Mediator Odiliapeel

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Odiliapeel?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Odiliapeel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Odiliapeel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Odiliapeel gezocht?

Mediators uit Odiliapeel vergelijken

Mediator Odiliapeel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odiliapeel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Erp, Volkel en Elsendorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Odiliapeel

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Odiliapeel? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Odiliapeel te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Odiliapeel terecht voor:

  • Mediator scheiding Odiliapeel
  • Zakelijke mediation Odiliapeel
  • Familie mediation Odiliapeel
  • Mediation arbeidsconflict Odiliapeel
  • En meer

Alle mediators uit Odiliapeel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Odiliapeel – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Odiliapeel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Odiliapeel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Odiliapeel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Odiliapeel

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Odiliapeel voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Odiliapeel weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Odiliapeel eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Odiliapeel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Odiliapeel.

Scheiden in Odiliapeel is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Odiliapeel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Odiliapeel, via een betaalbare mediators

Scheiden Odiliapeel

Klik op de knop ‘Scheiden Odiliapeel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Odiliapeel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Odiliapeel

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Odiliapeel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Odiliapeel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Odiliapeel – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Odiliapeel vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Odiliapeel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Odiliapeel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Odiliapeel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Odiliapeel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Odiliapeel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Odiliapeel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Odiliapeel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Odiliapeel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Odiliapeel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Odiliapeel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Odiliapeel

Profi en snel geregeld

5 september 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Johan Groen

Oprecht chapeau

3 september 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Vincent van Dijk

Gelukkig nu rustigere tijden

28 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Petrus Koster

Gewoon prima

29 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marjolein de Bruijn

Scheiding met zilveren randje

23 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Vincent Peters

Niet alleen voor werknemers

19 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Mariska van Leeuwen

Ervaren mediator

17 augustus 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Daniëlle de Graaf

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

14 augustus 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Jan Dijkstra

Na lang onrustig nu rust

8 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Elizabeth Boer

Vlot opgelost!

11 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Melanie Boer

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

3 augustus 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Susanne van der Linden

Gelukkig nu rustigere tijden

5 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Marinus de Groot

Hulp bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ruben van den Broek

Profi en vlot geregeld

30 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Bram Martens

Moeilijke tijd afgerond

27 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Barry de Leeuw

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Mirjam Smits

Erfenis zo afgehandeld

26 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Willem de Bruijn

Geen kant kiezen

23 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Iris van den Broek

Moeilijke periode afgesloten

25 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ronald Schipper

Ruzie met dochter opgelost

17 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Danny van der Horst

Onzekere kwestie goed afgehandeld

17 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Dave Bosman

Een schouderklopje verdiend

16 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Natasja van Dam

Ruzie met werknemer opgelost

17 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Michael Huisman

Niets meer te doen met mijn werk!

19 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Paulus Driessen

Moeilijke tijd afgesloten

20 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marleen Koster

Op maat afgestemd advies

17 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sabine van den Broek

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Hendrikus Sanders

Tevreden

13 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Guido van Wijk

Lastige tijd afgerond

11 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Dennis van Vliet

Dichter naar elkaar toegegroeid

12 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Cornelia van Dongen

Oprecht goed

12 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Manon de Bruijn

Moeilijke tijd afgesloten

9 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Eveline Schipper

Ook voor werkgevers

11 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Saskia van de Wal

Niet alleen voor werknemers

12 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Thomas Evers

Scheiding met zilveren randje

4 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ruben van de Velden

De familie is opnieuw een familie

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Joyce de Jong

Simpel en vlug

3 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Caroline van Dongen

Tarief viel mee!

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Niels van Dam

Dichter naar elkaar toegegroeid

2 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Dirk de Jong

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

2 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Bas Janssen

Gewoon fijn

2 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Bart Dekker

Gelukkig nu onenigheid opgelost

2 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Martijn Dijkstra

Snel afgehandeld!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Dennis de Leeuw

Hulp bij scheiding

26 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Anouk Hendriks

Na lang turbulent nu rust

24 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Vanessa Dijkstra

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

26 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Annemarie Huisman

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

24 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Robin van de Wal

Het idee was degelijk

28 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Natasja van Dam

Prijs viel mee!

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Cindy de Wit

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

20 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Nathalie van Veen

Vechtscheiding voorkomen!

19 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wilhelmina Janssen

Veelal bereikbaar

21 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Jacobus de Leeuw

Simpel en snel

23 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Saskia van de Pol

Profi en snel geregeld

16 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Saskia Gerritsen

Snel afgehandeld

21 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Michiel Dekker

Simpel en snel

14 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Astrid Scholten

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Jacoba van Dongen

Dikwijls bereikbaar

17 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Franciscus Vink

Gewoon prima

16 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michel Jansen

Profi en handig geregeld

14 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Johan van der Horst

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Melanie Smit

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

9 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Jacobus Gerritsen

Geen kant verkiezen

9 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Kirsten de Ruiter

Niet alleen voor personeel

6 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Jacobus Visser

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

11 juni 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Lisette Janssen

Eindelijk van mijn baas af

9 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sylvia Maas

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Robin de Wit

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Sebastiaan van Veen

Betrokken en sympathiek

2 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Thomas van Dongen

Fijn afgehandeld

2 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Claudia Willems

Pijnlijke tijd afgerond

7 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Barbara Willemsen

Een lintje krijgen

1 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Michiel Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Maartje van Beek

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Anna van der Meer

Professioneel en snel

2 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Albert Smits

Dikwijls bereikbaar

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Nicolaas van der Laan

Nalatenschap netjes gedeeld

28 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Lisette Wolters

Verstandig geregeld

26 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Gerardus Meijer

Niet duur

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robert de Groot

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Michiel van Doorn

Persoonlijke benadering

27 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Leonie van den Heuvel

Erfenis eerlijk verdeeld

22 mei 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Mariska Prins

Prijs viel mee!

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Martin Verhoeven

Boven verwachting

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Johanna van Loon

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

23 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Adriana Jansen

Gewoon goed

25 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Alexander Gerritsen

Menselijke benadering

22 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Björn Mol

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

24 mei 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Saskia de Lange

Meelevend en vriendelijk

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Cindy van der Laan

Hulp bij uit elkaar gaan

16 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Ilona Willemsen

Meelevend en welwillend

17 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Brenda Dekker

vlot afgehandeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Yvonne Peeters

Ook voor werkgevers

16 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Martin van den Broek

Tarief viel mee!

13 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rob de Jong

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

17 mei 2020

- Christian Bakker

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

13 mei 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Pascal van der Horst

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Marije Bakker

Meer gekregen dan bedacht

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robin de Haan

Eindelijk onenigheid opgelost

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Natascha van de Ven

Pijnlijke periode afgerond

9 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Steven de Haan

Betrokken en aardig

13 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Ilona van den Bosch

Gewoon prima

6 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Jan de Wit

Snel afgehandeld!

9 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Diana van de Ven

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

6 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Sebastiaan van der Linden

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

3 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Astrid Mulder

Scheiding met zilveren randje

6 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Nicolaas van de Pol

De familie is weer een familie

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sharon Dijkstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

5 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Albert Verhoeven

Pijnlijke tijd afgerond

6 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Frank Smeets

De familie is weer een familie

1 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Joris Willemsen

Menselijke benadering

28 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Adrianus Koning

Niet duur

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Arjan de Graaf

Vlot afgehandeld!

28 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Dave Kramer

Gewoon prima

24 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Johan Scholten

Niet alleen voor personeel

28 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Tim van der Horst

Dichter naar elkaar toegegroeid

26 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Bart van der Linden

Persoonlijke aanpak

24 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Manon van Leeuwen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

25 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Adriana Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Erik Visser

Snel opgelost!

21 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Niels Willems

Vlug in contact

22 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Roy de Lange

De mediator was fijn!

19 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joost de Leeuw

Niks meer te maken met mijn werkgever!

20 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ruben van Doorn

Niet alleen voor personeel

21 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Linda Jonker

Profi en handig geregeld

20 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Pascal de Bruijn

Boven verwachting

17 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Albert van der Heijden

Volledig neutraal

14 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Yvonne Jonker

vlot afgehandeld

17 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bianca van den Heuvel

Uit elkaar met een lichtpuntje.

14 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Manon Scholten

Tarief viel mee!

17 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Hendrikus Janssen

Lastige periode afgerond

14 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Nancy Groen

Kwetsbare afwikkeling top besloten

16 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Anne Scholten

Hulp bij scheiding

14 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Sebastiaan van de Pol

Boven verwachting

9 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmus van Leeuwen

Gelukkig nu rustigere tijden

8 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Tom Huisman

Ook voor ons als bedrijf

11 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Marjolein Willems

Ook voor werkgevers

5 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Marijke Mulder

Van problemen snel naar oplossingen

4 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Raymond Peeters

Een schouderklopje verdiend

3 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Diana Evers

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Charlotte Koster

Meer ontvangen dan verwacht

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Linda Koning

Pijnlijke periode afgesloten

5 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Robert Koster

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Wouter de Haan

Verwachtingen overtroffen

4 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Adriana Kuijpers

Geen kant gekozen

30 maart 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Eveline Schipper

Vechtscheiding voorkomen!

23 maart 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Patrick van Dam

Het idee uit de mediation helpt echt

17 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Mariska de Wit

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

28 januari 2020

- Ruben Bosch

Pijnlijke periode afgesloten

19 januari 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Joris de Bruijn

Fijn afgehandeld

20 december 2019

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Erik de Vries

Vlugge offerte

31 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis de Groot

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Guido Kok

Super service

2 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Danny van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Huisman

Snelle offerte

29 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van den Heuvel

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique van Beek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Dennis Dijkstra

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna de Ruiter

Ideale tip

20 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank Bakker

betaalbaar en professioneel

25 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van Wijk

De perfecte match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Bos

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Groen

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tom Maas

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Stefan Driessen

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Angela Visser

snel geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Albert Janssen

Mediatorkaart is top!

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ronald van den Broek

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jacobus de Jonge

Perfecte website

14 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus de Lange

Zeer verrast

11 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Karin van der Heijden

Heel positief

29 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Peter de Jong

Zeer verrast

27 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacoba van de Pol

Positieve ervaring

14 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jessica Postma

Ideale match

7 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Kuijpers

Dit werkt fijn

4 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marloes de Jong

Heel positief

27 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper Visser

Voortreffelijke match

20 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Antonius Smit

Perfecte tip

14 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra Vermeulen

Perfecte website

5 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roel van de Ven

Zeer verrast

7 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marijke van de Berg

Werkt goed dit

30 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robert Vermeulen

Eindelijk een fijne site

25 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michael van Dijk

Perfecte website

7 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Timmermans

Mediatorkaart is top!

1 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pieter van Doorn

Google is je grootste vriend

28 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin de Ruiter

Lang leve google

24 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Postma

betaalbaar en professioneel

10 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Smeets

Via forum hier terechtgekomen

5 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacobus de Graaf

Snelle offerte

27 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce de Koning

Snelle offerte

25 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Irene de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Blom

Perfecte tip

11 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicole Janssen

Ideale website

31 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce Bos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicole de Wit

Google is je grootste vriend

9 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Vermeulen

De perfecte match

7 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Saskia de Vries

Google is je grootste vriend

1 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Janssen

erg betaalbaar

20 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva van der Meer

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth van Dongen

Google is je grootste vriend

8 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Visser

Via Via maar dan beter

3 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Kuipers

Zeer verrast

25 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Raymond Peters

Goede werking van de website

18 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy Willemsen

Werkt lekker!

8 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Hofman

Zeer verrast

6 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simon van der Meulen

vlot en makkelijk

24 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wilhelmus Vermeulen

Ideale tip

21 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pieter van de Pol

Ideale match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn Evers

Dé tip

3 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca van de Velde

Goede werking van de website

30 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marleen de Koning

Gevonden via forum

18 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Paul Hendriks

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mariska de Bruijn

Perfecte website

21 februari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicole Smits

Dit werkt fijn

26 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus Kramer

Mediatorkaart is top!

4 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Pieter Vink

Goed contact

13 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wouter Koning

Dé tip

17 december 2018

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Pascal van den Broek

Werkt lekker!

17 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bart van de Velden

Vlugge offerte

17 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline de Jong

Uitgelichte mediators uit Odiliapeel

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation

Kasteellaan 28
6602 DE Wijchen
Nederland

024 641 1555
http://www.jbs-advocaten.nl/

Omnius Advocaten Nijmegen

Sint Annastraat 187
6524 EW Nijmegen
Nederland

024 204 2001
https://www.omnius.nl/advocaten-en-kantoren/