Mediator Mantinge

Behoefte aan een top mediator uit Mantinge die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Mantinge verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Mantinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Mantinge gezocht?

Een mediator uit Mantinge vinden

Mediator Mantinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mantinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Balinge, Orvelte en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Mantinge

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Mantinge? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Mantinge te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Mantinge terecht voor:

  • Mediator scheiding Mantinge
  • Zakelijke mediation Mantinge
  • Familie mediation Mantinge
  • Mediation arbeidsconflict Mantinge
  • En meer

Alle mediators uit Mantinge

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Mantinge – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Mantinge. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Mantinge voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Mantinge.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Mantinge

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Mantinge voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Mantinge weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Mantinge is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Mantinge gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Mantinge.

Scheiden in Mantinge is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Mantinge die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Mantinge, via een betaalbare mediators

Scheiden Mantinge

Klik op de knop ‘Scheiden Mantinge‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Mantinge, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Mantinge

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Mantinge op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Mantinge.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Mantinge – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Mantinge die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Mantinge.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Mantinge voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Mantinge te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Mantinge.

Veelgestelde vragen over mediation in

Mantinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Mantinge jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Mantinge.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Mantinge. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Mantinge en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Mantinge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Mantinge

Betrokken en aardig

7 september 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Raymond van Vliet

Van problemen vlot naar oplossingen

2 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Marianne Jonker

Gelukkig nu conflict opgelost

3 september 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Chantal Jacobs

Vakkundig en snel

29 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Eva van der Meulen

Prima geregeld De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 augustus 2020

- Anita van de Wal

Profi en handig geregeld

21 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Karin Janssen

Vlug in contact

13 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Deborah Kuijpers

Vaak bereikbaar

18 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Jacoba Smits

Ook voor ons als bedrijf

13 augustus 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Jacqueline Bosman

Gewoon goed

12 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Iris van Wijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 augustus 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Annemieke Jacobs

Nalatenschap eerlijk verdeeld

2 augustus 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Robin Visser

Nalatenschap zo afgehandeld

28 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marieke van de Velde

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Eric van de Berg

Na lang onrustig nu rust

23 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Anne van Wijk

Gelukkig nu ruzie opgelost

24 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Stefan Kuipers

Eindelijk van mijn leidinggevende af

23 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Manon van de Velde

Meelevend en vriendelijk

21 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kevin de Haan

De familie is opnieuw een familie

22 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Chantal van der Horst

Geen kant kiezen

23 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Jacobus de Koning

Hulp bij (tiener)dochter

19 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Diana van den Bosch

Conflict met werknemer opgelost

20 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Paul van Loon

Arbeidsconflict behendig aangepakt

21 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Peter Vermeulen

Eindelijk rustigere tijden

21 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Mariska van Vliet

Niet enkel voor werknemers

13 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Irene de Bruijn

Prijs viel mee!

19 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Edwin de Vos

Echt chapeau

17 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Christiaan Evers

Pijnlijke tijd afgesloten

16 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Wendy Timmermans

Vaak bereikbaar

12 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Hendrikus de Leeuw

Hulp bij (tiener)dochter

12 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Michiel Veenstra

De familie is weer een familie

8 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jeffrey Mulder

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

13 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Chantal van der Meulen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

8 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Björn Sanders

Op maat afgestemd advies

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Sylvia Kuijpers

Content

4 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Yvonne Smit

Profi en vlot geregeld

10 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Nancy Mol

Betrokken en sympathiek

2 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jolanda Verhoeven

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marcel van der Horst

Volledig neutraal

8 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Claudia Jonker

Geen kant gekozen

4 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Nicolaas Blom

Snel afgehandeld

2 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jacobus de Ruiter

Nalatenschap eerlijk gedeeld

1 juli 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Ruben van den Bosch

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

1 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Wouter de Haan

Simpel en vlot

28 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Ivo Willems

Profi en snel geregeld

27 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Joris Wolters

Eindelijk conflict opgelost

27 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Susanne van Veen

Vakkundig en snel

28 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Christiaan Hofman

Prijs viel mee!

24 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Linda van de Ven

Gewoon prima

20 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Martin Koning

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Susanne Hofman

Erfenis eerlijk gedeeld

18 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Petra Smits

Dikwijls bereikbaar

20 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Ilona Visser

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marloes Bakker

Nalatenschap eerlijk gedeeld

20 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Antonius van de Wal

Vechtscheiding voorkomen!

22 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Danny van der Laan

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

18 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Maartje de Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Arjan Hofman

De familie is opnieuw een familie

17 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Inge Schipper

Simpel en snel

12 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Claudia van Wijk

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

13 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Kirsten Willemsen

Direct afgehandeld!

14 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Deborah Groen

Lastige periode afgerond

12 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marinus Mulder

Snel afgehandeld!

13 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Brenda Verbeek

Gewoon prima

8 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Kelly van Doorn

Dichter naar elkaar gekomen

12 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Daniël van de Ven

Simpel en vlug

10 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marc van de Velden

Dichter naar elkaar toegegroeid

8 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Martin van de Ven

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

3 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Lisette Veenstra

Ook voor ons als bedrijf

8 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Annemieke Molenaar

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Sanne van de Berg

Volledig objectief

7 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Matthijs Schipper

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

1 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Janneke Evers

Lastige tijd afgerond

6 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sylvia de Bruin

Niet duur

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Raymond de Ruiter

Persoonlijk afgestemd advies

31 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Ruben Boer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

31 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Michiel Kok

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Sander Mol

Tevreden

30 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Martinus Janssen

Ervaren mediator

25 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Thijs Willemsen

Tarief viel mee!

26 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Nathalie de Graaf

Het idee uit de mediation helpt enorm

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martine van de Wal

Gelukkig nu conflict opgelost

26 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Ilse Mol

Profi en snel geregeld

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Edwin de Graaf

Dichter naar elkaar toegegroeid

24 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Jacob Bos

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Patricia de Vos

Persoonlijk afgestemd advies

23 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Björn Kuiper

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Tamara Willemsen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Saskia van Veen

Hulp bij scheiding

19 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Maartje Gerritsen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

22 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ramona de Koning

Dichter naar elkaar gekomen

18 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Astrid Groen

Veelal bereikbaar

19 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Tamara Jacobs

Niet enkel voor werknemers

13 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Sjoerd Evers

Tevreden

17 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Michiel Schouten

Echtscheiding met zilveren randje

16 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Nancy van Dam

Meelevend en welwillend

17 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Catharina Veenstra

Ruzie met dochter opgelost

14 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Willem Dijkstra

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Rob de Ruiter

De mediator was verstandig!

9 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Danny Kuiper

Vlot afgehandeld!

8 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maarten Martens

Nalatenschap netjes gedeeld

13 mei 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Danny Bosman

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

8 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Catharina Bosch

Menselijke aanpak

6 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Rutger Verhoeven

Gewoon goed

3 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Elizabeth de Wit

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

3 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Sharon van Leeuwen

Het idee van de mediation helpt oprecht

6 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Inge Koning

Pijnlijke periode afgesloten

4 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marc Veenstra

Geoefend mediator

3 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Sylvia Schouten

Niet alleen voor personeel

29 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Patrick Evers

Gewoon prima

28 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Björn Postma

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

3 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Ingrid Postma

Persoonlijke benadering

29 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Linda de Groot

Persoonlijk afgestemd advies

25 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Wendy Veenstra

Verwachtingen overtroffen

26 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Irene Groen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

24 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Christian Blom

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

30 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jeffrey Koning

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

26 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Anne van de Wal

Nalatenschap zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Anita de Haan

Eindelijk ruzie opgelost

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jacqueline Schipper

Het idee van de mediation helpt echt

21 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Erik de Lange

Menselijke aanpak

18 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Martinus Bakker

Niks meer te doen met mijn werkgever!

18 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Edwin Kok

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

22 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Sabrina Peters

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

16 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Michel Blom

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

17 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Stefan Jacobs

Dichter naar elkaar gekomen

14 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maurice Boer

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

18 april 2020

Hele lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Martinus Verhoeven

Tevreden

17 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- David de Bruijn

Fatsoenlijk geregeld

12 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Angela van de Ven

Geoefend mediator

16 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Eva van der Meer

Simpel en vlug

9 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Wilhelmus Timmermans

Meelevend en welwillend

14 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Roy Willemsen

Geoefend mediator

11 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Michiel Willemsen

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tessa de Boer

Niet enkel voor personeel

11 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Tim Prins

Ook voor ons als bedrijf

7 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Elizabeth Driessen

Vakkundig en snel

6 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Angela de Koning

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 april 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Sebastiaan van de Brink

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

9 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Wouter Koning

Eindelijk rustigere tijden

6 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Albert Smits

Geen kant kiezen

6 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Caroline van de Ven

Betrokken en aardig

7 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Yvonne Vink

Gewoon goed

3 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Ruud Maas

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

3 april 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Mark van Loon

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

30 maart 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Anne van de Wal

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 maart 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Patrick Koning

Meelevend en welwillend

21 februari 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sabine Hendriks

Meer gekregen dan verwacht

3 februari 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Barry Jacobs

Tarief viel mee!

13 januari 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Chantal Koning

Vechtscheiding voorkomen!

3 januari 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rogier de Jong

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs van Dijk

Dé tip

31 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jan Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Johannes de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen de Haan

Dé tip

30 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Matthijs Blom

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bianca van de Wal

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Rutger de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Blom

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter de Jong

De perfecte match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joyce van der Meer

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Mulder

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel Martens

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sanne Mulder

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vanessa van Vliet

Positieve ervaring

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Willem de Bruijn

Lang leve google

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid van de Brink

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ellen Schipper

Perfecte website

11 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Peeters

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacoba de Leeuw

Lang leve google

15 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Bakker

Zeer verrast

11 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marleen van de Berg

Ideale match

1 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Karin Martens

zeer rap geholpen

27 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Albert van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

18 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Edwin van de Veen

Eindelijk een goede site gevonden

10 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Mark Smit

Lang leve google

4 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth Willemsen

niet verwacht zo betaalbaar

29 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda Scholten

Google is je grootste vriend

22 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Jonker

Perfecte tip

14 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Anne Bakker

Vlugge offerte

2 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Hendriks

Eindelijk een fijne site

11 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Timmermans

Aangenaam verrast

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc van de Wal

zeer rap geholpen

16 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- David Blom

Gevonden via forum

8 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas van de Brink

Voortreffelijke match

6 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ivo Visser

erg betaalbaar

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Groen

Aangenaam verrast

28 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Peter van de Velden

Prettige service

21 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kelly Kok

Perfecte tip

15 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen van de Velden

Dé tip

7 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Alexander Jacobs

Gevonden via forum

29 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Martijn Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van de Berg

Ideale match

17 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse Blom

Vlugge offerte

12 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick van der Linden

aangename service

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Natasja Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier van den Bosch

Ideale website

19 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle van de Berg

Super service

15 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Willem Willemsen

Voortreffelijke match

2 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten van der Linden

Snelle offerte

28 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tamara Boer

Ideale tip

23 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric Smits

Aangenaam verrast

13 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter van Dijk

erg betaalbaar

4 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Jacobs

Heel positief

1 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Monique van de Velden

Geen linkedin nodig

25 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas de Groot

snel geholpen

11 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ellen de Koning

Via forum hier terechtgekomen

2 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Yvonne van den Heuvel

Ideale match

26 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- David Hermans

Dit werkt fijn

21 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke Mulder

Google is je grootste vriend

15 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Willems

Erg tevreden

2 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tom van der Heijden

Goed contact

30 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem Veenstra

Lang leve google

24 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus van der Meer

snel geholpen

22 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Wouter Jacobs

Goed contact

20 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kim van der Horst

Werkt goed dit

25 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Franciscus de Bruijn

Dit werkt fijn

27 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis van Loon

vlot en makkelijk

16 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johannes Groen

niet verwacht zo betaalbaar

26 december 2018

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Vink

Erg tevreden

20 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Barbara Kuiper

Geen linkedin nodig

30 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke van Doorn

Uitgelichte mediators uit Mantinge

Van Riel Familierecht Erfrecht

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

0592 205 052
https://www.vanrielrecht.nl/

Van Steen & Pronk Advocaten

Donau 5-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 267 231
https://www.vspadvocaten.nl/

Zorgzaam Scheiden BV

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

085 130 1811
https://www.zorgzaamscheiden.nl/