Mediator Nooitgedacht

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator uit Nooitgedacht die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Nooitgedacht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Nooitgedacht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nooitgedacht gezocht?

Mediators uit Nooitgedacht vergelijken

Mediator Nooitgedacht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nooitgedacht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vredenheim, Nijlande en Rolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nooitgedacht

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Nooitgedacht? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nooitgedacht te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Nooitgedacht. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Nooitgedacht terecht voor:

  • Mediator scheiding Nooitgedacht
  • Zakelijke mediation Nooitgedacht
  • Familie mediation Nooitgedacht
  • Mediation arbeidsconflict Nooitgedacht
  • En meer

Alle mediators uit Nooitgedacht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nooitgedacht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nooitgedacht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nooitgedacht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nooitgedacht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nooitgedacht

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Nooitgedacht voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Nooitgedacht weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Nooitgedacht is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nooitgedacht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Nooitgedacht.

Scheiden in Nooitgedacht is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nooitgedacht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nooitgedacht, via een betaalbare mediators

Scheiden Nooitgedacht

Klik op de knop ‘Scheiden Nooitgedacht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nooitgedacht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nooitgedacht

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nooitgedacht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nooitgedacht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nooitgedacht – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Nooitgedacht die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nooitgedacht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nooitgedacht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nooitgedacht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nooitgedacht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nooitgedacht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nooitgedacht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nooitgedacht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nooitgedacht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nooitgedacht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nooitgedacht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nooitgedacht

Het idee uit de mediation helpt enorm

6 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jan Verbeek

Persoonlijke aanpak

3 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Angela de Boer

Snel geregeld

31 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ingrid van Loon

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

23 juli 2020

- Evelien de Boer

De mediator was fijn!

29 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Petronella Evers

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Gerardus Maas

Prijs viel mee!

23 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruud Boer

Verwachtingen overtroffen

27 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bas Molenaar

Goed gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

26 juli 2020

- Jelle Willems

Vakkundig en snel

25 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Arjan de Jonge

Hulp bij uit elkaar gaan

22 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Erik Bakker

Hulp bij uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Anne Meijer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

19 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Sharon Kuipers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Dennis de Koning

Profi en handig geregeld

20 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hendrika Huisman

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Kim van Leeuwen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

15 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Danny Verhoeven

Nalatenschap netjes gedeeld

14 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Simone Smits

Ruzie met dochter opgelost

10 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Caroline van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Angela de Wit

Profi en vlot geregeld

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dennis de Vos

Na lang onrustig nu ontspanning

9 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Sharon Willemsen

Onenigheid met dochter opgelost

9 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jelle van der Laan

Menselijke benadering

12 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Patrick van de Pol

Moeilijke tijd afgerond

8 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Rutger van Wijk

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

4 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Remco van Vliet

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Dennis van Beek

Verwachtingen overtroffen

9 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Thomas van der Horst

Ruzie met medewerker opgelost

8 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Bram Vos

Een lintje krijgen

6 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Paul van der Linden

Het plan was degelijk

30 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Brenda Mulder

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Mariska Willems

Meelevend en vriendelijk

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Matthijs van Veen

Vaak bereikbaar

28 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel besloten zo.

- Eva van der Linden

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

29 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sjoerd van der Heijden

Gelukkig nu rustigere tijden

30 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Koen de Graaf

Uitstekend gedaan De reden was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

23 juni 2020

- Marjolein Kuipers

Echt rechtvaardig

26 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Mirjam Willems

Nalatenschap netjes gedeeld

26 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Linda van de Brink

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Irene Koning

Vakkundig en snel

22 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Wendy Dijkstra

De mediator was goed!

18 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Martijn Scholten

Hulp bij uit elkaar gaan

21 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Joris de Vries

Vakkundig en snel

20 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Dennis Mulder

Eindelijk onenigheid opgelost

18 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Mirjam van de Velde

Gelukkig nu conflict opgelost

20 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Robert Smit

Een schouderklopje verdiend

14 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maartje van Beek

Persoonlijke aanpak

14 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Anouk de Boer

Het plan was fatsoenlijk

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Michael van de Ven

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

15 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrika Peeters

Na lang onrustig nu ontspanning

10 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Marjolein de Boer

Het plan was degelijk

14 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Barbara Timmermans

Een lintje krijgen

10 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marianne van Dam

Onenigheid met dochter opgelost

13 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Wilhelmus Visser

Niks meer te maken met mijn werk!

13 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Frank de Graaf

Simpel en vlot

8 juni 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Jeroen van Loon

Niks meer te maken met mijn werkgever!

4 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Arjan van den Broek

Meer ontvangen dan verwacht

4 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Esther Maas

Het idee van de mediation helpt echt

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- René de Vries

Gewoon goed

5 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Maurice Vermeulen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Barbara van Leeuwen

Meelevend en vriendelijk

1 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Paulus Dekker

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

6 juni 2020

- Guido Dekker

De mediator was goed!

1 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Claudia Kuipers

Persoonlijk afgestemd advies

3 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Hanneke Peters

Oprecht fijn

29 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Bianca van der Heijden

Snel afgehandeld!

2 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Simon van Dijk

Ervaren mediator

1 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Thomas Schouten

Snel geregeld

30 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Maaike van Dijk

Simpel en vlug

29 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Richard Mulder

Snel afgehandeld!

27 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Matthijs de Wit

Betrokken en sympathiek

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wouter Hendriks

Vakkundig en vlug

26 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Michael Jonker

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

23 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna de Ruiter

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

28 mei 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- David Janssen

Erfenis netjes gedeeld

27 mei 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marianne van de Velde

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

21 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Christian Jansen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

22 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Jasper de Boer

Tevreden

21 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Antonius van der Horst

Meer gekregen dan verwacht

20 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Elizabeth Scholten

Content

18 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Antonius van de Velden

Ervaren mediator

19 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Roy de Bruijn

De familie is opnieuw een familie

21 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Raymond Smit

Meelevend en vriendelijk

17 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Bas Scholten

Gewoon prima

13 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Raymond de Graaf

Gewoon goed

12 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Simon Smits

Niet enkel voor personeel

14 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Petronella Mol

Vechtscheiding voorkomen!

12 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bram Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Yvonne Peters

Erfenis zo geregeld

10 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Sandra Gerritsen

Content

10 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Richard Peeters

Tarief viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Elisabeth van der Meer

Lastige tijd afgerond

9 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nathalie van Dongen

Oprecht chapeau

6 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maurice Schipper

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Iris van der Linden

Lastige periode afgesloten

7 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Arjan de Graaf

Vlug in contact

5 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Jan van Dam

Prima gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

4 mei 2020

- Saskia van der Heijden

Boven verwachting

1 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Nicole de Boer

Oprecht objectief

29 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- David de Leeuw

Het idee van de mediation helpt oprecht

5 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Melanie Smit

Profi en handig geregeld

29 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Elisabeth Brouwer

Persoonlijke aanpak

29 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Sabine Meijer

Tarief viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rob Peters

Tevreden

29 april 2020

Content zoals bedacht.

- Paul Sanders

Simpel en vlot

30 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Joris van Veen

Verwachtingen overtroffen

25 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ingrid Hoekstra

Meer ontvangen dan verwacht

25 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Richard Willemsen

vlot geregeld

25 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jessica Groen

Oprecht chapeau

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Koen van der Meer

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

19 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Anouk Kuiper

Het idee was fatsoenlijk

18 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Franciscus Verbeek

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

24 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jan de Boer

Het idee was fatsoenlijk

16 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Chantal Peters

Meelevend en welwillend

21 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Stefan Maas

Moeilijke periode afgerond

21 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sander de Graaf

Nalatenschap zo afgehandeld

15 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Cornelia Bakker

Onenigheid met dochter opgelost

16 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martine Kuijpers

Geen testament, wel netjes verdeeld

15 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Suzanne Kok

Onenigheid met dochter opgelost

18 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Wilhelmina de Lange

Vlug in contact

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Paulus van der Horst

Dikwijls bereikbaar

9 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marije Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Pieter van der Meulen

Echt objectief

8 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Frank de Bruin

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Irene Peeters

Echt neutraal

8 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Martijn van der Laan

Nalatenschap zo geregeld

11 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Anouk van de Velden

Oprecht chapeau

6 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Catharina van den Bosch

Hulp bij (tiener)dochter

3 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sabrina Scholten

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

5 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Mark Gerritsen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

6 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Maartje van de Velden

Onzekere kwestie fijn geregeld

7 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Yvonne van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

4 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Hanneke Bosch

Snel in contact

1 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Patricia Martens

Boven verwachting

1 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Hanneke de Jonge

Pijnlijke tijd afgesloten

2 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ilona Dekker

Snel geregeld

15 maart 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Petra Kramer

Ruzie met werknemer opgelost

3 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Angela Hoekstra

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

5 februari 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Vanessa Gerritsen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

8 januari 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Alexander de Boer

De mediator was goed!

15 december 2019

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Sabine Post

Ideale match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus Willemsen

Ideale match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marinus Prins

De perfecte match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan Evers

erg betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Dekker

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Smit

Zeer verrast

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine Evers

Zeer verrast

23 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Michel Schouten

Dé tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie Postma

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Monique Hoekstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ramona Koning

Heel positief

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anna Koster

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natasja Schouten

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Janneke de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Kuiper

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacoba Boer

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Peter de Lange

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mark Kramer

Ideale tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin de Jong

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Willems

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ilse de Jong

Erg tevreden

12 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Judith van Loon

Goed contact

12 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne Molenaar

Ideale match

27 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Jacobs

aangename service

22 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Annemarie de Boer

Vlugge offerte

13 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Vos

Lang leve google

7 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper van Doorn

Google is je grootste vriend

2 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Susanne Mulder

erg betaalbaar

28 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Smits

Eindelijk een goede site gevonden

18 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Meijer

Voortreffelijke match

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Susanne de Jonge

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Kok

Fijn!

6 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs de Jonge

Prettige service

5 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Caroline Jansen

Goed contact

23 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen Gerritsen

Fijne service

17 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce van der Horst

Snelle offerte

7 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben Blom

Mediatorkaart is top!

2 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eveline de Wit

Via Via maar dan beter

26 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van den Bosch

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Gerardus van Vliet

Ideale website

15 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeroen Schipper

Snelle offerte

5 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Groen

Positieve ervaring

30 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maria Kramer

Goed contact

21 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacob de Ruiter

Prettige service

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dirk van de Brink

aangename service

12 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Inge van de Wal

Lang leve google

3 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia de Groot

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Cindy de Jong

vlot en makkelijk

21 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marije van de Velden

snel geholpen

9 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Albert Postma

Lang leve google

3 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia van de Velde

Zeer verrast

29 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marleen van Dam

erg betaalbaar

24 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Dekker

Mediatorkaart is top!

15 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anita Driessen

Snelle offerte

9 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Bosch

Via Via maar dan beter

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Hoekstra

niet verwacht zo betaalbaar

20 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Huisman

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Kim van Vliet

De perfecte match

9 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn Jacobs

Werkt goed dit

3 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn de Wit

Goed contact

26 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke de Ruiter

Mediatorkaart is top!

23 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Claudia Jacobs

Lang leve google

15 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara de Jonge

Forum bood hulp

4 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Marieke Willems

Forum bood hulp

25 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petrus van der Laan

Ideale match

25 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

15 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Antonius Verbeek

betaalbaar en professioneel

21 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Boer

Perfecte tip

8 februari 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bastiaan van Dam

Snelle offerte

27 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Timmermans

Duidelijke website

22 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Klaas van Veen

Fijn!

29 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sebastiaan Gerritsen

aangename service

11 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Yvonne van de Berg

Aangenaam verrast

18 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kim Prins

Uitgelichte mediators uit Nooitgedacht

De Landelijke Alimentatiedesk Assen

Borgstee 11
9403 TS Assen
Nederland

0592 217 002
https://www.alimentatiedesk.nl/

Raatjes advocatuur

Brink 17
9461 AR Gieten
Nederland

0592 730 800
http://raatjesadvocatuur.nl/

Zorgzaam Scheiden BV

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

085 130 1811
https://www.zorgzaamscheiden.nl/