Mediator Onna

Behoefte aan een professionele mediator in Onna die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Onna verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Onna – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Onna gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Onna
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Onna, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Giethoorn, Eesveen en Steenwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Onna

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Onna? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Onna te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Onna terecht voor:

  • Mediator scheiding Onna
  • Zakelijke mediation Onna
  • Familie mediation Onna
  • Mediation arbeidsconflict Onna
  • En meer

Alle mediators uit Onna

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Onna – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Onna. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Onna voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Onna.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Onna

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Onna voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Onna weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Onna eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Onna gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Onna.

Scheiden in Onna is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Onna die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Onna, via een betaalbare mediators

Scheiden Onna

Klik op de knop ‘Scheiden Onna‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Onna, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Onna

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Onna op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Onna.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Onna – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Onna. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Onna.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Onna voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Onna te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Onna.

Veelgestelde vragen over mediation in

Onna

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Onna jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Onna.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Onna. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Onna en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Onna die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Onna

Niet prijzig

11 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natascha Hoekstra

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

5 augustus 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Sanne van de Wal

Dichter naar elkaar gekomen

2 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Alexander de Jong

Snel afgehandeld

28 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Eveline Schouten

Gewoon fijn

24 juli 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Petronella Verbeek

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

24 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Sjoerd Vos

De mediator was verstandig!

23 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Elisabeth van de Brink

Tarief viel mee!

27 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kim Huisman

Niet duur

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Steven Postma

vlot afgehandeld

20 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Sanne Post

Conflict met medewerker opgelost

18 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Marijke Peeters

Boven verwachting

21 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Nancy Bosch

De familie is weer een familie

21 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Mariska Timmermans

Niet prijzig

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marianne van de Veen

Hulp bij (tiener)dochter

17 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jacob de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Joris de Leeuw

Tarief viel mee!

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maria van Veen

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

18 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Petronella van de Velden

Vlug in contact

13 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Anouk van den Bosch

Niet enkel voor werknemers

14 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Nathalie Vink

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Irene van de Ven

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Chantal van der Heijden

Ruzie met medewerker opgelost

9 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Jelle Boer

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

6 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Pascal de Vries

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ruud van Loon

Meer ontvangen dan bedacht

4 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Chantal Smits

Onzekere kwestie goed afgehandeld

6 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Eva van de Velde

Betrokken en aardig

4 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Melanie van der Meulen

Ruzie met werknemer opgelost

6 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Antonius van Leeuwen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Björn Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Natasja Kuipers

Hulp bij scheiding

1 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Thomas Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paulus Postma

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

27 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Hendrik Vos

vlot geregeld

26 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Christian Bakker

Dichter naar elkaar gekomen

24 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Robertus Bakker

De familie is weer een familie

30 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jeffrey van der Linden

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

29 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Martine Peters

Niet enkel voor werknemers

27 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Danny Boer

Gewoon prima

25 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Maarten de Groot

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

26 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Steven van de Veen

Gewoon prima

25 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Christian Jansen

Eindelijk onenigheid opgelost

22 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ellen Verhoeven

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maaike de Haan

Erfenis zo geregeld

18 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Karin Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

18 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Linda van der Linden

Ook voor werkgevers

18 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Nathalie van Dam

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

13 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Nicolaas de Bruijn

Ook voor ons als bedrijf

11 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Chantal van den Heuvel

Hulp bij scheiding

11 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Miranda de Lange

Niet alleen voor personeel

12 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Cornelis van der Linden

Volledig objectief

15 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Martinus Huisman

Hulp bij (tiener)dochter

12 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Christian de Bruin

Niet enkel voor personeel

8 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Melanie van den Broek

Profi en snel geregeld

10 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Patrick de Leeuw

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

6 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Catharina van der Laan

De mediator was goed!

8 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Adriana Groen

Prima geregeld De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

11 juni 2020

- Cindy Post

Geoefend mediator

4 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- David Hoekstra

Persoonlijk afgestemd advies

6 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Koen de Leeuw

Fijn afgehandeld

6 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Tessa de Haan

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Ronald Jonker

Fijn geregeld

6 juni 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Alexander Brouwer

Geoefend mediator

2 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Franciscus Scholten

Vechtscheiding voorkomen!

1 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Renate Post

Eindelijk van mijn baas af

2 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Inge de Jong

Op maat afgestemd advies

2 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Petronella van Dijk

Moeilijke tijd afgesloten

27 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Hendrika de Vries

Direct opgelost!

28 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Monique Driessen

Echtscheiding met zilveren randje

25 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jeroen Koning

Gelukkig nu conflict opgelost

26 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Kirsten de Haan

Oprecht chapeau

24 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Robertus van de Wal

De mediator was goed!

25 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Melanie Timmermans

Pijnlijke periode afgesloten

21 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Gerardus Veenstra

Gelukkig nu onenigheid opgelost

23 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Anne van den Broek

Arbeidsconflict kundig opgelost

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Arie de Haan

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

25 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Sebastiaan Peeters

De mediator was fijn!

24 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Catharina Smeets

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

24 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Roel van de Ven

Ook voor ons als bedrijf

22 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Petronella van Loon

Nalatenschap zo geregeld

18 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Jolanda Vermeulen

Professioneel en snel

20 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- David Peters

Erfenis netjes verdeeld

21 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Antonius Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

18 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabrina Hoekstra

Tarief viel mee!

15 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roy Brouwer

Uitstekend geregeld De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

11 mei 2020

- Remco Dijkstra

Van problemen vlot naar oplossingen

10 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Ivo de Jong

vlot afgehandeld

12 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Klaas Kuijpers

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

10 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Esther van den Bosch

Prima gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

10 mei 2020

- Vanessa van Leeuwen

De mediator was fijn!

8 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Johannes van der Meulen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Thomas Post

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

5 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Hendrika van de Berg

Oprecht chapeau

11 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Mirjam Kuiper

Simpel en vlot

8 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Angela van Beek

De familie is weer een familie

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Natascha Bosch

Eindelijk onenigheid opgelost

7 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Suzanne de Groot

Echt chapeau

5 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paul Hermans

Hulp bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Patrick de Groot

Snel geregeld

5 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Johannes van de Brink

Direct afgehandeld!

5 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Christian Jacobs

Simpel en vlug

1 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Jacobus van Dijk

Profi en vlot geregeld

1 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Roel Evers

Na lang onrustig nu ontspanning

2 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Natascha van Dijk

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

1 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Richard Kuipers

Niet prijzig

23 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sebastiaan Bosch

Geen kant kiezen

25 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Saskia van Leeuwen

Verstandig geregeld

27 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Christiaan van Leeuwen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kirsten van Dam

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Paulus Hermans

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Jacobus de Jonge

Prijs viel mee!

23 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marieke van de Velden

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

22 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Inge Sanders

Een lintje krijgen

20 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mark de Haan

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

20 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Eric van der Heijden

Vakkundig en snel

18 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Maurice van Dongen

Eindelijk conflict opgelost

20 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Gerrit Vink

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

13 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Karin Scholten

Geen kant gekozen

12 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Erik Peters

Na lang onrustig nu ontspanning

14 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Caroline Koster

Profi en vlot geregeld

12 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Astrid Martens

Geen kant verkiezen

14 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Astrid de Vos

Direct opgelost!

14 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa de Leeuw

Hulp bij scheiding

14 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Maaike de Bruin

Boven verwachting

13 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Irene Bosch

Goed geregeld

10 april 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Tessa Hendriks

Meelevend en welwillend

7 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Femke Schouten

Erfenis zo afgehandeld

7 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Erwin van den Bosch

Gewoon prima

5 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Melanie de Bruijn

Veelal bereikbaar

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Petrus Schouten

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

2 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Anouk Post

Pijnlijke periode afgesloten

4 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ivo Hendriks

Moeilijke tijd afgerond

5 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Caroline Peeters

Niks meer te doen met mijn werk!

6 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Laura van Wijk

Begeleiding bij (tiener)dochter

31 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bas de Vries

De familie is opnieuw een familie

4 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Marc Smeets

Niets meer te maken met mijn werkgever!

9 maart 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Monique Kok

Hulp bij (tiener)dochter

2 maart 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Ingrid van Leeuwen

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

8 februari 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Roy van Dijk

Prijs viel mee!

10 januari 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hendrika de Lange

vlot afgehandeld

3 januari 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Bart Verbeek

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martin van Dam

Geen linkedin nodig

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan Scholten

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marije Scholten

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erik Veenstra

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra van der Meulen

Goede werking van de website

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Dijkstra

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Kuiper

snelle service

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jacob Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van Doorn

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia de Jong

Erg tevreden

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Chantal Dekker

Ideale match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco Huisman

Mediatorkaart is top!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Martens

Perfecte website

18 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika Post

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Timmermans

Prettige service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Elisabeth Schipper

De perfecte match

11 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin van Dongen

Dé tip

9 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Björn de Lange

Ideale website

9 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

2 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Jacobs

Snelle offerte

24 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Frank Koster

Vlugge offerte

19 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vanessa van de Pol

Goed contact

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita Brouwer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

26 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen Kuiper

betaalbaar en professioneel

19 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van de Veen

Google is je grootste vriend

10 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem Timmermans

Erg tevreden

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marieke de Graaf

vlot en makkelijk

10 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tom Huisman

Dé tip

4 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim de Jonge

Forum bood hulp

24 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Blom

Lang leve google

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan van Leeuwen

Fijne service

9 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Raymond Schouten

Goed contact

7 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Femke van de Berg

Prettige service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- David Kramer

erg snel

19 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joris Jansen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paul de Koning

Ideale match

4 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob de Groot

Geen linkedin nodig

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Dijkstra

Lang leve google

26 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy van den Bosch

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Steven Hermans

Perfecte tip

12 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natasja Dekker

Eindelijk een fijne site

30 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia Bakker

Duidelijke website

22 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jan de Koning

Duidelijke website

22 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erik Bos

Duidelijke website

14 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina Timmermans

Ideale website

5 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Kok

Werkt lekker!

1 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacob Wolters

Gevonden via forum

19 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Michael de Wit

Google is je grootste vriend

18 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Vink

Erg tevreden

7 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roel van der Horst

Fijne service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Eveline Kuiper

Snelle offerte

25 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas Visser

Dé tip

6 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël Hermans

erg snel

6 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ruben van den Heuvel

Prettige service

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nicolaas Gerritsen

Heel positief

23 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelis Kuijpers

Goed contact

13 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna Smits

Ideale website

3 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Janneke van Veen

Duidelijke website

25 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Deborah Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Huisman

betaalbaar en professioneel

19 februari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Vermeulen

Voortreffelijke match

31 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anne Smits

Goede werking van de website

8 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes van Vliet

vlot en makkelijk

14 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tim van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arjan Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

25 december 2018

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Timmermans

Uitgelichte mediators uit Onna

Advocaat Zoer

Blankenstein 121
7943 PE Meppel
Nederland

0522 740 007
http://www.advocaatzoer.nl/

Hogenkamp Advocaten B.V.

Zuideinde 21
7941 GA Meppel
Nederland

0522 244 313
http://www.hogenkamp.nl/

Alimentatiedesk Meppel

Zuideinde 58
7941 GJ Meppel
Nederland

0522 215 000
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-meppel