Mediator Asten

Ben jij opzoek naar een professionele mediator in Asten die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Asten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Asten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Asten gezocht?

Mediators uit Asten vergelijken

Mediator Asten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Asten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vlierden, Liessel en Lierop bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Asten

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Asten? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Asten te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet of het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Asten terecht voor:

  • Mediator scheiding Asten
  • Zakelijke mediation Asten
  • Familie mediation Asten
  • Mediation arbeidsconflict Asten
  • En meer

Alle mediators uit Asten

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Asten – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Asten. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Asten voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Asten.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Asten

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Asten voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Asten weet uit ervaring hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Asten eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Asten gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te kiezen. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Asten.

Scheiden in Asten is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Asten die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Asten, via een betaalbare mediators

Scheiden Asten

Klik op de knop ‘Scheiden Asten‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Asten, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Asten

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Asten op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Asten.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Asten – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Asten vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Asten.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Asten voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Asten te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Asten.

Veelgestelde vragen over mediation in

Asten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Asten jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Asten.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Asten. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Asten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Asten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Asten

vlot geregeld

10 september 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Chantal de Vos

Content

9 september 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Wilhelmina Prins

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 augustus 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Charlotte Sanders

Fatsoenlijk geregeld

2 september 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Bastiaan Koning

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

22 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Mark Schipper

De familie is opnieuw een familie

25 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Inge Schipper

Niet duur

13 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Jeffrey de Jong

Oprecht onpartijdig

16 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Niels Schipper

Van problemen snel naar oplossingen

9 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Irene van der Heijden

Hulp bij scheiding

12 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Jacob Brouwer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 augustus 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Saskia Janssen

Gelukkig nu rustigere tijden

31 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Hendrikus Postma

Meelevend en welwillend

26 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Claudia Janssen

Niet enkel voor werknemers

27 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Elisabeth Dijkstra

Meelevend en vriendelijk

28 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Wouter de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

22 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Mirjam Janssen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Nancy Kok

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

20 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jacob van den Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Joris Kuipers

Eindelijk onenigheid opgelost

20 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kirsten Post

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bas Evers

De mediator was fijn!

20 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Robert Huisman

Nalatenschap zo geregeld

21 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Ruud Janssen

Tarief viel mee!

14 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arie van Vliet

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

16 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Petra van der Linden

Hulp bij uit elkaar gaan

17 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Caroline de Vos

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

17 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Tom Jacobs

Erfenis eerlijk verdeeld

11 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Claudia van Beek

Menselijke aanpak

14 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Melanie Prins

Vlot opgelost!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Robertus de Ruiter

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marloes Jacobs

Veelal bereikbaar

12 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Saskia Bosch

Hulp bij (tiener)dochter

13 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Annemieke Gerritsen

Na lang turbulent nu ontspanning

9 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Manon Smeets

Tarief viel mee!

10 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Marjolein Schouten

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

3 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Anne Willems

Vechtscheiding voorkomen!

6 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Femke van Vliet

Het idee uit de mediation helpt oprecht

2 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Adriaan van der Meer

Niet enkel voor personeel

1 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Cindy Willemsen

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

3 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Mirjam van Leeuwen

Professioneel en snel

2 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Vincent Meijer

Het plan was fatsoenlijk

30 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Karin Vermeulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

27 juni 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Paulus Groen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- David van de Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

24 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Thijs van den Heuvel

Oprecht chapeau

30 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Natasja van Dijk

Nalatenschap zo afgehandeld

29 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Nathalie van Leeuwen

Nalatenschap zo afgehandeld

27 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tessa Boer

Nalatenschap zo geregeld

27 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Niels Vos

De mediator was goed!

24 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marloes van de Veen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

18 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Petronella van der Meulen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

19 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Catharina de Bruin

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

21 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Janneke Peters

Gewoon prima

23 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Nancy de Vries

Profi en handig geregeld

18 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Sandra Koning

Gewoon goed

20 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Adriana Dekker

Pijnlijke tijd afgerond

19 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Petrus Jansen

Snel afgehandeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Mirjam Prins

Niet alleen voor personeel

11 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Adriaan van der Heijden

Erfenis netjes gedeeld

16 juni 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- David Dijkstra

Snel in contact

12 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Bas Verbeek

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

8 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Anna Jacobs

Profi en vlot geregeld

9 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Mariska van Doorn

Conflict met werknemer opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Thijs de Groot

Snel in contact

11 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marinus van de Veen

Oprecht chapeau

4 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Peter Vos

Hulp bij (tiener)dochter

9 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Daniëlle Kramer

Gewoon goed

8 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Hendrika van der Meulen

Op maat afgestemd advies

8 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Maurice Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Steven Bakker

Meer ontvangen dan verwacht

6 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Evelien Maas

Ook voor werkgevers

5 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Anita van de Berg

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

4 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Remco Koning

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Bianca Kuijpers

Fijn afgehandeld

28 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Marjolein de Haan

Een schouderklopje krijgen

29 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eva de Jong

Het plan was degelijk

1 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Rob van de Veen

Verwachtingen overtroffen

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Dirk Kuiper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

31 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jacobus Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

27 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Hendrikus Kok

Ervaren mediator

26 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Maartje van Dijk

Tarief viel mee!

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Janneke van Dongen

Direct opgelost!

21 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Annemieke Driessen

Tarief viel mee!

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Dave Hoekstra

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

20 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ilona Schipper

Ondanks de emoties netjes gedeeld

20 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Martijn Peters

Fijn afgehandeld

19 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Ronald Verbeek

Gewoon fijn

24 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- David Koster

Moeilijke tijd afgerond

17 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Antonius Janssen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

22 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Dennis Verhoeven

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Patrick van Veen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Danny Kuiper

Snel geregeld

15 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Paul Post

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Petrus van Dongen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

16 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Leonie van Dijk

Pijnlijke periode afgerond

15 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Martinus van der Horst

Geen kant kiezen

11 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Pieter Schouten

Vechtscheiding voorkomen!

12 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacqueline van Dam

Gelukkig nu van mijn baas af

14 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Pieter Veenstra

Van problemen snel naar oplossingen

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Niels Hermans

Dikwijls bereikbaar

8 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Maarten Smit

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marjolein van Veen

Het idee van de mediation helpt enorm

10 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Thijs Verhoeven

Echt chapeau

9 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Kirsten Peeters

Oprecht rechtvaardig

5 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Caroline van Dam

Simpel en vlug

2 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Paul Sanders

Een lintje verdiend

30 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Kelly van Dijk

Direct afgehandeld!

3 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Gerardus de Graaf

Hulp bij scheiding

29 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Annemieke van der Laan

Ook voor werkgevers

4 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Bianca Jansen

De mediator was verstandig!

1 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Niels van de Ven

Eindelijk rustigere tijden

26 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Koen Molenaar

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

2 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Thijs Vermeulen

Vakkundig en vlug

25 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marjolein Kuiper

Het idee uit de mediation helpt echt

25 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michael Mol

Simpel en vlug

23 april 2020

Absoluut super! Dank!

- Esther van der Heijden

Echt chapeau

29 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sandra de Leeuw

Professioneel en snel

27 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Anouk Kok

Meer gekregen dan bedacht

26 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Irene Evers

Eindelijk van mijn leidinggevende af

25 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sanne Verhoeven

Gewoon goed

21 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Annemieke Schipper

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

21 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Erwin Timmermans

Content

23 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Petra de Leeuw

Betrokken en sympathiek

16 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Margaretha Sanders

De mediator was fijn!

17 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jelle van Dongen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

21 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Mark van de Veen

Professioneel en snel

16 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Caroline Brouwer

Ruzie met werknemer opgelost

17 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marjolein Bakker

Nalatenschap zo afgehandeld

18 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Jacobus van Doorn

Erfenis netjes gedeeld

12 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Tim Bosch

Op maat afgestemd advies

14 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Stefan Boer

Meelevend en welwillend

13 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Willem de Wit

Profi en vlot geregeld

8 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Steven Willemsen

Het idee uit de mediation helpt echt

9 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marianne Evers

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Bas van de Wal

Betrokken en aardig

10 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Pieter van den Heuvel

Ondanks de emoties netjes gedeeld

6 april 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Alexander Evers

Persoonlijk afgestemd advies

6 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Joris Mulder

Ruzie met dochter opgelost

5 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sabrina Willemsen

Snel afgehandeld

4 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marjolein de Lange

Persoonlijk afgestemd advies

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Martijn Dijkstra

Het idee van de mediation helpt echt

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Tom Verhoeven

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

2 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Michiel Peeters

Betrokken en sympathiek

30 maart 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Sander Meijer

Niets meer te doen met mijn werkgever!

29 maart 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Tessa Vermeulen

Hulp bij uit elkaar gaan

10 maart 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Marcel Mulder

Hulp bij (tiener)dochter

19 februari 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Femke de Ruiter

Oprecht fijn

13 februari 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Maartje Sanders

Oprecht fijn

12 januari 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Manon Sanders

Persoonlijke aanpak

23 december 2019

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Femke van de Velde

Lang leve google

1 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole de Wit

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne de Wit

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Martijn van Vliet

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Elizabeth van den Broek

Ideale website

25 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas van der Horst

Zeer verrast

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robin Kuipers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sander Kok

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth de Jong

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn van der Meulen

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Inge Kuipers

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda van der Heijden

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Melanie van Beek

Perfecte tip

22 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Klaas de Koning

Positieve ervaring

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Koen Groen

Dit werkt fijn

16 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem Wolters

Fijn!

12 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martinus van der Meer

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Wendy de Jonge

aangename service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Femke Dijkstra

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Steven de Bruijn

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan van de Brink

Heel positief

7 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Eric Post

Heel positief

28 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrik Jansen

Gevonden via forum

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Sanders

Mediatorkaart is top!

19 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jan Brouwer

Lang leve google

17 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Visser

Aangenaam verrast

8 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Saskia van Leeuwen

Voortreffelijke match

5 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roy Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Remco van Doorn

De perfecte match

22 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petronella Prins

Prettige service

10 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Niels van den Bosch

Mediatorkaart is top!

5 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johanna Smeets

Goed contact

7 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marc van de Berg

Aangenaam verrast

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk de Wit

Goed contact

24 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna de Wit

Vlugge offerte

17 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid de Lange

Snelle offerte

11 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije Verhoeven

betaalbaar en professioneel

1 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Kuijpers

Goed contact

5 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Albert van de Wal

Goed contact

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marleen de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmina de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna Vink

Google is je grootste vriend

12 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van den Bosch

snel geholpen

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Simon Post

betaalbaar en professioneel

2 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van Vliet

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Anna van Wijk

Perfecte website

17 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marco Huisman

Vlugge offerte

8 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah de Leeuw

Positieve ervaring

5 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Caroline Smits

Heel positief

27 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maartje Huisman

Google is je grootste vriend

16 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan van de Veen

Fijn!

9 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ivo Sanders

Vlugge offerte

1 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald Dekker

Dé tip

27 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris van de Berg

Erg tevreden

19 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martijn Kuiper

Ideale website

16 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mark Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram de Vries

erg snel

2 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Margaretha van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Sanders

Vlugge offerte

14 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas van de Veen

Aangenaam verrast

10 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wouter de Jonge

Mediatorkaart is top!

2 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martin van Leeuwen

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marjolein de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Laura van der Meer

Goede werking van de website

15 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria Koster

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria Smit

Aangenaam verrast

25 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelia Koning

Goede werking van de website

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco de Bruijn

Perfecte tip

14 februari 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus Kuiper

Ideale match

7 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petra Bakker

Lang leve google

23 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave van Doorn

Google is je grootste vriend

22 januari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bart van Leeuwen

Werkt goed dit

22 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter Peeters

Uitgelichte mediators uit Asten

Peelland Advocaten

Kanaaldijk N.W. 81
5707 LC Helmond
Nederland

0492 543 093
http://www.peellandadvocaten.nl/

InitiatiefRijk

Schutboomsestraat 10A
5763 BR Milheeze
Nederland

06 46281777
http://www.initiatiefrijk.com/

Echtscheiding plus

Weyerweg 2
5704 CR Helmond
Nederland

06 24696409
http://echtscheidingplus.nl/