Molenaar

Gelukkig nu rustigere tijden

21 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Peter van Leeuwen

Persoonlijke benadering

16 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jeffrey Hendriks

Een lintje verdiend

16 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sjoerd Boer

De mediator was fijn!

13 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Marleen Smits

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

17 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Joris Willems

Het idee van de mediation helpt enorm

9 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joost de Jong

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Catharina van der Laan

Snel geregeld

8 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Christiaan Evers

Profi en snel geregeld

14 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ilona van den Heuvel

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

7 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Rogier van de Veen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

9 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Thijs Hoekstra

De mediator was fijn!

10 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Sanne Kuipers

De mediator was goed!

6 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Anouk de Graaf

Niet duur

7 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Mariska Peeters

Echt chapeau

3 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Kirsten van Vliet

Erfenis zo geregeld

8 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Roel de Wit

Snel geregeld

7 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Martinus Smit

Nalatenschap zo afgehandeld

1 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Robertus Smeets

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 april 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Adriana de Bruin

Geen kant verkiezen

30 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Marc van der Meer

Simpel en vlug

23 maart 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Simone van den Heuvel

Het idee was fatsoenlijk

27 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jan Koster

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 februari 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Monique Post

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

23 januari 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sabine Verbeek

De familie is opnieuw een familie

23 december 2019

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Hendrik Scholten

Dit werkt fijn

1 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elisabeth Meijer

Fijn!

1 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Chantal van Leeuwen

Dé tip

1 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart Blom

Gevonden via forum

29 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Angelique van den Heuvel

Zeer verrast

31 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Patrick Smeets

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob de Leeuw

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Martens

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- René de Leeuw

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Patrick van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Martine Smit

Heel positief

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patricia Koning

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Evers

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patricia de Bruin

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- René Dekker

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Janneke de Bruin

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Charlotte Koning

Werkt goed dit

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marianne Jacobs

Perfecte website

13 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther Sanders

Gevonden via forum

12 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bianca Hendriks

Lang leve google

9 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ivo Hendriks

Goed contact

3 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mark Janssen

Fijne service

26 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ramona Bosch

Aangenaam verrast

17 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elizabeth Jonker

Snelle offerte

7 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Jansen

Vlugge offerte

31 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen van der Horst

Vlugge offerte

28 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal van Doorn

Eindelijk een goede site gevonden

18 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patricia Timmermans

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Gerrit van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

5 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Boer

Gevonden via forum

12 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Veenstra

Mediatorkaart is top!

29 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Sanders

erg betaalbaar

25 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacoba Veenstra

Perfecte website

16 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Irene Groen

Perfecte website

14 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique de Bruijn

Positieve ervaring

3 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard van den Bosch

Voortreffelijke match

27 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thijs van der Laan

Goed contact

21 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave van der Meer

Werkt lekker!

16 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

8 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd van de Brink

Ideale tip

3 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole Blom

Fijn!

23 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anita van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

13 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Martine van der Horst

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johannes de Leeuw

Fijne service

4 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Monique de Wit

Via forum hier terechtgekomen

22 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kim de Leeuw

Dit werkt fijn

16 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marc van de Veen

Lang leve google

9 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy van Doorn

Erg tevreden

4 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ivo van Dijk

Snelle offerte

27 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Koning

erg betaalbaar

18 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Driessen

snel geholpen

17 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nienke Dijkstra

zeer rap geholpen

9 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Annemieke Jacobs

Via Via maar dan beter

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska van Vliet

Ideale tip

22 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke van den Bosch

Google is je grootste vriend

14 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Prins

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roel Visser

Via linkedin niet hetzelfde

4 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel van de Brink

Google is je grootste vriend

20 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Mol

Voortreffelijke match

15 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Caroline de Groot

Werkt lekker!

9 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bianca van Beek

Vlugge offerte

29 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba van Dijk

Dit werkt fijn

24 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

7 maart 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy van de Pol

Super service

16 februari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Willem de Wit

Ideale match

9 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth Brouwer

Aangenaam verrast

11 februari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert Smits

Prettige service

16 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne Smits

snelle service

28 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marc Jansen

Voortreffelijke match

17 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tessa Mol

Perfecte tip

2 januari 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna Bakker

Uitgelichte mediators uit Nieuw Balinge

Mediation & Coaching Hoogeveen

Kanaal Westzijde 2
7936 TL Tiendeveen
Nederland

06 52070754
http://mediationencoachinghoogeveen.nl/

mr Monique de Winter Advocaat en Mediator Hoogeveen

Grote Beer 20
7904 LW Hoogeveen
Nederland

0528 769 031
https://www.moniquedewinter-advocaat.nl/bespreeklocaties/hoogeveen

mr Monique de Winter Advocaat en Mediator

Iepenlaan 11
7917 PW Geesbrug
Nederland

06 12507836
https://www.moniquedewinter-advocaat.nl/