Mediator Venhorst

Behoefte aan een betaalbare mediator in Venhorst die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Venhorst verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Venhorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Venhorst gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Venhorst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Odiliapeel, Volkel en Wanroij bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Venhorst

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Venhorst? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Venhorst te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Venhorst terecht voor:

  • Mediator scheiding Venhorst
  • Zakelijke mediation Venhorst
  • Familie mediation Venhorst
  • Mediation arbeidsconflict Venhorst
  • En meer

Alle mediators uit Venhorst

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Venhorst – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Venhorst. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Venhorst voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Venhorst.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Venhorst

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Venhorst weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Venhorst eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Venhorst gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Venhorst.

Scheiden in Venhorst is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Venhorst zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Venhorst die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Venhorst, via een betaalbare mediators

Scheiden Venhorst

Klik op de knop ‘Scheiden Venhorst‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Venhorst, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Venhorst

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Venhorst op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Venhorst.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Venhorst – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Venhorst die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Venhorst.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Venhorst voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Venhorst te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Venhorst.

Veelgestelde vragen over mediation in

Venhorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Venhorst jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Venhorst.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Venhorst. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Venhorst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Venhorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Venhorst

Dikwijls bereikbaar

31 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Vanessa de Leeuw

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

3 augustus 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Ellen Kok

Niet prijzig

30 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jessica Vermeulen

De mediator was fijn!

30 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Mirjam van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

28 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sebastiaan de Vos

Het idee was degelijk

23 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Suzanne Vos

Meelevend en welwillend

27 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Joris Verbeek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

23 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marjolein van de Veen

Volledig rechtvaardig

22 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Mark Hendriks

Prima geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

21 juli 2020

- Sylvia Bakker

Hulp bij (tiener)dochter

19 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Ruben van Wijk

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Sabrina Maas

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Bianca Jacobs

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Christian Willemsen

Vaak bereikbaar

16 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel besloten zo.

- Bas de Jonge

Geen kant gekozen

18 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Alexander van Dijk

Conflict met medewerker opgelost

18 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Alexander Sanders

Gewoon goed

10 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Natasja Jansen

Content

14 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Paulus de Koning

Dikwijls bereikbaar

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kelly Veenstra

Niets meer te doen met mijn werk!

10 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eva Mol

Het plan was degelijk

12 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Astrid Koster

Persoonlijke aanpak

8 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Maarten van de Ven

Profi en vlot geregeld

7 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Dave van Veen

Hulp bij scheiding

6 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Hanneke Kramer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Nathalie Smit

Oprecht chapeau

7 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Suzanne Sanders

Van problemen snel naar oplossingen

6 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Jolanda Dijkstra

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Robin Driessen

Direct afgehandeld!

7 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Barbara van Dongen

Hulp bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martinus van de Wal

Verwachtingen overtroffen

29 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Maaike van der Laan

Vakkundig en vlug

4 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Ruud Meijer

Meelevend en welwillend

2 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Simone Kuiper

Het idee van de mediation helpt echt

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Linda Vermeulen

Hulp bij scheiding

25 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Susanne Veenstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Martinus Mol

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

26 juni 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Ilona van Veen

Snel afgehandeld

22 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Anna Kok

Echt chapeau

22 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Joris van de Ven

Het idee was aantrekkelijk

21 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Kirsten Martens

Niks meer te maken met mijn werkgever!

24 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bianca Postma

Dichter naar elkaar gekomen

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Caroline Visser

Hulp bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marjolein Verhoeven

Hulp bij scheiding

18 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Caroline Schouten

Simpel en vlug

16 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Karin Bosch

Geoefend mediator

13 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Eric Wolters

Snel in contact

12 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Jan de Jong

Gevoelige kwestie goed geregeld

16 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Maria Timmermans

Een schouderklopje verdiend

11 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Adrianus Smit

Ook voor werkgevers

15 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Dirk de Leeuw

Eindelijk ruzie opgelost

9 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Ingrid van Loon

Niet duur

9 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther de Vries

Verwachtingen overtroffen

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Inge de Vries

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

9 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Sabine van Leeuwen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

8 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Michel Martens

Simpel en vlug

5 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Joris de Wit

Ook voor ons als bedrijf

5 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Deborah Smit

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Gerrit Kuipers

Een schouderklopje verdiend

5 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Petronella Gerritsen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Jan de Koning

Direct opgelost!

3 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Diana de Koning

Snel afgehandeld

30 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Wendy Peters

Het idee uit de mediation helpt enorm

2 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Antonius Hofman

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Nicole van de Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ronald Janssen

vlot afgehandeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- René Maas

Nalatenschap zo afgehandeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marco Smeets

Gelukkig nu van mijn baas af

27 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Simone Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Anne Wolters

Gewoon goed

25 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Jeroen Bosch

Professioneel en snel

25 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Femke van de Brink

De familie is weer een familie

25 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sanne Smeets

Goed geregeld De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

27 mei 2020

- Sharon van Beek

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

23 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Alexander de Lange

De mediator was fijn!

22 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Patrick de Jong

Geen kant verkiezen

22 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Lisette Kuijpers

Profi en handig geregeld

23 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Anouk Jacobs

Profi en handig geregeld

20 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Wilhelmus van de Velde

Verstandig geregeld

18 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Arie de Vos

Lastige tijd afgerond

14 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Deborah Smit

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

19 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Maurice Willemsen

Erfenis eerlijk gedeeld

18 mei 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Hendrik de Groot

Ook voor ons als bedrijf

16 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Barbara van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

15 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- René van der Horst

Echt neutraal

16 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Danny Boer

De familie is weer een familie

14 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Astrid van Doorn

Uitstekend gedaan De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

9 mei 2020

- Ilse van den Bosch

Betrokken en aardig

11 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Mariska Jansen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Tamara van den Bosch

Professioneel en vlug

12 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Brenda Peeters

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

5 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Willem van de Veen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Irene van de Brink

Simpel en vlot

6 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Astrid Visser

Scheiding met zilveren randje

5 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Guido Peters

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

1 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Nathalie Smeets

Geoefend mediator

4 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dirk Kuijpers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Daniël van Veen

Nalatenschap netjes verdeeld

6 mei 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jan Maas

Menselijke aanpak

1 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Patrick Post

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

27 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maria Bosman

Gewoon prima

27 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sylvia Visser

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marieke Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 april 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Cindy van der Linden

De mediator was fijn!

24 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Thijs van Dijk

Een lintje verdiend

30 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sander van Dongen

Oprecht goed

23 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Petrus de Graaf

Hulp bij scheiding

26 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Cornelis Kramer

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

27 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Angela Brouwer

Geen kant verkiezen

26 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Martine van den Broek

Arbeidsconflict kundig aangepakt

18 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jeffrey Blom

Oprecht objectief

21 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Mirjam Vink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

18 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Vanessa Martens

Vechtscheiding voorkomen!

18 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Paulus van de Berg

Gewoon prima

17 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sjoerd de Lange

Gewoon prima

17 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Maarten Scholten

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jan van der Heijden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Inge Schipper

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

11 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Daniël de Vries

vlot afgehandeld

10 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Pieter Prins

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

16 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Eric Bosch

Vlot in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Cornelia de Vries

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

13 april 2020

- Christiaan Schipper

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

7 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Sharon Mol

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

11 april 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Simone de Wit

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Iris van Wijk

Persoonlijke aanpak

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Inge Janssen

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Charlotte Prins

Simpel en vlug

7 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Matthijs van de Berg

Gewoon goed

6 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Erik Schouten

Meelevend en welwillend

1 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Peter Koning

Snel geregeld

2 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Johanna Blom

Profi en vlot geregeld

30 maart 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ruben Kuiper

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

31 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Elisabeth de Koning

Gewoon prima

29 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Richard Smits

Oprecht chapeau

13 maart 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maurice van den Broek

Fijn afgehandeld

19 februari 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Klaas Hendriks

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 februari 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Susanne Hendriks

Arbeidsconflict behendig aangepakt

21 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Jeffrey Driessen

Geen kant verkiezen

16 december 2019

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrik Vos

Perfecte website

27 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja Vos

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martinus van Doorn

snelle service

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Steven Kuijpers

zeer rap geholpen

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Maarten Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Kuipers

Vlugge offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Molenaar

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ramona de Vos

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Vermeulen

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon Boer

Duidelijke website

25 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thomas Willemsen

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Maas

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jelle Blom

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Meijer

Ideale match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon de Jonge

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Boer

Erg tevreden

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marjolein Kuipers

Snelle offerte

17 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Veenstra

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara de Bruijn

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Mulder

Heel positief

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nicole Kramer

Perfecte tip

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike Kuipers

Vlugge offerte

29 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin de Vries

Mediatorkaart is top!

24 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Annemarie Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

20 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk Bosman

Lang leve google

7 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost van de Berg

Zeer verrast

4 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wendy Peeters

Dé tip

27 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Chantal Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marleen Peters

Werkt lekker!

14 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van Beek

Positieve ervaring

8 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Kuijpers

Ideale match

8 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ramona de Leeuw

Werkt lekker!

29 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas Wolters

Vlugge offerte

26 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha van de Velde

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Erik van der Meulen

Google is je grootste vriend

7 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Koster

Werkt lekker!

31 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sjoerd de Boer

betaalbaar en professioneel

25 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

23 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nathalie Visser

Goed contact

16 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam van der Meulen

De perfecte match

9 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Dekker

Via Via maar dan beter

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Peters

Gevonden via forum

20 september 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sander van Dongen

De perfecte match

13 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen van de Brink

erg snel

9 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tom Verhoeven

vlot en makkelijk

5 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Erwin de Haan

Positieve ervaring

29 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martin Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Meijer

Prettige service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Christiaan Smit

Lang leve google

3 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan van den Heuvel

Gevonden via forum

28 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- David de Groot

Goed contact

21 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter van de Wal

Werkt lekker!

11 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy Brouwer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

4 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johanna Janssen

Geen linkedin nodig

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit de Vos

Perfecte tip

22 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Margaretha Meijer

Dé tip

13 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

3 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Post

snelle service

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Richard Maas

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michiel Vink

Eindelijk een fijne site

14 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Postma

De perfecte match

1 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patricia van der Meer

Vlugge offerte

19 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne van Loon

De perfecte match

7 maart 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nancy Wolters

Perfecte tip

18 februari 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tamara Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

30 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joris van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Koen Bos

Snelle offerte

13 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan de Bruin

Perfecte tip

6 januari 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin Visser

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joris Smits

Uitgelichte mediators uit Venhorst

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation

Kasteellaan 28
6602 DE Wijchen
Nederland

024 641 1555
http://www.jbs-advocaten.nl/

GLDK Advocaten

Dommeldalseweg 4
5664 RP Geldrop
Nederland

040 285 2746
http://www.gldk-advocaten.nl/