Mediator Orvelte

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Orvelte?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Orvelte verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Orvelte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Orvelte gezocht?

Mediators uit Orvelte vergelijken

Mediator Orvelte
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Orvelte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mantinge, Elp en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Orvelte

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Orvelte? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Orvelte te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Orvelte terecht voor:

  • Mediator scheiding Orvelte
  • Zakelijke mediation Orvelte
  • Familie mediation Orvelte
  • Mediation arbeidsconflict Orvelte
  • En meer

Alle mediators uit Orvelte

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Orvelte – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Orvelte. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Orvelte voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Orvelte.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Orvelte

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Orvelte weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Orvelte is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Orvelte gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Orvelte.

Scheiden in Orvelte is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Orvelte die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Orvelte, via een betaalbare mediators

Scheiden Orvelte

Klik op de knop ‘Scheiden Orvelte‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Orvelte, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Orvelte

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Orvelte op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Orvelte.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Orvelte – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Orvelte. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Orvelte.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Orvelte voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Orvelte te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Orvelte.

Veelgestelde vragen over mediation in

Orvelte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Orvelte jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Orvelte.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Orvelte. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Orvelte en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Orvelte die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Orvelte

Profi en vlot geregeld

7 september 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Brenda van Doorn

Een lintje krijgen

7 september 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Wilhelmus van der Linden

vlot geregeld

30 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Margaretha Kuiper

De familie is opnieuw een familie

26 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Daniël Peeters

Meer ontvangen dan verwacht

27 augustus 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jacob Maas

Ook voor ons als bedrijf

19 augustus 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Mariska Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Miranda de Groot

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 augustus 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Judith van Vliet

Niet duur

9 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Charlotte van de Wal

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

11 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Mariska Kuiper

Erfenis netjes gedeeld

4 augustus 2020

Fijne hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Marc van de Ven

Conflict met werknemer opgelost

4 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Dave Dijkstra

Kwetsbare afhandeling super geregeld

30 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Simon van Wijk

Simpel en snel

29 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Jessica de Vos

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

26 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marco van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Sandra Timmermans

Arbeidsconflict kundig aangepakt

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sjoerd Bosch

Ervaren mediator

22 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ilona Timmermans

Pijnlijke tijd afgesloten

21 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Elizabeth de Boer

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

18 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Petronella van der Meulen

Pijnlijke periode afgesloten

21 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Cindy van de Brink

Na lang onrustig nu rust

22 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Marc van de Velden

Een schouderklopje verdiend

15 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johanna Huisman

Hulp bij (tiener)dochter

19 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jan van de Brink

Het plan was degelijk

13 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Arie van der Meulen

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wouter van de Wal

Betrokken en aardig

18 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marcel van de Velde

Echt chapeau

12 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Klaas Dijkstra

Echt objectief

12 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Sjoerd van der Horst

Profi en snel geregeld

15 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Robert de Lange

Eindelijk ruzie opgelost

14 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Martine de Boer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Adriana van de Pol

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

10 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Sabrina van Vliet

Boven verwachting

12 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Björn Verhoeven

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

10 juli 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Michel Hendriks

Het idee uit de mediation helpt enorm

4 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Annemarie Maas

Scheiding met zilveren randje

7 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Roel van Veen

vlot geregeld

5 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Niels Verhoeven

Echt onpartijdig

7 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sjoerd van Leeuwen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

3 juli 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Irene Schipper

Oprecht chapeau

30 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Caroline Wolters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

29 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Martijn Smeets

Hulp bij scheiding

30 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Melanie Brouwer

Veelal bereikbaar

29 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Jessica de Lange

Simpel en vlug

26 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Anna Visser

Simpel en vlot

27 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ronald Huisman

Arbeidsconflict kundig opgelost

27 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Arie Huisman

Het plan was degelijk

22 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica Koster

Niks meer te maken met mijn werkgever!

23 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nathalie Timmermans

Geen testament, wel netjes verdeeld

22 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ivo van Dongen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

18 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Arie van Dam

Ook voor ons als bedrijf

25 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Claudia Jansen

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

21 juni 2020

- Maartje Janssen

Pijnlijke tijd afgerond

18 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Vincent Scholten

Menselijke benadering

20 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Vincent Vink

Simpel en snel

18 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Edwin Scholten

Vakkundig en snel

16 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Christian Driessen

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

18 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Annemarie Smits

Meelevend en vriendelijk

11 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sabine van Doorn

Geoefend mediator

10 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Roy Verhoeven

Volledig onpartijdig

14 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Franciscus de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Thijs Scholten

Kwetsbare afhandeling super besloten

10 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Johan de Vries

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Adriaan Mulder

Lastige periode afgesloten

8 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Willem Timmermans

Vechtscheiding voorkomen!

11 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Michiel van Loon

De mediator was verstandig!

8 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Matthijs van de Ven

Pijnlijke tijd afgerond

3 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Iris van Beek

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

4 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Jessica van de Ven

Geoefend mediator

8 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Johannes Visser

Tevreden

7 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maaike Timmermans

Vlot in contact

7 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Deborah van de Ven

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

6 juni 2020

- Sandra Driessen

Het idee van de mediation helpt enorm

5 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Guido Martens

Geen kant kiezen

4 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Sandra Smits

Goed afgehandeld

4 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- René Bos

De mediator was fijn!

29 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Brenda Groen

Gewoon goed

2 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Dirk van Veen

Ruzie met dochter opgelost

27 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Roel de Bruijn

Nalatenschap eerlijk gedeeld

24 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Sabrina Sanders

Een schouderklopje verdiend

30 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sander Scholten

Nalatenschap zo geregeld

24 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Wendy van Wijk

Betrokken en aardig

25 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Nicole Sanders

Geoefend mediator

27 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Danny Hermans

Het idee uit de mediation helpt enorm

24 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Annemieke Post

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marjolein van der Meulen

vlot afgehandeld

25 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Nicole Jonker

Eindelijk rustigere tijden

17 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Astrid van Vliet

Het idee was degelijk

21 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jeroen Peters

Vaak bereikbaar

22 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Dennis van de Ven

Snel opgelost!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kevin Kramer

Snel afgehandeld

15 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Angelique Driessen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

18 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Danny Sanders

Een lintje krijgen

16 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Anita de Graaf

Arbeidsconflict kundig aangepakt

16 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Nancy Driessen

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Wilhelmus Boer

Hulp bij scheiding

13 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Renate van der Meulen

Menselijke aanpak

14 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Bas Brouwer

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

14 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Sabrina van Doorn

Gewoon fijn

11 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Björn Scholten

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Suzanne Driessen

Lastige tijd afgesloten

6 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Maria de Haan

Oprecht chapeau

11 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Wilhelmina Bos

Een lintje verdiend

9 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bastiaan Post

Betrokken en aardig

5 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Christiaan Schouten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Kirsten Kuipers

Niks meer te doen met mijn werk!

5 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Steven Kuijpers

Nalatenschap eerlijk verdeeld

6 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Erik van der Laan

Ruzie met dochter opgelost

1 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Hendrikus van den Broek

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Björn Jacobs

Gewoon prima

29 april 2020

Content zoals verwacht.

- Johan de Vries

Eindelijk rustigere tijden

28 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Monique Mulder

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

28 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Daniël de Groot

Erfenis zo afgehandeld

27 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Petra van de Brink

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

28 april 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Sabrina Dekker

Niet prijzig

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Chantal Kuipers

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ramona de Jonge

Kwetsbare afhandeling top besloten

25 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Wouter Martens

Geoefend mediator

27 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Deborah Hermans

Onzekere kwestie fijn geregeld

21 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Joris Evers

Erfenis zo afgehandeld

24 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Rutger van Loon

Ervaren mediator

21 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Christian Willemsen

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

23 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Lisette Visser

Eindelijk rustigere tijden

17 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Saskia Prins

Nalatenschap zo geregeld

15 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tamara van Loon

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Steven Dekker

Echt chapeau

20 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ellen Brouwer

Content

17 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Robertus Jonker

Ruzie met werknemer opgelost

15 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- David Post

Niet prijzig

10 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Danny Willems

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

14 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marieke Bos

Ook voor ons als bedrijf

14 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Nicolaas de Lange

Moeilijke periode afgesloten

14 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Deborah Kok

Persoonlijk afgestemd advies

10 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Maurice Jacobs

Prijs viel mee!

6 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arjan van de Berg

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Maria Schipper

Moeilijke tijd afgerond

6 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Miranda Dekker

Ook voor werkgevers

5 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Marijke Bakker

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

4 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Adriaan Mulder

Erfenis zo afgehandeld

6 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Robert Kuiper

Simpel en vlug

2 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Michiel van der Heijden

Ook voor ons als bedrijf

4 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Raymond Janssen

Arbeidsconflict kundig opgelost

30 maart 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Daniëlle Meijer

De mediator was goed!

3 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Eva Smeets

Niet alleen voor personeel

31 maart 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Thijs Postma

Betrokken en sympathiek

15 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Karin de Vries

Meer gekregen dan verwacht

24 februari 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ilse de Vos

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

1 februari 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Miranda Verhoeven

Betrokken en sympathiek

21 januari 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Danny van Wijk

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

18 december 2019

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Hendrika Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Kok

Aangenaam verrast

29 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger Bakker

betaalbaarder dan ik dacht

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Kuipers

Goede werking van de website

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vanessa de Ruiter

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Pascal Molenaar

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jolanda Hendriks

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Eva van den Broek

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Robertus de Graaf

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ellen Peeters

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerardus Willems

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Janssen

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Rutger van der Meer

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeroen van Beek

Zeer verrast

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Alexander Hermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Susanne Post

Vlugge offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Schipper

Vlugge offerte

14 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Guido Kuijpers

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Miranda Huisman

Positieve ervaring

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Adrianus Vos

Heel positief

10 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Eveline Kramer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Willem de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

7 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

27 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry Timmermans

Erg tevreden

27 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Stefan Vink

betaalbaar en professioneel

14 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Post

Vlugge offerte

8 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne Postma

betaalbaarder dan ik dacht

5 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha Post

Voortreffelijke match

13 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica van de Velden

Goed contact

2 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tessa de Boer

Goed contact

6 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petra Schouten

Zeer verrast

2 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joris van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

26 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Willemsen

Snelle offerte

20 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Brouwer

Perfecte tip

11 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eva Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

26 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Diana Visser

Dit werkt fijn

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Caroline Groen

Werkt lekker!

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jolanda de Wit

vlot en makkelijk

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Susanne Hofman

Goed contact

8 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik van der Horst

Lang leve google

3 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen de Groot

Goed contact

19 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriana Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

17 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Verhoeven

Duidelijke website

5 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marjolein Gerritsen

De perfecte match

3 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth de Jonge

Goed contact

28 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marcel de Jonge

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anne Hofman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

10 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Peter Bosman

Perfecte tip

4 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Suzanne Martens

Dit werkt fijn

1 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien Groen

De perfecte match

24 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmus Bosman

betaalbaar en professioneel

18 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Jacobs

Fijne service

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anouk Smits

Positieve ervaring

1 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marcel van de Pol

Heel positief

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kevin de Vos

Dé tip

15 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander van de Wal

Ideale tip

10 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paulus van de Velden

Google is je grootste vriend

3 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Peeters

Google is je grootste vriend

30 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc de Bruijn

Snelle offerte

19 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Prins

erg snel

12 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mirjam Mol

Dé tip

6 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy Vink

Goede werking van de website

30 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jelle van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

22 april 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Brouwer

Google is je grootste vriend

10 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Kok

betaalbaar en professioneel

28 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van de Velden

Erg tevreden

31 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Renate Peeters

Lang leve google

23 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

14 december 2018

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël Peeters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

15 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas de Vos

Uitgelichte mediators uit Orvelte

Van Riel Familierecht Erfrecht

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

0592 205 052
https://www.vanrielrecht.nl/

Raatjes advocatuur

Brink 17
9461 AR Gieten
Nederland

0592 730 800
http://raatjesadvocatuur.nl/

De Landelijke Alimentatiedesk Assen

Borgstee 11
9403 TS Assen
Nederland

0592 217 002
https://www.alimentatiedesk.nl/