Mediator Ommel

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Ommel?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ommel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ommel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Ommel gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Ommel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ommel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vlierden, Heusden en Someren bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ommel

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Ommel? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ommel te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ommel terecht voor:

  • Mediator scheiding Ommel
  • Zakelijke mediation Ommel
  • Familie mediation Ommel
  • Mediation arbeidsconflict Ommel
  • En meer

Alle mediators uit Ommel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ommel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ommel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ommel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ommel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ommel

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Ommel weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Ommel eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ommel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door een paar stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Ommel.

Scheiden in Ommel is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Ommel zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ommel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ommel, via een betaalbare mediators

Scheiden Ommel

Klik op de knop ‘Scheiden Ommel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ommel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ommel

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ommel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ommel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ommel – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Ommel. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ommel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ommel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ommel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ommel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ommel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ommel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ommel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ommel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ommel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ommel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ommel

Een schouderklopje verdiend

6 augustus 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Roel Mulder

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Sylvia Boer

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Ingrid Koster

Het idee uit de mediation helpt enorm

23 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Raymond van de Veen

Erfenis netjes verdeeld

25 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Franciscus de Boer

Na lang onrustig nu rust

26 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marianne Groen

Snel afgehandeld

23 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Irene Verhoeven

De mediator was verstandig!

20 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Maurice van der Horst

Vlot opgelost!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Danny Kuipers

Eindelijk onenigheid opgelost

24 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel van der Linden

Ruzie met medewerker opgelost

19 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Kelly van Dongen

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

17 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Laura Peeters

Lastige tijd afgesloten

23 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Cornelia Groen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

15 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Judith Kuipers

Professioneel en vlug

19 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Miranda de Ruiter

Menselijke aanpak

20 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Koen de Jong

Echt chapeau

13 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Pascal van Leeuwen

De mediator was fijn!

11 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Stefan Kuiper

Gevoelige kwestie goed geregeld

14 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Wouter Peeters

Kwetsbare afwikkeling top besloten

14 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Annemarie Bosman

Geen kant verkiezen

9 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Pieter Evers

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

9 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Mark Willems

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Roel Huisman

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabine Martens

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Mariska Willems

De familie is weer een familie

5 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Natascha Willemsen

Boven verwachting

10 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bianca Hofman

Tevreden

8 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Johanna Prins

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Kelly Kuiper

Oprecht fijn

6 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Vincent Driessen

Niet alleen voor personeel

3 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Kirsten Willemsen

Boven verwachting

4 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Tamara van de Wal

Op maat afgestemd advies

30 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Stefan Mol

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

28 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Petronella van der Horst

Niet duur

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Jacoba van de Veen

Meelevend en vriendelijk

30 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Rutger Smeets

Gelukkig nu rustigere tijden

26 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Sabrina Meijer

Oprecht neutraal

27 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Thijs Martens

Volledig onpartijdig

28 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Bas van Veen

Vlot afgehandeld!

21 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Matthijs van Vliet

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

24 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Manon de Bruijn

Gewoon goed

23 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Kelly van den Heuvel

Conflict met werknemer opgelost

21 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sjoerd van Vliet

Arbeidsconflict kundig aangepakt

17 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Irene de Groot

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

19 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Danny de Ruiter

Na lang onrustig nu rust

17 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Marloes Koster

Ruzie met dochter opgelost

16 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Nicole Vermeulen

Meelevend en vriendelijk

14 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Jolanda Jansen

Niet prijzig

16 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Tim van de Veen

Nalatenschap zo afgehandeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Pieter Evers

Het idee van de mediation helpt echt

14 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ramona de Koning

Lastige periode afgerond

13 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Christiaan van de Velden

Het idee van de mediation helpt oprecht

15 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jeffrey Kuijpers

Vlug in contact

12 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Anita Hoekstra

Profi en vlot geregeld

6 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Manon de Boer

Vlot afgehandeld!

5 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Barry van Veen

Meelevend en vriendelijk

10 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Chantal van de Brink

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Franciscus van Doorn

Een lintje verdiend

3 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Tamara van der Heijden

Vlot opgelost!

8 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rob de Leeuw

Ook voor werkgevers

1 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Karin Brouwer

Boven verwachting

8 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Charlotte de Lange

Tarief viel mee!

4 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marianne Willemsen

Snel opgelost!

4 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Arie van Leeuwen

Snel opgelost!

30 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Karin van Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Tom Dekker

Echtscheiding met zilveren randje

29 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Alexander Kramer

Fatsoenlijk geregeld

27 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Maartje Kuijpers

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

30 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Karin van der Linden

Eindelijk ruzie opgelost

30 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patricia Koster

Eindelijk rustigere tijden

25 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marleen Hermans

Ook voor ons als bedrijf

29 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Claudia van de Ven

Pijnlijke tijd afgerond

25 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Kelly de Haan

Nalatenschap eerlijk verdeeld

24 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Petra Bos

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

23 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Guido Visser

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Caroline van Wijk

Betrokken en aardig

22 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Antonius Brouwer

Erfenis eerlijk verdeeld

19 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Vanessa Kuipers

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

19 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Brenda Schouten

Erfenis zo afgehandeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adrianus Blom

Direct opgelost!

20 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Anita van Dam

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marijke van Veen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

17 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Leonie Koster

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

18 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Kevin Veenstra

Niets meer te maken met mijn werkgever!

12 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Danny van der Meer

Onenigheid met dochter opgelost

17 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sjoerd Kuijpers

Niets meer te doen met mijn werk!

17 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adriaan Dekker

Verstandig geregeld

11 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Sander van der Linden

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

12 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Willem Bosch

Direct opgelost!

13 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christiaan Hoekstra

Ook voor ons als bedrijf

13 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Sandra van Dam

Een schouderklopje verdiend

8 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hendrikus Vink

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Paul van Leeuwen

Prijs viel mee!

7 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martine Huisman

Persoonlijke aanpak

5 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Jolanda van der Laan

Het plan was aantrekkelijk

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Adriaan Visser

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Erik Willemsen

Meelevend en welwillend

4 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Bastiaan Willems

vlot afgehandeld

3 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adriana van Vliet

Direct opgelost!

4 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jolanda van de Velde

Oprecht fijn

30 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Iris Evers

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Erwin de Jong

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

30 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Daniëlle van de Pol

Simpel en snel

1 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Lisette Vink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

1 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Peter de Vos

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

23 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jacob van Dijk

Boven verwachting

23 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Ilona de Bruin

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

27 april 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Martin Willems

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

26 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Wouter Willemsen

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

22 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Leonie van der Heijden

Meelevend en vriendelijk

21 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Frank van den Heuvel

Fatsoenlijk afgehandeld

19 april 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Thijs Peters

Geoefend mediator

21 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Sjoerd van Doorn

Het idee was aantrekkelijk

18 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmina Post

Pijnlijke tijd afgesloten

18 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ruud Jacobs

Moeilijke periode afgesloten

19 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Joyce Postma

Vakkundig en vlug

20 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marinus Peeters

De mediator was fijn!

13 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Saskia Kuipers

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

13 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Sander de Leeuw

Betrokken en aardig

18 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pascal Martens

Professioneel en vlug

13 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Margaretha Timmermans

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

14 april 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Kelly Vink

Goed geregeld De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

14 april 2020

- Niels Evers

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

11 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Elisabeth Molenaar

Pijnlijke periode afgesloten

11 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Annemarie Peeters

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

9 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Irene de Ruiter

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Johannes Peeters

De familie is opnieuw een familie

5 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- René de Haan

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- René Schouten

Fijn afgehandeld

4 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Mirjam Smits

Vakkundig en snel

7 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Wendy Kuipers

Ook voor werkgevers

1 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Sebastiaan Koster

Ervaren mediator

2 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Renate Hoekstra

Het idee was aantrekkelijk

2 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Simon van de Berg

Het idee was aantrekkelijk

2 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Arie Kramer

Prijs viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Edwin Smits

Professioneel en vlug

6 maart 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Arie Sanders

Content

22 februari 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Claudia van Vliet

Gewoon prima

4 februari 2020

Content zoals verwacht.

- Martin van de Berg

Simpel en snel

14 januari 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Diana Willemsen

Simpel en vlug

1 januari 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Diana van der Meer

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Laura van Veen

Forum bood hulp

2 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Adriaan van Leeuwen

Goede werking van de website

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johan de Koning

Mediatorkaart is top!

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Judith Vink

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Niels de Vries

De perfecte match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth Brouwer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Janneke Molenaar

Ideale website

21 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemarie de Boer

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Kramer

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michiel de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Stefan van der Meer

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela van Vliet

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paul de Haan

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Antonius van de Veen

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Gerritsen

Zeer verrast

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Charlotte Jansen

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Niels Verhoeven

Fijn!

17 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruben van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Groen

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Peters

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne Janssen

Dit werkt fijn

9 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Natasja Evers

Fijn!

4 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Vanessa de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Visser

Voortreffelijke match

19 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte Bosman

Via forum hier terechtgekomen

9 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Melanie Timmermans

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne de Jong

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Gerritsen

Mediatorkaart is top!

11 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal van de Pol

Heel positief

4 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Roel de Vries

Perfecte tip

5 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Karin Bakker

Dit werkt fijn

29 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tessa Kuijpers

snelle service

28 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Judith Visser

Via Via maar dan beter

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Schouten

Goed contact

11 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van Wijk

Voortreffelijke match

6 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rogier van Vliet

Goed contact

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Monique van Beek

Forum bood hulp

17 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Ivo Driessen

Werkt lekker!

12 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin Mulder

Via forum hier terechtgekomen

5 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Robertus Koning

Werkt goed dit

2 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arie Peeters

Perfecte website

22 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wendy Sanders

Forum bood hulp

13 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Lisette Gerritsen

Forum bood hulp

7 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Linda Verbeek

Perfecte website

2 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelia van de Brink

Perfecte tip

29 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natascha Brouwer

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon van der Laan

Forum bood hulp

8 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maurice Visser

Werkt goed dit

1 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Vos

Ideale match

1 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

25 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Verhoeven

Fijne service

17 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Albert Timmermans

zeer rap geholpen

7 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sylvia Bosman

Mediatorkaart is top!

30 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha Scholten

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Manon van de Pol

Snelle offerte

13 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia de Graaf

vlot en makkelijk

10 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Margaretha Hermans

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Peeters

Positieve ervaring

29 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wendy Dijkstra

Aangenaam verrast

16 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Pascal Kuiper

Voortreffelijke match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana de Jonge

Dit werkt fijn

6 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk Meijer

Eindelijk een fijne site

27 april 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique van der Heijden

Aangenaam verrast

24 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martine Molenaar

Dit werkt fijn

17 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas van Dam

Voortreffelijke match

2 maart 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Alexander Bosch

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

5 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal Kok

Eindelijk een fijne site

11 februari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben Evers

Aangenaam verrast

18 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sjoerd Gerritsen

Vlugge offerte

26 december 2018

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard van Veen

Perfecte website

16 januari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten van Loon

Prettige service

29 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Björn van Vliet

Uitgelichte mediators uit Ommel

Peelland Advocaten

Kanaaldijk N.W. 81
5707 LC Helmond
Nederland

0492 543 093
http://www.peellandadvocaten.nl/

InitiatiefRijk

Schutboomsestraat 10A
5763 BR Milheeze
Nederland

06 46281777
http://www.initiatiefrijk.com/

Echtscheiding plus

Weyerweg 2
5704 CR Helmond
Nederland

06 24696409
http://echtscheidingplus.nl/